Bowldog Hálaadást!

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Armonty szezonjának is vége, torn ACL 😕

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Great and well deserved Win! Good job guys!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Gratula a W-hez.

" class="embed">
több mint 10 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Megint úgy kell gratuláljak a brigádnak, hogy semmit nem láttam a meccsből.. szép dolog is vasárnap esténként melózni.. 😕

több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Most kerültem net közelébe csütörtök óta, mert külföldön voltam, úgyhogy az eredményt is csak most láttam meg. Nagyon örültem, amikor megláttam az eredményt. Éreztem én, h ez W lesz, de nem gondotlam volna, h ennyire magabiztos lesz a csapat. Ha esetleg tud valaki meccslinket akkor légyszi írjátok meg, estére meglenne akkor a program. 😊
több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Az elmúlt két idényhez hasonlóan idén is csak a győzelmeket töltöm le, szerintem most több lesz a nézni való 😀 ilyen dominanciával még nem győztük le a Steelerst mióta követem a csapatot!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
természetesen a vizsgálatok még hátra vannak, de az első hírek szerint Mack bokatörés 😕

több mint 10 éve
kéne ez a Panthers W a cicák ellen...

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jobbulást Macknek és gratula a Whez.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
baszki, simán 5-0-lal kéne állnotok.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hát ez egy kurva jó meccs volt. Azt hisszem senki nem számított arra, hogy Hoyer ilyen magabiztosan tolja majd a meccseket 😊 K'Waun Williamsnek ma is voltak jó megmozdulásai, nem akarok megmondóembernek tűnni de anno mikor nézegettem az UDFA listát mondtam is, hogy neki kifejezetten örülök 😛 Cameron 3 elkapás ból hozott 102 yardott meg egy TD-t ... íggy kell effektívnek lenni 😀 Kirksey és Kitchen sem volt szar, és végre Haden is kezd visszarázódni 😊
Manziel nálunk van még ? Nem látom , hogy az ESPN vagy az NFL.com foglalkozna vele 😀

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Grat skacok! Tessék PO-ba menni! 😀
több mint 10 éve
ilyen az, amikor az O, a D és a speciális egység is jól játszik ! hatalmas win, le a kalappal az egész csapat előtt !

Mack és A. Bryant sérülése nagyon nem jött jól, de Greco egész jól pótolta. Remélem nem season ending.

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Hát gratula! Teljesem megérdemelten győztetek, a maródiaknak meg jobbulást.
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Gratulálok, teljesen megérdemelt győzelem.
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Most hogy kicsit jobban megy a szekér, vhogy nem mutatják annyit Johhnyt... érdekes ez a média 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
na ez már hosszabb injury report...

out: Taylor, Winn, Rodney Smith
questionable: Kruger, Haden, Rubin
probable: D. Bryant, Cameron, Gipson, Greco, Mingo, Skrine, Tate

Kiváncsi vok Kitchen és Hughes mit mutatnak, eddig nem sok lehetőséget kaptak. Kruger nagyon hiányozna, egész héten nem edzett, sanszos, h. kihagyja a meccset. Eric Martin játszhat a helyén. Haden játékára sincs sok esély, őt Gilbert helyettesítheti.Joey Tribbiani
Haden hiánya érdekes lesz. Antonio Brown ihletett formában van egész évben és első meccsen egy 5/116-os számokat hozott. Az nem túl előnyös párharc nektek.
Viszont a passzsiettetés szinte semmit, a futás elleni védekezés pedig nem sokat javult azóta. Ilyen O Line ellen pedig igazán kemény kihívás lesz játszani.Klaci79
Még messze nem tökéletes, vagy jó, de azért sokat javult a rush D-nk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

Kiváncsi vok Kitchen és Hughes mit mutatnak, eddig nem sok lehetőséget kaptak. Kruger nagyon hiányozna, egész héten nem edzett, sanszos, h. kihagyja a meccset. Eric Martin játszhat a helyén. Haden játékára sincs sok esély, őt Gilbert helyettesítheti.Joey Tribbiani
Haden hiánya érdekes lesz. Antonio Brown ihletett formában van egész évben és első meccsen egy 5/116-os számokat hozott. Az nem túl előnyös párharc nektek.
Viszont a passzsiettetés szinte semmit, a futás elleni védekezés pedig nem sokat javult azóta. Ilyen O Line ellen pedig igazán kemény kihívás lesz játszani.Klaci79
Megmondom őszintén, hogy a tavalyi Haden hiánya nagyobb gond lett volna, az idén eddig inkább átlagos mint jobb teljesítményt nyújt, főleg a kulcs szituációkban betlizik.. Antonio Brown kikapcsolása sikerülhetne pass rush-al viszont azt nem lehet egész meccsen 100%osan nyújtani. Remélem Kruger és Rubin játszik ők azért kellenének.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Viszont a passzsiettetés szinte semmit, a futás elleni védekezés pedig nem sokat javult azóta. Ilyen O Line ellen pedig igazán kemény kihívás lesz játszani.
több mint 10 éve

Kiváncsi vok Kitchen és Hughes mit mutatnak, eddig nem sok lehetőséget kaptak. Kruger nagyon hiányozna, egész héten nem edzett, sanszos, h. kihagyja a meccset. Eric Martin játszhat a helyén. Haden játékára sincs sok esély, őt Gilbert helyettesítheti.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
sportfogadási oldalon a hétvégi meccsre Cle 1,7 Pit 1,9 az odds 😊gergogergo
akkor rossz oldalon fogadsz, máshol 1.813 - 2.11 az odds 😛Joey Tribbiani
Több helyen is van 2,1-es odsz a Steelers-re, bár manapság nehéz jó oldalt találni ami jól fizet.
Érdekes, mert találtam olyan oldalt ahol 6,5-es hendikeppel adják a Steelers-t, ami viszont szerintem kifejezetten csacsiság. Máshol inkább 2,5-es az előnyünk. Egyébként fogadási szempontból érdemes a Steelers-re tenni, mert valahogy szívesen játszunk ellenetek. Legutóbb ugyebár akkor nyertetek 2012-ben, amikor 7 alkalommal adtuk el a labdát. (bár van ahol nyolc labdaeladást emlegetnek, de az már teljesen mindegy)
Nagy meccs lesz az biztos, mert elég kiegyenlítettek most az erőviszonyok.
több mint 10 éve
Számmisztikai érdekességek az elmúlt mérkőzésről: eddig az NFL során több mint 1600 csapat került idegenben 25 pontos hátrányba, és mi voltunk az elsők akiknek sikerült nyerni! 😀
Az offenseünk eddig minden meccsen minimum 21 pontot ért el, ezt 1969-ben értük el legutóbb, viszont akkor az első hét meccsen volt ez a minimum szerzett pontunk.
Kíváncsi leszek hogy a harmatgyengének mondott Jax-ot csak megverő, és nem agyon verő pissburg ellen mire leszünk képesek, pláne ezután a meccs után, ráadásul otthon. Szerintem a szurkolókon nem fog múlni.
több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
akkor még jobb 😊
nem fogadok, csak megláttam és jó látni, h végre mi vagyunk az esélyesek a bukik szerint 😀
Épp most olvastam viszont, h Phil Taylor pár meccset kihagy térdsérülés miatt, aminek túlságosan nem örülök...gergogergo
ez kb. olyan meccs lesz, mint a tavalyi bye utáni Bengals idegen. Előtte legyőztük a Ravens-t, 4-5 volt a mérleg, végül beleszaladtunk egy hatalmas zakóba. Remélem most nem lesz nagy pofáraesés.

Taylor nem jó hír, de szerencsére ott van depth. Armonty többet lesz a pályán, kiváncsi vok él-e a lehetőséggel.Joey Tribbiani
Ne is mondd, és a 4-5-ből lett 4-12... de én továbbra is úgy érzem, h ha meglenne ez a mostani meccs akkor idén még bármi lehet, főleg, h utána hozható meccsek jönnek. De szép is lenne úgy menni Cin-be, h 6-2-vel állunk... 😊
Sajnos a Steelers meccset pont nem fogom látni,de következő héttől gőzerővel jövök élőben drukkolni. 😊
több mint 10 éve
akkor még jobb 😊
nem fogadok, csak megláttam és jó látni, h végre mi vagyunk az esélyesek a bukik szerint 😀
Épp most olvastam viszont, h Phil Taylor pár meccset kihagy térdsérülés miatt, aminek túlságosan nem örülök...gergogergo
ez kb. olyan meccs lesz, mint a tavalyi bye utáni Bengals idegen. Előtte legyőztük a Ravens-t, 4-5 volt a mérleg, végül beleszaladtunk egy hatalmas zakóba. Remélem most nem lesz nagy pofáraesés.

Taylor nem jó hír, de szerencsére ott van depth. Armonty többet lesz a pályán, kiváncsi vok él-e a lehetőséggel.

több mint 10 éve
A PFF-nél az eddigiek alapján a mi OL-ünk a legjobb (Y)

www.profootballfocus.com/blog/2014/10/08/offensive-line-rankings-2/4/

Ahhoz képest, h. 1 új ember érkezett a nyáron, nem rossz...

1. Cleveland Browns (12th)
PB: 1st, RB: 3rd, PEN: 4th

Stud: How about going for a rookie? Joel Bitonio has been everything advertised and a little bit more. It’s not just that he doesn’t look lost on the field, he’s added some punch to the team’s running game. A great start to life in the NFL.

Dud: All of the starters are grading in the green. There is no dud. Not yet.

Summary: It’s rare the stars align like this. You’ve got five players who have played every snap and look like a line in sync. They’re opening up holes for their backs and giving their quarterback time to make plays. A real testament that the guys you associate with making up the numbers are playing just as well as the guys on the big money.