Bowldog Hálaadást!

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Lenne egy tudatlan kérdésem. Nézegetem dawgsbynature oldalon a Raiders meccs Analyzing the Snap Counts cikket és az lenne a kérdésem, h a 1 assist (3 combined) statisztika mit jelent?
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Cameron agyrázkódás, 2012 óta ez már a 3. neki...
A Tampa és a Bengals elleni meccset is kihagyhatja e miatt.

Közben a Monday Night-on ex-Browns QB csata volt; Weeden 6/4 1 TD vs. McCoy 30/25 1 INT 😀gergogergo
Az itt mutatott formájuk alapján sosem gondoltam volna, hogy egyszer még ők ketten az nfl-ben még pályára lépnek.
több mint 10 éve
Cameron agyrázkódás, 2012 óta ez már a 3. neki...
A Tampa és a Bengals elleni meccset is kihagyhatja e miatt.

Közben a Monday Night-on ex-Browns QB csata volt; Weeden 6/4 1 TD vs. McCoy 30/25 1 INT 😀
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hughes IR. Helyette Ryan Taylor TE jött a waiverről.

több mint 10 éve
Érdekes, h a Steelers meccs közepén,amikor Mack kiszállt egyáltalán nem tűnt úgy, h ebből ekkora probléma lehet, igaz azon a meccsen a Steelers sem volt a helyzet magaslatán. Azóta viszont eltelt két hét, két meccs és totál káosz a futás.
Nyögvenyelős volt ez a meccs, de legalább most az ellenfél hibáit jobban ki tudtok használni és Hoyer is valóban jobb volt.
Remélem Cameron rendbe jön minél hamarabb,bár elnézve az idei teljesítményét lehet, h jobbak vagyunk ha Dray felé száll a laszti.
Gordon viszont lassan jön vissza, kiváncsian várom, h milyen formában lesz és ez mennyiben fogja átformálni a támadó taktikát.
több mint 10 éve
ezt kellett volna a Jags ellen is... megvan, de erre nem lehetünk nagyon büszkék. Persze lényeg a 4-3. Azért a Tampa ellen még egy ilyen szenvedés eléggé fájna.Joey Tribbiani
Igazad van és ezt sztem a vezetőség is látta, és ha nyögvenyelősen is, de azért a végére belejöttünk. Annak örültem a legjobban, hogy a fumble rec után Haden mintha a tavalyi önmagát idézte volna, jó védekezések egymás után, szép tacklekkel. Remélem rátalált a helyes útra és újra a tavalyi ufó formában fog játszani. A meccs végére Hoyer is belejött a pontos hosszú passzokba, ezekkel nagyon szenvedett a jags ellen és a meccs elején is. Az oaklandi qb srác tetszett nekem, remélem többre viszi mint az 1/1-es bátyus, már most jobbak a statjai 😀 Egy rendes (sry raiderz fanz) csapatban biztos jobb teljesítményt tudna nyújtani, nekem tetszett a játéka.

Viszont már a második meccsünk ahol a "kutyaütő" ellenfelünk játszva megfejti a futójátékunk titkát és megöli mint a szart. De legalább a passzjátékunk hébe-hóba működött. Szerintem az új emberrel jobb volt az OL de még van hova fejlődnie, hogy a Mack előtti színvonalat elérje. Érdekes volt hallani, hogy a kommentátorok szinte nem hitték el néha, hogy egy ember kiesésével ennyire szét eshet egy off line. Na ezen még lesz mit csiszolni a tampa elleni meccsig.
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
ezt kellett volna a Jags ellen is... megvan, de erre nem lehetünk nagyon büszkék. Persze lényeg a 4-3. Azért a Tampa ellen még egy ilyen szenvedés eléggé fájna.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Azért egy Jacksonville és Oakland elleni zakó egymás után nagyon csúnya lenne, főleg, ha az Oakland is ellenetek szerzi meg az idei szezonban az első győzelmet.

Ezt nem tudom elképzelni amúgy.
több mint 10 éve
McDonald kezd center poszton, Greco back to RG. Rubin játszhat, Winn inaktív.

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Vízválasztó lesz ez a hétvége, félek, hogy a kezdeti lendület ahogy megtört a Jags ellen, úgy egy vereség a Raiders-től elindítaná a csapatot a lejtőn, a múltheti amolyan "igazi" Browns-os teljesítmény volt, nem lenne jó megszokni!!! A stábnak gyorsan orvosolnia kell a hibákat, ami nem egyértelmű csak nekünk 😀 azt meg gyorsan felismerni, lehetne idén egy jó szezonunk...Bad31
én már optimista vagyok, a Jags elleni meccs csak kisiklás volt 😊 Kihasználták a hibáinkat, ennyi. Nem kell a 2 yardosnál fair catchelni pl. lol...

A DL kap egy kis boostot, Rubin probable, Winn questionable.Joey Tribbiani
egyet kell értsek, Nincs az az isten, hogy még egyszer így menjünk ki a pályára egy gyengébb csapat ellen. Rubin, Winn bármelyik jól jön majd

több mint 10 éve
Vízválasztó lesz ez a hétvége, félek, hogy a kezdeti lendület ahogy megtört a Jags ellen, úgy egy vereség a Raiders-től elindítaná a csapatot a lejtőn, a múltheti amolyan "igazi" Browns-os teljesítmény volt, nem lenne jó megszokni!!! A stábnak gyorsan orvosolnia kell a hibákat, ami nem egyértelmű csak nekünk 😀 azt meg gyorsan felismerni, lehetne idén egy jó szezonunk...Bad31
én már optimista vagyok, a Jags elleni meccs csak kisiklás volt 😊 Kihasználták a hibáinkat, ennyi. Nem kell a 2 yardosnál fair catchelni pl. lol...

A DL kap egy kis boostot, Rubin probable, Winn questionable.

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Rossz válasz:
 www.nfl.com/videos/cleveland-browns/0ap3000000416741/Hawkins-jokingly-teaches-son-a-lesson

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Winn, Rubin és K'Waun is edzett ma. Taylor továbbra is out.

Kemény lesz ez a Raiders meccs. Odab@szna a morálnak egy újabb vereség, két 0-6-os, rookie QB-val felálló csapattól kikapni igazán "same ol'" lenne...Joey Tribbiani
Hát nem tudom, sajnos ez is benne van a pakliban. Úgy érzem a Jags elleni vereségben mélyen benne voltak az edzők is. Remélem sikerült magukat és a csapatot is összeszedni. És nem fogom megint kurvaanyázva kikapcsolni a meccset idő előtt....Csiriba
Vízválasztó lesz ez a hétvége, félek, hogy a kezdeti lendület ahogy megtört a Jags ellen, úgy egy vereség a Raiders-től elindítaná a csapatot a lejtőn, a múltheti amolyan "igazi" Browns-os teljesítmény volt, nem lenne jó megszokni!!! A stábnak gyorsan orvosolnia kell a hibákat, ami nem egyértelmű csak nekünk 😀 azt meg gyorsan felismerni, lehetne idén egy jó szezonunk...

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve

Kemény lesz ez a Raiders meccs. Odab@szna a morálnak egy újabb vereség, két 0-6-os, rookie QB-val felálló csapattól kikapni igazán "same ol'" lenne...Joey Tribbiani
Hát nem tudom, sajnos ez is benne van a pakliban. Úgy érzem a Jags elleni vereségben mélyen benne voltak az edzők is. Remélem sikerült magukat és a csapatot is összeszedni. És nem fogom megint kurvaanyázva kikapcsolni a meccset idő előtt....
több mint 10 éve

Kemény lesz ez a Raiders meccs. Odab@szna a morálnak egy újabb vereség, két 0-6-os, rookie QB-val felálló csapattól kikapni igazán "same ol'" lenne...

több mint 10 éve
Ehhez képest én vmelyik cikkben azt olvastam, h Rubin van a legközelebb a visszatéréshez 😊
Sok értelmét nem látom ennek a McDaniel-Robinson váltásnak, én inkább az Oline-t próbálnám meg frissíteni. Nagyon meg lennék lepve ha McQuistan kihúzná a szezont ilyen teljesítmény mellett...gergogergo
minden héten van egy kis mozgás a roster alján, nem kell ezeknek nagy jelentőséget tulajdonítani. Sajnos ilyenkor normális szabadügynök játékost már nem lehet találni, abból kell főzni ami van. Tradelni egy centerért meg felesleges lenne.

több mint 10 éve
Ehhez képest én vmelyik cikkben azt olvastam, h Rubin van a legközelebb a visszatéréshez 😊
Sok értelmét nem látom ennek a McDaniel-Robinson váltásnak, én inkább az Oline-t próbálnám meg frissíteni. Nagyon meg lennék lepve ha McQuistan kihúzná a szezont ilyen teljesítmény mellett...
több mint 10 éve
Jacobbi McDaniel cut, ami azt jelentheti, h. Winn v. Taylor jatszhat a Raiders ellen. Rubin biztosan kihagy meg par hetet, de muteni szerencsere nem kell. A kivagott jatekos helyere Gerell Robinson TE-t igazoltuk vissza.

több mint 10 éve
Cikk az OL-rol.  www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Browns-offensive-line-issues-come-to-light-against-Jacksonville/6fe0179c-8001-4afa-9bf8-3acd3b2c419c

Az sem rossz megoldas, ha Greco visszamegy RG-be es kiprobalunk valaki mast center poszton.

több mint 10 éve
Ray Agnew kivágva, de nem maradunk szerencsére FB nélkül, Kiero Small-t felhoztuk a PS-ből. A Seahawks draftolta a 7. körben. Talán ő a passzjátékban is használható néha, Agnew totál fakezű volt.

PFF értékelése a fal jobb oldaláról: Right side/center of #Browns OL graded out terrible, according to @PFF: Schwartz (-2.1), McQuistan (-4.2), Greco (-2.9).

www.profootballfocus.com/blog/2014/10/20/refo-browns-jaguars-week-7/

Naja, ha szar a fal és a QB sok jóra nem számíthatsz. Csoda, h. így is behúzhattuk volna...

több mint 10 éve
megnéztem a 30 perces összefoglalót, nagyon fájt.

Hoyer nem volt jó, de ez a meccs nem rajta ment el. A legnagyobb hibája Cameron túldobása volt az end zoneban, a fumbliról nem nagyon tehet, az INT meg benne van. A Jags DL megette reggelire az OL-t, főleg McQuistan-t és Greco-t. Nehéz ügy ez a center poszt a kommunikáció miatt, Greconak még adnék pár meccset, viszont RG-ben váltani kell, egy veterán nem játszhat ennyire szarul.

Az eladott labdánál sima 4-man-rush volt, 4vs5 elvileg nem lehet gond.

Aztán 1 másodperccel később teljes zavar. McQuistant az első lépésből megveri az embere, Hoyernek esélye sincs.

Hawkins 65 yardos elkapása után futójátékot hívott Shanny, -4 yard lett a vége, ott is #74-et verték meg.

A fumblinál Tate hibázott nagyot, az ő feladata lett volna a blitzelő LB felvétele, csak rosszul helyezkedett, így későn vette észre Smith-t.

Az első félidő végi missed tackle parádéről már beszéltünk, Skrine + Whitner szépen összehozták. Utóbbival kezd tele lenni a hócipőm, Ward klasszisokkal jobb volt.

5 fehér mezes a közelben vs. 1 jaguár, végeredmény: TD.

A védelem amúgy is egyre jobban aggaszt, ez a Jags a liga legrosszabbul futó csapata volt, erre Robinson összeszed 127 yardot 5.8-as átlaggal? Hiányzik a rotáció a DL-ből, de amikor mindenki egészséges volt akkor sem ment jobban...

Most jön a 32. Raiders (69 yds/g) és a 28. Bucs (89 yds/g), ha őket sem tudjuk megállítani, akkor tényleg el kell gondolkodnia Petinek.
A Bills védelem tavaly 28. volt ebben a mutatóban, átlag 128 yardot kaptak a földön, idén 4. !!! a csapat 80-nal. Ellenünk szinte pontosan kétszer ennyit futnak. Nem éppen megnyugtató számok.

több mint 10 éve
Lehiggadva és aludva erre az ámokfutásra, pár gondolat:
- érdekes, h múlt héten Mack kiesése után nem volt gond a Oline teljesítményével meccs közben, azóta volt egy hete a csapatnak, h összeszokjon így. Nem sikerült, a Jags védelme nagyon jól kihúzta a méregfogát a csapatnak azzal, h a futójátékot megfogták, Hoyer pedig totál életképtelen volt egész meccsen.
- edzői döntések egy bazi nagy FFFF! Egyetértek Joey-al abban, de ezt már meccs közben is éreztem, h az első félidős 4. és 1-es szitu kulcsmomentum volt. 9-0 helyett 6-7, félidő előtt egyszerűen ilyet nem lehet csinálni. A 2. félidőbeli 4. és 5-ös szituról képtelenség bármi értelmeset is írni, kabaré volt,amit ott csináltunk, erről egy cikk:
 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/10/botched_fourth-down_play_adds.html
- 6-10-ig végig azt éreztem, h a totális káosz ellenére a végén csak behúzzuk a meccset, de Poyer elintézte, h ne így legyen. Kb. két yardra volt az end zone-tól, miért akarta elkapni ott a labdát, miért nem hagyta bepattanni az end zone-ba?
- egyetlen pozitívum Gipson volt a 2 int-el, idén nagyon jó formában van
- gratula a Jags-nek, az a csapat nyert,amelyik jobban ki tudta használni a másik csapat bénázását, tartok tőle ha a jövőben ugyanígy meg tudja állítani a futójátékot az aktuális ellenfél akkor hasonló lesz az eredmény.
több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Mi volt ez a f*s?! Remélem nem eddig tartott a nagy belendülés, aztán vissza térünk a régi sémához, 0 offenese, QB csere, edző csere, 2016 QB draft.... rebuilding!!!? :/

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyes Browns fanokat nagyon megviselt a mai L. Ez a sorstársatok a parkolónkban maradt így.

Mondjuk a mez(illetve hogy kié) se piskóta. Sőt az legalább akkora LOL mint a kép.

Most értem haza, itt mi történt?Vrijbloed
Megfogtuk a Browns futójátékát, Hoyer meg nem tudta a passzjátékot életre kelteni.
Ma a Jags futott úgy, mint a Browns szokott mostanában.
több mint 10 éve
egybk. ez a meccs 6-0-nál ment el, amikor nem rúgtunk FG-t és a köv. támadásból TD-t csinált a Jags (köszi Skrine a hatalmas missed tackle-t). Pettine nem respektálta az ellenfelet, meglett az eredménye. Remélem tanul ebből.Joey Tribbiani
Az a misstackle wHitneré volt inkább az elemzők szerint, de ettől függetlenül az FG lett volna a helyes döntés. És ha már az a negyedik kísérlet, beállítunk egy addig szinte nem is szerepelt futót, akinek "világa" sincs arról hogy mi megy a meccsben, értsd, nincs bemelegedve a játékhoz, aki telibeveri a centerünket akit szinte egész meccsen úgy tologattak mint a sublók fiókot. West villámléptű futó, de kicsi, erre beküldjük a számunkra baszottul erős DL közepére, egy sima szélső futás helyett amiből nagyanyám is hozott volna két yardot ha éppen a tojás van akcióban a tescoban és félő hogy lekési az ingyenes buszt.
Amit ma az edzői gárda csinált az tényleg megye kettes szint volt, főleg a negyedik negyed elején, mikor abba is hagytam meccsnézést, mert annyira felidegesítettek. Viszont amit addig művelt a Def az tetszett, gondolom elfáradtak a végére és becsúszott még két td, van ilyen, nem rajtuk ment el a meccs. Kicsit olyan volt, hogy jaj, ezek a kiscicák de aranyosak, elég a szerelést kiküldeni és megverjük őket. Így jár az aki nagyot akar fingani. Néha beszarik.

Remélem jó irányba tereli a gárdát ez a pofon és nem látunk még egy ilyen alulmotivált, gyengén játszó csapatot. A javítási lehetőség adott. Azért is fájó ez a L mert a mi csoportunk az egyetlen ahol a legtöbb meccset nyerték a csapatok, a forduló előtt a meccseik 60%t nyerték meg, magyarul nyerni kötelező...