NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
24
8
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Ben Tate kivágva, lol 😀
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Sziasztok!😊 Gordon játszik a hétvégén már?😊
több mint 10 éve
Ben Tate nagyon nagy hullámvölgyben van sajnos. Az utóbbi 5 meccsen a futott yardjai (zárójelben az elkapottak): 36 (-2), 26 (8), 3 (29), 34 (27), -9 (0) Összesen 90y és 62y elkapás összesen 2 TD-vel. Ezek elég gyengécske számok egy kezdő futótól ÖT meccs alatt... Akárhányszor látom úgy érzem nem tudja mit akar, merre kellene haladni, hogy olvassa a fala, hogy hol nyitnak neki lyukat. És ezalatt eltelik 2-3 sec és máris leszedték mínuszban, jobb esetben 2-3 yardot hozott. Ez kevés tőle...
több mint 10 éve
Sheard szinte biztosan, Dansby sanszosan IR ('Los min. 1 hónap pihi, addigra viszont kb. vége a szezonnak). Fasza hétvége volt. Tate 3. számú futó lett, mind2 Baby back be előzte a dc-n.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
ha már mock draft. így féltávnál melyik posztot érzitek a leggyengébbnek, hova kellene draftolni leginkább?Mivel idén is 2szer húzhatunk első körbe én egy WR/NT kombónak örülnék most
támadó/védő oldalon egyaránt.Zolee23
több mint 10 éve
Watt happened here? Ennyire szar meccset már rég láttam, teljesen összeesett a brigád a fumble után bekapott td-től, nem tudta az edzői gárda összeszedni őket. Úgy érzem nem tudjuk elviselni az esélyesség terhét, és nagyon megszenvedünk a papíron tőlünk "gyengébb" együttesek ellen. Nem tudom miért van. A dolog jó része az, hogy már az Atlanta ellen lehet készülni, felejtsük el ezt a meccset inkább.CsiribaKérdésedbe furfangosan belecsempészted a választ is 😀
több mint 10 éve
Watt happened here? Ennyire szar meccset már rég láttam, teljesen összeesett a brigád a fumble után bekapott td-től, nem tudta az edzői gárda összeszedni őket. Úgy érzem nem tudjuk elviselni az esélyesség terhét, és nagyon megszenvedünk a papíron tőlünk "gyengébb" együttesek ellen. Nem tudom miért van. A dolog jó része az, hogy már az Atlanta ellen lehet készülni, felejtsük el ezt a meccset inkább.
több mint 10 éve
ha már mock draft. így féltávnál melyik posztot érzitek a leggyengébbnek, hova kellene draftolni leginkább?védő oldalon NT és OLB. Ma nem csak a run D, de a pass rush is nulla volt. Rubin és Sheard szabadügynökök lesznek, mindkettő mehet. A támadóknál Gordontól függ sok minden. TE kell, Cameron aláírásáért sem harcolnék. A falba depth. Ja, és egy klasszis FB 😀
több mint 10 éve
ha már mock draft. így féltávnál melyik posztot érzitek a leggyengébbnek, hova kellene draftolni leginkább?guard, wr, meg a DL-be 8 embert, hogy ne legyen mindenki IR-en 😀
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
ha már mock draft. így féltávnál melyik posztot érzitek a leggyengébbnek, hova kellene draftolni leginkább?támadó/védő oldalon egyaránt.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Csak azt tudnám, h. győztük le a Bengals-t olyan simán a múlt héten. Azt a Cincy-t, amelyik most simán nyert a Superdomeban.Ma nem működött semmi, a futás elleni védelem Dansby nélkül tényleg nulla, ha hosszabb időre kidőlt a 8-8-at is elfelejthetjük. Az O gameplan-t nem igazán értettem, keveset futottunk, ha nem jött össze az első kísérlet következett a passz-passz-punt kombó. Több, mint egy hete volt a csapatnak felkészülni a Houstonból, gyászos.
Nem lesz egyszerűbb jövő héten Atlantában sem.
több mint 10 éve
Sajnos úgy néz ki nem lesz havas meccsünk, csak este 7-től fog esni Clevelandben az accuw. szerint. Pedig pár napja felkerült egy videó a csapat FB oldalára, ahol hószállingózásban gyakoroltak a fiúk 😊A Texans-t csak összefoglalókban láttam idén, de Mallett-től nem félek, Foster sem játszik, be kell húzni. Watt biztos odacsap párszor Hoyernek, de ez benne van. Taylor kiesése nagy cumi, a Bengals ellen jól tolta, részben miatta javult fel a run D. Rubin súlytalan NT poszton, Kitchen pedig nem klasszis játékos, nagy mák, h. Arian barátunk kidőlt... Ja, Gipson játszhat.
Ezt a cikket mindenkinek ajánlom, Pluto rengeteg érdekes statot szedett össze: www.cleveland.com/pluto/index.ssf/2014/11/terrys_talkin_about_the_clevel_24.html#incart_river
Komoly, h. tavaly jobb átlaggal futottunk, mégsem erőltettük a futást... Persze hosszú távon lehet így jártunk jobban, ki tudja hány győzelmet szedtünk volna össze, ha Chud nem ragaszkodik a passz heavy O-hoz.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
Azért az milyen fasza, hogy tavaly ilyenkor már csináltam egy mock draftot, most meg eszembe se jut az ilyesmi 😀Dripmegérdemeltétek már!
| lassan rajtunk a sor.... |
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Azért az milyen fasza, hogy tavaly ilyenkor már csináltam egy mock draftot, most meg eszembe se jut az ilyesmi 😀
több mint 10 éve
gergogergo
246
Gipson elképzelhető, h nem fog hétvégén játszani, helyette Leonhard és/vagy Poyer játszhat.
több mint 10 éve
meme
2 102
Alapból soha nem dumálnak rólunk .. Olyan futottak még kategóriában van náluk mind a 2 csapat. Csoda hogy a meccsen szóba jöttünk 😉 . Amúgy szép győzelem volt, gratulálok.apro csütörtökön kinézte a sport tv-n a meccset ? Ricsiék mennyire néztek minket senkiknek ? 😀 és persze mennyire volt érdemi beszéd rólunk ?DripHa jól emlékszem, akkor inkább ott volt a nagy meglepetés, hogy Dalton és a komplett Cincy O mennyire rossz volt aznap. Én nem hallottam különösebb olyan eszmefuttatást, amiből az jött volna le, hogy "lenézik" a Brownst. 😀Vrijbloed
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
nDRo
1 593
köszi a választ 😊Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?nDRoa Falcons ellen térhet vissza.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
nagyon kíváncsi leszek rá, mert vele még akár a PO is meg lehet 😀 😀 😀Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?nDRoa Falcons ellen térhet vissza.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?nDRoa Falcons ellen térhet vissza.
több mint 10 éve
szaba
10 554
Joe Thomas továbbra is a legjobb. Bár szerintem idén sikerül még feljebb tennie a lécet, nagyon kemény ebben a sémában.Joe Thomas has allowed 5 pressures in his 9 games this season. There were 14 OL who allowed 5 or more pressures in Week 10 alone.
több mint 10 éve
nDRo
1 593
Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?
több mint 10 éve
hrubi
150
Hoyer nagyon tetszett nekik, minden mozdulata után mondták, hogy milyen tudatos, jól dob, széllel szemben erőset dob és nem íveset mint Dalton, stb. Jók voltak amúgy. 😊
több mint 10 éve
apro csütörtökön kinézte a sport tv-n a meccset ? Ricsiék mennyire néztek minket senkiknek ? 😀 és persze mennyire volt érdemi beszéd rólunk ?DripHa jól emlékszem, akkor inkább ott volt a nagy meglepetés, hogy Dalton és a komplett Cincy O mennyire rossz volt aznap. Én nem hallottam különösebb olyan eszmefuttatást, amiből az jött volna le, hogy "lenézik" a Brownst. 😀
több mint 10 éve
apro csütörtökön kinézte a sport tv-n a meccset ? Ricsiék mennyire néztek minket senkiknek ? 😀 és persze mennyire volt érdemi beszéd rólunk ?
több mint 10 éve
A pissburg kikapott, ravens nyer. Érdekes lesz