NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Jelenleg 17-0 a jetsnek a pissburg ellen. Sohasem szurkoltam még ennyire zöld-fehér egyesületnek 😀nem rossz, nem rossz.
És a Titans is vezet a hollók ellen. Végre egy hétvége ahol csak mi nyerünk? Vajon volt-e ilyen valaha? 😀 😀 😀
De még korai az öröm, btw, ki kell várni mi lesz a vége.Csiriba
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Jelenleg 17-0 a jetsnek a pissburg ellen. Sohasem szurkoltam még ennyire zöld-fehér egyesületnek 😀És a Titans is vezet a hollók ellen. Végre egy hétvége ahol csak mi nyerünk? Vajon volt-e ilyen valaha? 😀 😀 😀
De még korai az öröm, btw, ki kell várni mi lesz a vége.
több mint 10 éve
Kicsit megkésve: hatalmas gratula srácok!Hiszek benne, hogy meglesz nektek a PO, és arról sem tettem le, hogy csatlakozunk még a csoportból hozzátok. 😀
több mint 10 éve
Csak én emlékszem úgy, hogy az összes sportTV-és közvetítésünket megnyertük eddig? 😊Bad31sajnos igen 😀
több mint 10 éve
Csak én emlékszem úgy, hogy az összes sportTV-és közvetítésünket megnyertük eddig? 😊
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Ha előbb-utóbb Foci is beválik, akkor egy hangyafasznyira lesz a Browns a második kedvenc csapatom pozíciótól. Kár, hogy egy csoportban toljuk. Szimpatikus csapat ez a mostani. Nagyon remélem, hogy a Vasas előtt lesztek a végén. Ja és grt a Whez. Durva volt.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
ha marad Hoyer, JaniFoci felgyújtja a stadiont 😀Az idei éve után, nem kéne kiengedni a piacra. 😊FViktor93Hoyer-nek van szerződése jövőre?tamasboldizsarnincs 😊Dexxter Tailor
több mint 10 éve
FViktor93
2 173
Az idei éve után, nem kéne kiengedni a piacra. 😊Hoyer-nek van szerződése jövőre?tamasboldizsarnincs 😊Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Gratula! Ha Gordon visszatér, akkor csempionsíp? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Hoyer-nek van szerződése jövőre?tamasboldizsarnincs 😊
több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
Hoyer-nek van szerződése jövőre?
több mint 10 éve
Montana
635
Gratulálok,nagyon szépen lehoztátok ezt a meccset.Idei első Browns meccsem volt,megérte felkelni érte.Igazából Hitner miatt néztem😊.A secondary szépen dolgozott,Haden nagyot játszott de emellett az egész D könyörtelen volt.
Hoyer?Jól tolta bár szerintem Johnnyt tanítják és csupán ezért ő a kezdő.Nem akarják elkapkodni főleg ameddig Hoyer is megoldja a QB posztot.Nem is értem hogy kaptatok ki a Jaguarstól?😛
Várom a fejleményeket,kíváncsi vagyok hogyan mentek tovább és hogy Johnny mikor veszi át a karszalagot,addig is sok sikert!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
Hoyer mutat franchise QB jeleket, Janika kezdhet gondolkodni, hogy kér-e tradet.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
gergogergo
246
óójjajj mit hagytam ki ! 😐 Sajnos nem bírtam az éjszakát , de valahogyan majd pótolom.Én végig Love ellen "kampányoltam" a testvéroldalon (ott Gergő vagyok) ha szoktad azt olvasni. Én adtam volna egy esélyt Wigginsnek. Korai még temetni őket, a Miami se kezdte meggyőzően 4 éve aztán csak összeálltak. Majd meglátjuk, h mi lesz.
a Lényeg a 6-3 ... Say What ?!
de majd ha beindul a James-Love-Irving trió, azt se tudom majd, h melyiket nézzem gergogergoOFF: Cavs szurkoló ként is mondom ezt, hogy 3 ilyen labdaigényes játékost 1 helyre zárni szerintem butaság volt. Fiatal még a szezon de azért az eddigi meccsek nem győztek meg.
ONDrip
több mint 10 éve
óójjajj mit hagytam ki ! 😐 Sajnos nem bírtam az éjszakát , de valahogyan majd pótolom. a Lényeg a 6-3 ... Say What ?!
de majd ha beindul a James-Love-Irving trió, azt se tudom majd, h melyiket nézzem gergogergoOFF: Cavs szurkoló ként is mondom ezt, hogy 3 ilyen labdaigényes játékost 1 helyre zárni szerintem butaság volt. Fiatal még a szezon de azért az eddigi meccsek nem győztek meg.
ON
több mint 10 éve
Furcsa, mert diviízió riválisok vagytok, de borzasztóan örülök nektek 😀Nézegetem a meccseiteket egész szezonban, és komolyan drukkolok nektek (na jó kivéve ellenünk) 😊
több mint 10 éve
Szegény Johnny fiú úgy tűnik még egy két évig padozhat, vajjon ezt majd h bírja? :p Gratula
több mint 10 éve
köszi mindenkinek 😊 végre megszakadt a 2008-ban kezdődő sorminta, 4-12, 5-11, 5-11, 4-12, 5-11, 4-12 !
a következő 3-ból (HOU, @ATL, @BUF) kettőt hozni kell és akkor tényleg beszélhetünk PO-ról. De nálam ez már jó szezon, legyen bármi.
Ja, 2 hét múlva visszatér Gordon is.
több mint 10 éve
gergogergo
246
Amikor a Browns jobb, mint a Cavaliers...Mr.Meeseeksde majd ha beindul a James-Love-Irving trió, azt se tudom majd, h melyiket nézzem 😊
több mint 10 éve
bravó fiúk, Shanahan hatalmas meccset hívott. szép munka volt!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Gratula, teljesen megérdemelt győzelem volt, idegenben mostatok le minket a pályáról. Érdekes lesz nálatok a QB-kérdés hosszútávon, Hoyer nagyon jó kis irányító.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Gratula a győzelemhez! Nagyon komolyodik errefelé a helyzet 😊
több mint 10 éve
gergogergo
246
Így van, szinte tökéletes meccset játszottunk. Ha nincs Leonhard hibája a puntnál akkor nullára hozhattuk volna a meccset. Elmúlt hetek kínlódása után ma kárpótoltak minket rendesen.Végre a futójáték is ment, nem is akárhogy.
Ezzel a meccsel elértük azt, h komolyan vegyenek minket, kis szerencsével ez a 6-3 akár 9-0 vagy 8-1 is lehetne, az a Jaguars meccs totál homály volt idén, de az elején a Steelers és Ravens utolsó mp-s vereség még nagyon hiányozhat a végelszámolásnál. Komoly csaták lesznek még a mi csoportunkban.
Jövő héten Texans, na az is kemény meccs lesz.
több mint 10 éve
a falak csatáját mind2 oldalon mi nyertük, nagyon koncentráltan játszott a csapat, ahogy egy ilyen fontos meccsen kell.le a kalappal, ez hibátlan volt !