NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Jelenleg 17-0 a jetsnek a pissburg ellen. Sohasem szurkoltam még ennyire zöld-fehér egyesületnek 😀
És a Titans is vezet a hollók ellen. Végre egy hétvége ahol csak mi nyerünk? Vajon volt-e ilyen valaha? 😀 😀 😀
De még korai az öröm, btw, ki kell várni mi lesz a vége.Csiriba
nem rossz, nem rossz.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Jelenleg 17-0 a jetsnek a pissburg ellen. Sohasem szurkoltam még ennyire zöld-fehér egyesületnek 😀
És a Titans is vezet a hollók ellen. Végre egy hétvége ahol csak mi nyerünk? Vajon volt-e ilyen valaha? 😀 😀 😀
De még korai az öröm, btw, ki kell várni mi lesz a vége.
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Kicsit megkésve: hatalmas gratula srácok!

Hiszek benne, hogy meglesz nektek a PO, és arról sem tettem le, hogy csatlakozunk még a csoportból hozzátok. 😀
több mint 10 éve
Csak én emlékszem úgy, hogy az összes sportTV-és közvetítésünket megnyertük eddig? 😊Bad31
sajnos igen 😀

több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Csak én emlékszem úgy, hogy az összes sportTV-és közvetítésünket megnyertük eddig? 😊

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Ha előbb-utóbb Foci is beválik, akkor egy hangyafasznyira lesz a Browns a második kedvenc csapatom pozíciótól. Kár, hogy egy csoportban toljuk. Szimpatikus csapat ez a mostani. Nagyon remélem, hogy a Vasas előtt lesztek a végén. Ja és grt a Whez. Durva volt.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hoyer-nek van szerződése jövőre?tamasboldizsar
nincs 😊Dexxter Tailor
Az idei éve után, nem kéne kiengedni a piacra. 😊FViktor93
ha marad Hoyer, JaniFoci felgyújtja a stadiont 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
nincs 😊Dexxter Tailor
Az idei éve után, nem kéne kiengedni a piacra. 😊
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Gratula! Ha Gordon visszatér, akkor csempionsíp? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nincs 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Hoyer-nek van szerződése jövőre?
több mint 10 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Gratulálok,nagyon szépen lehoztátok ezt a meccset.Idei első Browns meccsem volt,megérte felkelni érte.
Igazából Hitner miatt néztem😊.A secondary szépen dolgozott,Haden nagyot játszott de emellett az egész D könyörtelen volt.
Hoyer?Jól tolta bár szerintem Johnnyt tanítják és csupán ezért ő a kezdő.Nem akarják elkapkodni főleg ameddig Hoyer is megoldja a QB posztot.Nem is értem hogy kaptatok ki a Jaguarstól?😛
Várom a fejleményeket,kíváncsi vagyok hogyan mentek tovább és hogy Johnny mikor veszi át a karszalagot,addig is sok sikert!
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Hoyer mutat franchise QB jeleket, Janika kezdhet gondolkodni, hogy kér-e tradet.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
óójjajj mit hagytam ki ! 😐 Sajnos nem bírtam az éjszakát , de valahogyan majd pótolom.
a Lényeg a 6-3 ... Say What ?!
de majd ha beindul a James-Love-Irving trió, azt se tudom majd, h melyiket nézzem gergogergo
OFF: Cavs szurkoló ként is mondom ezt, hogy 3 ilyen labdaigényes játékost 1 helyre zárni szerintem butaság volt. Fiatal még a szezon de azért az eddigi meccsek nem győztek meg.
ONDrip
Én végig Love ellen "kampányoltam" a testvéroldalon (ott Gergő vagyok) ha szoktad azt olvasni. Én adtam volna egy esélyt Wigginsnek. Korai még temetni őket, a Miami se kezdte meggyőzően 4 éve aztán csak összeálltak. Majd meglátjuk, h mi lesz.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Gratula Nektek! 😉

...es tenyleg...lassan lesz Godon is! 😀
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
óójjajj mit hagytam ki ! 😐 Sajnos nem bírtam az éjszakát , de valahogyan majd pótolom.
a Lényeg a 6-3 ... Say What ?!
de majd ha beindul a James-Love-Irving trió, azt se tudom majd, h melyiket nézzem gergogergo
OFF: Cavs szurkoló ként is mondom ezt, hogy 3 ilyen labdaigényes játékost 1 helyre zárni szerintem butaság volt. Fiatal még a szezon de azért az eddigi meccsek nem győztek meg.
ON

több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Furcsa, mert diviízió riválisok vagytok, de borzasztóan örülök nektek 😀
Nézegetem a meccseiteket egész szezonban, és komolyan drukkolok nektek (na jó kivéve ellenünk) 😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szegény Johnny fiú úgy tűnik még egy két évig padozhat, vajjon ezt majd h bírja? :p Gratula
több mint 10 éve
köszi mindenkinek 😊

végre megszakadt a 2008-ban kezdődő sorminta, 4-12, 5-11, 5-11, 4-12, 5-11, 4-12 !

a következő 3-ból (HOU, @ATL, @BUF) kettőt hozni kell és akkor tényleg beszélhetünk PO-ról. De nálam ez már jó szezon, legyen bármi.

Ja, 2 hét múlva visszatér Gordon is.

több mint 10 éve
Amikor a Browns jobb, mint a Cavaliers...Mr.Meeseeks
de majd ha beindul a James-Love-Irving trió, azt se tudom majd, h melyiket nézzem 😊
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
bravó fiúk, Shanahan hatalmas meccset hívott. szép munka volt!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Gratula, teljesen megérdemelt győzelem volt, idegenben mostatok le minket a pályáról. Érdekes lesz nálatok a QB-kérdés hosszútávon, Hoyer nagyon jó kis irányító.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Gratula a győzelemhez! Nagyon komolyodik errefelé a helyzet 😊

több mint 10 éve
Így van, szinte tökéletes meccset játszottunk. Ha nincs Leonhard hibája a puntnál akkor nullára hozhattuk volna a meccset. Elmúlt hetek kínlódása után ma kárpótoltak minket rendesen.
Végre a futójáték is ment, nem is akárhogy.
Ezzel a meccsel elértük azt, h komolyan vegyenek minket, kis szerencsével ez a 6-3 akár 9-0 vagy 8-1 is lehetne, az a Jaguars meccs totál homály volt idén, de az elején a Steelers és Ravens utolsó mp-s vereség még nagyon hiányozhat a végelszámolásnál. Komoly csaták lesznek még a mi csoportunkban.

Jövő héten Texans, na az is kemény meccs lesz.
több mint 10 éve
a falak csatáját mind2 oldalon mi nyertük, nagyon koncentráltan játszott a csapat, ahogy egy ilyen fontos meccsen kell.

le a kalappal, ez hibátlan volt !