NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Pont annyira voltam cinikus Manziellel szemben, mint amennyire eredménykövetőben, plusz közvetítésben is egytől-egyik mindenki kikezdte Hoyert, jó pár esetben indokolatlanul.
Szerencsétlen közellenség lesz lassan, holott a bűne csak annyi, hogy a riválisa a média legnagyobb kedvence, ezáltal Hoyer irányában kurvára átestek a ló túloldalára.
Olyannyira, hogy az már szerintem inkább szégyenletes volt. Mint ha egy Faragó Ricsit hallgatnék, amint Eagles meccset közvetít.

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Kezdődik a dedó.
Amit a múlt szerdán írtam, azt továbbra is tartom, mint ahogy azt is, hogy a W-k száma nem tűnik el Hoyerrel.
Az más dolog, hogy most már INDOKOLHATÓ a QB váltás, az már személyes vélemény, hogy én Hoyert hagynám a kezdőben.
És én tudod még mindig normális érvekkel (vissza lehet keresni) írtam le a véleményemet, hogy miért nem váltanám le Hoyert. És nem írtam, hogy hagyni KELL. Azt írtam, hogy ÉN NEM VÁLTANÁM LE.

Az megint más dolog, hogy múlt szerda óta ez megy a topikban, hogy egyik fél sem fogadja el a másik érveit-ellenérveit, szóljon az Manziel mellett vagy ellene.

Nagy helyzet, kapura lő... bedobás.

Stez
szerintem ez volt életed legnormálisabb hsz-a
de amit tegnap a meccs alatt írogattál az már sok volt , a folyamatos cinikus beszólásaid, Manziel alázása közben nem is láttad játszani az csunya volt
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
mos'már tökmindegy ki kezd, cserélnek-e vagy sem, akár Weeden is lehetne ha még itt van, mer' ez a szezon már kuka. 😕 Ha zsinórban 3 szar (és egyre szarabb) meccs nem volt elég a cseréhez, akkor a negyedik szar (és még szarabb) meccs min változtatna? Az eredmény meg nem számít, ha Luck nem csinálja meg a végén, attól még Hoyer játéka ugyanolyan minősíthetetlen lenne, a 7 győzelem meg már amúgy is megvan, ami elég az Otto Grahami magaslatokhoz...

Kár érte, a {Mindenki} \ {Steelers-, Ravens-, Bengals- fanok} nagy többsége ide szurkolt volna szvsz, akárki irányít...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Kezdődik a dedó.
Amit a múlt szerdán írtam, azt továbbra is tartom, mint ahogy azt is, hogy a W-k száma nem tűnik el Hoyerrel.
Az más dolog, hogy most már INDOKOLHATÓ a QB váltás, az már személyes vélemény, hogy én Hoyert hagynám a kezdőben.
És én tudod még mindig normális érvekkel (vissza lehet keresni) írtam le a véleményemet, hogy miért nem váltanám le Hoyert. És nem írtam, hogy hagyni KELL. Azt írtam, hogy ÉN NEM VÁLTANÁM LE.

Az megint más dolog, hogy múlt szerda óta ez megy a topikban, hogy egyik fél sem fogadja el a másik érveit-ellenérveit, szóljon az Manziel mellett vagy ellene.

Nagy helyzet, kapura lő... bedobás.

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Múlt szerdán pedig még ezt mondtad

Hoyer tavaly a sérüléséig szintén egy valamit tudott a Brownsszal, nyerni.
Most is nyer. Hiába szar, hiába dobál homályokat, amikor nagyon kell 1-2 drive-ra mindig összeszedi magát, és villan.Stez
Mivel ez nem jött be, kezdődhet megint az ironizálás, hiszen élét kell venni a dolgoknak, nehogy valaki még véletlenül észérveket kezdjen el írni a témában. Mi mind tudatlanok vagyunk, főleg gabtsi és Robilluma, akik megpróbáltak időt és energiát nem kímélve rendkívül összeszedetten az elmúlt napokban pár ellenérvet felhozni és kifejteni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Loooool emlekeim szerint tegnap te eleg vastagon fikaztad Hoyert 😀 😀Drip
mert en fotelszurkolo vagyok es szeretnem latni DzsonitAdirotor
Na igen, rajtad kívül egyébként mindannyian OC-k vagyunk itt, meg többeket HC-ként is invitálnak néhány NFL-es csapathoz, szóval nyilvánvalóan mindenki zseni, és csak a saját véleménye lehet igaz.
Én OC-ként azt mondom, Favre reactivate.

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Inkabb ugy mondanam hogy az egesz O szar volt es ő sem tudott hozzatenni a jatekhoz. Adirotor
well, ez tényleg így nézett ki, de főleg azért mert 8 emberrel védekeztünk Crowellen, hozta is a 2-3 yardokat maximum. Paganóék is hamar felismerték, hogy itt attól nem nagyon kell tartani, hogy Hoyer megöl minket, így sokszor még úgy is szólóban hagytuk az elkapókat, hogy az egyetlen értelmes cornerünk otthon szurkolt. Ezt ki is használta párszor Hoyer, főleg Cameront használgatva, de a drive-ok vége így is punt lett végig a 2. félidőben, leszámítva a turnover utánit.

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
mert en fotelszurkolo vagyok es szeretnem latni Dzsonit
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
És summázatként el kell ismerjük, hogy megint Soldinak volt igaza, és Manzielnek kell kezdeni 7-6-nál.

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
A meccs "hevében" azért más lehet a helyzet, mint higgadt fejjel visszagondolva, esetleg már vissza is nézve a történteket. Pl. az "egy normális passzt nem tudott megengedni" is elég inkorrekt azért, mert ez biztosan nem igaz (és akkor az elkapók által elejtett labdákról nem is beszéltünk), bár nyilvánvalóan az a kettő, méterekkel túldobott - biztos TD - átadás rögzülhetett könnyebben a nézők memóriájában. Szórakoztató meccs volt, csak sajnos tökéletesen bejött, hogy a szokásos konzervatív szemlélet miatt a Browns egy rettentő fontos és a Colts-ot látva simán nyerhető találkozót hagyott veszni. Remélem legalább az öltözőben jó a hangulat.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Loooool emlekeim szerint tegnap te eleg vastagon fikaztad Hoyert 😀 😀

több mint 9 éve
Ezen meccs alapján most már én is hoznám Manzit, Hoyer teljesen kilátástalan volt. Egy normális passzt nem tudott megengedni, pedig a Colts védelem nem olyan eget rengetően jó (már elnézést 😉). A következő 3 meccsen élesben lehetne kipróbálni mit tud.dande
Akarmennyire is utalom Holyagot , most nem volt olyan borzalmasan rossz . Inkabb ugy mondanam hogy az egesz O szar volt es ő sem tudott hozzatenni a jatekhoz. Nem csak ez a meccs miatt kene a valtas.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezen meccs alapján most már én is hoznám Manzit, Hoyer teljesen kilátástalan volt. Egy normális passzt nem tudott megengedni, pedig a Colts védelem nem olyan eget rengetően jó (már elnézést 😉). A következő 3 meccsen élesben lehetne kipróbálni mit tud.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ilyen védelemmel kikapni, még mindig nem tudom hogy sikerült, és nem az elfogyasztott alkohol miatt 😊

Pettine azt mondta nem került szóba a meccs közbeni váltás, ma kiderül talán, de ha most se, akkor tényleg kérdés mi a baj Johnnyval?Joey Tribbiani
Most óvastam még draft előtti nyilatkozatokat Pettingtől, szóva az hogy nagyon elfogult Hólyaggal szemben, az nem kicsit túlzás, már majdnem szerelem ódák. Most úgy állítanám fő az elméletet, hogy Peti mindenáron Blájent akarja, Sanyi szerintem inkább Mancit, a kérdés Haslámpa, a kérdés Haslámpa mit akar, és az öltöző tökmindeggy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Ilyen védelemmel kikapni, még mindig nem tudom hogy sikerült, és nem az elfogyasztott alkohol miatt 😊

Pettine azt mondta nem került szóba a meccs közbeni váltás, ma kiderül talán, de ha most se, akkor tényleg kérdés mi a baj Johnnyval?

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Black_Adder
sapka
Jól értem, hogy konkrét érveket, tényeket vártok??!@) Hol éltek Ti? Hoyer-nek kell kezdeni oszt jó napot.
Ez egy igazán érdekfeszítő téma lehetne. Idén kifejezetten adná magát, hogy különböző klubok hogyan oldják meg, milyen faktorokat gondolnak fontosnak. (Jags: Henne-Bortles, Vikings: Cassel-Teddy, Browns: Hoyer-Johnny) Vagy elindulhatnánk akár gabtsi, akár Robi gondolatain, De nem, ehelyett egy díszf@sz trollkodásba fajuló önigazoló szófosását élvezhetjük.
Ha a hülyeség szorgalommal/kitartással párosul, beláthatatlan eredményeket képes elérni. Például újabb AFC North topikot elbarmolni.tomi-tomi
Mit szólnál, ha egyszer mondjuk egy adott témában szólalnál meg és nemcsak a személyemmel foglalkoznál?

Nehezedre esne, mi? 😊

Azt meg végképp nem tudom, hogy Te hogy jössz ahhoz, hogy a stílusomat kritizáld, miközben Te díszfasznak nevezel. 😉 Olvasd végig ezt a "szófosást", én senkit nem illettem ilyen, vagy ehhez hasonló jelzővel. Hát ennyit erről.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Így van, reaktiválni kell Favre-ot

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Így pedig nincs más hátra mint tovább olvasni a majdan kövektező Hoyer vs Manziel hsz-eket 😀Drip
Ezek után szerintem az egyik tábor már feloszlott

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
 vine.co/v/Or5qgiYp93x

😊gorbel
Mondjuk ezekkel a lip readingekkel nem árt vigyázni, de azért jópofa 😊

több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
 vine.co/v/Or5qgiYp93x

😊gorbel
övé a köv 10 év... remélem !

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

😊
több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
FearTomi elmondta a lényeget helyettem is. Mindenesetre sok sikert a továbbiakban!
több mint 9 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Pedig nektek szurkoltam srácok 😥

több mint 9 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nem mondanám, hogy jó meccs volt, és azt sem, hogy megérdemelten győztünk, mind a két oldalon kritikán aluli teljesítményt nyújtott az offense. Viszont a D-teket és a ST-teket öröm volt nézni, komolyan. Ma Hoyer végérvényesen bebizonyította, hogy egy viszonylag jó backup QB, de nyomás alatt nem tud játszani...jöhet Jancsi. Kalappal a továbbiakban!

több mint 9 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Cundiff remélem holnap már nem lesz a csapat játékosa, ennyin múlt a mai meccs. Kb. Mack a mankóval pontosabban rúgná ezeket,mint ő.
A D viszont brutál volt ma, idén mindenképp a legjobb teljesítményt nyújtotta ez a csapategység, kár, h az O nem tudott felnőni hozzájuk.