NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Ennel azert meg a haterek is tobbet vartak Jancsitol...
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hát kiderült, miért nem váltottak korábban QB-t.

De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.Soldados
A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.Amadeus91
Igen az eddigi dübörgő O elég komolyan visszaesett. Oh wait.
Maradjunk annyiba, hogy nem lett megváltó, Panthers ellen talán többet is megtudunk.
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Képaláírás? 😊
 giant.gfycat.com/PotableAromaticArmedcrab.gifJakehomer
mi lehetne más, mint: "this ain't college"
:p 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Jó ez a focijani 😀
több mint 9 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Sikerült megint a dicsőséglistára feltenni egy újabb elismerést; The Browns offense has sputtered for weeks and became the first NFL team since the 1977 Buccaneers to go four straight games with at least two interceptions and no touchdowns, according to ESPN Stats and Info
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 781 — Panthers fan
Képaláírás? 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Így jár, aki Hoyertől "tanul" 😀😀😀

több mint 9 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 627

De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.Soldados
A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.Amadeus91
Ez a meccs nem Johnnyn ment el. Kétségtelen, hogy rosszul játszott, de amit a OL és a teljes D leművelt az hatalmas botrány. Ezt a meccset nincs olyan QB aki hozhatta volna a Brownsnak.

Haden-ről lehet tudni már valamit? Mert én csak azt láttam, hogy kísérték be a öltözőbe.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

A JF cirkusz nélkül ez a csapat egy solid po esélyes gárda. Azzal, hogy JF-t berakták rögtön egy AFC North rangadóra, gyakorlatilag sikerült nullázni mindent, amit elértek ebben a szezonban. Remek pick, remek döntés.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

De ez a meccs nem változtat semmin. Mivel a szezon már elment és JF a jövő, így 2015-re készülve őt kell a kezdőben hagyni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
"this ain't college"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
nagyon komoly gyomrost kaptunk ... ami szar lehetett az szar is volt. Jövőhéten Panthers remélem valami pálfordulás bekövetkezik.Drip
Manziel összes pre-draft hibája kijött, ahogy azt DoM és MarioAna említették a követőben. Megmondom öszintén annyira nem tört le a vereség, lehet pont egy ilyen pofon kellett JF-nek, h. tényleg komolyan odaüljön a playbookhoz (már ha persze igazak a pletykák, h. annyira nincs képben), és Shannynek is, h. Johnny nem RGIII.

Az is kiderült, h. nem véletlenül hezitált annyit Pettine az elmúlt két héten.

A Panthers sem lesz könnyebb, végülis csoportelsővel játszunk lol 😀😀

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Értékelhetetlen, borzalmas, szánalmas...kb ennyi a mai meccsről. Nagyon sajnálom azt a sok ezer clevelandi szurkolót, akik évről-évre várják a megváltást ott élőben, amire ebben az évben meg is volt az esély, erre egy ilyen meccsel köszönnek el a hazai közönségtől a játékosok.

Közben átkapcsoltam a Bills-Packers meccsre és pont elkaptam azt a kiírást, h Rodgers első meccsét játsza 0 td 2 int-es statisztikával, Manizelnek már az első meccsén sikerült ez a bravúr.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
nagyon komoly gyomrost kaptunk ... ami szar lehetett az szar is volt. Jövőhéten Panthers remélem valami pálfordulás bekövetkezik.

több mint 9 éve
uhhhh, sok mindenre számítottam, de 0 szerzett pontra nem... ez minden szinten gyalázat volt.

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
No akkor mára

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Bengals védő által bemutatott "Money sign" Over-Under ? 😊gabtsi
Minden sack után egy, ahogy Pettine is mondta. Over 2.5 😊Joey Tribbiani
Sackelni mi nem szoktunk mostanában.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Bengals védő által bemutatott "Money sign" Over-Under ? 😊gabtsi
Minden sack után egy, ahogy Pettine is mondta. Over 2.5 😊

több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Bengals védő által bemutatott "Money sign" Over-Under ? 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Johnny-day ! 😀

több mint 9 éve
Cundiff cut injury settlementtel, Hartley in. Ő sem sokkal jobb sajnos.

több mint 9 éve
inkább fizették volna meg Dawsont. Tudom hogy gyűrűt akart nyerni azért ment Friscoba, és nem rajta múlott ott sem. Nekem viszont nagyon hiányzik. Ideje lenne egy első körös kicker draftnak! (na jó ezt nem gondoltam komolyan 😀 )
Csiriba
Mondjuk te nem jártál olya szarul 😀😀😀

több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
3 kickert teszteltunk tegnap.  profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/10/report-browns-try-out-three-kickers/

akartam is irni, h. ha Hoyert lecsereltuk, akkor Cundiffot duplan ki kene baszni. Ha a Ravens es a Colts ellen berugja a kotelezot, most mienk lenne az elso hely a csoportban...Joey Tribbiani
Teljesen igaz, nem is tudom mit vártak Cundiff-tól, nem vették észre miért rúgta ki az előző csapata? Hiába a rutin, a tapasztalat a rossz beidegződéseket, hibákat is magával hozza.Csiriba
sajnos nem lesz váltás K poszton.Joey Tribbiani
inkább fizették volna meg Dawsont. Tudom hogy gyűrűt akart nyerni azért ment Friscoba, és nem rajta múlott ott sem. Nekem viszont nagyon hiányzik. Ideje lenne egy első körös kicker draftnak! (na jó ezt nem gondoltam komolyan 😀 )

Browns
OUT – Tashaun Gipson (knee), Gary Barnidge (ribs), K’Waun Williams (hamstring), Robert Nelson (hamstring)
QUESTIONABLE – Karlos Dansby (knee), Jabaal Sheard (foot), Cundiff (knee)
PROBABLE – Desmond Bryant (thigh), Isaiah Crowell (hip), Glenn Winston (illness)

Bengals
OUT – Vontaze Burfict (knee)
DOUBTFUL – Margus Hunt (ankle), James Wright (knee)
QUESTIONABLE – Jermaine Gresham (toe), Adam Jones (chest), Terrance Newman (ankle),
PROBABLE – Dre Kirkpatrick (ribs), Mike Pollack (knee), Shawn Williams (chest)

A teljesség igénye miatt 😀
több mint 9 éve
Cundiff megsérült a tegnapi edzésen, három K van próbajátékon, Garrett Hartley, Zach Hocker, Nate Freese, de akár Lanning is opció lehet, egyetemen 44/33 FG-t értékesített.
Barnidge és K'W Williams kihagyja a vasárnapi meccset, Dansby játékára viszont van esély.
több mint 9 éve
Kevés szó esett Ryan Seymour-ról, pedig kiválóan játszott a Colts ellen. A Vanderbilt egyetemen végzett, az utolsó 3 szezonban 35 meccsen kezdett. Az OL-ben mindenhol megfordult, kivéve a center posztot 😊 Tavaly draftolta a Seahawks a 7. körben, majd a Ninershez került, nálunk október óta van az aktív rosteren. Nem kis ugrás.

www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/quite_a_hike_versatile_ryan_se.html