Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 455 — Believelander
Szerintem elég elég valószerűtlen a felvetés, mert nincs akit helyette hozhatnának a draftról esetleg és pl kevesebbe kerülne. De teóriának jó, felőlem jöhet, akár Kaep, akár ő.) Mert ha Gabbert hosszú távon jól teljesít SF-ben (tudom most sokan a fejüket fogják, de van rá esély, még ha minimális is) akkor akár Kaepet ki is vághatják a túl nagy szerződése miatt, hogy legyen hely a sapka alatt. (tudom erre is kevés az esély, de a mint alternatíva létezik)
Csiriba
Kaep miért is kellene a csapatba? Van egy Manziel, nyilván nem teljesen azonos, de elég hasonló módon lehetne használni a két irányítót.

Opció 1: Marad a jelenlegi stáb, akik nem preferálják azt az irányítót, aki sokat mozog ki a zsebből és kevésbé jól olvas. Miért hoznának egy olyat, aki kapcsán pont ezzel van a legtöbb probléma?
Opció 2: Nem marad a jelenlegi stáb, jön egy olyan, aki ki szeretné használni egy mobilis irányító képességeit rászabott playbookkal. Miért lenne érdemes lecserélni Mancit Kaep-re? Annyival jobb lenne Kaep, hogy inkább eldob a csapat egy első körös picket, akiből simán lehetne elméletileg egy Kaep szintű QB?
somoskovig
Csiribá a 9ersnek is drukkol, örülne, ha kapnának Kaepért valamit 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Ha találnátok egy normális coach-ot, és meglenne a türelem és bizalom, szerintem jó kis csapatotok lehetne.
Kaep-hez meg annyit, hogy szerintem felesleges ide. Ha foglalkoznának Foci boyyal, akkor 2-3 éven belül tudná ő is eszt a szintet. Stílusuk nagyon hasonló, csak a rutin, és a bizalom hiányzik.
meme
bizalom? mit tett azért, h. bízzanak benne?

egyszerű ezt így leírni , h. találjunk egy jó HC-t. Nem csak nekünk, hanem úgy 20 másik csapatnak nem sikerül évek óta.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Szerintem nálatok a legnagyobb gond maga az edzői stáb. Tudom hogy én most hazabeszélek /nem a ti lehúzásotok a cél/, de 10 éve még egy szinten tolta a barna és mi. 10 év alatt még egy sóher tulajjal is fel lehet építeni egy jó francise-t. Nálatok ráadásul nem is sóher a tulaj. Az edzők következetlenek, ha van egy jó vagy legalább egy fogyasztható állományotok, akkor sem azt játszatják taktikailag ami feküdne a csapatnak, hanem szisztematikusan szétb....ák még a működő részeket is. Így sosem áll össze a puzzle. Példát az ellenünk játszott meccs szolgáltat. Johny fiú az első félidőben míg nem ragaszkodott a zsebbhez egész jól tolta. Aztán az edzői kar beszólt hogy maradjon a zsebben, és tessék sack hegyek.
Ha találnátok egy normális coach-ot, és meglenne a türelem és bizalom, szerintem jó kis csapatotok lehetne.
Kaep-hez meg annyit, hogy szerintem felesleges ide. Ha foglalkoznának Foci boyyal, akkor 2-3 éven belül tudná ő is eszt a szintet. Stílusuk nagyon hasonló, csak a rutin, és a bizalom hiányzik.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 530 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azt hiszem van legalább 15 csapat aki szó nélkül elfogadná Kaep-et az irányítójának.
pfefe8
én hármat se tudnék mondani.
Höri
Budapest Cowbells, Budapest Wolves, Budapest Eagles, Budapest Titans, Miskolc Renegades, Nyíregyháza Tigers...összejön az a 15 : D

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azt hiszem van legalább 15 csapat aki szó nélkül elfogadná Kaep-et az irányítójának.
pfefe8
én hármat se tudnék mondani.

több mint 10 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Teljesen jogos a felvetés, viszont Kaep nem egy 22 éves "egyetemista" aki hülyére issza a fejét, és elvonó visszaesünk, kurvázunk. Hanem megjárta a Super Bowlt, és aránylag jól irányított egy csapatot míg elnem adták alóla.
P@trik
Itt lenne alatta csapat?
Amadeus91
Lenne. A Browns egy olyan csoportban van ,ahol a másik 3 csapatnak van irányítója, akire rá lehet bízni a csapatát. Esélyük sincs, hogy megszorongassák ezt a 3 csapatot, amíg meg nem találják az emberüket a posztra. Azt hiszem van legalább 15 csapat aki szó nélkül elfogadná Kaep-et az irányítójának. Ha mérlegre tesszük a két embert, akkor egy lapon se lehet említeni a két irányítót. Látjuk, hogy a Browns is mióta szenved és erre idáig nem találtak megoldást.

Steelers fan
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Teljesen jogos a felvetés, viszont Kaep nem egy 22 éves "egyetemista" aki hülyére issza a fejét, és elvonó visszaesünk, kurvázunk. Hanem megjárta a Super Bowlt, és aránylag jól irányított egy csapatot míg elnem adták alóla.
P@trik
Itt lenne alatta csapat?
több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Sziasztok, mi a véleményetek erről a lehetőségről?
 www.campussports.net/cleveland-browns-among-teams-interested-in-matthew-stafford/
Johnnyblaze
nem nagyon értem miért tradelné a Lions, de ha tényleg elcserélnék akkor naná, h. jöjjön ! 😊
Joey Tribbiani
Szerintem elég elég valószerűtlen a felvetés, mert nincs akit helyette hozhatnának a draftról esetleg és pl kevesebbe kerülne. De teóriának jó, felőlem jöhet, akár Kaep, akár ő.) Mert ha Gabbert hosszú távon jól teljesít SF-ben (tudom most sokan a fejüket fogják, de van rá esély, még ha minimális is) akkor akár Kaepet ki is vághatják a túl nagy szerződése miatt, hogy legyen hely a sapka alatt. (tudom erre is kevés az esély, de a mint alternatíva létezik)
Csiriba
Kaep miért is kellene a csapatba? Van egy Manziel, nyilván nem teljesen azonos, de elég hasonló módon lehetne használni a két irányítót.

Opció 1: Marad a jelenlegi stáb, akik nem preferálják azt az irányítót, aki sokat mozog ki a zsebből és kevésbé jól olvas. Miért hoznának egy olyat, aki kapcsán pont ezzel van a legtöbb probléma?
Opció 2: Nem marad a jelenlegi stáb, jön egy olyan, aki ki szeretné használni egy mobilis irányító képességeit rászabott playbookkal. Miért lenne érdemes lecserélni Mancit Kaep-re? Annyival jobb lenne Kaep, hogy inkább eldob a csapat egy első körös picket, akiből simán lehetne elméletileg egy Kaep szintű QB?

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
 www.campussports.net/cleveland-browns-among-teams-interested-in-matthew-stafford/
Johnnyblaze
nem nagyon értem miért tradelné a Lions, de ha tényleg elcserélnék akkor naná, h. jöjjön ! 😊
Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Johnnyblaze

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Jöhet

több mint 10 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Az én legnagyobb problémám az NFL-lel ez, hogy itt soha nem a QB erősségeihez igazítják a rendszert, hanem állandóan egy adott szisztémába akarják a delikvenst belekényszeríteni, esetleg némi szabadságot meghagyva neki.
baggio
Neked az a bajod az NFLel, hogy létezik. 😊
ulpianus
"Ahogy" létezik, így a pontos. A teljes rendszerfelépítést pedig ne keverjük bele, én kifejezetten a QB-kat akartam említeni csak, mivel magasan itt a legrosszabb a kínálat a kereslethez képest (a "soha" erős túlzás volt, aláírom). Ennél érzem legjobban a profi ligára jellemző vaskalaposságot és a belterjes edzőkeringő leginkább negatív hatásait.

De a Browns-nál eleve ott kezdődik a probléma, hogy olyan ember jött franchise irányítónak, akit csak a tulajdonos akart annak látni, az edzői stáb mást preferál(t), a megfigyelők meg merem remélni, hogy szintén nem tanácsolták Manziel első körben való draftolását, mikor alkoholproblémája már az egyetemi évei során nyílt titok volt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az én legnagyobb problémám az NFL-lel ez, hogy itt soha nem a QB erősségeihez igazítják a rendszert, hanem állandóan egy adott szisztémába akarják a delikvenst belekényszeríteni, esetleg némi szabadságot meghagyva neki.
baggio
Neked az a bajod az NFLel, hogy létezik. 😊

Egyetemen is tudnak ragaszkodni edzők a rendszerükhöz.
Ráadásul nem lúzerség egy adott sémába igazolni (inkább ésszerű).

De vegyük az én kedvenc csapatomat az NFLben, mint ellenpélda. Andy Reidnél nagyobb passzbuzi nincs. Még Payton a szentektől is kismiska Reidhez képest. Mégis átváltott run heavyre(!), mert az működött. Vagy meghagyta az előző (két) rezsim védelménak sztárjait, ehhez kerestek edzőt, a stylusváltozásokat ő hozta. Teljesen nem kötötték meg a kezét neki sem. Miért? Mert az működött. Legalábbis ők így akarták, bár az offense az OL szétverése miatt máig nem elég jó.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
De Johnny-nak ez a stílusa, már az A&M-en is az összes nagy játékát a zsebből kimozogva csinálta meg. Az én legnagyobb problémám az NFL-lel ez, hogy itt soha nem a QB erősségeihez igazítják a rendszert, hanem állandóan egy adott szisztémába akarják a delikvenst belekényszeríteni, esetleg némi szabadságot meghagyva neki.

Ami viszont döbbenetes, hogy ehhez még akkor is ragaszkodnak az edzők, mikor már ég a ház (bár szezon közben nyilván óriási változtatásokat nem lehet eszközölni), ahogy a 49ers-nél Tomsula, így Pettine is nagy eséllyel a kirúgás sorsára jut, és még ebben a "minden mindegy" helyzetben sem hajlandóak bevállalósak lenni, inkább ölbe tett kézzel nézik, ahogy a lehetetlen helyzetbe hozott irányítójuk csodák csodájára tényleg felsül. Manziel helyzete meg azért különösen szomorú, mert őt Pettine nyilvánvalóan soha nem akarta, ez meg ugye a Browns teljes "szakmai", a front office-szal közös munkájáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ami engem csak azért zavar, mert ez meg erősíti azt a narratívát, hogy az ilyen irányítóknak semmi helyük a profiknál, de azt a kérdést senki nem veti fel, hogy az ilyen edzőknek és tulajdonosoknak van-e...
baggio
Mondjuk azt számon kérni az edzői karon, h. nem Mancira írták a playbookot kicsit meredek. Semmit sem tett azért, h. ez így legyen. A draft utáni időszakot végigbulizta/alkoholizálta/drogozta, a szezon közben az edzéseken enyhén szólva sem nyújtott 100%-ot, majd jött a Bengals meccs és a 0-30. Miután megsérült elmulasztott egy kezelést egy átbulizott éjszaka miatt, majd az idei szezont a rehabon kezdte. Ezek után örülhet, h. még rosteren van, ha nem első körös már repült volna. Nyilván alakítanak valamit a playbookon, ha ő a kezdő, de pár nap alatt nem lehet teljesen új rendszert összerakni.

több mint 10 éve
Ez egy annyira téves prekoncepció, hogy már a cáfolata is lejárt szerintem. A zsebben is meg lehet sérülni ugyanis, messzire nem is kell menni (McCown az Arizona ellen ugye), de Luck vagy Romo gondolom szintén a felelőtlen futkározás miatt dőlt ki hosszabb időre. A lényeg viszont, hogy a kispadon vannak a legnagyobb biztonságban az irányítók, tehát Kaepernick és Manziel minden bizonnyal a hosszabb távra való tervezés eredményeképp lett csere.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Bocs, hogy beleugatok, de nyilván más a gondolkodásmód egy kvázi nonprofit NCAA-ben mint a profiknál, ahol a csapat legértékesebb játékosával egyszerűen nem teheted meg, hogy nem 4-5 évre kalkulálsz. Futkározni a zseben kívül általában igen rossz ómen a sérülésveszély miatt. Nyilván ha valakibe 50 milliót akkor nem a sérültlistán lesegetnéd. Más kérdés, hogy abban teljesen igazad van, minek is igazol valaki olyan irányítót akinek nyilvánvalóan nincs a profi játékrendszerhez semmi köze.

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
A lenyeg mondjuk az, h. nem volt ordogtol valo gondolat a zsebben tartas, Flip sok "QB-frendli" playt hivott, azonban o vagy nem latta a celpontot, vagy rossz embernek dobta, vagy csak siman foldre vittek. A sajat dolgat nehezitette meg azzal, h. kimozgott a zsebbol.
Joey Tribbiani
De Johnny-nak ez a stílusa, már az A&M-en is az összes nagy játékát a zsebből kimozogva csinálta meg. Az én legnagyobb problémám az NFL-lel ez, hogy itt soha nem a QB erősségeihez igazítják a rendszert, hanem állandóan egy adott szisztémába akarják a delikvenst belekényszeríteni, esetleg némi szabadságot meghagyva neki.

Ami viszont döbbenetes, hogy ehhez még akkor is ragaszkodnak az edzők, mikor már ég a ház (bár szezon közben nyilván óriási változtatásokat nem lehet eszközölni), ahogy a 49ers-nél Tomsula, így Pettine is nagy eséllyel a kirúgás sorsára jut, és még ebben a "minden mindegy" helyzetben sem hajlandóak bevállalósak lenni, inkább ölbe tett kézzel nézik, ahogy a lehetetlen helyzetbe hozott irányítójuk csodák csodájára tényleg felsül. Manziel helyzete meg azért különösen szomorú, mert őt Pettine nyilvánvalóan soha nem akarta, ez meg ugye a Browns teljes "szakmai", a front office-szal közös munkájáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ami engem csak azért zavar, mert ez meg erősíti azt a narratívát, hogy az ilyen irányítóknak semmi helyük a profiknál, de azt a kérdést senki nem veti fel, hogy az ilyen edzőknek és tulajdonosoknak van-e...

---
több mint 10 éve
Egy jo hosszu es alapos elemzes Johnny jatekarol es arrol, h. Pettine miert is volt elegedetlen a szunetben. Foleg Baggionak ajanlom.

www.sbnation.com/2015/11/10/9689988/johnny-manziel-browns-film-breakdown-not-ready-to-start
Joey Tribbiani
Nem olvastam még végig, és van benne természetesen sok megfontolandó dolog, de elég gyenge cikk szerintem, mert átesett a ló túloldalára itt White. Kiemelte azokat a játékokat, amiket elhibázott Johnny és ennyi, a miértekre egyáltalán nem keresi a választ. A "kedvencem" ez:
baggio
Igen, ez valoban eltulzott pelda.

A lenyeg mondjuk az, h. nem volt ordogtol valo gondolat a zsebben tartas, Flip sok "QB-frendli" playt hivott, azonban o vagy nem latta a celpontot, vagy rossz embernek dobta, vagy csak siman foldre vittek. A sajat dolgat nehezitette meg azzal, h. kimozgott a zsebbol.

Ettol fuggetlenul persze maradjon o a kezdo, 2-7-nel nincs ertelme egy 35 eves veterant jatszatni.

több mint 10 éve
Egy jo hosszu es alapos elemzes Johnny jatekarol es arrol, h. Pettine miert is volt elegedetlen a szunetben. Foleg Baggionak ajanlom.

www.sbnation.com/2015/11/10/9689988/johnny-manziel-browns-film-breakdown-not-ready-to-start
Joey Tribbiani
Nem olvastam még végig, és van benne természetesen sok megfontolandó dolog, de elég gyenge cikk szerintem, mert átesett a ló túloldalára itt White. Kiemelte azokat a játékokat, amiket elhibázott Johnny és ennyi, a miértekre egyáltalán nem keresi a választ. A "kedvencem" ez:

cdn1.vox-cdn.com/thumbor/7DAyE1grHV59SX7HlqAhPsryfVA=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4242281/manziel_miss.0.jpg

Elméletben gyönyörűen néz ki, hogy Benjamin ennyire üresen volt, csak pár dolgot sikerült figyelmen kívül hagyni, pl. azt, hogy a védők is olvassák közben a játékot (sőt ugye a QB szemmozgását is) és reagálnak rá, mikor a zseb összeszűkült és Manziel megiramodott már természetes, hogy nem figyelnek a mélyet futó WR-re (vagy a cikkíró itt azt várta, hogy JF futtából ereszt el egy 50 yardos bombát?). Az első playnél ugyanez a problémám, de nem akarok kifogásokat keresni, csak muszáj volt ez megjegyeznem azzal együtt, hogy mondjuk Aaron Rodgers Carolina elleni meccséről ugyanúgy ki lehetne emelni pár játékot, ami alapján rá lehetne sütni, hogy "nincs kész".

Hogy a "QB friendly" rendszerek fogalmát miért nem ismerik az NFL-ben, az pedig megint egy nagyon más téma...

---
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Robert Turbin cut.
P@trik
Miatta raktuk ki Pryort igaz? Végül is csak senki nem értette minek hozunk ide egy sérült rb-t 😀 persze Pryor se zavart volna sok vizet, csak utálom mikor "igazunk van" :/
Bad 31
Mert Pryorral biztos előrébb lennénk... Turbinben valóban több fantáziát láttam én is, csak ezek szerint nem tudott bizonyítani. Bowet lehetne többet zaklatni, hogy megdolgozzon a pénzéért, vagy elküldeni füvet nyírni.
Csiriba
A "Pryor se zavart volna sok vízet"-nek melyik részét nem sikerült megérteni?

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
a statisztika mindent elmond
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/s960x960/905927_1023956020984419_8417378981238366900_o.jpg

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
Robert Turbin cut.
P@trik
Miatta raktuk ki Pryort igaz? Végül is csak senki nem értette minek hozunk ide egy sérült rb-t 😀 persze Pryor se zavart volna sok vizet, csak utálom mikor "igazunk van" :/
Bad 31
Mert Pryorral biztos előrébb lennénk... Turbinben valóban több fantáziát láttam én is, csak ezek szerint nem tudott bizonyítani. Bowet lehetne többet zaklatni, hogy megdolgozzon a pénzéért, vagy elküldeni füvet nyírni.