Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Srácnak ennyi volt vége... sokáig támogattam szezon előtt érveltem is mellette, de azért ezek már nem normális dolgok.Amúgy szerintem sincs nagyon más választási lehetőségünk mint vagy Cut vagy Trade, és irányítót hozni megint. Egyszer csak megtörik az átok...
több mint 10 éve
hihetetlen. Nem csak hazudott, hanem a többieket is arra kérte, h. tagadják le a dolgot 😊 Frankón mint egy 6 éves.Issue for Johnny Manziel pre-bye: Browns wanted him to stay around the facility & lay low. When he did the opposite, they felt betrayed.A lényege szerintem az volt, hogy mikor megkérdezték erről a videoról hogy hol és mikor készült, simán hazudott. Hülye. Hülye. Hülye. Lehet, hogy még mindig részeg volt... Ekkora balfasz embert...
Béczkó
Csiriba
Daryl Ruiter @ RuiterWrongFAN
Johnny Manziel lied to # Browns about age of video & asked those involved to do so as well per @ JayGlazer hence the violation of trust
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Issue for Johnny Manziel pre-bye: Browns wanted him to stay around the facility & lay low. When he did the opposite, they felt betrayed.A lényege szerintem az volt, hogy mikor megkérdezték erről a videoról hogy hol és mikor készült, simán hazudott. Hülye. Hülye. Hülye. Lehet, hogy még mindig részeg volt... Ekkora balfasz embert...
Béczkó
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Issue for Johnny Manziel pre-bye: Browns wanted him to stay around the facility & lay low. When he did the opposite, they felt betrayed.
több mint 10 éve
Irigylésre méltó, hogy még bízol a draftjainkban 😀 persze mit is tehetnénk, évek óta ugyanaz a lemez, kíváncsi vagyok, hogy alakul majd az offseason.teljes homalysag uralkodik a szerzon, a cikk vegere nem igazan derult ki, hogy mit is akar mondani. Rosszul draftolunk? Inkabb a scout teamunk a rossz, es a volt GM+csapata csinalt orultsegeket pl Julio Jones nem draftolasa.Mindennel egyetértek, kivéve a QB draftos részt 😊 Ha top3 pick, akkor nálam alap, h. irányítót húzunk. A lényeg, h. legyen meg felé a bizalom és álljon mögé az egész franchise, ne csak a tulaj v. GM v. HC. Mindenki. Joey Tribbiani
A Jancsika korul kialakult helyzetert csak o felelos, mert megkapta az utolso eselyet az elettol es sikerult elpuskaznia ugyanazzal a mozdulattal. Se vele se nelkule nem nyerhetunk szignifikansan tobb meccset, egyedul o fogja bukni a merkozeseken megszerezheto tapasztalatot, tudast.
De attol tartok egy ilyen jellem mint o csak a manak el, es nem fogja fel a tetteinek a jovobeli kovetkezmenyeit. Kedveltem a jatekat, megbocsatottam magamban a botlasait, a hulyesegeit, de kb itt ertem a turelmem vegere es most mar felolem mehet a levesbe.
Az idei even annlyira kiemelkedo qb nem lesz a drafton, ugyhogy raerunk rancba szedni a tobbi egyseget, en McCownt megtartanam jovore is.
elnezest az ekezetek hianya miatt, de munkahelyen csak angol billentyuzet van.
Csiriba

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
teljes homalysag uralkodik a szerzon, a cikk vegere nem igazan derult ki, hogy mit is akar mondani. Rosszul draftolunk? Inkabb a scout teamunk a rossz, es a volt GM+csapata csinalt orultsegeket pl Julio Jones nem draftolasa.Mindennel egyetértek, kivéve a QB draftos részt 😊 Ha top3 pick, akkor nálam alap, h. irányítót húzunk. A lényeg, h. legyen meg felé a bizalom és álljon mögé az egész franchise, ne csak a tulaj v. GM v. HC. Mindenki.
A Jancsika korul kialakult helyzetert csak o felelos, mert megkapta az utolso eselyet az elettol es sikerult elpuskaznia ugyanazzal a mozdulattal. Se vele se nelkule nem nyerhetunk szignifikansan tobb meccset, egyedul o fogja bukni a merkozeseken megszerezheto tapasztalatot, tudast.
De attol tartok egy ilyen jellem mint o csak a manak el, es nem fogja fel a tetteinek a jovobeli kovetkezmenyeit. Kedveltem a jatekat, megbocsatottam magamban a botlasait, a hulyesegeit, de kb itt ertem a turelmem vegere es most mar felolem mehet a levesbe.
Az idei even annlyira kiemelkedo qb nem lesz a drafton, ugyhogy raerunk rancba szedni a tobbi egyseget, en McCownt megtartanam jovore is.
Csiriba
McCownt én is megtartanám, tökéletes mentor és jó lehet még egy évre/fél szezonra, ha a rookie nagyon nem érzi a dolgot a TC-ben.
Ezt a draftot 80%-ban az offense-re áldoznám, QB, WR, TE Barnidge mögé, RB Duke mellé.
A védelem alulteljesítése maximálisan Pettine és O'Neil sara. Kruger a snapek felében zónázik. Többet blitzelnek a belső linebackerek, mint az OLB-k. A cornereknek egyértelműen nem fekszik a press man cover. A spec. teamer Bademosi-t nyomatják, miközben ott van az első körös Gilbert, aki még az aktív rosterre sem fér fel. Vagy Ibraheim Campbell, aki tök jól játszott Poyer helyén, a Steelers ellen ennek ellenére nulla snapet kapott.
Ez a védelem szerintem karcolna (de legrosszabb esetben egy erős közepes lenne), ha a megfelelő játékosokat játszatnák, az erősségeikre építve.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 10 éve
teljes homalysag uralkodik a szerzon, a cikk vegere nem igazan derult ki, hogy mit is akar mondani. Rosszul draftolunk? Inkabb a scout teamunk a rossz, es a volt GM+csapata csinalt orultsegeket pl Julio Jones nem draftolasa.fuzovelkifele.com/2015/11/25/hattyudal-cleveland-browns/a szerző gyakran használta a "szar" szót, ez illik cikkre is.
Bad 31
Joey Tribbiani
több mint 10 éve
fuzovelkifele.com/2015/11/25/hattyudal-cleveland-browns/a szerző gyakran használta a "szar" szót, ez illik cikkre is.
Bad 31
több mint 10 éve
fuzovelkifele.com/2015/11/25/hattyudal-cleveland-browns/

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Jancsi és a Browns kalandjai. espn.go.com/blog/cleveland-browns/post/_/id/16734/johnny-manziel-timeline-with-the-cleveland-browns
több mint 10 éve
Daryl Washington meg jöhet a LB-sorbaJustin Blackmon nem kell?Jovore mar Gordon is visszaterhet, mekkora makvirag trio lenne mar a Gordon-Aldon-Manziel osztag. Egyutt lassan tobb buntit szedtek ossze mint egy palyafutas 😀Csoda,hogy Aldon nem játszott nálunk 😮Pedig tudhatna: sose nyomd fullba a kretent.Igaz Mancira a trópusi vihar klasszikusa; fullba nyomja a kretént.Baj ha én csípem,hogy ekkora paraszt ? xDDe nem real paraszt csak ojan sutasutyerák justinbieber, az a baj...
Drip
sutianap
gergogergo
Ugy erzem Gordon, Aldon Smith utan itt a kovetkezo elpocsekolt palyafutas. (mondjuk Aldonnak azert voltak jo evei)
Csiriba
Drip
Csiriba
Höri

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Justin Blackmon nem kell?Jovore mar Gordon is visszaterhet, mekkora makvirag trio lenne mar a Gordon-Aldon-Manziel osztag. Egyutt lassan tobb buntit szedtek ossze mint egy palyafutas 😀Csoda,hogy Aldon nem játszott nálunk 😮Pedig tudhatna: sose nyomd fullba a kretent.Igaz Mancira a trópusi vihar klasszikusa; fullba nyomja a kretént.Baj ha én csípem,hogy ekkora paraszt ? xDDe nem real paraszt csak ojan sutasutyerák justinbieber, az a baj...
Drip
sutianap
gergogergo
Ugy erzem Gordon, Aldon Smith utan itt a kovetkezo elpocsekolt palyafutas. (mondjuk Aldonnak azert voltak jo evei)
Csiriba
Drip
Csiriba
több mint 10 éve
Jovore mar Gordon is visszaterhet, mekkora makvirag trio lenne mar a Gordon-Aldon-Manziel osztag. Egyutt lassan tobb buntit szedtek ossze mint egy palyafutas 😀Csoda,hogy Aldon nem játszott nálunk 😮Pedig tudhatna: sose nyomd fullba a kretent.Igaz Mancira a trópusi vihar klasszikusa; fullba nyomja a kretént.Baj ha én csípem,hogy ekkora paraszt ? xDDe nem real paraszt csak ojan sutasutyerák justinbieber, az a baj...
Drip
sutianap
gergogergo
Csiriba
Drip
több mint 10 éve
Ami késik nem múlik jövöre szabadon igazolhatò. 😀Csoda,hogy Aldon nem játszott nálunk 😮Pedig tudhatna: sose nyomd fullba a kretent.Igaz Mancira a trópusi vihar klasszikusa; fullba nyomja a kretént.Baj ha én csípem,hogy ekkora paraszt ? xDDe nem real paraszt csak ojan sutasutyerák justinbieber, az a baj...
Drip
sutianap
gergogergo
Csiriba
Drip
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Csoda,hogy Aldon nem játszott nálunk 😮Pedig tudhatna: sose nyomd fullba a kretent.Igaz Mancira a trópusi vihar klasszikusa; fullba nyomja a kretént.Baj ha én csípem,hogy ekkora paraszt ? xDDe nem real paraszt csak ojan sutasutyerák justinbieber, az a baj...
Drip
sutianap
gergogergo
Csiriba
több mint 10 éve
Pedig tudhatna: sose nyomd fullba a kretent.Igaz Mancira a trópusi vihar klasszikusa; fullba nyomja a kretént.Baj ha én csípem,hogy ekkora paraszt ? xDDe nem real paraszt csak ojan sutasutyerák justinbieber, az a baj...
Drip
sutianap
gergogergo
több mint 10 éve
Igaz Mancira a trópusi vihar klasszikusa; fullba nyomja a kretént.Baj ha én csípem,hogy ekkora paraszt ? xDDe nem real paraszt csak ojan sutasutyerák justinbieber, az a baj...
Drip
sutianap
több mint 10 éve
Romoval ez a Cowboys inkább 7-2 mint 2-7, az 1/1 sosem volt reális lehetőség.A dallas helyett beirhatod az eaglest4 győzelmetek van most, egyet behúztok a maradék 6-ból, mi pedig öt W-t soha nem szedünk össze 😊
Janek
Joey Tribbiani
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Hihetetlen.McCown szétkaphat akkor megint minket. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
McCown a kezdő, Manziel 3rd QB innentől.
több mint 10 éve
Nyilván nem volt sosem magas szinten, de erről maga Manzi tehet. Viszont most megkapta a lehetőséget az idény végéig, de ezzel a kicsi bizalommal is gyorsan vissza tudott élni Pettine szemében.Manzi ezzel az újabb bulájjal megint megingatta Pettine belé fektetett bizalmat. :/volt ilyen valaha ?
Soldados
Drip

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
nyet, de ezek után érthető miért nem. 6 hét múlva vége a szezonunknak, nem kellett volna sokat kibírni.Manzi ezzel az újabb bulájjal megint megingatta Pettine belé fektetett bizalmat. :/volt ilyen valaha ?
Soldados
Drip
több mint 10 éve
Manzi ezzel az újabb bulájjal megint megingatta Pettine belé fektetett bizalmat. :/volt ilyen valaha ?
Soldados