NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 12 éve
Hillis kibakta az ügynökét. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/02/cleveland_browns_rb_peyton_hil_18.html
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Két első + negyedik + jövő évi harmadik. Egy ilyen még belefér. Anno Manninget a Giants két első, egy harmadik és egy ötödik körösért szerezte meg. Bernie két első, egy harmadik és egy hatodik körösért jött Clevelandbe.Ahh két első kör meg a második is, az tényleg nagyon sok, jó RGIII, de ha a Redskins ennyire hajt rá akkor legyen, azért mindent nem áldoznék be érte.Bad31egy egész 3. körrel több az 1+1+2-től; csak itt minden idei, abban pedig van egy jövőbeli első, ami valószínű jobb mint az idei 22.sapkaaz 1+1+2 is sok. Eddig 1/4 + 1/22-ről volt szó.Joey Tribbiani
Ez a három első körös pick nagyon durva.
több mint 12 éve
Ahh két első kör meg a második is, az tényleg nagyon sok, jó RGIII, de ha a Redskins ennyire hajt rá akkor legyen, azért mindent nem áldoznék be érte.az 1+1+2 is sok. Eddig 1/4 + 1/22-ről volt szó.Joey TribbianiHa a Skins bedob egy ilyen 2012 1., 2., 3. + 2013 1. kör ajánlatot, akkor sztem alma a feltrade. Ez kva sok.Joey Tribbianiegy egész 3. körrel több az 1+1+2-től; csak itt minden idei, abban pedig van egy jövőbeli első, ami valószínű jobb mint az idei 22.sapka
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
Jackson nagyon jó hír.Heckertnek szívműtétje volt :/ http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/02/cleveland_browns_president_mik_12.html
több mint 12 éve
az 1+1+2 is sok. Eddig 1/4 + 1/22-ről volt szó.Ha a Skins bedob egy ilyen 2012 1., 2., 3. + 2013 1. kör ajánlatot, akkor sztem alma a feltrade. Ez kva sok.Joey Tribbianiegy egész 3. körrel több az 1+1+2-től; csak itt minden idei, abban pedig van egy jövőbeli első, ami valószínű jobb mint az idei 22.sapka
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hosszútávú szerződést kötött a csapat D'Qwell Jacksonnal. 5 év, 42.5 millió $, 19 millió garantált és roster bónusz.
több mint 12 éve
Ha a Skins bedob egy ilyen 2012 1., 2., 3. + 2013 1. kör ajánlatot, akkor sztem alma a feltrade. Ez kva sok.Joey Tribbianiegy egész 3. körrel több az 1+1+2-től; csak itt minden idei, abban pedig van egy jövőbeli első, ami valószínű jobb mint az idei 22.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
- According to John Czarnecki of FOX Sports, the Rams have been getting "weird,uninterested signals" from the Browns on the possibility of trading up two spots to draft Baylor's Robert Griffin III.RGIII is coming off a dominant Combine, exceeding height expectations, exploding with Vick-like speed, and putting on the most impressive news conference display ESPN's John Clayton has seen in 24 years in Indy. While there's little doubt that Griffin will go off the board at No. 2 overall, we've now seen several reports in two days suggesting the Browns won't be nearly as aggressive as the Redskins. We've also seen at least a handful of national reports warning not to rule out a "mystery" team in the RGIII sweepstakes.
- Teams sources tell NBC Philadelphia's Howard Eskin the Redskins are prepared to offer the Rams their top three 2012 picks and "at least" their 2013 first-round pick to move up to draft Baylor QB Robert Griffin III.
- According to SI.com's Peter King, the Browns would need to part with "at least" another second-rounder in addition to the Nos. 4 and 22 overall picks in this year's draft to move up for the Rams' No. 2 spot.
Ha a Skins bedob egy ilyen 2012 1., 2., 3. + 2013 1. kör ajánlatot, akkor sztem alma a feltrade. Ez kva sok.
több mint 12 éve
Áhhh WilliamWallace?sutianapSeneca? Sztem marad 😉Joey Tribbiani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Wallace?sutianapSeneca? Sztem marad 😉
több mint 12 éve
Heckertnek állítólag komoly műtétje volt, az egész combine-t otthonról követi. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/02/cleveland_browns_gm_tom_hecker_10.htmlRGIII interjú transcript. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/02/report_robert_griffin_iii_meas.html
több mint 12 éve
a teljes Browns edzői stáb találkozott tegnap Kendall Wrighttal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Wallace?sutianapHa RFA tendert kap, a Browns-nak az eredeti, vagyis az 1/4-es picket kellene adnia érte. Én emiatt nem gondolom, hogy ők "veszélyeztetnék" Wallace-t.
több mint 12 éve
Wallace?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Senki sem ír hülyeséget, ez a te véleményed 😊kérdés, hogy ezek közül ki jönne el az AFC North-ba verekedni. Gyakorlatilag minden év élet-halál itt. Egyébként én nem húznék QB-t, McCoy-nak adni 1 normális elkapót a későbbi 1. körössel, az első pickel pedig behúzni Richardson-t. Egy run heavy offense-t simán elmanagelne Colt is. Meg persze csúcsra pumpolnám az O-line-t. A másik oka pedig az, hogy ha mindig újrakezdik nálatok az építkezést, akkor soha nem fogtok előrébb jutni. (20 év 19 QB?) McCoy épp, hogy lezavarta az 1. évét kezdőként máris újat húzni? Szerintem most adott lenne - a drafttal együtt - egy jó keret 1 féle offense-hez, inkább aköré kéne építeni.Erre van a másik 1. körös pick.Sebiiazért ez nem teljesen igaz, ha feltrade lesz az a pick valszeg repül. Ettől függetlenül a második körössel fel lehet menni az első végére, ott pedig bőven elérhető még jó WR. Vagy ugye ott a FA is, Jackson, Johnson, Colston, DeSean, Manningham, L. Robinson... elég jó névsor. Ráadásul Shurmi azt mondta, h. szívesen látna egy tapasztalt elkapót.Joey Tribbiani
külsősként mondom így, lehet hogy ordas nagy hülyeséget írtam le most.Amadeus91
Én nem hiszek ebben a "nem jön ide mert afc north" dologban. Ahol több a dollár, oda megy a játékos.
Shurmur nem run heavy offense-t akar. Amikor azt nehezményezték, h. a passzok 80%-a rövidebb, mint 5 yard azt válaszolta, h. itt ezek a passzok helyettesítik a futást. Balanced, ball control offense. Pat szerint ez mûködhet rövid passzokkal is. Kb. ezzel alapozzuk meg a futójátékot. Ehhez viszont egy nagyon pontos, a labdát gyorsan elengedô QB kell. Colt nem ilyen, nyomás alatt összeomlik, hamar kimozog a zsebbôl. Lehet, h. ha kapna még egy évet fejlôdne, de ennyi év szopás után erre várni, amikor behúzható egy papíron elit játékos... no way.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Újabban azt híresztelik, hogy a Browns is rámehet Flynnre.kész az elit offense
Flynn + 1/4 Blackmon + ha esetleg 1/22-re, vagy onnan egy feltrade-del be lehetne húzni még Richardsont, az sem hangzik rosszul.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Újabban azt híresztelik, hogy a Browns is rámehet Flynnre.Flynn + 1/4 Blackmon + ha esetleg 1/22-re, vagy onnan egy feltrade-del be lehetne húzni még Richardsont, az sem hangzik rosszul.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
kérdés, hogy ezek közül ki jönne el az AFC North-ba verekedni. Gyakorlatilag minden év élet-halál itt. Egyébként én nem húznék QB-t, McCoy-nak adni 1 normális elkapót a későbbi 1. körössel, az első pickel pedig behúzni Richardson-t. Egy run heavy offense-t simán elmanagelne Colt is. Meg persze csúcsra pumpolnám az O-line-t. A másik oka pedig az, hogy ha mindig újrakezdik nálatok az építkezést, akkor soha nem fogtok előrébb jutni. (20 év 19 QB?) McCoy épp, hogy lezavarta az 1. évét kezdőként máris újat húzni? Szerintem most adott lenne - a drafttal együtt - egy jó keret 1 féle offense-hez, inkább aköré kéne építeni.azért ez nem teljesen igaz, ha feltrade lesz az a pick valszeg repül. Ettől függetlenül a második körössel fel lehet menni az első végére, ott pedig bőven elérhető még jó WR. Vagy ugye ott a FA is, Jackson, Johnson, Colston, DeSean, Manningham, L. Robinson... elég jó névsor. Ráadásul Shurmi azt mondta, h. szívesen látna egy tapasztalt elkapót.Joey Tribbianijó, csak WR nélkül ugyanott lesz mint McCoy és azért nem fog tudni annyit futni az NFL-ben - pláne az AFC North-ban - hogy ezt a WR hiányt ellensúlyozza.Amadeus91Erre van a másik 1. körös pick.Sebii
külsősként mondom így, lehet hogy ordas nagy hülyeséget írtam le most.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
azért ez nem teljesen igaz, ha feltrade lesz az a pick valszeg repül. Ettől függetlenül a második körössel fel lehet menni az első végére, ott pedig bőven elérhető még jó WR. Vagy ugye ott a FA is, Jackson, Johnson, Colston, DeSean, Manningham, L. Robinson... elég jó névsor. Ráadásul Shurmi azt mondta, h. szívesen látna egy tapasztalt elkapót.Erre van a másik 1. körös pick.SebiiSzerintem annyira nem borzasztó McCoy, de ha esély van egy akkora potenciállal rendelkező QB-ra, mint RG3, akkor nem lehet bent hagyni. Ráadásul a reklámértéke is nagy, igazi nézőcsalogató a fickó, szóval én behúznám.Sebiijó, csak WR nélkül ugyanott lesz mint McCoy és azért nem fog tudni annyit futni az NFL-ben - pláne az AFC North-ban - hogy ezt a WR hiányt ellensúlyozza.Amadeus91
több mint 12 éve
gsn
3 548
Browns fanok, Steinbachhal mi a helyzet, vannak róla hírek?Nem lesz UFA alapból, 2014-ig van szerződése. A kérdés inkább az, hogy van, illetve belemegy-e esetleges átstrukturálásba. Pletykák szerint kérik erre, így ha FA lesz, annak köszönhetően lesz maximum, hogy cutolják.
Ugye IR-en töltötte az évet, tudtommal UFA is lesz, maradni fog, vagy mehet a faszba piacra?Stez
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Browns fanok, Steinbachhal mi a helyzet, vannak róla hírek?Ugye IR-en töltötte az évet, tudtommal UFA is lesz, maradni fog, vagy mehet a faszba piacra?
több mint 12 éve
Sebii
3 533
Erre van a másik 1. körös pick.Szerintem annyira nem borzasztó McCoy, de ha esély van egy akkora potenciállal rendelkező QB-ra, mint RG3, akkor nem lehet bent hagyni. Ráadásul a reklámértéke is nagy, igazi nézőcsalogató a fickó, szóval én behúznám.Sebiijó, csak WR nélkül ugyanott lesz mint McCoy és azért nem fog tudni annyit futni az NFL-ben - pláne az AFC North-ban - hogy ezt a WR hiányt ellensúlyozza.Amadeus91
több mint 12 éve
Valóban, QB-t csak egy első számú célpont beszerzésével lenne a legjobb húzni.Szerintem annyira nem borzasztó McCoy, de ha esély van egy akkora potenciállal rendelkező QB-ra, mint RG3, akkor nem lehet bent hagyni. Ráadásul a reklámértéke is nagy, igazi nézőcsalogató a fickó, szóval én behúznám.Sebiijó, csak WR nélkül ugyanott lesz mint McCoy és azért nem fog tudni annyit futni az NFL-ben - pláne az AFC North-ban - hogy ezt a WR hiányt ellensúlyozza.Amadeus91
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
Szerintem annyira nem borzasztó McCoy, de ha esély van egy akkora potenciállal rendelkező QB-ra, mint RG3, akkor nem lehet bent hagyni. Ráadásul a reklámértéke is nagy, igazi nézőcsalogató a fickó, szóval én behúznám.Sebiijó, csak WR nélkül ugyanott lesz mint McCoy és azért nem fog tudni annyit futni az NFL-ben - pláne az AFC North-ban - hogy ezt a WR hiányt ellensúlyozza.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Értem köszi a felvilágosítást 😊 Így azért már jobban látok,sajnálom McCoyt,pedig anno örültem neki , de ha Griffin kell akkor Griffin kell. Bár én tartom magam ahhoz,hogy egy valamire való elkapó is elkéne a csapatba