Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Atyaúristen mit műveltetek! Komolyan vicckategória volt, hogy ennyiszer nem álltak fel időre.
több mint 12 éve
Újabb sima L, méghozzá nem is akármilyen... D-vel nincs bajom, de remélem elöl változások lesznek. Mindegy mi, bármi. Go Browns! 😊
több mint 12 éve
0-16 valszeg nem lesz, mert játszunk a Jacksonville-el otthon. Hatalmas csalódás a szezon, pedig még csak 2 meccs ment le 😕
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Én sasoltam folyamatosan, de semmi érdemleges nem történt. 😊
több mint 12 éve
Nyaralok pár napot és meghal a topik 😓 Browns declared LE Ahtyba Rubin, QB Brian Hoyer, TE MarQueis Gray, OT Martin Wallace, RG Shawn Lauvao, DE Armonty Bryant and LB Paul Hazel inactive for Week 2 against the Ravens.
Utálom ezeket a rejtélyes sérüléseket, mint pl. Rubiné.
A Rats WR-corp talán a miénknél is gyengébb, ha Ricet megfogjuk lehet esélyünk. Oher sem 100%-os, Kruger zúzhat(na).
Go Browns !
több mint 12 éve
Nyílván Megatronnal több dolga lenne, de őt is levenné a pályáról 😛 :cool:Wallace egész meccsen láthatatlan volt, ennél hol mutasson többet Haden? DripÉn azokat a meccseket szeretem Joe-tól, ahol egyrészt több a dolga, másrészt látványosabban teszi a dolgát. Szóval arra merészeltem célozni, hogy véleményem szerint egy ilyen teljesítményt nyújtó Wallace-nál lényegesen több van emberünkben. De ha nem, nem. Nem erőszak. 😊Mingo
több mint 12 éve
Wallace egész meccsen láthatatlan volt, ennél hol mutasson többet Haden? DripÉn azokat a meccseket szeretem Joe-tól, ahol egyrészt több a dolga, másrészt látványosabban teszi a dolgát. Szóval arra merészeltem célozni, hogy véleményem szerint egy ilyen teljesítményt nyújtó Wallace-nál lényegesen több van emberünkben. De ha nem, nem. Nem erőszak. 😊
több mint 12 éve
Joey faszán összefoglaltad a meccset. Az hogy T-rich keveset futott engem is zavart, főleg azok után, hogy kijelentették, annyi labdát fog kapni , hogy csak na ... háááát. A Claiborne drafthoz annyit, hogy a mostani mockokban vagy Boydot( Teddy rulez de annyira aelől csak nem végzünk, szal oda trade kéne...) (( bár Boydhoz is, de túlságosan is reménykedek abban, hogy nem leszünk elől a draft napján)) vagy Bradley Roby-t írják hozzánk. Nem is nyúlnánk annyira mellé a Buckeyes cornerével 😊 de ezen még felesleges gondolkodniJoe ennél jóval többet is tud szerintem,Mingo
Wallace egész meccsen láthatatlan volt, ennél hol mutasson többet Haden ? Mind két oldalt nem tud egyszerre játszani
több mint 12 éve
Valóban most is elférne pár cut a csapatban (Barnidge, Cousins, Owens, Weeden), és Skrinel is lehetne kezdeni valamit, pl fejleszteni az állóképességét. (bár mivel Haden levette a pályáról Wallacet ezért mindig Skrine felé passzoltak, volt dolga).Weeden, Owens cut ? naa. Persze értem mire gondolsz, de Cousins-szal együtt emlegetni őket azért túlzás.
Összességében ha nem javul az offense az idén se lesz több 5 Wnél szinte tuti.Csiriba
Nemtom Chud sajtótájékoztatóit mennyire lehet komolyan venni, de ezt bírta mondani a meccs után.
ON GUARD ONIEL COUSINS
"Well, he's the best we have and he's going to get the job done for us. I'm confident. Again, it's one game, and Oniel will make the improvements and he will get better and we will move on."
több mint 12 éve
Valóban most is elférne pár cut a csapatban (Barnidge, Cousins, Owens, Weeden), és Skrinel is lehetne kezdeni valamit, pl fejleszteni az állóképességét. (bár mivel Haden levette a pályáról Wallacet ezért mindig Skrine felé passzoltak, volt dolga).Összességében ha nem javul az offense az idén se lesz több 5 Wnél szinte tuti.
több mint 12 éve
A futásért kár, szerintem TR mellet Rainey sem tűnt használhatatlannak.Bess rendben volt, helyenként Benji is, de nem tudom, mi lenne, ha esetleg Gordon is lesüllyedne a többiek sznintjére.
Én Coopert próbálgatnám, Little szintjét ő is hozza talán.
Schwartzban nagyot csalódtam, bíztam benne, hogy az ő posztján nem lesznek ekkora gondjaink.
J.C pedig egyértelműen a legjobb emberünk volt elöl.
A védelem egy fokkal jobb volt, Bryant, Robertson és Jackson tetszettek a legjobban.
Skrine amíg el nem fáradt, szerintem vállalható volt, Joe ennél jóval többet is tud szerintem,
Gipson és Ward nem rossz, de túl sok biztonságérzetet nem adtak eddig.
Sheardel kezdeni kellene valamit és nekem speciel Krugertől sem esett le az állam, de bár ő lenne a legrosszabb emberünk.
Owens sem volt eget rengető, de az tetszett, hogy sokat láttam a pályán.
Aki ugye kuka, az kuka, nem is részletezném.
A special meg special, nem szoktam vele nagyon foglalkozni, azt megteszik majd a hozzáértők. 😊
Little-ért nagy kár, ha elkapná a fonalat, akár offense-ünk is lehetne előbb utóbb.
Weeden nem tudom, meddig bírja ilyen blokkolás mögött, de tartok tőle, hogy nem csak az egója fog sérülni, ha így folytatjuk. Felőlem mondjuk Campbell is dobálhatna néha éppenséggel, de az még odébb lesz szerintem.
Mindenesetre fura, hogy senki nem nyert a csoportból, ilyen is kell néha.
A továbbiakban reménykedem benne, hogy nem engedjük el nagyon az ellenfeleket, mert max. 20 pont fölé aligha jutunk meccsenként.
És akkor már igencsak optimista voltam.
Na, csak hogy trendi legyek: Go 'rowns! 😀
több mint 12 éve
Nehéz egy ilyen meccs után bármi pozitívumot találni, 10 pont otthon, a nyitómeccsen szánalmas. Megint ott vagyunk, ahol az elmúlt években mindig, a védelem tartja magát amennyire lehet, miközben az offense-nek momentumai sincsenek.Már az eredménykövetőben is beszéltük, Cousins-t ki kell b@szni. Ennyit nem lehet hibázni, nem elég, h. végig a levegőt blokkolta még 4 flaget is dobtak rá, ráadásul az egyik miatt ugrott egy TD. Nem hiszem el, h. Gilkey gyengébb. Ha igen, akkor komoly gáz van. Schwartz sem állt a helyzet magaslatán, persze Wake nem egyszerű feladat, de 0.5mp-nél azért tovább kéne tartani. Kb. a first steppel megverte az esetek felénél. Nálam az OL a meccs csalódása, egy ember (RG) kiesése nem okozhat ekkora zavart. Főleg úgy, h. Lauvao 1 hónapja, Pinki 3 hete sérült meg, lett volna idő igazolni, vagy legalább észrevenni, h. Kuzin nem NFL-szint.
T-Richet alig használtuk, sok területe nem volt, de lehetett volna határozottabb.
A WR-corp Bess-t leszámítva úgy szar, ahogy van. Nagyon hiányzik Gordon, Benji nem go-to-guy. A Rats ellen remélem többet játszik Gurley, 1 magas elkapóval kva nehéz, főleg ha az se csinál semmit (Little).
Az egyetlen pozitívum Cameron, bár ő is elejtett 1 lasztit + a 3. INT elkerülhető lett volna, ha nem üti fel a bogyót. De erre legalább lehet építeni, bár az is igaz, h. mögötte senki nincs, Barnidge nagyon szarul blokkolt.
Weeden. Pontatlan volt, az első INT egyértelműen az övé, de a 2. és 3.-nál is az elkapó mögé ment a labda. Kiváncsi leszek, mennyit passzolt shotgun-ból, nekem 80% felettinek tűnt 😊 Nem volt rossz stratégia a brutális Miami pass rush ellen, de így is alig volt ideje. Én még nem írnám le teljesen, jobb futójátékkal és fallal javulhat.
A front7 tetszett, sajna a végére elfáradtak. Tuba hiányát nem éreztem, Winn és Hughes jól helyettesítették. Phil középen minden lyukat betömött. 4 sacket szereztünk, mindet új játékos. Groves sokkal aktívabbnak tűnt, mint Sheard. Sajna Horton védelmének a gyengeségei már az első meccsen kijöttek, a flat routeokkal nem tudtunk mit kezdeni.
A secondary ennyit tud. Haden leszedte Wallace-t, viszont az elég nyugtalanító, h. Hartline és Gibson ennyire villogtak, nem tudom mi lesz Skrine-nal és Owens-szel, ha durvább elkapókat kell fogniuk. 150 yard/receiver...? Valaki az egyik kinti fórumon felvetette, mi lett volna, ha T-Rich helyett Claiborne-t húzzuk, hát, khm, igen.
Örüljünk a kis dolgoknak is, Lanning tökéletesen puntolt, 2 I20, Cundiff meg belőtte 39 yardról a FG-t.
Coaching. A futójáték ilyen szintű mellőzése (főleg egy szoros meccsen) nehezen érhető (13 run vs. 53 pass). Kuzint a félidőben le kellett volna cserélni. 1/14 3rd down conversion, egyszer sem próbálkoztunk futással.
több mint 12 éve
Sima L. Ha nagyon optimista akarnék lenni, azt mondanám, a 6 győzelem még meg lehet.De csak kicsit valószínű.
több mint 12 éve
ilyen sem volt még, első meccs után holtversenyben az első helyen a csoportban !!Cleveland rocks !
több mint 12 éve
Rubin inactive.Joey TribbianiGondoltam, hogy lesz még utolsó pillanatos meghatározó sérültünk. Valaki csak felel a hasonlókért, ha rajtam múlna, büntetném keményen. Tudom, ez nem tollaslabda, de akkor is, ezt sosem fogom tudni elfogadni. :-8
több mint 12 éve
Browns declared LE Ahtyba Rubin (calf) inactive for Sunday's game against the Dolphins.It's a major upgrade for Lamar Miller and the Dolphins running game. Rubin hurt the calf during Friday's practice, leaving Billy Winn as the starter at left end. The Browns will have starting right corner Buster Skrine (shoulder). Their inactives: QB Brian Hoyer, TE MarQueis Gray, OLB Barkevious Mingo, OT Martin Wallace, G Shawn Lauvao and LB Paul Hazel
Basszus Tuba nagy veszteség, bár Winn jó volt a pre-meccseken, azért más szint. Nagyon kiváncsi lettem volna a fullos DL-re.
Skrine játszhat, ez jó.
Nyerni kell. Mióta a követem a Browns, mindig buktuk az első meccset... Cameronnak össze kell kapnia magát, Gordon hiányában sokat fogja keresni Weeds. A Schwartz-Wake párharc kulcs lehet, de egyben jó erőfelmérő így a szezon elején.
több mint 12 éve
Dennis Johnson waived, a helyére Gurley jött a practice squadból.
több mint 12 éve
Out: Lauvao, MingoQuestionable: Rubin, Skrine
Jó hír viszont, h. D. Bryant pénteken már teljes értékű edzésmunkát végzett.
Megvannak a kapitányok is, nincs meglepi, offense - Joe, defense - DQ, spec. team - Groves. A 4. captain ezen a héten Bess lesz.
több mint 12 éve
Browns have the worst record in NFL openers since 1999 with a 1-13 mark. 😛
több mint 12 éve
Persze még van egy nap, addig a fél csapat lerokkanhat.Mingoszívd vissza 😀
több mint 12 éve
Jahh, meg látom Rubin is, bár róla nem is tudtam, hogy megsérült...játszhat vasárnap.Joey TribbianiLauvao DNP, Mingo és D. Bryant LP, mindenki más FP. Sok ehhez hasonló injury reportot szeretnék látni a szezonban.Joey TribbianiSkrine. ._.Mingo
Persze még van egy nap, addig a fél csapat lerokkanhat. 🏈
több mint 12 éve
Kis kedvcsináló a szezonhoz.AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 12 éve
játszhat vasárnap.Lauvao DNP, Mingo és D. Bryant LP, mindenki más FP. Sok ehhez hasonló injury reportot szeretnék látni a szezonban.Joey TribbianiSkrine. ._.Mingo