NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
17
5
2:20, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 12 éve
ez már 100%-ig eldőlt h McCoynak sanyi?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Valszeg Chilly jön. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/01/brad_childress_closing_in_on_c.htmlJó lesz ez a staff, két ex-HC a koordinátor-pozíciókban, Shurmur koncentrálhat a vezetőedzői feladatokra.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Foles-t kifejezetten kedvelem, nagyon kíváncsi vagyok, h a SB-on és a Combine-on hogyan teljesít majd...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
ahogy korábban is írtam, én 100%-ig elégedett lennék egy Blackmon 1/4 + QB 1/22 v. 2/37 drafttal. Tannehill-ről már beszéltünk (ha Sherman lesz az OC, akkor még érdekesebb a dolog), esetleg Foles, meglátjuk hogyan teljesít a héten Mobile-ban.Az a gond, h ha RGIII jól teljesít a draftig, akkor vagy a Fins, vagy a Skins tuti megpróbál feljönni érte...szerintem a Rams is és a Vikes is megfontolja a dolgot, hiszen rengeteg lyukat kell betömniük...és inkább bevállalják, h elvesztik Kalilt, de mondjuk Martin és Reiff behúzása mellett még 1-2 korai, minőségi pick-kel tudnak máshova is húzni...szal elég necces, érdemes a többi QB-t is nézegetni, mert lehet, h ennek a Griffines dolognak lőttek, ha nem lesz feltrade...BearLesznek még LT várományosok, tűrhető a felhozatal.Delonso_meglátjuk hogyan értékelik Kalil-t a többi LT-hez képest. Tavaly a Bengals-nak többet ért Green, mint a Falcons által felajánlott tonnányi pick (persze nem uaz a szitu, 20+ hely letrade vs. 4).
Szerintem nem jó ötlet feltradelni, amikor ennyi need van. Az ideális scenario egy Manning->Skins, Flynn->Phins, Browns->Griffin lenne 😊Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Az a gond, h ha RGIII jól teljesít a draftig, akkor vagy a Fins, vagy a Skins tuti megpróbál feljönni érte...szerintem a Rams is és a Vikes is megfontolja a dolgot, hiszen rengeteg lyukat kell betömniük...és inkább bevállalják, h elvesztik Kalilt, de mondjuk Martin és Reiff behúzása mellett még 1-2 korai, minőségi pick-kel tudnak máshova is húzni...szal elég necces, érdemes a többi QB-t is nézegetni, mert lehet, h ennek a Griffines dolognak lőttek, ha nem lesz feltrade...Lesznek még LT várományosok, tűrhető a felhozatal.Delonso_meglátjuk hogyan értékelik Kalil-t a többi LT-hez képest. Tavaly a Bengals-nak többet ért Green, mint a Falcons által felajánlott tonnányi pick (persze nem uaz a szitu, 20+ hely letrade vs. 4).
Szerintem nem jó ötlet feltradelni, amikor ennyi need van. Az ideális scenario egy Manning->Skins, Flynn->Phins, Browns->Griffin lenne 😊Joey Tribbiani
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Lesznek még LT várományosok, tűrhető a felhozatal.Delonso_meglátjuk hogyan értékelik Kalil-t a többi LT-hez képest. Tavaly a Bengals-nak többet ért Green, mint a Falcons által felajánlott tonnányi pick (persze nem uaz a szitu, 20+ hely letrade vs. 4).
Szerintem nem jó ötlet feltradelni, amikor ennyi need van. Az ideális scenario egy Manning->Skins, Flynn->Phins, Browns->Griffin lenne 😊
több mint 12 éve
Lesznek még LT várományosok, tűrhető a felhozatal.
több mint 12 éve
Naja, csak a 6. helyen mondjuk se Kalil, se Blackmon. Nem vágom annyira a Rams helyzetét, de nem biztos, h. plussz két draftcetli többet ér, mint egy klasszis LT v. WR.semmi sem történik, az offensive coordinator-ról nincs új hír. Mike Sherman nevét olvastam pár helyen, ő jó lenne. GB TE coach, Seahawks off. coord., GB HC, Texas A&M (Tannehill) HC. Mindenképp egy ilyen tapasztalt ember kéne Shurmur mellé. Na meg Sörminátor + Surminátor, tökéletes.Ha nem kell nektek RG III nem lesz feltrade.
A másik esélyes Childress, ő ugye együtt dolgozott Pat-tel az Eagles-nél.
Draft: feltrade 1/2-re? Nem hiszem. A Rams-nek LT kell, és a többség szerint Kalil a legjobb prospect JoeT óta. Fisher a pass protection fontosságát hangsúlyozta az első szentlajosi sajtótájékoztatóján. Ha letradelnek, akkor valszeg a Vikings elviszi a 3. helyen. Not worth it.Joey Tribbiani
De.... Ha kell, nem azért kell a feltrade, hogy a Rams ne húzza be, hanem hogy más ne tradeljen fel érte, pl Washington, Phins.Delonso_
több mint 12 éve
semmi sem történik, az offensive coordinator-ról nincs új hír. Mike Sherman nevét olvastam pár helyen, ő jó lenne. GB TE coach, Seahawks off. coord., GB HC, Texas A&M (Tannehill) HC. Mindenképp egy ilyen tapasztalt ember kéne Shurmur mellé. Na meg Sörminátor + Surminátor, tökéletes.Ha nem kell nektek RG III nem lesz feltrade.
A másik esélyes Childress, ő ugye együtt dolgozott Pat-tel az Eagles-nél.
Draft: feltrade 1/2-re? Nem hiszem. A Rams-nek LT kell, és a többség szerint Kalil a legjobb prospect JoeT óta. Fisher a pass protection fontosságát hangsúlyozta az első szentlajosi sajtótájékoztatóján. Ha letradelnek, akkor valszeg a Vikings elviszi a 3. helyen. Not worth it.Joey Tribbiani
De.... Ha kell, nem azért kell a feltrade, hogy a Rams ne húzza be, hanem hogy más ne tradeljen fel érte, pl Washington, Phins.
több mint 12 éve
itt vannak a leendő FÁK. http://walterfootball.com/freeagents.php. A tavalyi, első Mangini-nélküli (-> full Heckert) FA-időszakból kiindulva (B. Jackson, Patterson, Young, Greco) a 28 év alatti játékosokat érdemes nézegetni. Ex-Eagles/Rams különösen. 😊
több mint 12 éve
semmi sem történik, az offensive coordinator-ról nincs új hír. Mike Sherman nevét olvastam pár helyen, ő jó lenne. GB TE coach, Seahawks off. coord., GB HC, Texas A&M (Tannehill) HC. Mindenképp egy ilyen tapasztalt ember kéne Shurmur mellé. Na meg Sörminátor + Surminátor, tökéletes.A másik esélyes Childress, ő ugye együtt dolgozott Pat-tel az Eagles-nél.
Draft: feltrade 1/2-re? Nem hiszem. A Rams-nek LT kell, és a többség szerint Kalil a legjobb prospect JoeT óta. Fisher a pass protection fontosságát hangsúlyozta az első szentlajosi sajtótájékoztatóján. Ha letradelnek, akkor valszeg a Vikings elviszi a 3. helyen. Not worth it.
több mint 12 éve
Ennél nagyobb őrültséget nem is lehetne kitalálni...akkor el kell törni Heckert mindkét kezét...Nem akarok letradet, franchise qb-t és playmakereket akarok 😀Bad31az a baj, h. nincs igazán olyan játékos a Griffin-Blackmon duón kívül, aki tényleg megérne egy 1/4-es picket. Mondjuk a rookie fizuk csökkentésével kicsit változott a helyzet.
Olyan cikket is olvastam, h. esetleg megpróbáljuk Kolbászt megszerezni, a Cards valszeg elengedné a fizuja és Skelton miatt. Nagyon remélem, h. ez nem igaz 😊
Az off. coord.-ról egyelőre nincs hír.Joey Tribbiani
No.1. Bears
több mint 12 éve
Nem akarok letradet, franchise qb-t és playmakereket akarok 😀Bad31az a baj, h. nincs igazán olyan játékos a Griffin-Blackmon duón kívül, aki tényleg megérne egy 1/4-es picket. Mondjuk a rookie fizuk csökkentésével kicsit változott a helyzet.
Olyan cikket is olvastam, h. esetleg megpróbáljuk Kolbászt megszerezni, a Cards valszeg elengedné a fizuja és Skelton miatt. Nagyon remélem, h. ez nem igaz 😊
Az off. coord.-ról egyelőre nincs hír.
több mint 12 éve
február 5-én megtekintheted 😊Nem akarok letradet, franchise qb-t és playmakereket akarok 😀Bad31én Super Bowl-t akarok 😊Joey Tribbiani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem akarok letradet, franchise qb-t és playmakereket akarok 😀Bad31én Super Bowl-t akarok 😊
több mint 12 éve
Nem akarok letradet, franchise qb-t és playmakereket akarok 😀
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
nohát én sem 1/4-re gondoltam, ott Blackmon/Griffin/letrade. Persze ha nincs bent ez a két játékos, akkor olyan sincs akiért feltradelnének 😊 Fingers crossed.jah, Sheard maradjon LDE. Ki lehetne jó a másik oldalra? Mercilus?Joey Tribbiani1/4-re kb senki. Inkább Ingram lehet érdemes opció a másik elsőkörössel. Nem sok fantáziát látok az idei pass rusher felhozatalban.DoM
több mint 12 éve
jah, Sheard maradjon LDE. Ki lehetne jó a másik oldalra? Mercilus?Joey Tribbiani1/4-re kb senki. Inkább Ingram lehet érdemes opció a másik elsőkörössel. Nem sok fantáziát látok az idei pass rusher felhozatalban.
több mint 12 éve
jah, Sheard maradjon LDE. Ki lehetne jó a másik oldalra? Mercilus?sajna van olyan scenario, ami nagyon fos lenne. pl. Skins feltrade Griffin-ért, a Vikes pedig elviszi Blackmon-t. Ekkor esélyes 1/4-re Claiborn, Richardson, esetleg Coples. CB (Haden után) és RB (úgy ált. 😊 ) top5-ben nem kell, Coples talán, de Jauron inkább a 260-270 font körüli DE-ket szereti.Joey TribbianiHa Sheardből nem lesz RDE (aminek nem látom okát), akkor semmi értelme Coplest idehozni. Ő azért nem egy Mario Williams szintű pass rusher, aki szétszedi az irányító vakoldalát.DoM
több mint 12 éve
sajna van olyan scenario, ami nagyon fos lenne. pl. Skins feltrade Griffin-ért, a Vikes pedig elviszi Blackmon-t. Ekkor esélyes 1/4-re Claiborn, Richardson, esetleg Coples. CB (Haden után) és RB (úgy ált. 😊 ) top5-ben nem kell, Coples talán, de Jauron inkább a 260-270 font körüli DE-ket szereti.Joey TribbianiHa Sheardből nem lesz RDE (aminek nem látom okát), akkor semmi értelme Coplest idehozni. Ő azért nem egy Mario Williams szintű pass rusher, aki szétszedi az irányító vakoldalát.
több mint 12 éve
sajna van olyan scenario, ami nagyon fos lenne. pl. Skins feltrade Griffin-ért, a Vikes pedig elviszi Blackmon-t. Ekkor esélyes 1/4-re Claiborn, Richardson, esetleg Coples. CB (Haden után) és RB (úgy ált. 😊 ) top5-ben nem kell, Coples talán, de Jauron inkább a 260-270 font körüli DE-ket szereti.egy fasza mock 😊 http://walterfootball.com/draft2012.phpNice, a QB/WR kombó az első körben annyira egyértelmű, hogy úgy se az lesz 😉Bad31
1/4 Blackmon, WR
1/22 Tannehill, QB
2/37 Minnifield, CB (az apja, Frank és Hanford Dixon találták ki a 'Dawgs' becenevet a '80-as években)
3/68 Cam Johnson, DE
4/100 Adcock, OT
4/118 Pead, RBJoey Tribbiani
több mint 12 éve
egy fasza mock 😊 http://walterfootball.com/draft2012.phpNice, a QB/WR kombó az első körben annyira egyértelmű, hogy úgy se az lesz 😉
1/4 Blackmon, WR
1/22 Tannehill, QB
2/37 Minnifield, CB (az apja, Frank és Hanford Dixon találták ki a 'Dawgs' becenevet a '80-as években)
3/68 Cam Johnson, DE
4/100 Adcock, OT
4/118 Pead, RBJoey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
egy fasza mock 😊 http://walterfootball.com/draft2012.php1/4 Blackmon, WR
1/22 Tannehill, QB
3/68 Cam Johnson, DE
4/100 Adcock, OT
4/118 Pead, RB
több mint 12 éve
Ha QB kell nálunk úgy néz ki lesz felesleg, egy cp vagy jc valószínű piacra lesz dobva( esetleg mind2 ha jön Flynn...)Barbmiért kéne nekünk CP v. Campbell? :rolleyes:
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
Ha QB kell nálunk úgy néz ki lesz felesleg, egy cp vagy jc valószínű piacra lesz dobva( esetleg mind2 ha jön Flynn...)Barbgyönyörű lenne ohio-i derbin a Browns csapatát CP vezetné ellenünk.
criminal lawyer or criminal lawyer?