NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
14
5
2:20, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 12 éve
Okés,kicsit rég jártam már erre és katyvasz is van a jelenlegi tudásommal szóval feltennk pár kérdést és meglátást,hogy ez mennyire reális.Tényleg ennyire kell QB. Jó esetben ritkán húz egy csapat top 5-ben, ha odakerül akkor nagyot kell dobbantani. Van egy extra első körös pick, az elég lehet a feltrade-hez.
Előszőr is Hillis-el mi van ? meglesz hosszabítva a szerződése ? Mert ha nem én lazán látok magam előtt egy Trent Richardson picket...
Aztán a QB kérdés ... RGIII tényleg kellene nekünk ? McCoy ennyire szar lenne ? Azért kérdezem mert az éven össz-vissz láttam vagy 2 Browns meccset. Jelenlegi meglátásom szerint inkább elkapó kéne. Ha hillis marad és nincs Ricardson draft akkor Blackmont eltudnám itt képzelni ha még elérhető.Ugyanúgy később Floyd-ot is bár kétlem,hogy annyit csúszna.
Szóval az igazi kérdésem,hogy tényleg ennyire kell egy QB ? ( előre is bocs ha szar a logikám a csapattal kapcsolatba,most az off seasonba próbálom pótolni a dolgokat )Drip
Mangini letradelt. Haden jó pick volt, de ő nem fog SB-t nyerni nekünk. Tavaly ismét letradeltünk, szóval jó lenne mostmár kihasználni a magas draftpozíciót. Richardson biztos nagyon jó lesz, de nézd meg AP-t és a Vikingst. Favre kellett ahhoz, h. SB közelébe kerüljenek, hiába hozott össze Peterson minden évben 1200+ yardot. McCoy-ról már írtunk eleget, görgess vissza 😊 Game manager, backupnak tökéletes.
Hillis-ről nincs új hír, 3 hét és kiderül. Sztem megy, és Hardesty kap még egy lehetőséget. Backupnak ott van Brandon Jackson és Oboa. Nem egy ütős névsor, de majd RGIII fut 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Sebii
3 533
Jól látom,hogy egy helyről írunk ? 😀Jól látod, bár manapság inkább Budapesten tartózkodom.
Egyébként persze értem én,hogy nagy név , csak én eddig Richardsonnal számoltam első pick-ként,és csak mostanság ébredtem rá,hogy lehet mégis QB-t húzunkDrip
Richardson akármennyire jó, szerintem a mai pass-heavy ligában nem éri meg futót húzni 1/4-re. Egy jó fallal egy hátsó körös futó is lehet kiemelkedő, nem egy példa van rá az elmúlt évekből.
több mint 12 éve
Jól látom,hogy egy helyről írunk ? 😀Egyébként persze értem én,hogy nagy név , csak én eddig Richardsonnal számoltam első pick-ként,és csak mostanság ébredtem rá,hogy lehet mégis QB-t húzunk
több mint 12 éve
Sebii
3 533
Szerintem annyira nem borzasztó McCoy, de ha esély van egy akkora potenciállal rendelkező QB-ra, mint RG3, akkor nem lehet bent hagyni. Ráadásul a reklámértéke is nagy, igazi nézőcsalogató a fickó, szóval én behúznám.
több mint 12 éve
Okés,kicsit rég jártam már erre és katyvasz is van a jelenlegi tudásommal szóval feltennk pár kérdést és meglátást,hogy ez mennyire reális.Előszőr is Hillis-el mi van ? meglesz hosszabítva a szerződése ? Mert ha nem én lazán látok magam előtt egy Trent Richardson picket...
Aztán a QB kérdés ... RGIII tényleg kellene nekünk ? McCoy ennyire szar lenne ? Azért kérdezem mert az éven össz-vissz láttam vagy 2 Browns meccset. Jelenlegi meglátásom szerint inkább elkapó kéne. Ha hillis marad és nincs Ricardson draft akkor Blackmont eltudnám itt képzelni ha még elérhető.Ugyanúgy később Floyd-ot is bár kétlem,hogy annyit csúszna.
Szóval az igazi kérdésem,hogy tényleg ennyire kell egy QB ? ( előre is bocs ha szar a logikám a csapattal kapcsolatba,most az off seasonba próbálom pótolni a dolgokat )
több mint 12 éve
http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/02/recipe_for_nfl_success_find_a.htmlbár néha közhelyes, azért érdekes cikk.
"I learned real early that, number one, you have to get the quarterback when you have a chance," said Accorsi, a former Browns general manager from 1985-92. "I don't care what the circumstances are."
"When you have a chance to reach for greatness," Accorsi said, "you have to do it. I don't care how many other needs you have, because you aren't going to get there very many times."
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
😂 😂 😂Meg jelenleg elégé lenézik egyetemesen a csapatok is, pár hete tolt egy nyilatkozatot, hogy a Bears sima PO résztvevő, ha őt leigazolják legkésőbb Cutler kiesésénél.DenyA fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!McNabbet a Redskins és a Vikings is többek között azért zavarta el, mert lusta volt. Nagy ívben tett mindenre és mindenkire. Nulla workethic, aztán ha valami balul sült el, még a szertáros is előbb volt felelős, mint ő.
http://www.dawgsbynature.com/2012/2/7/2782390/cleveland-browns-free-agency-talk-qbs#storyjumpBad31
Összefoglaló a munkásságából: http://camelclutchblog.com/donovan-mcnabb-thinks-the-chicago-bears-wouldve-won-with-him/
Óriási hiba lenne az idehozatala.DoM
Ellenünk is nagyon meggyőző volt. Chicagoban adott lett volna egy rossz fal, és egy rossz WR corp. Ez a McNabb tolókocsival járna már...
Én sem tartanám jó lépésnek. Seneca bőven elfér 2nd stringernek, főleg, ha RG3 jönne.
több mint 12 éve
Meg jelenleg elégé lenézik egyetemesen a csapatok is, pár hete tolt egy nyilatkozatot, hogy a Bears sima PO résztvevő, ha őt leigazolják legkésőbb Cutler kiesésénél.A fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!McNabbet a Redskins és a Vikings is többek között azért zavarta el, mert lusta volt. Nagy ívben tett mindenre és mindenkire. Nulla workethic, aztán ha valami balul sült el, még a szertáros is előbb volt felelős, mint ő.
http://www.dawgsbynature.com/2012/2/7/2782390/cleveland-browns-free-agency-talk-qbs#storyjumpBad31
Összefoglaló a munkásságából: http://camelclutchblog.com/donovan-mcnabb-thinks-the-chicago-bears-wouldve-won-with-him/
Óriási hiba lenne az idehozatala.DoM
több mint 12 éve
A fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!McNabbet a Redskins és a Vikings is többek között azért zavarta el, mert lusta volt. Nagy ívben tett mindenre és mindenkire. Nulla workethic, aztán ha valami balul sült el, még a szertáros is előbb volt felelős, mint ő.
Óriási hiba lenne az idehozatala.
több mint 12 éve
Szerintem is, ideje van egy nagy gurításnak, csak egy kicsit félek, hogy elcsábultok, mer lesznek ott ajánlatok szépszámmal a pikkér - s ha lementek akkor....... R R R R R RNa ja, jobb mint egy szürke eminenciás az biztos, azokból sok volt Mangini alatt.Bad31A fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!Flynn két meccsen kezdett. Legnagyobb előnye, h. ismeri a wco-t. De azt Colt is vágja már, nálam McCoy > Flynn. Mentornak Seneca tökéletes, McNabb sztem kezdő akar lenni, inkább csapatbomlasztó lenne.
Én kezdek megbarátkozni a Griffin-pickkel. Annyira szürke volt az elmúlt 13 szezon, h. kell egy tényleg game-changer játékos. RGIII ilyen lehet, nagy lökést adhatna az egész franchise-nak.Joey Tribbiani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Na ja, jobb mint egy szürke eminenciás az biztos, azokból sok volt Mangini alatt.A fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!Flynn két meccsen kezdett. Legnagyobb előnye, h. ismeri a wco-t. De azt Colt is vágja már, nálam McCoy > Flynn. Mentornak Seneca tökéletes, McNabb sztem kezdő akar lenni, inkább csapatbomlasztó lenne.
Én kezdek megbarátkozni a Griffin-pickkel. Annyira szürke volt az elmúlt 13 szezon, h. kell egy tényleg game-changer játékos. RGIII ilyen lehet, nagy lökést adhatna az egész franchise-nak.Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
A fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!Flynn két meccsen kezdett. Legnagyobb előnye, h. ismeri a wco-t. De azt Colt is vágja már, nálam McCoy > Flynn. Mentornak Seneca tökéletes, McNabb sztem kezdő akar lenni, inkább csapatbomlasztó lenne.
Én kezdek megbarátkozni a Griffin-pickkel. Annyira szürke volt az elmúlt 13 szezon, h. kell egy tényleg game-changer játékos. RGIII ilyen lehet, nagy lökést adhatna az egész franchise-nak.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
A fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!Orton egy brutál erős futójátékkal (Hillis-Richardson-jó fal kombó) stabil játékra lenne képes, ahol nem várnának el tőle PM féle passzokat. Flynn hatalmas zsákbamacska. A többieknél meg már jobb, ha QB-t húztok. Szerintem.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A fontosabb FA irányítók, végül is onnan is lehet próbálkozni, de minden kétséget kizárólag Flynn az egyetlen aki hosszútávú megoldás lehetne, McNabb meg mentornak nem lenne rossz, bár ő sztem szép summát kérne annak is!http://www.dawgsbynature.com/2012/2/7/2782390/cleveland-browns-free-agency-talk-qbs#storyjump
több mint 12 éve
semmi sem történik. Úgyh. itt egy cikk Lerner-rel. http://www.clevescene.com/cleveland/the-custodian/Content?oid=2805785Back during the Carmen Policy era, he says, the NFL came to the Browns with a new design for the team's uniforms. It was that godawful helmet, paired with a jersey that, from Lerner's description, sounds like a garish mash of angles and blocks of color.
"I just laughed," he says. "I took the helmet as a souvenir though."
több mint 12 éve
naja, durva, h. az utolsó PO win abban a szezonban volt, amikor Robibaggio fölémellékúrta 😊Konkrétan az elmúlt majdnem 20 évet. Kosar óta 19 kezdő QB volt 😊Joey TribbianiBelichick szúrta el a csapat jövőjét. 😀 Ezt még az árva PO meccsen elért siker (legutóbbi a csapat történetében) sem írhatja felül. 😛DoM
több mint 12 éve
Konkrétan az elmúlt majdnem 20 évet. Kosar óta 19 kezdő QB volt 😊Joey TribbianiBelichick szúrta el a csapat jövőjét. 😀 Ezt még az árva PO meccsen elért siker (legutóbbi a csapat történetében) sem írhatja felül. 😛
több mint 12 éve
Konkrétan az elmúlt majdnem 20 évet. Kosar óta 19 kezdő QB volt 😊Ez a franchise QB kérdés kemény lesz, ez a probléma gyakorlatilag meghatározta a Browns elmúlt jó pár évét, annyira szkeptikus vagyok már, hogy szinte látom a QB battle-t az offseasonban :S De ne legyen így, valakit kell húzni az első körben, ha még egy jó No.1 célpont is jön, akkor az offense is felnőhet a védelem mellé.Bad31Ugyanilyen érvelés alapján az a kérdés is feltehető, ha ennyire nem nagy probléma, akkor miért kell annyira ragaszkodnia hozzá?Shurmur said calling plays is the fun part of the job, but he said he would turn over the play calling if he thought it would help the offense.
A munkamegosztás és HC terheltsége miatt úgyis inkább az a lényeges, hogy hétközben a részletes gameplant ki készíti el és vezeti le közvetlenül az edzéseket.DoM
gondolom ezért 😊
Egybk. az Eagles-nél is Reid hívta a playeket, nem Chilly.Joey Tribbiani
Fincsi:
Vinny Testaverde (1993–1995)
Mark Rypien (1994)
Eric Zeier (1995)
Ty Detmer (1999)
Tim Couch (1999–2003)
Doug Pederson (2000)
Spergon Wynn (2000)
Kelly Holcomb (2002–2004)
Jeff Garcia (2004)
Luke McCown (2004)
Trent Dilfer (2005)
Charlie Frye (2005–2007)
Derek Anderson (2006–2009)
Brady Quinn (2008–2009)
Ken Dorsey (2008)
Bruce Gradkowski (2008)
Jake Delhomme (2010)
Seneca Wallace (2010–present)
Colt McCoy (2010–2011)
több mint 12 éve
Ez a franchise QB kérdés kemény lesz, ez a probléma gyakorlatilag meghatározta a Browns elmúlt jó pár évét, annyira szkeptikus vagyok már, hogy szinte látom a QB battle-t az offseasonban :S De ne legyen így, valakit kell húzni az első körben, ha még egy jó No.1 célpont is jön, akkor az offense is felnőhet a védelem mellé.Shurmur said calling plays is the fun part of the job, but he said he would turn over the play calling if he thought it would help the offense.Egybk. Shurmur marad a playcaller, rufio - dawgsbynature-re szokott elemzéseket írni - szerint ez nem probléma.Ugyanilyen érvelés alapján az a kérdés is feltehető, ha ennyire nem nagy probléma, akkor miért kell annyira ragaszkodnia hozzá?
Joey Tribbiani
A munkamegosztás és HC terheltsége miatt úgyis inkább az a lényeges, hogy hétközben a részletes gameplant ki készíti el és vezeti le közvetlenül az edzéseket.DoM
gondolom ezért 😊
Egybk. az Eagles-nél is Reid hívta a playeket, nem Chilly.Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Shurmur said calling plays is the fun part of the job, but he said he would turn over the play calling if he thought it would help the offense.Egybk. Shurmur marad a playcaller, rufio - dawgsbynature-re szokott elemzéseket írni - szerint ez nem probléma.Ugyanilyen érvelés alapján az a kérdés is feltehető, ha ennyire nem nagy probléma, akkor miért kell annyira ragaszkodnia hozzá?
Joey Tribbiani
gondolom ezért 😊
Egybk. az Eagles-nél is Reid hívta a playeket, nem Chilly.
több mint 12 éve
Egybk. Shurmur marad a playcaller, rufio - dawgsbynature-re szokott elemzéseket írni - szerint ez nem probléma.Ugyanilyen érvelés alapján az a kérdés is feltehető, ha ennyire nem nagy probléma, akkor miért kell annyira ragaszkodnia hozzá?
Joey Tribbiani
A munkamegosztás és HC terheltsége miatt úgyis inkább az a lényeges, hogy hétközben a részletes gameplant ki készíti el és vezeti le közvetlenül az edzéseket.
több mint 12 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut, h. ezt megcsinálhatta volna Holmi az első offseasonben is... Eltelt két év.Valszeg Chilly jön. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/01/brad_childress_closing_in_on_c.htmlSikerült kihozni a jelenlegi helyzetből a legtöbbet, amivel el is érkezik lassan Holmgren & co. a nincs több kifogás fázisba. A legfontosabb nyilván, hogy egy év múlva már mindenkinek a napnál világosabb legyen, hogy ki a "franchise" irányító, de az 50% közeli eredmény is lehet minimális cél.DoM
Jó lesz ez a staff, két ex-HC a koordinátor-pozíciókban, Shurmur koncentrálhat a vezetőedzői feladatokra.Joey Tribbiani
Na de a lényeg, h. most végre összeállt egy ütős staff, már csak a legfontosabb láncszem hiányzik, a QB.
Egybk. Shurmur marad a playcaller, rufio - dawgsbynature-re szokott elemzéseket írni - szerint ez nem probléma.
"He’s looking at the defense’s reactions to us. How can we get Norwood man to man with a LB? How can we get Little matched up on their 5’9" 185 CB? What do they do when we motion Evan Moore out wide?
etc, etc. One of those guys is watching the plays, the other one is calling them, they are both looking for ways to beat the defense. There’s so many possible reactions to different things: down/dist, personnel, formation, motion, field position, etc. You want to keep track of how the defense is responding to all of those so that you can exploit their moves later.
The way the NFL works, our first 20-25 plays are already scripted before the coin toss. “Calling” the play during the beginning of the game basically involves reading the Denny’s menu. If you get to 3rd down or another special situation, then you might pick one of 6 plays."
több mint 12 éve
Valszeg Chilly jön. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/01/brad_childress_closing_in_on_c.htmlSikerült kihozni a jelenlegi helyzetből a legtöbbet, amivel el is érkezik lassan Holmgren & co. a nincs több kifogás fázisba. A legfontosabb nyilván, hogy egy év múlva már mindenkinek a napnál világosabb legyen, hogy ki a "franchise" irányító, de az 50% közeli eredmény is lehet minimális cél.
Jó lesz ez a staff, két ex-HC a koordinátor-pozíciókban, Shurmur koncentrálhat a vezetőedzői feladatokra.Joey Tribbiani
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Childress lesz az OC.
több mint 12 éve
ez már 100%-ig eldőlt h McCoynak sanyi?peachlegkésőbb ápr. 28-án hajnalban kiderül 😊
tavaly ilyenkor Holmi egyértelműen kijelentette, h. McCoy lesz a kezdő. Idén semmi ilyesmi.