Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊
több mint 12 éve
Franklin még állatabb lenne, hozhatná Jordant is 😀 de sajna erre se sok esélyt látok, nála inkább a Penn State a befutó.A Stoops-pletyka komolynak tűnik, Rapoport ma ezt írta twitteren. Ian Rapoport @RapSheet 2h
Persze nagyon reménykedek, hogy ezeknek a pletykáknak van alapja is és talán tényleg nem McDaniels jönDrip
#Browns top 2 candidates: #Patriots OC Josh McDaniels and #Oklahoma coach Bob Stoops. …
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Franklin még állatabb lenne, hozhatná Jordant is 😀 de sajna erre se sok esélyt látok, nála inkább a Penn State a befutó.Persze nagyon reménykedek, hogy ezeknek a pletykáknak van alapja is és talán tényleg nem McDaniels jön
több mint 12 éve
A PFT szerint James Franklin-nel is leülünk tárgyalni. profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/04/vanderbilts-james-franklin-drawing-nfl-interest/Egyre jobb nevek ezek (Malzahn, Stoops, Franklin), de félek ez csak etetés és a végén JMD lesz 😕 Pontosan ez volt Lombardi kinevezése előtt is, a média hetekkel előtte megírta a dolgot és sajnos igazuk lett.
Mi kellene ahhoz, hogy bizakodóbbak legyetek?Helmut ZimmerNE JMD legyen az új vezetőedző. Le tudnám nyelni Chud kirúgását, de ez a bohóc semmiféle előrelépést nem jelentene azon kívül, h. Lombi embere. Ahogy írtad, a 'Hawks is egy szezon után rúgta ki Mora-t, azonban az ő helyére nem egy bukott headkócs és koordinátor jött, hanem egy olyan arc, aki az NFL-ben és a college-ben is bizonyított előtte.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Bedobták Stoops nevét is.Mondjuk én nem bánnám, de kétlem, hogy ez megtörténne
www.nfl.com/news/story/0ap2000000308771/article/cleveland-browns-interested-in-bob-stoops-as-coachDavidka85
több mint 12 éve
..van ám ennek a kis szerencsétlen frencsájznak is top 10 play videója..CsiribaKöszi, máris jól indult a napom! (Y) 😊
több mint 12 éve
A nagy edző kérdés (már ha kérdés), mellett azért beteszem ide is, mert van ám ennek a kis szerencsétlen frencsájznak is top 10 play videója.www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/Top-10-Plays-of-2013/a1db6b7a-f77c-4b85-ac94-5bee1f70e503
több mint 12 éve
Holnap interjúzik nálatok Bowles, gondolom ezzel letudjátok az etnikai részt. Szombaton jön McDaniels és szerintem alá is ír.Schwartzot emlegetik mint DC-t.
több mint 12 éve
Browns jövőre 1/1? tényleg részvétem ha jön JMD hacsak nem tanult a hibáiból és nem higgadt le.
több mint 12 éve
Browns will interview Patriots OC Josh McDaniels for their HC job in New England on Saturday.Van aki még hisz abban a mókusban mint HC??? 😀
tenorx
több mint 12 éve
Browns will interview Patriots OC Josh McDaniels for their HC job in New England on Saturday.
több mint 12 éve
No igen,de nálunk az elmúlt 15 évben PC a harmadik edző csak, és általában nyugodt feltételek mellett dolgozhat a stáb, míg ami itt megy az valami borzalom.Ez a fencsájz tényleg a tökéletes diszfunkcionalitás mintapéldája.Undi, mi 5-11 után vágtuk ki Juniort, nem voltunk reménytelenebbek,mint ők!
Mégis mit várt a vezetőség ennyi idő alatt?
Eléggé unfair szerintem, főleg úgy,hogy amíg a Qb posztba bele nem csapott a villám (nem is egyszer), addig azért volt remény.
A teljes szervezeti struktúra működőképtelen úgy ahogyan van.
Előző szezonban emlékszem voltak óvaintő szavak Lombardi miatt, és most be is igazolódott.undisputedly
Mekkora döntés volt, hogy kitakarítottuk a házat!Helmut Zimmer
Általában szorítok a gyengébb frencsájzoknak, így a Brownsnak is drukkoltam,hogy összejöjjön valami, de ez a hozzáállás FO részéről igencsak csalódást keltő.
több mint 12 éve
Ez a fencsájz tényleg a tökéletes diszfunkcionalitás mintapéldája.Undi, mi 5-11 után vágtuk ki Juniort, nem voltunk reménytelenebbek,mint ők!
Mégis mit várt a vezetőség ennyi idő alatt?
Eléggé unfair szerintem, főleg úgy,hogy amíg a Qb posztba bele nem csapott a villám (nem is egyszer), addig azért volt remény.
Előző szezonban emlékszem voltak óvaintő szavak Lombardi miatt, és most be is igazolódott.undisputedly
Mekkora döntés volt, hogy kitakarítottuk a házat!
több mint 12 éve
Ha Malzahn lesz az, akit Manziel (Hundley?) főedzőjének szánnak, akkor mondjuk én revidiálnám álláspontomat 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Óva intő szavak voltak valóban. Én konkrétan a liga egyik legnagyobb idiótájának neveztem Lombardit, és tartom. Sőt, csak megerősített ebben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Sajnálom én is mert azt gondoltam Haslam és főleg ugye Banner láttak jó mintát és utat Phillyben amit tudnak tovább vinni. Ezek szerint mégse ilyen egyszerű.... Banner mondjuk érdekesen festett a sajtótájékoztatón.
több mint 12 éve
Ez a fencsájz tényleg a tökéletes diszfunkcionalitás mintapéldája.Mégis mit várt a vezetőség ennyi idő alatt?
Előző szezonban emlékszem voltak óvaintő szavak Lombardi miatt, és most be is igazolódott.
több mint 12 éve
JMD és Turner ég és föld, ők 1000% h nem dolgoznának együtt sztem. (aztán legfeljebb jövök mea culpázni xD)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Norv Turner milyen szezont zárt?Nem volt vele semmi gond, én örüélnék ha maradna, de ha megint teljes stábcsere lesz JMD-stűl tökön szúrom magam
El tudnám képzelni nálunk mint OC.Bazzani
több mint 12 éve
Mi kellene ahhoz, hogy bizakodóbbak legyetek?Helmut ZimmerUgyanaz mint minden évben.
Legyen végre szeptember.
Én csak tudom...
több mint 12 éve
Mi kellene ahhoz, hogy bizakodóbbak legyetek?Helmut ZimmerNekem egy sör. Na jó kettő. 😊
..ámbár tartok tőle, hogy a hozzáértő fanoknál nem lesz ilyen egyszerű a dolog..
több mint 12 éve
Brownsnál melyik a lélektani "so long and thanks for all the fish..." pillanat ? A pillanat amikor ér azt mondani, hogy "szarokrá, hajrá Pats" - na nem a mindenkori alapszakasz utolsó napjára gondolok, tehát a klasszik bandwagonozásra, hanem örökre!Egy darab életképes irányító, meg egy 8-8-as mérleg 😀
Nálunk ez az, amikor a Bills elköltözik Torontoba, a Lionsnál az amikor Detroitot elhagyja az utolsó karaván, és a hadsereg atomot dob a stadionra, hogy megfékezzen valami járványt, ami akkor is fertőz, ha ránéznek....
Szóval, nekem az az érzésem, hogy most egy kicsit "elfogytak a Browns fanok"... mindig van tovább, de tényleg van tovább!
Mi kellene ahhoz, hogy bizakodóbbak legyetek?Helmut Zimmer

http://therealbad31.deviantart.com/