NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
ESPN's Adam Schefter reports that before the Redskins-Rams deal was reported, the Browns tried to make a last-minute push to acquire the Rams' No. 2 overall pick for themselves.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
huhh őszintén én is megkönnyebbültem . Ha Shurmur veterán ( vagyis inkább tapasztalt ) Wr-t akarna akkor lehet behúz egyet FA-ról bár atól független jöhetne még Blackmon. QB ügyben én még mindig McCoy mögött állok 😀 Tannehilről sokat nem tudokDrip
szerintem sem kéne Tannehilre ellőni a picket. (Főleg 1/4-re) 1 évet elvisz még McCoy, ha építetek köré o-t.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
huhh őszintén én is megkönnyebbültem . Ha Shurmur veterán ( vagyis inkább tapasztalt ) Wr-t akarna akkor lehet behúz egyet FA-ról bár atól független jöhetne még Blackmon. QB ügyben én még mindig McCoy mögött állok 😀 Tannehilről sokat nem tudok

több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Őszintén szólva én is soknak tartom azt, amit a Skins adott az 1/2-ért....örülök, h a csapat nem ment bele ebbe az üzletbe....
Tannehill-re nem hinném, h lesz esély 1/22-nél, vagy a Fins, vagy a Hawks el fogja intézni a dolgot...úgy gondolom, h egy évet még nyugodtan lehet várni az új fran. QB érkezésével....inkább a leendő új srác köré kéne rakni egy komolyabb O-t, amit idén el is lehetne intézni....vagy Hillis, vagy egy róka Rb, no és Blackmon no.1. WR-nek....RT, G-depth....
Ja, Flynn leigazolása sem tűnik egetverő ötletnek szerintem....volt két jó meccse, egy tökéletes O-ban, amelyben évek óta játszik....engem azért annyira nem győzött meg, h évi 8-12 millert hozzá kéne vágni....
Jöjjön egy veterán QB McCoy mögé, és jövőre rá kell startolni Barkley-ra, vagy Jones-ra....Bear
Ha a front office QB-t akar (nagyon úgy tűnik) és Tannehill szerintük a legjobb elérhető megoldás, akkor szvsz behúzzuk 1/4-re. De én mindenképp megvárnám a FA-időszakot, sok minden változhat. Flynn-t én sem támogatom.

Barkley valszeg top3 pick lesz, tehát ugyanúgy feltrade kellene (remélem jövőre már nem a top5-ben draftolunk...), Jones meg nem feltétlenül jobb opció, mint RT.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Őszintén szólva én is soknak tartom azt, amit a Skins adott az 1/2-ért....örülök, h a csapat nem ment bele ebbe az üzletbe....
Tannehill-re nem hinném, h lesz esély 1/22-nél, vagy a Fins, vagy a Hawks el fogja intézni a dolgot...úgy gondolom, h egy évet még nyugodtan lehet várni az új fran. QB érkezésével....inkább a leendő új srác köré kéne rakni egy komolyabb O-t, amit idén el is lehetne intézni....vagy Hillis, vagy egy róka Rb, no és Blackmon no.1. WR-nek....RT, G-depth....
Ja, Flynn leigazolása sem tűnik egetverő ötletnek szerintem....volt két jó meccse, egy tökéletes O-ban, amelyben évek óta játszik....engem azért annyira nem győzött meg, h évi 8-12 millert hozzá kéne vágni....
Jöjjön egy veterán QB McCoy mögé, és jövőre rá kell startolni Barkley-ra, vagy Jones-ra....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
huhh... hát nagyon örülök, h. nem adtunk ennyit ( három 1. kör + idei 2. ) Griffinért. Blackmon + Tannehill ?Joey Tribbiani
Blackmon vagy Tannehill inkább. Vagy fel kell tradelni a második 1. körös pickkel a Seattle elé. Nem hiszem, hogy Tannehill bent lesz még 22nél.
több mint 12 éve
huhh... hát nagyon örülök, h. nem adtunk ennyit ( három 1. kör + idei 2. ) Griffinért. Blackmon + Tannehill ?

Drip, az elkapókról még Shurmur beszélt korábban, szívesen látna egy veterán WR-t a csapatban.

több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Heckert ma találkozott pár újságíróval.

- négy QB tetszik a FO-nak az idei classból; Luck, RGIII, Tannehill és Weeden.
- FA-ről szinte biztosan nem érkezik irányító.
- elképzelhető fel- és letrade, nem kizárt az 1/22-es pick elcserélése sem.
- Pashos-nak bokaműtétje volt, nagy kérdés a RT poszt; Steinbach-ról sem döntöttek még (6M$ lesz a fizuja idén).
- Hillis-t megpróbáljuk újraigazolni, de csak a piacnyitás utánJoey Tribbiani
Hillisnek örülök,ami meg az FA-t érinti WR-ől nem esett szó ??

több mint 12 éve
Heckert ma találkozott pár újságíróval.

- négy QB tetszik a FO-nak az idei classból; Luck, RGIII, Tannehill és Weeden.
- FA-ről szinte biztosan nem érkezik irányító.
- elképzelhető fel- és letrade, nem kizárt az 1/22-es pick elcserélése sem.
- Pashos-nak bokaműtétje volt, nagy kérdés a RT poszt; Steinbach-ról sem döntöttek még (6M$ lesz a fizuja idén).
- Hillis-t megpróbáljuk újraigazolni, de csak a piacnyitás után

több mint 12 éve
no, Manning szabad. Ha Washingtonba költözne...Joey Tribbiani
vagy hozzátok

több mint 12 éve
no, Manning szabad. Ha Washingtonba költözne...

több mint 12 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Heckert nagy zsidó, őt nehéz lesz lehúzni 😊empty taxi
ha már az 1/22-t sem akarja odaadni, akkor tényleg nehéz lesz 😊Joey Tribbiani
Persze, mert ha már jön RGIII, akar húzni egy elit WR prospectet is neki 😊Stez
Azt mondjuk FA-ról is meg lehetne oldani, de ha meg akarják tartani az 1/22-őt, akkor nem biztos, hogy csak RGIII van a célkeresztben.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
ha már az 1/22-t sem akarja odaadni, akkor tényleg nehéz lesz 😊Joey Tribbiani
Persze, mert ha már jön RGIII, akar húzni egy elit WR prospectet is neki 😊

több mint 12 éve
ha már az 1/22-t sem akarja odaadni, akkor tényleg nehéz lesz 😊

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Heckert nagy zsidó, őt nehéz lesz lehúzni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
kik?Joey Tribbiani
gondoltOk*davekid
scroll up, nem olyan régen beszéltünk róla.

De egybk. mindenki támogatja, normális áron. 3 első, vagy két első + második kör sok, ennél kevesebbért ok a dolog.Joey Tribbiani
Pedig RGIII-ra rá fog menni az inge-gatyája a vezetőségnek.Az is lehet, hogy kihat a 2013-as draftra is ez a trade.Egy idei első és második kör, a 2013as 2. és 3.kör a valószínű, hogy legalább idén maradjon egy első kör. amit le kell tenni Griffinért.Kinézem a FO-ból, hogy odaadja a másik 1.köröset is, ha nagyon harcol a Redskins.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
mit gondoltak RGIII megszerzéséről a soraitokba?davekid
kik?Joey Tribbiani
gondoltOk*davekid
scroll up, nem olyan régen beszéltünk róla.

De egybk. mindenki támogatja, normális áron. 3 első, vagy két első + második kör sok, ennél kevesebbért ok a dolog.

több mint 12 éve
davekid 349 — Go Big Red
kik?Joey Tribbiani
gondoltOk*

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 12 éve
na ez érdekes, az 1/22-es picket állítólag meg akarjuk tartani. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/03/report_cleveland_browns_arent.html

több mint 12 éve
kik?

több mint 12 éve
davekid 349 — Go Big Red
mit gondoltOk RGIII megszerzéséről a soraitokba?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 12 éve
ismét Dawson kapta a franchise taget.

Browns assigned the franchise tag to K Phil Dawson.
The normal kicker tag is $2.665 million, but Dawson costs $3.81M because he played last year as the Browns' franchise player. It's a lot to pay for a 37-year-old kicker. Dawson connected on 24-of-29 field goal tries in 2011, although he had two of them blocked and managed only 10 touchbacks. Assuming he keeps the tag, Dawson will easily be the NFL's most overpaid kicker in 2012.

több mint 12 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/01/report-peyton-hillis-contemplated-retirement-last-season/

007

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Schefter: Browns do not plan to use their franchise tag on running back Peyton Hillis. He is expected to be an unrestricted free agent.
több mint 12 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Hillis kibakta az ügynökét. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/02/cleveland_browns_rb_peyton_hil_18.htmlJoey Tribbiani
Ahogy olvasom szereti váltogatni őket 😊

http://therealbad31.deviantart.com/