NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 13 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Mondjuk én nem teszem közszemlére, csak szolídan annyit kérdezek:
Mikor fog az O#-ünk az első negyedben, félidőben 2-3 TD-t szerezni?12
Egyszerű: amikor a Seahawks elég lesz a PO-ra (kösz a felvilágosítást kicsit lejjebb). Addig meg szerintem kövesd Mahatma Chad Johnson példáját és járj szorgosan anger-management terápiára (vagy gyökérkezelésre)! 😉gyeek
Nálam semmire sem mész hízelgéssel.

több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Amendola tip-top kezdő WR lett. Francnak kellett elengedni anno... gyeek
hát, neki nem lett volna elég a negyedik WR szerepköre.
most Coale-ra egyébként azt mondják, hogy több tehetsége van kezdőként, mint Amendolának.slowmotion
Bennett is,3 meccs 3TD a Giants-el. Nálunk szerintem a 4 év alatt volt ennyi. Persze Witten mögött backup TE-nek lenni nem a legjobb kiugrási lehetőség de akkor is.Cowboykarcsi
Pont ezen gondolkodtam a hajnali Giants meccsen. Hogy van az, hogy a Giantsnél elég neki 3 meccs 3TD-hez nálunk pedig szinte évek kellettek hozzá.
Hamar engedtük el vagy nem tudtuk milyen helyzetben/poz. játszassuk? Ennyire sajnos nem láthatunk bele de mindenesetre érdekelne a megoldás..
Volt persze ellenpélda is akiktől talán időben szabadultunk /vagy talán már túl későn is/ Barber, T.O. stb.
Wong
mondták azt, hogy Bennettnek az a nagy balszerencséje, hogy egy future HoF-er van előtte a posztján, meg hát azért az évek során ott volt a csapatban Austin, Bryant, bármelyik RB (Barber, Felix, Murray), akik azért mind tudtak elkapni.
plusz ha hozzávesszük, hogy az OL 2007-ben volt a csúcson, onnan lassú hanyatlás indult meg, akkor rájöhetünk, hogy miért kellett egyre gyakrabban blokkolni maradnia Bennettnek, ergo egyre kevesebbszer mehetett elkapni úgy, hogy eleve csak negyedik opció volt.
a másik hozadéka az OL blokkmunkájának, hogy a checkdown passzoknak nagyobb hangsúly jutott, márpedig ilyenkor a második TE az harmadik vagy negyedik opció csak (Witten, a RB flat vagy underneath útvonalon, második RB ha van, 2. TE)
azon gondolkodtam, hogy értelmes számú passz második TE-nek csak New Englandben ment, de ott mondjuk többet is passzolnak, meg a TE-ekre is inkább alapoztak, mint mondjuk a 33 éves Deion Branch-re (tehát marad Welker, mint egy darab elkapó prioritás)

amúgy én például pont leszarom, mit csinál Bennett, mert tökéletesen elégedett vagyok a Witten-Phillips-Hanna trióval
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
most Coale-ra egyébként azt mondják, hogy több tehetsége van kezdőként, mint Amendolának.slowmotion
Bennett is,3 meccs 3TD a Giants-el. Nálunk szerintem a 4 év alatt volt ennyi. Persze Witten mögött backup TE-nek lenni nem a legjobb kiugrási lehetőség de akkor is.Cowboykarcsi
Pont ezen gondolkodtam a hajnali Giants meccsen. Hogy van az, hogy a Giantsnél elég neki 3 meccs 3TD-hez nálunk pedig szinte évek kellettek hozzá.
Hamar engedtük el vagy nem tudtuk milyen helyzetben/poz. játszassuk? Ennyire sajnos nem láthatunk bele de mindenesetre érdekelne a megoldás..
Volt persze ellenpélda is akiktől talán időben szabadultunk /vagy talán már túl későn is/ Barber, T.O. stb.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Bennett is,3 meccs 3TD a Giants-el. Nálunk szerintem a 4 év alatt volt ennyi. Persze Witten mögött backup TE-nek lenni nem a legjobb kiugrási lehetőség de akkor is.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
most Coale-ra egyébként azt mondják, hogy több tehetsége van kezdőként, mint Amendolának.
több mint 13 éve
Bár a Hicks-Cruz tandem liga elit,de mégis más mint a VJ-MW páros. Gyakorlatilag két kosárlabdázóról beszélünk és a legnagyobb CB-nk az Carr a maga 6' láb magasságával,tehát kb Jackson,de még Williams is majd egy fejjel magasabb még nála is. Azért ettől én tartok,de szó ami szó eddig jól muzsikált a passD

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Eddig mindkét meccsen 17 pontot engedett a D#. (az már más, hogy a Hawks ellen betlizett a ST.). Ez szerintem mindenképpen pozitív. Valószínűleg Ratliff, Coleman és Spears is ki fogja hagyni a Bucs elleni meccset. Itt a lehetőség, hogy Crawford letegyen valami nagyot az asztalra.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
Amendola tip-top kezdő WR lett. Francnak kellett elengedni anno...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
na, Golden Boy kapja a büntit, még nem írták, hogy mennyi lesz, de 21-től indul a licit.

amúgy megtaláltam a netem, itt a csávó indulója:
 www.youtube.com/watch?v=vdmdthHxwzYslowmotion
Neki ez így is-úgyis készpénz lesz. Meccseltiltás kéne, abból tanulna..
több mint 13 éve
na, Golden Boy kapja a büntit, még nem írták, hogy mennyi lesz, de 21-től indul a licit.

amúgy megtaláltam a netem, itt a csávó indulója:
 www.youtube.com/watch?v=vdmdthHxwzY
több mint 13 éve
éééééés Jerry a Dallasban 😊Wirtschaftsteil
mi majd holnap nézzük meg asszem.
bár nyilván az lenne az igazi, ha holnapután tennénk, már csak a régi idők emlékére 😊
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Dez is

több mint 13 éve
éééééés Jerry a Dallasban 😊
több mint 13 éve
Csak az első félidőt láttam, a másodikat fél-szemmel. Nekem nagyon úgy tűnt, Wilson passzainak nagy része középre ment, ahol a a Bruce Lee páros tevékenykedett, illetve a safetyk. Ezen a ponton sokkal sebezhetőbbek vagyunk, mint CB poszton. Carrt nagyon megdicsérném, Claiborne meg még tanul.
Nagyon nem tetszett, hogy csak a meccs vége fele tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfél irányítójára, addig semmi, de még hurry se.

Más részt kezdődik a sérülés hullám, de Tony még épségben van!
Kellett ez, szerintem a fiúk nagyon elbízták magukat a NYG után, most rájöttek, hogy ez nem így megy.

szerk.: Lee: Head-To-Head Tate Wouldn't Celebrate 😀Wirtschaftsteil
szerintem a passD azért annyira nem volt rossz. Connor nagyon benézte azt a playt,de az volt Wilson leghosszabb passza a meccsen,egy huszoniksz yardos játék. olyan nagyon nem kellet megszakadnia RWnak,végig vezettek,a futás ment,15 yardnál messzebbre a negyedik negyedben kb nem is próbálkoztak,az ilyenekre meg persze hogy nem érhetnek oda a védőink.A 'hawks kegyetlenül kihasználta az elején elkövetett hibáinkat,aztán pedig profi módon végre hajtották amit végre kellett hajtaniuk.Biztonsági passzjáték,és Lynch etetése amíg az ellen már a seggén veszi a levegőt.Működött.

Összességében kár most már ezen rágódni,az elejétől a végéig fizikálisabbak,agresszívabbak,jobbak voltak nálunk.Utoljára tavaly az első Eagles meccsen lettünk ennyire lejátszva,tovább kell lépni,mert a Tampa ellen sem lesz sokkal könnyebb dolgunk,VJ és Blount ellen.

több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Carr fele még labda se ment amúgy 😛 Claiborne-al se lesz gond, sok van benne nagyon.
2. félidőt nem értettem mi történt, pedig szépen fel jöttünk 10:0,INT után..

Vki olvasott vmi utózöngét, nyilatkozatokat?
Kroos
én is kíváncsi lennék a nyilatkozatokra.

több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Carr fele még labda se ment amúgy 😛 Claiborne-al se lesz gond, sok van benne nagyon.
2. félidőt nem értettem mi történt, pedig szépen fel jöttünk 10:0,INT után..

Vki olvasott vmi utózöngét, nyilatkozatokat?

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Csak az első félidőt láttam, a másodikat fél-szemmel. Nekem nagyon úgy tűnt, Wilson passzainak nagy része középre ment, ahol a a Bruce Lee páros tevékenykedett, illetve a safetyk. Ezen a ponton sokkal sebezhetőbbek vagyunk, mint CB poszton. Carrt nagyon megdicsérném, Claiborne meg még tanul.
Nagyon nem tetszett, hogy csak a meccs vége fele tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfél irányítójára, addig semmi, de még hurry se.

Más részt kezdődik a sérülés hullám, de Tony még épségben van!
Kellett ez, szerintem a fiúk nagyon elbízták magukat a NYG után, most rájöttek, hogy ez nem így megy.

szerk.: Lee: Head-To-Head Tate Wouldn't Celebrate 😀
több mint 13 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
A Bucsot kötelező megverni. Bears-t is. 3-1-el kéne elmenni bye week-re! Sensa jó lenne ha felépülne. Nincs még egy normálisabb safetynk.. Sensa pedig azért nem rossz! Ilyen rosszul már nem fogunk idén játszani. Ezt azért elég nehéz felülmúlni😀 Szóval 3-1 kellene bye weekre! Igazából csalódottnak nem mondanám magam. 5 éve szurkolok a Cowboys-nak, és most nem érzem azt, hogy akkora baj lenne! Akkor elég ideges voltam mondjuk mikor Lee-t bedarálta Tate. Helmet to Helmet volt, erre Carterre fújják a szükségtelen durvaságot. Édes istenem!
több mint 13 éve
Így aludva egyet a történtekre egy kis +-.
+ ennél szarabbul nem lehet játszani
- minden más
Egy liga elitnek nem nevezhető O-line ellen alig volt nyomás
A sec elváltogatta magát mint a TD- nél is
Offense totális csőd 0, dropok, benázás, gyenge támadó fal, egyedül talán Murrayt tudnám pozitívan értékelni. Nem gondolom h a csoport riválisok ezután a meccs után kezdenek fosni tőlünk.
És akkor kedvelt játékvezető téma sem maradhat el. Ez ami játék vezetés címen megy az szégyen a ligára. A mi javunkra is tévedtek (a holdingok miatt sikerült Romot nem megöletni néha), nem azt mondom h az ellenfélnek kedveztek mert nem. De ez a színvonal... Sikerült is feltenniük a koronát a "teljesítményükre" a Carterre dobott unneceseryvel, miközben a védelmünk vezérét bounty gyanúsan agyonbasszák vakoldalról. Amúgy ha a liga nem bünteti akkor egy álszent fasz mindenki, örüljön Tate hogy ezután nem lett le vadászva, mondjuk azt is méltatlannak találtam volna ha bosszút áll a D#, örülök h nem süllyedtünk oda. Egyébként a 'hawkssal nincs bajom, de a negyedik negyedben +20nál 2 negyediknek neki menni, hat nevezzük nem túl gálánsnak.
Összegzés: megérdemelt vereség.
Jövő héten Tampa otthon, kell a W hogy álltathassuk magunkat a PO-val. Amit egyébként Én nem érzek idén elérhetőnek reálisan nézve sajnos 😕Blevi
TD-nél nem a secondary váltotta el egymást, hanem Spencer és Connor.
most ugyanaz volt a meccs, mint a nyitóforduló, csak most mi követtük el a hibákat, és mi álltunk a f*sz rosszabbik végén.
várható volt, hogy Lynch a tizenvalahányadik futására bedarál minket, ezért kellett volna hamar vezetést szerezni, de nehéz úgy megcsinálni, ha az elején beteszünk magunknak.
Felixnek így lassan esélytelenné válik a hosszabbítás, Connor meg... amennyire örültem annak, hogy egy fiatal, de tapasztalt ILB-t igazoltunk, most annyira bosszús is vagyok. 10,5 pont ment el rajta, de ha Spencerre nem akarom rákenni a TD-t, akkor 14.
több mint 13 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Így aludva egyet a történtekre egy kis +-.
+ ennél szarabbul nem lehet játszani
- minden más
Egy liga elitnek nem nevezhető O-line ellen alig volt nyomás
A sec elváltogatta magát mint a TD- nél is
Offense totális csőd 0, dropok, benázás, gyenge támadó fal, egyedül talán Murrayt tudnám pozitívan értékelni. Nem gondolom h a csoport riválisok ezután a meccs után kezdenek fosni tőlünk.
És akkor kedvelt játékvezető téma sem maradhat el. Ez ami játék vezetés címen megy az szégyen a ligára. A mi javunkra is tévedtek (a holdingok miatt sikerült Romot nem megöletni néha), nem azt mondom h az ellenfélnek kedveztek mert nem. De ez a színvonal... Sikerült is feltenniük a koronát a "teljesítményükre" a Carterre dobott unneceseryvel, miközben a védelmünk vezérét bounty gyanúsan agyonbasszák vakoldalról. Amúgy ha a liga nem bünteti akkor egy álszent fasz mindenki, örüljön Tate hogy ezután nem lett le vadászva, mondjuk azt is méltatlannak találtam volna ha bosszút áll a D#, örülök h nem süllyedtünk oda. Egyébként a 'hawkssal nincs bajom, de a negyedik negyedben +20nál 2 negyediknek neki menni, hat nevezzük nem túl gálánsnak.
Összegzés: megérdemelt vereség.
Jövő héten Tampa otthon, kell a W hogy álltathassuk magunkat a PO-val. Amit egyébként Én nem érzek idén elérhetőnek reálisan nézve sajnos 😕
több mint 13 éve
na, Rams megoldotta nekünk a problémát, tök zsír
amúgy valószínűleg azzal a meccsel a sport2 nézők is jobban jártak volna, izgalmas is volt a végéig meg gondolom nem ment volna el az adás sem 10 percre 😮
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 919 — secret level
Sokkal több szerencsét a következő meccsen!

üdv. H
több mint 13 éve
Hát 1-1 végül is , szezon előtt várható volt,csak nem így,de a csoprt szempontjából jobb. Tampát ütni kéne, mert ha nem kb. vége a szezonnak erős túlzással.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
34 yard az O részéről a 2. félidőben.
No comment.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Ez a rohadt Tate meg rohadjon meg, sérülésveszélyes és inkorrekt volt. Így fejre menni, hányinger...

PunBB bbcode test