Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 14 éve
Szó sincs itt tőke kivonásról! 😀 Van JJnek két szép nagyfejű nagy fia (ha-ha), ha más szakértőt nem választana be, legalább az egyiket megtehetné GMnek egy olyan HC mellett aki tudja a dolgát és a sarkára tud állni.JJ sokkos állapotban van, mára megváltoztatta álláspontját Wade bácsi pozícióját illetően, lehet mégis ki les rúgva év közben. A nagyobb probléma, hogy ő mikor lesz kirúgva.gyeekAz nem lenen túl okos döntés, bár ha sok a pénze a tulajnak, akkor hajrá😊 Mindenesetre filipsszel sehova nem fogtok jutni az évek óta egyértelmű.kishaszi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
JJ sokkos állapotban van, mára megváltoztatta álláspontját Wade bácsi pozícióját illetően, lehet mégis ki les rúgva év közben. A nagyobb probléma, hogy ő mikor lesz kirúgva.gyeekNa jó csak ha ö le is teszi a lantot(ami szerintem nem fog megtörténni)akkor kinek adja át a klubot,Stephen Jonesnak?Nem tudom mennyivel lenne jobb mint a fater,külsösnek meg szerintem nem akarja JJ elpasszolni a csapatot.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
JJ sokkos állapotban van, mára megváltoztatta álláspontját Wade bácsi pozícióját illetően, lehet mégis ki les rúgva év közben. A nagyobb probléma, hogy ő mikor lesz kirúgva.gyeekAz nem lenen túl okos döntés, bár ha sok a pénze a tulajnak, akkor hajrá😊 Mindenesetre filipsszel sehova nem fogtok jutni az évek óta egyértelmű.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
JJ sokkos állapotban van, mára megváltoztatta álláspontját Wade bácsi pozícióját illetően, lehet mégis ki les rúgva év közben. A nagyobb probléma, hogy ő mikor lesz kirúgva.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
Ha Garett lesz a HC.. Nem tudom mit csinálok. OC-nek is alkalmatlan vsz, neki is repülnie kell.Akkor vissza az egész ezt nem tudtam.Egyébként valószínüleg nem fog megtörténni,JJ megmondta hogy nem hisz az év közbeni edzőváltásban szal ha innentől minden meccset bukunk akkor is WP marad év végéig,nem hiszem hogy fog kapni lehetőséget utánna meg már Garrett.Vagy legalábbis remélem hogy nem.CowboykarcsiGrudenek én nagyon örülnék,mennyi az esély szerintetek hogy meg tudjuk szerezni?Másik amin gondolkodtam az védelem.Gondolom maradunk a 3-4nél,mivel ehhez jó az ember anyag és egyébként sem azért szar most a D szerintem mert rossz játékosok alkotják.Na szoval akkor ugye kéne egy kordinátor aki ért a 3-4es védelmekhez.Nekem Romeo Crennel jutott az eszebe,ha jól tudom ő most munka nélküli,nem váltotta meg a világot a Brownsal mint HC,de a Patsnél azért nagyon faja kis védelmet rakott össze még anno sokat segítettek a 3 bajnoki cím megszerzésében.Vélemények?CowboykarcsiCrennel a Chiefs def koordinátora.
Ami a vezetőedző kérdést illeti: nem tűnik kézenfekvő megoldásnak Jason Garrett? Vagy évközben kirúgja Jerry Jones Phillipset, és megnézi mire megy az utolsó 8 meccsen Garett, hogy érdemes-e vele folytatni hosszútávon?DoM
Gruden jó lenne, neki én is örülnék. Mondjuk jó lenne egy ambíciózus NCAA-s HC. Jim Harbuagh-ról jókat hallani. Esetleg Cowher is szóba jöhet, ha jól emlékszem jövőre viszatér azt mondta.
3-4 marad mert JJ 3-4 buzi. Ez lesz az első amit figyelembe vesz. Emberanyagunk is jó hozzá. Eddig WP azzal védtük be hogy maradhatna DC, de idén a védelem kövér 0, az Ő ideje itt lejárt vsz csak azért nem rakjuk ki mert Jerry azt mondta év közben nem és Ő van annyira makacs hogy 1-15-öt is megvárja, mert Ő azt mondta...
azért a tegnap már mindennek a legalja volt. Megint 3 megpattanó INT. A negatívumokat lehetne sorolni. Futás elleni és passz elleni védelem is katasztrófa. Futójáték 0. 50 yard 20 próbálkozásból. WTF??? tavalyi TOP5 futójáték hol van??? Choice-ot miért felejtjük el meccsek óta? Támadófal néha borzalom miket művel. Barbert kedvelem de jövőre mennie kell neki is. Egy Jacobs féle nagydarab RB-t kell hozni a rövidyardos szitukra.
Pozitívumok??
DEZ- iszonyat jó volt kurvaszar labdákat is elkapott. Úgy egyébként a Wr-kel nincs baj, bár Roy 9 millás fizuja azért aggasztó. Ha Dez és Austin tartja a formát, nem tudunk 3 ilyen wr-t megfizetni hosszútávon.
Costa-t első félidőben figyeltem egész jó volt, másodikat nem tudtam már nézni annyira szar volt a meccs. Itt annyi is.
Draft: hát lehet egy top OT is és akkor Free RT, bár szerint a falban Ő a legstabilabb pont idén.
Kell hozni egy belső falembert. Kell egy állat safety, vagy nagydarab fizikális CB.
legalább a Lions nyert a 'skins ellen.Dupla öröm számomra. Bár vsz minket is meg fognak ütni.
SUH és a Lions Dline széttépi a falunk közepét. Megatron meg bármelyik CB beszopatja, radásul a mieink még szar formában is vannak.
Innen már csak felfele vezet az út mert z tényleg a legalja már.
több mint 14 éve
Mit várok?lehet paraszt kérdés, de mit vártok a jövő hetitől prime time gametől ellenünk? van esély rá, hogy McGee lesz a kezdő QB?HurkaNem,Kitna fog játszani.Cowboykarcsi
Amit GB-ben mindig.
GB--> kva hideg-->ott mindig szarul megy(most amúgy is)---> EGYÉRTELMŰ ZAKÓ
több mint 14 éve
Ha elmaradna a kövi idény, akkor 2x draftolhatnánk arról a helyről amit ebben az évben elértünk?

több mint 14 éve
lehet paraszt kérdés, de mit vártok a jövő hetitől prime time gametől ellenünk? van esély rá, hogy McGee lesz a kezdő QB?HurkaNem,Kitna fog játszani.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Akkor vissza az egész ezt nem tudtam.Egyébként valószínüleg nem fog megtörténni,JJ megmondta hogy nem hisz az év közbeni edzőváltásban szal ha innentől minden meccset bukunk akkor is WP marad év végéig,nem hiszem hogy fog kapni lehetőséget utánna meg már Garrett.Vagy legalábbis remélem hogy nem.Grudenek én nagyon örülnék,mennyi az esély szerintetek hogy meg tudjuk szerezni?Másik amin gondolkodtam az védelem.Gondolom maradunk a 3-4nél,mivel ehhez jó az ember anyag és egyébként sem azért szar most a D szerintem mert rossz játékosok alkotják.Na szoval akkor ugye kéne egy kordinátor aki ért a 3-4es védelmekhez.Nekem Romeo Crennel jutott az eszebe,ha jól tudom ő most munka nélküli,nem váltotta meg a világot a Brownsal mint HC,de a Patsnél azért nagyon faja kis védelmet rakott össze még anno sokat segítettek a 3 bajnoki cím megszerzésében.Vélemények?CowboykarcsiCrennel a Chiefs def koordinátora.
Ami a vezetőedző kérdést illeti: nem tűnik kézenfekvő megoldásnak Jason Garrett? Vagy évközben kirúgja Jerry Jones Phillipset, és megnézi mire megy az utolsó 8 meccsen Garett, hogy érdemes-e vele folytatni hosszútávon?DoM
több mint 14 éve
lehet paraszt kérdés, de mit vártok a jövő hetitől prime time gametől ellenünk? van esély rá, hogy McGee lesz a kezdő QB?
több mint 14 éve
Grudenek én nagyon örülnék,mennyi az esély szerintetek hogy meg tudjuk szerezni?Másik amin gondolkodtam az védelem.Gondolom maradunk a 3-4nél,mivel ehhez jó az ember anyag és egyébként sem azért szar most a D szerintem mert rossz játékosok alkotják.Na szoval akkor ugye kéne egy kordinátor aki ért a 3-4es védelmekhez.Nekem Romeo Crennel jutott az eszebe,ha jól tudom ő most munka nélküli,nem váltotta meg a világot a Brownsal mint HC,de a Patsnél azért nagyon faja kis védelmet rakott össze még anno sokat segítettek a 3 bajnoki cím megszerzésében.Vélemények?CowboykarcsiCrennel a Chiefs def koordinátora.
Ami a vezetőedző kérdést illeti: nem tűnik kézenfekvő megoldásnak Jason Garrett? Vagy évközben kirúgja Jerry Jones Phillipset, és megnézi mire megy az utolsó 8 meccsen Garett, hogy érdemes-e vele folytatni hosszútávon?
több mint 14 éve
Grudenek én nagyon örülnék,mennyi az esély szerintetek hogy meg tudjuk szerezni?Másik amin gondolkodtam az védelem.Gondolom maradunk a 3-4nél,mivel ehhez jó az ember anyag és egyébként sem azért szar most a D szerintem mert rossz játékosok alkotják.Na szoval akkor ugye kéne egy kordinátor aki ért a 3-4es védelmekhez.Nekem Romeo Crennel jutott az eszebe,ha jól tudom ő most munka nélküli,nem váltotta meg a világot a Brownsal mint HC,de a Patsnél azért nagyon faja kis védelmet rakott össze még anno sokat segítettek a 3 bajnoki cím megszerzésében.Vélemények?
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bc0e2d/article/cowboys-jones-has-no-plans-to-change-coaches-midseason?module=HP_headlinesMost akartam linkelni. Meccs után nekiálltam nézni egy filmet, arra gondoltam miután vége WP és/vagy Garrett kirúgásának hírét látom majd. Nem jött be. 😊 A vicces a mai leszereplésben, hogy ha megnézzük, a Jags vitathatóan a leggyengébb csapat volt az eddigiek közül, és most érezte a Dallas elékrezettnek az időt, hogy totális csődöt mondjon. A helyzet játék terén már nem lehet rosszabb (remélem), ha mégis JJ kénytelen lesz meggondolni magát, szóval innentől win-win szituációban vagyunk! 😀
Marad év végégig. Hosszú szezon lesz...
Jövő héten Green Bay idegenben...Blevi
Iktriad te miért nem örülsz a győzelemnek inkább ahelyett, hogy a dallasi siralomház csapatunk topikját bombázod blockbuster közhelyekkel? Oké, kurvanagy zagértő vagy és biztos ismered a Cowgirlst kívül-belül mert láttad három meccsüket, de hagyj meg minket, vak és tudatlan laikusokat a magunk balgaságainak végre.
több mint 14 éve
asszem gondolkozhatunk kit választunk round1 pick 1 ben 😐patf1DeMarcus Love, DeAndre McDaniel közülük kéne valakit választani első körben...

több mint 14 éve
Rendben.Titans és Giants elleni meccset is láttam. És ott is ugyanezekre a következtetésre jutottam!iktriadSajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.Ja csak kissé idegesítő minden topicban azt hogy mekkora szar csapat vagyunk, úgy hogy ezt az 1 aza egy meccset láttad tőlünk.Blevi
Amúgy tartom amit írtam a Buffalo topicba: A Bills a Baltimore-t és a Kansas-t is megizzasztotta az elmúlt 2 héten. A Dallas ezzel szemben egyre mélyebb válságban van.
És igaz- Megmentettétek jack állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.iktriad
Nem akarok itt meddő vitába belemenni de nem objektívan ítéled meg a dolgokat. Ezt betudom a győzelem miatti eufóriának. 😛
több mint 14 éve
Titans és Giants elleni meccset is láttam. És ott is ugyanezekre a következtetésre jutottam!Ja csak kissé idegesítő minden topicban azt hogy mekkora szar csapat vagyunk, úgy hogy ezt az 1 aza egy meccset láttad tőlünk.BleviJól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀Sajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.
Kb ugyanott vagyunk amúgy.
WP takarodj.
HIhetetlen csalódott vagyok, ismét. Megmentettük JDR. (VSZ csak egy időre.)
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.Blevi
Amúgy tartom amit írtam a Buffalo topicba: A Bills a Baltimore-t és a Kansas-t is megizzasztotta az elmúlt 2 héten. A Dallas ezzel szemben egyre mélyebb válságban van.
És igaz- Megmentettétek jack állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.iktriad
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bc0e2d/article/cowboys-jones-has-no-plans-to-change-coaches-midseason?module=HP_headlinesMarad év végégig. Hosszú szezon lesz...
Jövő héten Green Bay idegenben...
több mint 14 éve
Ja csak kissé idegesítő minden topicban azt olvasni hogy mekkora szar csapat vagyunk, úgy hogy ezt az 1 aza egy meccset láttad tőlünk.Jól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀Sajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.
WP takarodj.
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.Blevi
több mint 14 éve
Jól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀Sajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.
WP takarodj.
És igaz- Megmentettétek JDR állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.
több mint 14 éve
Jól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀Kb ugyanott vagyunk amúgy.
WP takarodj.
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.
Szerk
Bocsánat a Bills fanoktól csak becsekkoltam a topicba aztán felhúztam magam kicsit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
asszem gondolkozhatunk kit választunk round1 pick 1 ben 😐
több mint 14 éve
Hát reméljük ez volt az utolsó meccsün ezzel a coaching stuffal.Ha ezek után nem rakja ki WP-t JJ,akkor idén már tényleg hagyják végig nyomatni aztán tavasszal ujszelek fújnak majd.Bryant jó volt megint,van egy érzésem hogy ő lesz idén a mi egyetlen örömforrásunk...meg McBriar,igen,jó volt ő is.
több mint 14 éve
Sok sikert a továbbiakban Cowboys. Kivánok egy normális HC-t. Minnél előbb.....
több mint 14 éve
Gronkowski miután nagyban közben járt Romo jegeléséhez, le lett ültetve. Chandler, mint FB?
több mint 14 éve
Kitna a kezdő QB?Hát igen úgy néz -ha az O# fal is úgy gondolja- év végéig ő lesz.
Újra Roy-al egy kezdőben. 😀Bazzani