Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 15 éve
idén azért sanszos, hogy elvesztjük a hálaadás napi meccset... kár, pedig egy biztos pont volt az életemben.de ilyen csapatjátékkal nem fog menni, kivéve ha a Saints nagyon veszíteni akar...
több mint 15 éve
hát érdekes meccs volt,a Kitna féle 20 yardos TD run mondjuk az év jelenete az biztos.De egyébként nem volt kiemelkedően jo se a D se az O(a falról és Colomboról nem is beszélve).Kiváncsi leszek mi lesz a hátralévő meccseken,én azt mondom egy olyan 4-12/5-11 a között fogunk végezni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Egy kicsit belemélyedtem a statisztikákba (WR-knél) Roy Williams 25 / 366 / 14.6 / 5
Dez Bryant 41 / 539 / 13.1 / 5
Miles Austin 47 / 725 / 15.4 / 3
3 igen jó elkapó, és az egyik mindig jól játszik a meccsen
2,596yardot passzoltunk eddig összesen (4. a ligában)
ebből a 2,596ból a 3WR összesen 1630-t gyűjtött kb a passzok 63%kát kapták el.
Dez eddig nagyon jó évet fut, egy kicsit összehasonlítva más elkapok első évével:
Fritzgerald 58 / 780 /13.4 / 8
C Johnson 48 / 756 /15.8 / 4
sztem ezeket az adatokat túl fogja szárnyalni
viszont Moss-t nem hiszem hogy betudja fogni:
69 1,313 19.0 és még 17TD
Összességében szerintem az elkapó állomány jól teljesít, de még többet tudnának 😊

több mint 15 éve
miért, a Bills mindenképpen irányítót visz? 😊Vasárnap fog eldőlni ki-é lesz Petterson. (vesztes viszi) Kíváncsi vagyok kit állítunk Calvinra, de tuti hogy fog mellette elkapni 100y-t. Szerintem győzni fogunk, egy sok pontos meccsen....beltazorEgyrészt Peterson,másrészt marha korai ilyet kijelenteni.
Sajnos nem lesz ilyen könnyű CJnek mint gondolod.
Egyrészt a Hill-CJ összhang még nem az igazi,másrészt futójáték nélkül (mert olyan nekünk nincs) Calvin helyzete sem túl rózsás. Állandó kettőzésben nem olyan könnyű az a 100yard mint gondolod.
Egyben viszont igazad van,nyerni fogtok.Bazzani
remélem, Peterman nem ellenünk hozza majd élete formáját...
több mint 15 éve
Nem sok 'boys meccset láthattál még idén,a liga legszarabb seconderyje a miénk ráadásul most még sérülések is tizedelik...Cowboykarcsia liga legrosszabb secondary-je a Texans-é (naná, hogy államban marad), bár azért szombaton kiderül, a sérülések hova pozicionálják az egységet.
több mint 15 éve
Jenkins már edzett a héten, Newman egyelőre csak a gyógytornász szakosztályt szórakoztatta.Vasárnap fog eldőlni ki-é lesz Petterson. (vesztes viszi) Kíváncsi vagyok kit állítunk Calvinra, de tuti hogy fog mellette elkapni 100y-t. Szerintem győzni fogunk, egy sok pontos meccsen....beltazorÉn úgy tudom hogy Jenkins sérült tehát akkor marad Newman.Egyébként elnézve mindkettőjük formáját amúgy is mindegy lenne,úgyhogy nyugodtan be lehet írni előre CJnek a 150yard/12elkapás 2TD-t.Cowboykarcsi
de a győzelem kérdésében kívánom, legyen igazad 😊
egyébként Hatcher is edzett, nem lenne azért rossz, ha egy tapasztalt DE visszatérhetne
több mint 15 éve
A bears ellen is szoptunk olyan playaket hogy csak na,Knoxról,Hesterről meg Olsenről,pedig a maciknak se volt futójátéka ellenünk(vagy nem is igazán próbálkoztak)pedig a 3 említett elkapó/TE együtt nincs olyan jó mint CJ.Nem sok 'boys meccset láthattál még idén,a liga legszarabb seconderyje a miénk ráadásul most még sérülések is tizedelik...CowboykarcsiA liga legrosszabb futás elleni védelme 50 yardon tartott minket.
Miért ne tarthatna minket a liga legrosszabb secondaryje is minimális yardon?
több mint 15 éve
A bears ellen is szoptunk olyan playaket hogy csak na,Knoxról,Hesterről meg Olsenről,pedig a maciknak se volt futójátéka ellenünk(vagy nem is igazán próbálkoztak)pedig a 3 említett elkapó/TE együtt nincs olyan jó mint CJ.Nem sok 'boys meccset láthattál még idén,a liga legszarabb seconderyje a miénk ráadásul most még sérülések is tizedelik...Vasárnap fog eldőlni ki-é lesz Petterson. (vesztes viszi) Kíváncsi vagyok kit állítunk Calvinra, de tuti hogy fog mellette elkapni 100y-t. Szerintem győzni fogunk, egy sok pontos meccsen....beltazorEgyrészt Peterson,másrészt marha korai ilyet kijelenteni.
Egyrészt a Hill-CJ összhang még nem az igazi,másrészt futójáték nélkül (mert olyan nekünk nincs) Calvin helyzete sem túl rózsás. Állandó kettőzésben nem olyan könnyű az a 100yard mint gondolod.
Egyben viszont igazad van,nyerni fogtok.Bazzani
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Vasárnap fog eldőlni ki-é lesz Petterson. (vesztes viszi) Kíváncsi vagyok kit állítunk Calvinra, de tuti hogy fog mellette elkapni 100y-t. Szerintem győzni fogunk, egy sok pontos meccsen....beltazorEgyrészt Peterson,másrészt marha korai ilyet kijelenteni.
Egyben viszont igazad van,nyerni fogtok.
több mint 15 éve
Vasárnap fog eldőlni ki-é lesz Petterson. (vesztes viszi) Kíváncsi vagyok kit állítunk Calvinra, de tuti hogy fog mellette elkapni 100y-t. Szerintem győzni fogunk, egy sok pontos meccsen....beltazorÉn úgy tudom hogy Jenkins sérült tehát akkor marad Newman.Egyébként elnézve mindkettőjük formáját amúgy is mindegy lenne,úgyhogy nyugodtan be lehet írni előre CJnek a 150yard/12elkapás 2TD-t.
több mint 15 éve
Vasárnap fog eldőlni ki-é lesz Petterson. (vesztes viszi) Kíváncsi vagyok kit állítunk Calvinra, de tuti hogy fog mellette elkapni 100y-t. Szerintem győzni fogunk, egy sok pontos meccsen....

több mint 15 éve
én veled vagyok 😊 kedvelem James és szerintem is jó játékos. és vezeti a csapaton belüli a listát 😊😉Tavaly év végén meg 21dik.Pedig szerintem megegyezhetünk hogy akkor nem lehetett rá panasz.Mindegy,szerintem nincs vele gond ez az én meglátásom,ezen nem fogunk összeveszni.Na utánna nétzem kicsit,James ugye a 15dik az egész ligát nézve utánna a következő cowboys játékos Brooking ő a 33dik Sensi már a 107dik majd a 155dik helyen Newman,Spencer és Ware,177dik Jenkins,189dik Ball tovább nm néztem.Ha csak a tackle számokat nézzük amik azért erősen meghatároznak egy ILB-t akkor lehet látni hogy James a legbiztosabb LB még mindig a csapatban.CowboykarcsiÉn ha már mindenképpen mondani akarok valamit amivel nem vagyok megelégedve akkor az a passz elleni védekezése,tudom egy 3-4es ILBnek nem is ez az elsődleges feladata de ettől még idén e téren James kifejezetten szar.Mondjuk sose nem is volt ez az erőssége de idén kimondottan gyenge.A keménységével nekem nincsen gondom,nem tudok pontos számot mondani de szerintem van annyi tackle-je mint Fletchernek,vagy legalábbis ott körül mozog.Szerintem ha megkérdeznénk mondjuk a csoport riválisok támadóit hogy melyik linebackerünktől kapták a legkeményebb ütéseket az elmúlt években a legtöbbjük vagy Ware-t vagy James-t mondaná.Szerintem.Cowboykarcsi6 Bradie James DAL ILB 73
2 London Fletcher WAS ILB 85
CSak az NFC-t néztembeltazor

több mint 15 éve
Tavaly év végén meg 21dik.Pedig szerintem megegyezhetünk hogy akkor nem lehetett rá panasz.Mindegy,szerintem nincs vele gond ez az én meglátásom,ezen nem fogunk összeveszni.Na utánna nétzem kicsit,James ugye a 15dik az egész ligát nézve utánna a következő cowboys játékos Brooking ő a 33dik Sensi már a 107dik majd a 155dik helyen Newman,Spencer és Ware,177dik Jenkins,189dik Ball tovább nm néztem.Ha csak a tackle számokat nézzük amik azért erősen meghatároznak egy ILB-t akkor lehet látni hogy James a legbiztosabb LB még mindig a csapatban.6 Bradie James DAL ILB 73Szerintem lehetne keményebb is, nem egy London Fletcher akitől fosnak a támadók.gyeekÉn ha már mindenképpen mondani akarok valamit amivel nem vagyok megelégedve akkor az a passz elleni védekezése,tudom egy 3-4es ILBnek nem is ez az elsődleges feladata de ettől még idén e téren James kifejezetten szar.Mondjuk sose nem is volt ez az erőssége de idén kimondottan gyenge.A keménységével nekem nincsen gondom,nem tudok pontos számot mondani de szerintem van annyi tackle-je mint Fletchernek,vagy legalábbis ott körül mozog.Szerintem ha megkérdeznénk mondjuk a csoport riválisok támadóit hogy melyik linebackerünktől kapták a legkeményebb ütéseket az elmúlt években a legtöbbjük vagy Ware-t vagy James-t mondaná.Szerintem.Cowboykarcsi
CSak az NFC-t néztembeltazor
több mint 15 éve
6 Bradie James DAL ILB 73Én ha már mindenképpen mondani akarok valamit amivel nem vagyok megelégedve akkor az a passz elleni védekezése,tudom egy 3-4es ILBnek nem is ez az elsődleges feladata de ettől még idén e téren James kifejezetten szar.Mondjuk sose nem is volt ez az erőssége de idén kimondottan gyenge.A keménységével nekem nincsen gondom,nem tudok pontos számot mondani de szerintem van annyi tackle-je mint Fletchernek,vagy legalábbis ott körül mozog.Szerintem ha megkérdeznénk mondjuk a csoport riválisok támadóit hogy melyik linebackerünktől kapták a legkeményebb ütéseket az elmúlt években a legtöbbjük vagy Ware-t vagy James-t mondaná.Szerintem.CowboykarcsiPicit több a misstackle nála is de amúgy szerintem teljesen rendben van,nem miatta olyan szar a D amilyen.CowboykarcsiSzerintem lehetne keményebb is, nem egy London Fletcher akitől fosnak a támadók.gyeek
CSak az NFC-t néztem

több mint 15 éve
Én ha már mindenképpen mondani akarok valamit amivel nem vagyok megelégedve akkor az a passz elleni védekezése,tudom egy 3-4es ILBnek nem is ez az elsődleges feladata de ettől még idén e téren James kifejezetten szar.Mondjuk sose nem is volt ez az erőssége de idén kimondottan gyenge.A keménységével nekem nincsen gondom,nem tudok pontos számot mondani de szerintem van annyi tackle-je mint Fletchernek,vagy legalábbis ott körül mozog.Szerintem ha megkérdeznénk mondjuk a csoport riválisok támadóit hogy melyik linebackerünktől kapták a legkeményebb ütéseket az elmúlt években a legtöbbjük vagy Ware-t vagy James-t mondaná.Szerintem.Szerintem lehetne keményebb is, nem egy London Fletcher akitől fosnak a támadók.gyeekIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.gyeekPicit több a misstackle nála is de amúgy szerintem teljesen rendben van,nem miatta olyan szar a D amilyen.Cowboykarcsi
több mint 15 éve
Szerintem lehetne keményebb is, nem egy London Fletcher akitől fosnak a támadók.Picit több a misstackle nála is de amúgy szerintem teljesen rendben van,nem miatta olyan szar a D amilyen.Cowboykarcsimég a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.CowboykarcsiIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
Picit több a misstackle nála is de amúgy szerintem teljesen rendben van,nem miatta olyan szar a D amilyen.még a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.CowboykarcsiIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.gyeek
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
milyen jó már hogy otthon 0-4-el állunk
több mint 15 éve
még a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.CowboykarcsiIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
még a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jó volt látni. Jó volt látni végre egy kis őrületet a pályán és az oldalvonalon is! Ez hiányzott nekem! Ha minden jól megy a továbbiakban nem hinném, hogy JJ hoz valaki mást...HCnek, de ki tudja, majd az idő eldönti. Mindenesetre grat a fiúknak! Szép volt.
több mint 15 éve
Ti most arra mentek, hogy PO már úgyse lesz, de legalább szarabb helyről draftoljunk? 😛Pedig nem lett volna rossz PP ide.
P.s.: Dallas fan lakótársam annyira bízott a Dallas győzelemben, hogy beígért húzóra fél liter vodkát, ha összejön 😂 (De csak rohadt sok sör lett belőle, mert nem akarjuk, hogy meghaljon 😀 )
több mint 15 éve
az egyébként megvan, hogy amikor totál sötétség volt a stadionban, akkor pont a Candlestick Parkba kapcsoltak? 😀
több mint 15 éve
amit még a meccshez mondanék, hogy a rendes playek vannak híva, akkor Kitna nem dobál INT-ket (1még belefér) mind 2. számú irányító sztem OK.