NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sajnos Bryant eltörte a bokáját
http://www.macsfootballblog.com/2010/12/report-cowboys-wr-dez-bryant-has-broken.html
több mint 15 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát gratulálok nektek nagy W-volt s nagyon elégedett leszek ha egy W-t összehozunk ellenetek. Deznek mielőbbi gyógyulást!
több mint 15 éve
gyeek LSU Tigers 8 589 — Faith, Fight, Fold
Már írtam, de Theisman career-ending lábtörésére emlékeztet Dez sérülése. Egész évben próbálkoztak kiütni, most annak a bokára hasaló dagadt gecinek sikerült (lehet nem csak) a szezonját elintéznie. Nem tudok örülni a győzelemnek egyáltalán.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 820 — Cowboys fan
Dez 😥
fractured ankle, tuti IR, remélem a mozgékonyságán nem csökkent 😕
amúgy a meccs a múlt csütörtökinek a szöges ellentéte volt.

ja igen, így viszont, hogy nincs Dez, szerintem Romo-t sem kell visszahozni. kb az lett volna a legfőbb indok mellette, hogy összeszokhasson Dez-zel. na jövő nyárig csak playstation-ön játszhatnak együtt...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na ez nagyon rendben van 😊 külön öröm Lee és Choice játéka, Kitna nem dobott INT-t 😊
ami rossz: elég sok sérülést szedtünk össze :S Dez valszeg IR 😕beltazor
nyertünk, néhol jók is voltunk, de Dez bokatörés. Űrlény TO ebből a 7. meccs után esett ki és épphogy visszajött a super bowlra, szóval Dez tuti IR
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Hatalmas grat az offensenek és főleg Kitnanak,nagyon jók voltak,és persze a D is csinált 4 Intet de mondjuk meg lehetett volna ezt nyerni a rendes játékidő alatt(meg Jenkins az utolsó intet előkészitő deflectionön kivül semmi értelmeset nem csinál katasztrófa az idén) 😛 De nem gecizek mint csapat nagyon szép teljesítményt hoztak a srácok.Gratula még Garretnek,Leenek 2 pick PM ellen nem semmi.

Ja igen Dez remélem rendbe jön.Most olvasom Nodát hát akkor majd jövőre...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 862 — Pfizer & Moderna fan
na ez nagyon rendben van 😊 külön öröm Lee és Choice játéka, Kitna nem dobott INT-t 😊
ami rossz: elég sok sérülést szedtünk össze :S Dez valszeg IR 😕

több mint 15 éve
Kis érdekesség(én legalábbis nem tudtam)Witten és Manning egészen jóban vannak,tudják egymás telefon számát meg ilyenek,még akkor komáltak össze amikor PM meglátogatta a volt suliját és Wittenre nagy hatással volt(ha jól tudom mindketten a tennessere jártak),még azzal is poénkodtak hogy miért nem intézte el hogy az indy draftolja ugyis ő dönt ott mindenről 😀 Aztán persze a kérdésre hogy elcserélné e Romot Manningre rendkívül diplomatikusan válaszolt 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Több mock-ot is olvasva arra jutottam, hogy még 2 győzelem belefér. Egyik az eagles ellen kellene, a másik jöhetne ma is. 😊beltazor
Hát ha két győzelmet lehetne még választani én inkább egy eagles-skins duót mondanék.Az hogy ha a coltstól kikapunk engem jelen állás szerint nem igen rázna meg,egyrészt mert még csak nem is ebben a konferenciában játszanak,másrészt mert tőlük aha 8-3al állnánk és nem 3-8al akkor sem lenne gáz kikapni,viszont azt nem nagyon bírná a gyomrom ha mondjuk a skins verne minket oda vissza.

több mint 15 éve
Több mock-ot is olvasva arra jutottam, hogy még 2 győzelem belefér. Egyik az eagles ellen kellene, a másik jöhetne ma is. 😊

több mint 15 éve
Scott Chandler távozott a csapatból, a Bills már le is szerződtedte. Helyére érkezett a PSből Martin Rucker, szintén TE.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 15 éve
Top3ra tippeled? Legyen igazad! 😊gyeek
Ha a Panthers elkapót visz,én befosok 😀Newman
Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első. Tehát nem egy szar emberről van szó.. Smitty pedig nagyon messze van a jó szezontól.Stez
Az DEZ volt 😊

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első.Stez
Nem kizárt,de miért húznának WR-t,ha azt sem tudják,hogy milyenek lennének egy normális irányítóval,lesz egy TC-nyi idejük összeszokni Clausennel...ha pedig Jimmynek nem sikerül felvennie az NFL ritmusát,azon Green se segítene sokat szerintem.Ellenben a D-line közepe siralmas,futás ellen rossz,passz ellen meg szar,DE-ben rendbe vannak,Johnson jó,Brown nem,de szerintem jövőre fellép a helyére Hardy és,ha hoznak egy normális DT-t (Fairley),akkor brutál fal lenne,mind futás,mind passz ellen.Newman
Majd kiderül mi lesz, de szerintem DT-t 1/1-re nem húznak, az pedig nem feltétlenül igaz, hogy Green nem lenne Clausen segítségére.. De a DT is ugyanúgy jogos pick.Stez
Azt írtam,hogy nem nagyon 😛 Mert A.J. zseni,tény,de indokoltabb lenne a DT szvsz,majd kiderül valóban.... 😊

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első.Stez
Nem kizárt,de miért húznának WR-t,ha azt sem tudják,hogy milyenek lennének egy normális irányítóval,lesz egy TC-nyi idejük összeszokni Clausennel...ha pedig Jimmynek nem sikerül felvennie az NFL ritmusát,azon Green se segítene sokat szerintem.Ellenben a D-line közepe siralmas,futás ellen rossz,passz ellen meg szar,DE-ben rendbe vannak,Johnson jó,Brown nem,de szerintem jövőre fellép a helyére Hardy és,ha hoznak egy normális DT-t (Fairley),akkor brutál fal lenne,mind futás,mind passz ellen.Newman
Majd kiderül mi lesz, de szerintem DT-t 1/1-re nem húznak, az pedig nem feltétlenül igaz, hogy Green nem lenne Clausen segítségére.. De a DT is ugyanúgy jogos pick.

több mint 15 éve
Nem kizárt,de miért húznának WR-t,ha azt sem tudják,hogy milyenek lennének egy normális irányítóval,lesz egy TC-nyi idejük összeszokni Clausennel...ha pedig Jimmynek nem sikerül felvennie az NFL ritmusát,azon Green se segítene sokat szerintem.Ellenben a D-line közepe siralmas,futás ellen rossz,passz ellen meg szar,DE-ben rendbe vannak,Johnson jó,Brown nem,de szerintem jövőre fellép a helyére Hardy és,ha hoznak egy normális DT-t (Fairley),akkor brutál fal lenne,mind futás,mind passz ellen.

több mint 15 éve
AJ GreenStez
Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első. Tehát nem egy szar emberről van szó.. Smitty pedig nagyon messze van a jó szezontól.

több mint 15 éve
AJ GreenStez
Ha a Panthers elkapót visz,én befosok 😀

több mint 15 éve
sztem sem kéne játszania + Kitna nem egy tragédia!

szerk: draftra már van is elképzelésem 😊 nevek nélkül: 1:CB 2😮G 3:FS 4:LBbeltazor
szerintem meg játszhatna.
az sosem jön rosszul, ha a kezdő irányító össze tud csiszolódni a többiekkel, márpedig a Romo-Dez duó eddig nem kapott túl sok lehetőséget.
az sem lenne rossz, ha mondjuk Austin kicsit több labdát kapna, mégiscsak egy 9 milliós elsőszámú WR, nem kéne, hogy az első olyan szezonjában, amikor magasak az elvárások, a szezon felében ne kapjon labdát. nem akarom, hogy eltűnjön az önbizalma.

Kitna meg jövőre is csak második számú irányító lesz, ahhoz meg már most több, mint eleget gyakorolt.

azt meg felesleges ugye mondanom is, hogy vannak meccsek, amik többet számítanak a draftpozíciónál.
a Skins-t meg KELL vernünk (még rágondolni is rossz arra, hogy söpörhetnek idén), meg az Eagles-t is legalább egyszer. nálam ez a két győzelem jobban számít, mint az 1/1.slowmotion
Egy Eagles elleni győzelem kellene, hogy jövőre megint dühből játszanak. 😊

A draft még majd' fél év, de megkockáztatom, hogy a "riválisok" közül a Cardinalsnak quarterbackre lesz égető szüksége, a Billsnek és Lionsnak tacklere. A jelen állás szerinti 1/1 aspiránssal gondban vagyok, mert Gross elég jó LT és még van benne pár év, Williams (és Stewart) szerintem még mindig tud futni, Clausennek meg benőhet a feje lágya jövőre, szóval az utolsó top draft poszt a CB marad, bár örülnék ha egy Panthers drukker rámcáfolna. 😀gyeek
Lions biztos hogy elviszi Petersont 😕 de nekünk még ott marad Amukamara 😊
2körben Marcus Cannon és akkor jó első 1-2kör lenne.

több mint 15 éve
AJ GreenStez
Top3ra tippeled? Legyen igazad! 😊

több mint 15 éve

szerk: draftra már van is elképzelésem 😊 nevek nélkül: 1:CB 2😮G 3:FS 4:LBbeltazor
az sosem jön rosszul, ha a kezdő irányító össze tud csiszolódni a többiekkel, márpedig a Romo-Dez duó eddig nem kapott túl sok lehetőséget.
az sem lenne rossz, ha mondjuk Austin kicsit több labdát kapna, mégiscsak egy 9 milliós elsőszámú WR, nem kéne, hogy az első olyan szezonjában, amikor magasak az elvárások, a szezon felében ne kapjon labdát. nem akarom, hogy eltűnjön az önbizalma.

Kitna meg jövőre is csak második számú irányító lesz, ahhoz meg már most több, mint eleget gyakorolt.

azt meg felesleges ugye mondanom is, hogy vannak meccsek, amik többet számítanak a draftpozíciónál.
a Skins-t meg KELL vernünk (még rágondolni is rossz arra, hogy söpörhetnek idén), meg az Eagles-t is legalább egyszer. nálam ez a két győzelem jobban számít, mint az 1/1.slowmotion

A draft még majd' fél év, de megkockáztatom, hogy a "riválisok" közül a Cardinalsnak quarterbackre lesz égető szüksége, a Billsnek és Lionsnak tacklere. A jelen állás szerinti 1/1 aspiránssal gondban vagyok, mert Gross elég jó LT és még van benne pár év, Williams (és Stewart) szerintem még mindig tud futni, Clausennek meg benőhet a feje lágya jövőre, szóval az utolsó top draft poszt a CB marad, bár örülnék ha egy Panthers drukker rámcáfolna. 😀gyeek
AJ Green

több mint 15 éve
Én nem játszatnám már idén,csak elesünk a jobb draft pozícióktól cserébe mégjobban összetöretjük a franchise QB-t.Cowboykarcsi

A draft még majd' fél év, de megkockáztatom, hogy a "riválisok" közül a Cardinalsnak quarterbackre lesz égető szüksége, a Billsnek és Lionsnak tacklere. A jelen állás szerinti 1/1 aspiránssal gondban vagyok, mert Gross elég jó LT és még van benne pár év, Williams (és Stewart) szerintem még mindig tud futni, Clausennek meg benőhet a feje lágya jövőre, szóval az utolsó top draft poszt a CB marad, bár örülnék ha egy Panthers drukker rámcáfolna. 😀

több mint 15 éve
Én nem játszatnám már idén,csak elesünk a jobb draft pozícióktól cserébe mégjobban összetöretjük a franchise QB-t.Cowboykarcsi

Ez oké csak mondjuk akkor is ezt mondanád ha az eagles ellen kap egy olyat Romo hogy sose lesz a régi de legalább megvertük a skins és a eaglest...Persze ebben a sportban mindig benne van ez a lehetőség csak szerintem nem mindegy hogy ezt egy rájátszásért vívott harcban kockáztatod meg,vagy egy elszállt szezonban csak hogy az ősi riválisokat megverjük.Romonak meg Bryantnek meg lesz egy egész TCje összeszokni,nem hiszem hogy ezzel gond lenne.

több mint 15 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 820 — Cowboys fan
egy kis Romo

Romo (broken collarbone) did some throwing at the beginning of Monday's practice, ESPN.com reports.
Romo is expected to be sidelined for at least two more games, but if he heals up in time, the hope is that he'll see some game action before the end of the season. With the Cowboys all but eliminated from the playoff picture however, the team has no need to rush Romo back.Newman

a Skins-t meg KELL vernünk (még rágondolni is rossz arra, hogy söpörhetnek idén), meg az Eagles-t is legalább egyszer. nálam ez a két győzelem jobban számít, mint az 1/1.
több mint 15 éve
egy kis Romo

Romo (broken collarbone) did some throwing at the beginning of Monday's practice, ESPN.com reports.
Romo is expected to be sidelined for at least two more games, but if he heals up in time, the hope is that he'll see some game action before the end of the season. With the Cowboys all but eliminated from the playoff picture however, the team has no need to rush Romo back.Newman

szerk: draftra már van is elképzelésem 😊 nevek nélkül: 1:CB 2😮G 3:FS 4:LB

több mint 15 éve
egy kis Romo

Én nem játszatnám már idén,csak elesünk a jobb draft pozícióktól cserébe mégjobban összetöretjük a franchise QB-t.