Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért ez durva volt amit a bírok leműveltek. Nagyon lejtett a pálya.én is erre jutottam, elég, ha az elkapó megfordul és háttal fut
Nagyon át kellene gondolni ezt a dpi-t mert így nehéz lesz védekezni. Kb eleg aluldobni az elkapót vagy hátbadobni a vedot és ez first down.
PM_the_sheriff
hátba dobod a cb-t, és kész a DPI
több mint 4 éve
Azért ez durva volt amit a bírok leműveltek. Nagyon lejtett a pálya. Nagyon át kellene gondolni ezt a dpi-t mert így nehéz lesz védekezni. Kb eleg aluldobni az elkapót vagy hátbadobni a vedot és ez first down.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Nyilvan az alapveto uzenet az hogy jobbnak kell lenni. Foleg az offensetol kell sokkal konzisztensebb jatek.Ez nem Daken mult ma. Birok kapjak be.
Azt gondolom ha D-law es Gregory jon lesz pass rush kell a ket elkapo fiu is es Daknk is javulni kell. McCarty is baszott el dolgokat. Megerdemelten kaptunk ki de undorito volt a biroi munka. A nem megadott turnover 4-bol minimum 2 flag kerdese Brownon amibol pontot szerzett a Raiders. Ez legyen a legnagyobb oromuk remelem a Po-ban vigasztalodunk.
Blevi
Midegy jovo heten Cede es Coop are back, kezdodhet a hadjarat
több mint 4 éve
Ezt csak ugy itt hagyom. Egyertelmu dpi.És ugyanerről az oldalról jött mindkét zászló amit akkor dobtak...
ibb.co/dmQcBRY
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Több mint 500 kapott yard + csapat összes büntetés 166 yard (nem tudom mennyi lehet csak a Dnek de tuti minimum 120)En nem igy latom soknak tunik a kapott pont de a D-line 3 legjobb embere nem Volt. Illetve geci sokat voltak palyan. Szarok voltak nagy playeket nyeltek, de talentben ezt a csapatot az O-nak kene vinnie akik utaztak 3,5 negyeden keresztul. Az OT-ban is mienk volt a ladba amibol egy 3 & out jott. Bte wr Brown helyett nezhetnenk valakit.Meg a hosszabbitasban is kb az a felhajitott punt dpi döntött.Igaz, de a hosszabításban azért nem a bírók dobtak szarul…Az AFC West beárazta a csapatot…a bírók nélkül nem ment volna
tamas424
rva
Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy kulcs szitukban a Raiders-nek fújtak…
tamas424
Amúgy szvsz a bírók mellett a Dvel nagyobb probléma volt mint az Oval.
davemayer
Blevi
Ez nagyon sok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
En nem igy latom soknak tunik a kapott pont de a D-line 3 legjobb embere nem Volt. Illetve geci sokat voltak palyan. Szarok voltak nagy playeket nyeltek, de talentben ezt a csapatot az O-nak kene vinnie akik utaztak 3,5 negyeden keresztul. Az OT-ban is mienk volt a ladba amibol egy 3 & out jott. Bte wr Brown helyett nezhetnenk valakit.Meg a hosszabbitasban is kb az a felhajitott punt dpi döntött.Igaz, de a hosszabításban azért nem a bírók dobtak szarul…Az AFC West beárazta a csapatot…a bírók nélkül nem ment volna
tamas424
rva
Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy kulcs szitukban a Raiders-nek fújtak…
tamas424
davemayer
több mint 4 éve
Meg a hosszabbitasban is kb az a felhajitott punt dpi döntött.Igaz, de a hosszabításban azért nem a bírók dobtak szarul…Az AFC West beárazta a csapatot…a bírók nélkül nem ment volna
tamas424
rva
tamas424
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nyilvan az alapveto uzenet az hogy jobbnak kell lenni. Foleg az offensetol kell sokkal konzisztensebb jatek.Azt gondolom ha D-law es Gregory jon lesz pass rush kell a ket elkapo fiu is es Daknk is javulni kell. McCarty is baszott el dolgokat. Megerdemelten kaptunk ki de undorito volt a biroi munka. A nem megadott turnover 4-bol minimum 2 flag kerdese Brownon amibol pontot szerzett a Raiders. Ez legyen a legnagyobb oromuk remelem a Po-ban vigasztalodunk.
több mint 4 éve
Igaz, de a hosszabításban azért nem a bírók dobtak szarul…Az AFC West beárazta a csapatot…a bírók nélkül nem ment volna
tamas424
rva
több mint 4 éve
Az AFC West beárazta a csapatot…a bírók nélkül nem ment volna
tamas424
több mint 4 éve
Az AFC West beárazta a csapatot…
több mint 4 éve
Megerdemelet vereseg szar volt az offense. Megint. Iszonyatos hullmvolgyben van a hatalmas sztar offense. Jobb lesz ha mindenki magaba nez. A birok meg baszodjanak meg.Ilyen gusztustalan modon belenyulni egy meccsbe. Takarodjanak
Szerkesztette: Blevi
több mint 4 éve
megint a bírók ellen kell játszani, ez mostmár ligaszintű probléma
több mint 4 éve
CeeDee Lamb nem jött ki a concussion protocol-ból, tehát nem játszik ma, ahogy Cooper semúgy tűnik mindketten jövő hét végén, a Saints ellen térnek vissza, Demarcus Lawrence-el együtt, aki tegnap került bele a 21 napos visszatérési sávba, azaz onnantól bármikor aktiválni lehet
a keret most 51 tagú, tehát a visszatérő Cooper és D'Law miatt nem kell megválni senkitől
több mint 4 éve
Nyilván. Csak akkor a "szerezzünk egy kezdő QB-t" probléma mellé jön egy "van tízmilliónk rövid- és középtávú felhasználasra" probléma is.igen, 40-en áll, de ugye annyit nem akar elkölteniigazából negyvennel áll, mert nem fizette ki azt a pénzt Dak-ra (viszont onnan indulunk, hogy kell egy QB és egy extension / FA upgrade)Ugye ugye 40 milkas qb. Miket tud ha nincs fent Coop es Cedee (Meg Tyron)senki nem kérdezte meg, aztán így megteszem én.
Felreertes ne essek, nem akarok mas qb-t, de azt a fizut sokallom
Needa
szerinted sok a 40 millió évente, tehát te nem adtál volna ennyit Dak-nek.
nyilván akkor Ő nem szerződik ide, hiszen sokan adnának érte ennyit (és adtak volna akkor is, amikor ide aláírt, nézd mekkora pénzeket keresnek csere szintű irányítók QB1-ként a liga alsó harmadában)
szóval ott állsz, hogy 30-at Dak nem fogad el, és nincs irányítód.
mit lépsz következőnek?
azt az opciót, hogy "rábeszélem a 30 millióra mert meg kell értenie, hogy ez csapatsport és a többiek fizetésére nem marad" szerintem egyből kifelejtheted a válaszodból, hiszen ennyire basic szintű negotiation skill a dallasi Front Office-ben is van, szóval elhiheted, hogy megpróbálták, és azt is elhiheted, hogy te nem vagy jobb náluk, különben nem egy fórumon írogatnál okosságokat.
szóval ott állsz, a 30 millióval a zsebedben (mert a 40 sok) és mi a következő lépés?
rva
slowmotion
ha el akarná, akkor Dak a legjobb opció annyiért 😊
ezért mondtam, hogy 30-a van, mert akkor már szemmel láthatót spórolt (ugye 2-3 millióval kevesebbnek évente nincs semmilyen értéke egy 220 milliós sapkában, annyiért még nem kapni kezdőt)
rva
Ha contender vagy, és nem következő évre formaidőzítesz, akkor azt a pénzt illik elkölteni roster tuningra, és akkor még valakivel kell alkudozni, az dupla idő
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
igen, 40-en áll, de ugye annyit nem akar elkölteniigazából negyvennel áll, mert nem fizette ki azt a pénzt Dak-ra (viszont onnan indulunk, hogy kell egy QB és egy extension / FA upgrade)Ugye ugye 40 milkas qb. Miket tud ha nincs fent Coop es Cedee (Meg Tyron)senki nem kérdezte meg, aztán így megteszem én.
Needa
nyilván akkor Ő nem szerződik ide, hiszen sokan adnának érte ennyit (és adtak volna akkor is, amikor ide aláírt, nézd mekkora pénzeket keresnek csere szintű irányítók QB1-ként a liga alsó harmadában)
mit lépsz következőnek?
azt az opciót, hogy "rábeszélem a 30 millióra mert meg kell értenie, hogy ez csapatsport és a többiek fizetésére nem marad" szerintem egyből kifelejtheted a válaszodból, hiszen ennyire basic szintű negotiation skill a dallasi Front Office-ben is van, szóval elhiheted, hogy megpróbálták, és azt is elhiheted, hogy te nem vagy jobb náluk, különben nem egy fórumon írogatnál okosságokat.
szóval ott állsz, a 30 millióval a zsebedben (mert a 40 sok) és mi a következő lépés?
rva
slowmotion
ha el akarná, akkor Dak a legjobb opció annyiért 😊
ezért mondtam, hogy 30-a van, mert akkor már szemmel láthatót spórolt (ugye 2-3 millióval kevesebbnek évente nincs semmilyen értéke egy 220 milliós sapkában, annyiért még nem kapni kezdőt)
több mint 4 éve
Persze, nem is volt gondom a Broncos elleni meccsel peldaul.minden éppen aktuális top fizetésű QB-nek voltak/vannak szar meccsei.En nem a FO-t okolom, hogy kifizettek neki. Dak-kel van bajom, mert szart bele mindenbe, kizsarolta, mert megtehette.igazából negyvennel áll, mert nem fizette ki azt a pénzt Dak-ra (viszont onnan indulunk, hogy kell egy QB és egy extension / FA upgrade)Ugye ugye 40 milkas qb. Miket tud ha nincs fent Coop es Cedee (Meg Tyron)senki nem kérdezte meg, aztán így megteszem én.
Needa
mit lépsz következőnek?
rva
slowmotion
Leirtam mar joparszor, egy Cowboys QB also hangon 10M plusszal all, egy atlag qb-hez kepest a texasi ado + a marketing ertek miatt.
Nyugodtan megtehette volna, hogy belemegy a team friendly deal-be.
De ok, ertem en, szarok bele, lenyeg hogy most doljon a penz. De, akkor annyit mar csak lehessen leirni, hogy semmit nem tud hozzatenni, ha nincs korulotte elit.
Klasszikust idezve 40m QB, a faszomat mar.
Needa
és Romo sem tudta gajdolni az offense-t, ha szar volt a fal. nézd meg a 2009-es Divisional Game-et, Edwards és Jared Allen szétszopatta először Colombo-t, aztán amikor a LT is kiesett (Flo? Free?), akkor beledolgozták Tony-t a gyepbe.
slowmotion
Na, de itt egesz mas volt a szitu, Jerry is nyilatkozta, hogy it could be 'signature win', de Dak-tol is nagy volt a fogadtkozas/elvaras.
Aztan mit latunk? Ha nincs Pollard trukkos jatek, egyszer nem jutunk el a Chiefs huszasaig. Meghozza ugy, hogy a defense 3 szor kezdette az ellenfel terfelen.
több mint 4 éve
minden éppen aktuális top fizetésű QB-nek voltak/vannak szar meccsei.En nem a FO-t okolom, hogy kifizettek neki. Dak-kel van bajom, mert szart bele mindenbe, kizsarolta, mert megtehette.igazából negyvennel áll, mert nem fizette ki azt a pénzt Dak-ra (viszont onnan indulunk, hogy kell egy QB és egy extension / FA upgrade)Ugye ugye 40 milkas qb. Miket tud ha nincs fent Coop es Cedee (Meg Tyron)senki nem kérdezte meg, aztán így megteszem én.
Needa
mit lépsz következőnek?
rva
slowmotion
Leirtam mar joparszor, egy Cowboys QB also hangon 10M plusszal all, egy atlag qb-hez kepest a texasi ado + a marketing ertek miatt.
De ok, ertem en, szarok bele, lenyeg hogy most doljon a penz. De, akkor annyit mar csak lehessen leirni, hogy semmit nem tud hozzatenni, ha nincs korulotte elit.
Needa
és Romo sem tudta gajdolni az offense-t, ha szar volt a fal. nézd meg a 2009-es Divisional Game-et, Edwards és Jared Allen szétszopatta először Colombo-t, aztán amikor a LT is kiesett (Flo? Free?), akkor beledolgozták Tony-t a gyepbe.
több mint 4 éve
En nem a FO-t okolom, hogy kifizettek neki. Dak-kel van bajom, mert szart bele mindenbe, kizsarolta, mert megtehette.igazából negyvennel áll, mert nem fizette ki azt a pénzt Dak-ra (viszont onnan indulunk, hogy kell egy QB és egy extension / FA upgrade)Ugye ugye 40 milkas qb. Miket tud ha nincs fent Coop es Cedee (Meg Tyron)senki nem kérdezte meg, aztán így megteszem én.
Needa
mit lépsz következőnek?
rva
slowmotion
több mint 4 éve
Én nem értem ezt a folyamatos Dak kérdést, tavaly láthatta minden Cowboys szurkoló mit ér egy csapat jó QB nélkül. Persze , értem én, a falban is rengeteg sérült volt , de akkor is. Engem például Elliott pénze sokkal jobban zavarna , mint Prescott szerződése.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
igazából negyvennel áll, mert nem fizette ki azt a pénzt Dak-ra (viszont onnan indulunk, hogy kell egy QB és egy extension / FA upgrade)Ugye ugye 40 milkas qb. Miket tud ha nincs fent Coop es Cedee (Meg Tyron)senki nem kérdezte meg, aztán így megteszem én.
Needa
mit lépsz következőnek?
rva
több mint 4 éve
Ugye ugye 40 milkas qb. Miket tud ha nincs fent Coop es Cedee (Meg Tyron)senki nem kérdezte meg, aztán így megteszem én.
Needa
mit lépsz következőnek?
több mint 4 éve
Nem tudom mennyire hiteles:mármint hogy egy nyilvános állomáson elhangzottakat ír le valaki? szerintem eléggé.
Cowboys owner Jerry Jones also expressed frustration with Amari Cooper not being vaxxed on @1053thefan: "It is a 'we' thing when you walk into the locker room. You can't win individually. This is the classic case of how it can impact a team. And this popped us. This did pop us."
— Clarence Hill Jr (@clarencehilljr) November 23, 2021
dande
szerk: másik lieblingemnél, a Red WIngsnél az első soros balszélső nem oltatta be magát, úgyhogy ha a csapat Kanadába megy vendégszerepelni, akkor nem lépheti át az országhatárt.
jó, így tud néha pihenni szezon közben is... de azért mégis lemond kilenc meccsről alaphangon
több mint 4 éve
Nem tudom mennyire hiteles:Én nem tudom hibáztatni, nem keverem ezt a dolgot a csapat kategóriába. Nagyon szarul jött ki, de se a rajongóknak, se a csapattársaknak, de még a tulajnak sincs köze ehhez. Jerrynél persze fekete pont, de amilyen szar volt a fal, nem Cooperen múlt a meccs.
Cowboys owner Jerry Jones also expressed frustration with Amari Cooper not being vaxxed on @1053thefan: "It is a 'we' thing when you walk into the locker room. You can't win individually. This is the classic case of how it can impact a team. And this popped us. This did pop us."
— Clarence Hill Jr (@clarencehilljr) November 23, 2021
dande
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass