Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Azért a körülmények eddig Tank kezére játszottak. Gregory kiszállt, Taco meg vergődik.
Viszont abban a pillanatban, ha Armstrong életjeleket ad, és/vagy draftolunk egy pöpec RDE-t, előtte meg hozunk a szabadügynök-piacról egy kezdő kalibert, azonnal nem lesz ideje Lawrence-nek a (neki) jó hosszú távú szerződésre.
Nem azt mondom, hogy ekkor majd elfelejtjük, hanem azt, hogy azért jönnek mögötte majd a fiatalok jövőre is, és nem biztos, hogy lesz még egyszer ilyen kedvező együttállás. Akkor majd inkább engednie kell.
Charlie Firpo
esély nincs, hogy kezdő kalibert hozzunk FA-ról szerintem
aki kezdő kaliber, az nem jut FA piacra, csak ha A) öreg B) red flag-ekkel van tele

ellenben Landon Collins FA lett, nem kap tag-et a Giants-től. nem kicsit meglepő, 25 éves és 3 év alatt háromszor volt ProBowler meg 2016-ban first team AllPro
én elgondolkoznék Thomas helyében, hogy mennyire kell sokat kérnem, ha így alakul a kínálat... ráadásul a tavalyi safety market se úgy alakult ahogy a játékosok szerették volna.
rva
Én itt azért azt gondolom, látnék matériát, főleg, hogy Marinelli azért a falemberekhez ért tán.
 nfltraderumors.co/top-25-2019-nfl-free-agents-list/
Nekem is új lenne persze az érzés, mert nem is emlékszem, mikor volt pénzünk ilyesmire.
Nem is konkrétan ezért írtam, hanem a szitu miatt, ami most kedvező Lawrence-nek.

A safety-k megint túlfűtöttek. (Én a Tre Boston dolgot nem értem azóta sem, hogy miért nem hoztuk el, ahogy most sem fogom érteni. Nekem, laikusnak, jónak tűnik a posztján, Heath-et meg már ne is írjam.)

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
rva 4 603 — Me for President!
Azért a körülmények eddig Tank kezére játszottak. Gregory kiszállt, Taco meg vergődik.
Viszont abban a pillanatban, ha Armstrong életjeleket ad, és/vagy draftolunk egy pöpec RDE-t, előtte meg hozunk a szabadügynök-piacról egy kezdő kalibert, azonnal nem lesz ideje Lawrence-nek a (neki) jó hosszú távú szerződésre.
Nem azt mondom, hogy ekkor majd elfelejtjük, hanem azt, hogy azért jönnek mögötte majd a fiatalok jövőre is, és nem biztos, hogy lesz még egyszer ilyen kedvező együttállás. Akkor majd inkább engednie kell.
Charlie Firpo
esély nincs, hogy kezdő kalibert hozzunk FA-ról szerintem
aki kezdő kaliber, az nem jut FA piacra, csak ha A) öreg B) red flag-ekkel van tele

ellenben Landon Collins FA lett, nem kap tag-et a Giants-től. nem kicsit meglepő, 25 éves és 3 év alatt háromszor volt ProBowler meg 2016-ban first team AllPro
én elgondolkoznék Thomas helyében, hogy mennyire kell sokat kérnem, ha így alakul a kínálat... ráadásul a tavalyi safety market se úgy alakult ahogy a játékosok szerették volna.
több mint 7 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
 twitter.com/toddarcher/status/1102680281834754050?s=20

nincs para, nyert mindkét fél egy kis időt, úgy júliusig

fuzovelkifele.com/2019/03/grady-jarrett-frank-clark-es-demarcus-lawrence-is-megkapta-a-taget/

Szerkesztette: rva
több mint 7 éve
Lawrence miatt érdekes lehet, nem?

March 5 Prior to 4:00 p.m., New York time, deadline for clubs to designate Franchise or Transition Players.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
egyik szemem sír, a másik nevet.
egyrészt ugye örök kedvenc, legendás munkamorállal, másrészről viszont gyorsabb nem lett, és a fiatalokat nagyjából el is lehet felejteni, mert Witten elvesz előlük sok snapet, márpedig Jarwinnak és Schultznak pont erre lenne szüksége.
slowmotion
az az infó terjeng twitteren, hogy 20-25 snap-re számítanak tőle per mérkőzés.
én sem tudom, hogy Jarwin-nak az a jobb, ha ingame snap-eket kap (teher alatti pálma esete) vagy ha a hét maradék 6 napján ott van vele valaki, akit már csak az évek választanak el az arany zakótól.
több mint 7 éve
Thomas meg 15 millát akar évente.
Ja, én is - magamnak.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Veszek is egy Witten mezt gyorsan
rva
Mire kiszallitjak, visszavonul. xd

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 310 — Cowboys fan
NFCE ellenfelek szurkolói meg röhöghetnek nyugodtan, Witten egy év alatt talán többet felejtett, mint amit az ellenfelek offense-ei valaha megtanultak
több mint 7 éve
egyik szemem sír, a másik nevet.
egyrészt ugye örök kedvenc, legendás munkamorállal, másrészről viszont gyorsabb nem lett, és a fiatalokat nagyjából el is lehet felejteni, mert Witten elvesz előlük sok snapet, márpedig Jarwinnak és Schultznak pont erre lenne szüksége.
több mint 7 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
rva
Witten lehet az igazi Kapitány most és vele meglehet a gyűrű is.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
Gregory már a draft előtt tele volt red flaggel. A tehetsége megvan, de elszívta az agyát szerencsétlen...Egy időzített bomba volt a srác...
Tomcsik
felületesség FTW

a srácnak mentális problémái vannak, bipoláris zavarok amiknek az enyhítésére szív füvet.
ha te is a saját démonaiddal küzdenél, lehet még akkor is illegális eszközhöz nyúlnál, ha tudnád, hogy baj lesz belőle.

olvass, hogy legközelebb ne légy tájékozatlan, és emiatt ne írj hülyeségeket:
 eu.shreveporttimes.com/story/sports/nfl/cowboys/2018/08/14/back-drug-ban-cowboys-randy-gregory-speaks-deeper-issues/993741002/
rva
Megütötte a pénz,van ilyen...mikor Vick megbukott a kutya viadal szervezéssel ,ki gondolta,hogy szüksége van rá...néhányan nem tudják kezelni a lehetőségeket...kihullanak,nem bipoláris zavarok miatt,hanem az intellektus hiánya miatt....

több mint 7 éve
Nekem tényleg az egyik all time kedvencem Witten, de egy szituációs TE-nél több szerintem sajna már két éve se volt. Persze harmadik és rövidre még most is egy biztos célpont.

Esetleg még a futásblokkolásban tudom látni hogy tényleg upgrade lehet a poszton, de emlékeim szerint nem volt olyan rossz se Swaim se Jarwin. Amikor egészségesek voltak.
Cowboykarcsi90
Egyik örök kedvenc,pont a biztos harmadikokért,nagyon örülök...hiányzott

több mint 7 éve
Úgy néz ki, megkezdtük becserkészni Earl Thomast.
Ha olcsóért megy, ok, sokért nem. kiváncsi vagyok, Stephen mit tud elérni.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Nekem tényleg az egyik all time kedvencem Witten, de egy szituációs TE-nél több szerintem sajna már két éve se volt. Persze harmadik és rövidre még most is egy biztos célpont.

Esetleg még a futásblokkolásban tudom látni hogy tényleg upgrade lehet a poszton, de emlékeim szerint nem volt olyan rossz se Swaim se Jarwin. Amikor egészségesek voltak.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Vissza akarja venni a rekordot Ertztől 😛
dande
az márnem az ő asztala. öregember nem gyorsvonat.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vissza akarja venni a rekordot Ertztől 😛
több mint 7 éve
Jó hír! Jobbak lesznek a többiek is, jöhet edzőnek is!!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Először azt hittem csak valami korai april fools...
Cowboykarcsi90
Neki nem is ment ugy a kozvetites mint Tonynak 😀. Kivancsi vagyok...
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Először azt hittem csak valami korai april fools...

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 920 — Pfizer & Moderna fan
Witten!! 😊

több mint 7 éve
 twitter.com/fishsports/status/1100522941496938496?s=20

egyébként:
 twitter.com/calvinwatkins/status/1100506505130979328?s=20
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Közben David Irving meghasalt egy drogteszten, így ő is eltiltásra számíthat...
több mint 7 éve
Gregory már a draft előtt tele volt red flaggel. A tehetsége megvan, de elszívta az agyát szerencsétlen...Egy időzített bomba volt a srác...
Tomcsik
felületesség FTW

a srácnak mentális problémái vannak, bipoláris zavarok amiknek az enyhítésére szív füvet.
ha te is a saját démonaiddal küzdenél, lehet még akkor is illegális eszközhöz nyúlnál, ha tudnád, hogy baj lesz belőle.

olvass, hogy legközelebb ne légy tájékozatlan, és emiatt ne írj hülyeségeket:
 eu.shreveporttimes.com/story/sports/nfl/cowboys/2018/08/14/back-drug-ban-cowboys-randy-gregory-speaks-deeper-issues/993741002/