Dallas Cowboys
Jaja Keith Smith 😉Második talan Smith a FB negyediket nem tudom.Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?Ha még nem lett volna...nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:
Thanks for your inquiry about the Dallas Cowboys’ bandwagon. Spots are filling up fast, don't miss out!
— Dallas Cowboys (@dallascowboys) January 10, 2017
Download: https://t.co/RljLeEaqHo pic.twitter.com/2euKnUZ30N
vpi
twitter.com/dallascowboys/status/818935714905735169
rva
Cowboykarcsi90
Blevi
Anthony Brown 😉Benson Mayowa asszem.Második talan Smith a FB negyediket nem tudom.Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?Ha még nem lett volna...nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:
Thanks for your inquiry about the Dallas Cowboys’ bandwagon. Spots are filling up fast, don't miss out!
vpi
rva
Cowboykarcsi90
Blevi
gyeek
Minden rasszista felhang nélkül Ő szerintem feketébb fekete 😀Benson Mayowa asszem.Második talan Smith a FB negyediket nem tudom.Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?Ha még nem lett volna...nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:
vpi
rva
Cowboykarcsi90
Blevi
gyeek
Benson Mayowa asszem.Második talan Smith a FB negyediket nem tudom.Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?Ha még nem lett volna...nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:
vpi
rva
Cowboykarcsi90
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Második talan Smith a FB negyediket nem tudom.Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?Ha még nem lett volna...nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:
vpi
rva
Cowboykarcsi90
Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?Ha még nem lett volna...nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:
vpi
rva
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Ha még nem lett volna...nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:
vpi
Szerkesztette: rva
Szerkesztette: vpi
Pedig sokat tettünk azon a meccsen hogy ne mi nyerjünk. DAK-nak volt két fumblija ( az egyik amikor futás közben egyszerűen elhagyta a labdát), meg egy INT-je a mi 15 yardunkon.
Meg összeszedtünk vagy 60 yardot büntetésből is.
Rogers egyébként nem volt rossz azon a meccsen. 70%-kal dobált. Az O faluk jó volt megvédték rendesen. Lacy is játszott még, igaz nem tudom mennyire volt egészséges, de hozott egy elfogadható teljesítmény.
www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-secondaries-this-season/Giants ellen 14 drive-ot vitt a Green Bay, ellenetek az alapszakaszban 11-et, ráadásul úgy, hogy a ti támadósorotok 3 db 3rd down kísérletet csinált meg 11-ből, vagyis messze nem maxoltátok ki a labdabirtoklás idejét a ti oldalatokon. Ha ezen még tudtok javítani, akkor 10 alatt tudjátok tartani a drive-ok számát Green Bay részről, szerintem ez az egyik kulcs.
namost ha a liga második secondary-nek (aminek szintén top5 front sevenje van) Aaron majdnem 40 pontot dobált, akkor sz@rul nézünk ki a hétvégére... 😕 remekül néz ki a PFF szerinti legjobb secondary, de ki van zárva, hogy igaz legyen és izzadni fog a tenyerem végig, hogy Dak győzi e pontokkal azt, amit a másik oldal a táblára tesz.
rva
namost ha a liga második secondary-nek (aminek szintén top5 front sevenje van) Aaron majdnem 40 pontot dobált, akkor sz@rul nézünk ki a hétvégére... 😕 remekül néz ki a PFF szerinti legjobb secondary, de ki van zárva, hogy igaz legyen és izzadni fog a tenyerem végig, hogy Dak győzi e pontokkal azt, amit a másik oldal a táblára tesz.
Szerkesztette: rva
reset majd akkor lesz, ha Elishának végre ajtót mutattok 😉 addig max. refurbEzt Giants drukkerek csak saját felelősségre nézzék! 😊Legszebb öröm a káröröm...
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/01/08/odell-beckham-left-hands-miami-twitter-hold-back-giants-lose-miss-chance-cowboys-rematch
gyeek
Egyedül azt sajnálom, hogy így soha nem derül ki, hogy egy harmadik meccsen sikerült volna-e visszavágnotok, illetve így már a Pats-nek sincs esélye ugyan erre. No nem baj, majd jövőre, egy resetelés utáni első szezonnak ez egyáltalán nem volt rossz 😊
Sok sikert a Packers-höz, előre az NFC East becsületéért!
Awesome88
Ezt Giants drukkerek csak saját felelősségre nézzék! 😊Legszebb öröm a káröröm...
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/01/08/odell-beckham-left-hands-miami-twitter-hold-back-giants-lose-miss-chance-cowboys-rematch
gyeek
Egyedül azt sajnálom, hogy így soha nem derül ki, hogy egy harmadik meccsen sikerült volna-e visszavágnotok, illetve így már a Pats-nek sincs esélye ugyan erre. No nem baj, majd jövőre, egy resetelés utáni első szezonnak ez egyáltalán nem volt rossz 😊
Sok sikert a Packers-höz, előre az NFC East becsületéért!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Szerkesztette: gyeek
a második negyed közepén úgy feküdtem le, hogy bakker, de jó lenne, ha ezzel a gyenge GB-vel játszanánk akik a képernyőn voltak.Csak azt kell csinálnunk mint eddig,hosszú játékot nem szabad engedni..akkor nyerünk megint.De tudja ezt Marinelli 😊
erre egy erős GB-vel játszunk.... 😕
Aaron megint God Mode-ba kapcsolt, kelleni fognak az egészséges és jól játszó cornerek.
rva
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
a második negyed közepén úgy feküdtem le, hogy bakker, de jó lenne, ha ezzel a gyenge GB-vel játszanánk akik a képernyőn voltak.Meg a Dline, és az utolsó három meccsen mutatott játékuk, amikor egész éledezett a passrush. Ha az év eleji lepkefing siettetés lesz vasárnap is, nem sok esélyünk lesz.
Aaron megint God Mode-ba kapcsolt, kelleni fognak az egészséges és jól játszó cornerek.
rva
Amúgy eddig semmi nem utal rá hogy Claiborne ne játszana, Willcox ugye már visszatért(mutatott is egy két szép szájbaverést a Lions meg az Eagles ellen 😊 ), tudtommal most Scandrick se bajlodik semmivel, szóval elvileg ki tudunk állni a teljes értékű secondaryvel.
Ahogy Slow is írta, a Claiborne-Scandrick-Carr-Brown négyes nem rossz, csak tényleg legyen valami passrush.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
Az megvolt meg csak tudja-e? :/Lawrence-ről van update? Mert nagyon kéne a D-lineba.Legutóbb Ő azt nyilatkozta, hogy végig játssza a POt a sérülésével ha tudja, de a szezon után meg kell műteni a hátát megint.
Blevi
Cowboykarcsi90
Lawrence-ről van update? Mert nagyon kéne a D-lineba.Legutóbb Ő azt nyilatkozta, hogy végig játssza a POt a sérülésével ha tudja, de a szezon után meg kell műteni a hátát megint.
Blevi
Attól h fölényeskedsz igazad nem lesz , de tényleg hagyjuk,Jobb is.hagyjátok már abba baszki.Jogos , én végeztem 😊
különben is, Jerry bácsi fogja megvenni a bírókat, nem pedig a Csomagoló VSE elnöksége. Jerry bácsi mindig megveszi a bírókat, csak azok nem mindig tudják, hogy kinek kell fújni.
slowmotion
nando89
Egybekent hiszek abban ha jó vagy akkor ennek ellenére is nyersz.
Blevi
Megkérdeztem mi volt kétes a miny vagy detroit ellen , ezekre válasz nem jött .
Jó szurkolást Vasárnap estére 😊
Jobb is.hagyjátok már abba baszki.Jogos , én végeztem 😊
különben is, Jerry bácsi fogja megvenni a bírókat, nem pedig a Csomagoló VSE elnöksége. Jerry bácsi mindig megveszi a bírókat, csak azok nem mindig tudják, hogy kinek kell fújni.
slowmotion
nando89
Egybekent hiszek abban ha jó vagy akkor ennek ellenére is nyersz.