Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Nincs ezen mit ragozni, Romo egy 10 szezont lehúzó veterán pro bowl-er irányító, Prescott pedig egy az ötödik alapszakasz meccsén túllevő, eddig ígéretesnek tűnő újonc. Reménykedünk hogy Dak a jövő, de az biztos hogy Romo a jelen.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
rva 4 523 — Me for President!
Amúgy nem tudom ki figyelt fel Phil Sims egy újabb barna színű aranyköpésére. A faszi elég fogalmatlan... Próbálta megmagyarázni, hogy mitől ilyen jó idén a Cowboys secondary, jobb híján annyit tudott kinyögni, hogy mert sok press coveraget játszanak. Igazi szagértő! 😛
gyeek
azt még a Ricsiék is észrevették, hogy zónázunk 😀
tavaly erőltettük a cover2-ben a press-t, de Carr-t a bal oldalon teljesen fogalmatlan volt és Jones se igazi corner a jobb oldalon, ő inkább az a hibrid corner-safety amit most játszik szóval sikertelenek voltunk. most a Carr-Claiborne oldalcserével meg Jones safety-be mozgatásával egészen emberinek néz ki a secondary. persze se Mo se Carr nem shutdown corner, de csináltak interception-t, van fontos helyzetekben PBU (most kettő is) és nincsenek 30+ yardokkal égetve snap szinten, amiért valljuk be tavaly a fél karunkat oda adtuk volna.

passz: Romo >> Dak
futás: Romo < Dak
az egyszerűsített és átalakított gameplan ami kihozza Dak erősségeit nyilván megszűnik, és visszatérünk a kevésbé kiismerhető, és ezáltal komolyabb ellenfelek ellen sikeresebbnek tűnő offense-hez beleértve Romo védelem olvasási képességét, amivel át tud hívni egy játékot azonnal, illetve sok olyan passzot meg tud dobni, amiről Dak egyelőre csak álmodik. Romo úgy dob, hogy az elkapója helyzetbe kerüljön, Dak meg a helyzetbe került elkapóhoz dob. Nem mindegy... (persze tudom, sokan a másodikat sem tudják megcsinálni, lásd Fitzpatrick)

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 606 — Grady Judd fan
Srácok!

Mi a plan Romo visszatérése után? Padozni fog Prescott?
silent7939
Bármilyen jól is játszik Prescott, nem kényszerítik bele 20+ yardos passzokba és egyéb olyan dolgokba ami neki még túl sok lehet, ellenben Romonak már meg kellett dobnia és sikerült is. Megvárják szerintem míg teljesen felépül, aztán visszatér a kezdőbe.
gyeek
Értem... illetve nem értem, de köszönöm 😊
Egyelőre úgy néz ki nincs szükség bombákra.
silent7939
De ha szükség lenne bombákra, back-shoulder fadekre, stb. arra még mindig Romo az ember. Dak jó és jobb lesz, de még nem Tony. Dak tudja, hogy övé a jövő, eleget tett le eddig is az asztalra és a padról is tanulhat bőven.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Srácok!

silent7939
Bármilyen jól is játszik Prescott, nem kényszerítik bele 20+ yardos passzokba és egyéb olyan dolgokba ami neki még túl sok lehet, ellenben Romonak már meg kellett dobnia és sikerült is. Megvárják szerintem míg teljesen felépül, aztán visszatér a kezdőbe.
gyeek
Értem... illetve nem értem, de köszönöm 😊
Egyelőre úgy néz ki nincs szükség bombákra.
több mint 9 éve
Srácok!

silent7939

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Amúgy nem tudom ki figyelt fel Phil Sims egy újabb barna színű aranyköpésére. A faszi elég fogalmatlan... Próbálta megmagyarázni, hogy mitől ilyen jó idén a Cowboys secondary, jobb híján annyit tudott kinyögni, hogy mert sok press coveraget játszanak. Igazi szagértő! 😛

több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Srácok!

több mint 9 éve
Claiborne továbbra is lights out idén.
Amare
pont mikor FA lesz. bírom az ilyeneket 😀
braxa88
Tavaly is úgy játszott, most egy eddigi munkájáért elég korrekt 3 misiért játszik. Ezzel a szezonnal viszont bankot készül robbantani...

több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Igen, valóban Wisconsinban azért más lesz, Rodgers és ez a védelem...
DE!
Amit idáig mutattunk, az előtt le a kalappal, amikor még JJ Wilcox sem kirívóan szar, akkor tudod, hogy megy a csapatnak. A D-line Tank visszatérésével nagyot ugrott, bár ez a Bengals támadófal nem ligaelit idén, de ne vegyük el az érdemet senkitől, szinte mindenki hozzátette a magáét (T. Crawford mondjuk nem, de ezt már szoktuk).
Az a baj ezzel a szezonnal, hogy én még mindig nem akarom túlreménykedni a dolgot, hogy PO meg ilyenek, de ezt a csapatot elnézve nehéz nem bizakodni. Ha a Lambeau-n össze tudunk hozni egy szoros meccset, én már elégedett leszek, aztán a bye után meg jöhet a szezon érdemi része, a lentebb említett húzós ellenfelekkel.
Mindenesetre köszönöm a csapatnak ezt a szezont, nem gondoltam volna!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Claiborne továbbra is lights out idén.
Amare
pont mikor FA lesz. bírom az ilyeneket 😀
több mint 9 éve
Mi lesz Green Bayben?
Amare
gigantikus zakó 😊
több mint 9 éve
Na hát az biztos hogy ilyen győzelemre szerintem senki nem számított. Az offense valami brutális volt. Prescottnak nem is tudom hány passza volt, vagy 20? Félelmetes volt a running game, Fredbeardék ugy nyomták el a Bengals - amugy szerintem egyáltalán nem rossz - front7-jét mint cigicsikket a betonon. Elliott is kezd már már MVP formába kerülni. Nem gondoltam volna hogy valaha fogok ilyen domináns támadójátékot látni a 'Boystól Romo és Bryant nélkül, tétmeccsen.
A védelem is kezdett valamiféle életjelet mutatni, Green nem hittem volna hogy 100 yard alatt marad. Claiborne továbbra is lights out idén. És akkor leírom ezt is, 4 sack a meccsen! Eddig az első négy meccsen csináltak 6ot. Lawrence az utolsó negyedben már nem is játszott, de amig bent volt nagyon jó volt, biztató a továbbiakra nézve.
Én nagyon tartottam a Dalton-Green párostol, illetve hogy a Bengals védelme nagyon megnehezíti a csapat dolgát, hát nagyon nem ez lett 😊
Mi lesz Green Bayben?

több mint 9 éve
Na ki gondolta volna ezt előre?
Nagyon durva az eredmény.
rva
Ha tényleg ez a meccs árazott be titeket, akkor ez egy fényes szezon lesz. 😀
Grat!
megyerikrisz
Az inkább a jövő heti Greenbay elleni lesz szerintem.
Mármint a bearazás.
Aztán lesz még pár kemény, az Eagles is éles, a Vikings meg a Steelers ellen is játszunk.... nem lesz sétagalopp
több mint 9 éve
rva
nem is tudom, mikor volt utoljára 15 perces garbage time olyan meccsünkön, ahol nem mi szívtunk...
slowmotion
2014 Indy ellen talán? Az is egy meglepően simameccs lett. Valami 44-14 ide, ehhez hasonló.

több mint 9 éve
rva
Grat!
megyerikrisz
Én nagyon tartottam ettől a meccstől, ilyen játékképről még ábrándozni se mertem. Első hét óta stabil fejlődés, ma este a D is mutatott már valamit, AJ Greent Mo is és Carr is nagyon szépen tartotta, a pass rush pedig bőven segített. Örömjáték, ilyet szerintem 2007 óta nem láttam a Cowboystól.

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
rva
Grat!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 949 — Cowboys fan
rva
nem is tudom, mikor volt utoljára 15 perces garbage time olyan meccsünkön, ahol nem mi szívtunk...
több mint 9 éve
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 949 — Cowboys fan
na, öt passz kell Prescottól az elején, ami nem ellenfélhez megy. Wentz 135. kísérletre csinált egy Elit.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nincs jo érzésem, O oldalon rengeteg a sérült, a fal nagyon szetesik nem tudom mennyire lesznek jok. Óriási lenne a győzelem...
Go Boys.

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Igen erre gondoltam 😀 Green cseréje már nagyon nem is tudom ki lenne??
Tehenész
Emmett Cleary, egykori UDFA, nem szeretném kipróbálni a Bengals D-line ellen 😊
több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt.
Bryant nem játszik még a héten.
Amare
Smith és Bailey is kb kényszermegoldás,ha lenne értelmes csere mögöttük akkor nem játszanának.
Azért Dunlap ellen nehéz lesz Smithnek.
Tehenész
Smith mögött pont van értelmes csere csak Ő is sérült, rugóból meg senki nem nagyon tart cserét.
100yard
Igen erre gondoltam 😀 Green cseréje már nagyon nem is tudom ki lenne??
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt.
Amare
Smith és Bailey is kb kényszermegoldás,ha lenne értelmes csere mögöttük akkor nem játszanának.
Tehenész
Smith mögött pont van értelmes csere csak Ő is sérült, rugóból meg senki nem nagyon tart cserét.
több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Amare
több mint 9 éve