Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Na ki gondolta volna ezt előre?Ha tényleg ez a meccs árazott be titeket, akkor ez egy fényes szezon lesz. 😀
Nagyon durva az eredmény.
rva
Grat!
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Na ki gondolta volna ezt előre?nem is tudom, mikor volt utoljára 15 perces garbage time olyan meccsünkön, ahol nem mi szívtunk...
Nagyon durva az eredmény.
rva
több mint 9 éve
Na ki gondolta volna ezt előre?Nagyon durva az eredmény.
több mint 9 éve
na, öt passz kell Prescottól az elején, ami nem ellenfélhez megy. Wentz 135. kísérletre csinált egy Elit.
több mint 9 éve
Nincs jo érzésem, O oldalon rengeteg a sérült, a fal nagyon szetesik nem tudom mennyire lesznek jok. Óriási lenne a győzelem...Go Boys.
több mint 9 éve
Igen erre gondoltam 😀 Green cseréje már nagyon nem is tudom ki lenne??Emmett Cleary, egykori UDFA, nem szeretném kipróbálni a Bengals D-line ellen 😊
Tehenész
több mint 9 éve
Igen erre gondoltam 😀 Green cseréje már nagyon nem is tudom ki lenne??Smith mögött pont van értelmes csere csak Ő is sérült, rugóból meg senki nem nagyon tart cserét.JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt.Smith és Bailey is kb kényszermegoldás,ha lenne értelmes csere mögöttük akkor nem játszanának.
Bryant nem játszik még a héten.
Amare
Azért Dunlap ellen nehéz lesz Smithnek.
Tehenész
100yard
több mint 9 éve
Smith mögött pont van értelmes csere csak Ő is sérült, rugóból meg senki nem nagyon tart cserét.JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt.Smith és Bailey is kb kényszermegoldás,ha lenne értelmes csere mögöttük akkor nem játszanának.
Amare
Tehenész
több mint 9 éve
JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt.Smith és Bailey is kb kényszermegoldás,ha lenne értelmes csere mögöttük akkor nem játszanának.
Amare
több mint 9 éve
JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt. Bryant nem játszik még a héten.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Emlékeim szerint Lawrence-nek már az előző szezonban is volt hátsérülése, lehet, hogy az makacskodott nála.AJ Green és Andy Dalton ellen ki fog derülni, hogy Mo mit mutat nagypályán 😊Demarcusnak van egy kis hátproblémája(hogy sikerült neki eltiltás alatt lesérülni,az egy másik kérdés.. 😀) + meccshiány miatt nem hiszem,hogy már első meccsén zakatolni fog 100%-on.
kelleni fog D-Law legjobb formája is, ha valahol, akkor a saját offense falán a legsebezhetőbb a Bengals.
viszont a 2-2 ellenére szerintem papíron erősebbek
rva
Nem mellékesen mi ez a sok hátsérülés? Ez lesz az új hamstring ?
Tehenész
több mint 9 éve
Értem én a pozitív hozzáállást, de ez a meccs hasonlít nekem a tavalyi Panthers elleni beárazásra. Egyszerűen túl sok a sérült, és nem érzem ezt a csapatot még elég érettnek ahhoz, hogy le tudják hozni a Bengals elleni meccset.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
AJ Green és Andy Dalton ellen ki fog derülni, hogy Mo mit mutat nagypályán 😊Demarcusnak van egy kis hátproblémája(hogy sikerült neki eltiltás alatt lesérülni,az egy másik kérdés.. 😀) + meccshiány miatt nem hiszem,hogy már első meccsén zakatolni fog 100%-on.
kelleni fog D-Law legjobb formája is, ha valahol, akkor a saját offense falán a legsebezhetőbb a Bengals.
rva
Nem mellékesen mi ez a sok hátsérülés? Ez lesz az új hamstring ?
Szerkesztette: Tehenész
több mint 9 éve
AJ Green és Andy Dalton ellen ki fog derülni, hogy Mo mit mutat nagypályán 😊kelleni fog D-Law legjobb formája is, ha valahol, akkor a saját offense falán a legsebezhetőbb a Bengals.
több mint 9 éve
Ezen a héten jön a vízválasztó meccs,egy komoly defensel/offensel rendelkező Bengals ellen,rájuk már bátran ráhúzhatjuk a playoff contender jelzőt.Kíváncsian várom milyen gameplannel megyünk neki.
több mint 9 éve
Nzeocha is edzésbe állt, hátha pár héten belül bevethető lesz.Jeff Heath meg a tarcsi rúgónk (én nem tudtam).
A többi meg terv szerint - pl. Dez sem edz.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
nekem is van ilyen, borzasztó dolog és nincs rá rövid távú megoldás, csak sok-sok gyógytorna... vagy a műtét, de ilyen esetekben nem javasolja az orvos általában.Ami nagyobb probléma hogy Chaz Green is walking boot-tal szerszámozták fel. Smith körül meg megy a ködösítés, hogy gerinc sérv vagy csak izom húzódás. Free is félig sérülten játszik. Fénysebességgel fogynak a tackle-k. 😕 Mögöttük nincs minőségi csere.Smith körül nem megy a ködösítés, az egyik porckorongja csúszott egy kicsit meg, még nem sérv, de annak az előszobája.
100yard
slowmotion
ami még pluszban borzasztó, hogy ha szarul mozdulsz, akkor elkezd nyomni idegpályákat, amitől zsibbad a lábad/vádlid/combod/feneked
több mint 9 éve
Ami nagyobb probléma hogy Chaz Green is walking boot-tal szerszámozták fel. Smith körül meg megy a ködösítés, hogy gerinc sérv vagy csak izom húzódás. Free is félig sérülten játszik. Fénysebességgel fogynak a tackle-k. 😕 Mögöttük nincs minőségi csere.Smith körül nem megy a ködösítés, az egyik porckorongja csúszott egy kicsit meg, még nem sérv, de annak az előszobája.
100yard
több mint 9 éve
Ami nagyobb probléma hogy Chaz Green is walking boot-tal szerszámozták fel. Smith körül meg megy a ködösítés, hogy gerinc sérv vagy csak izom húzódás. Free is félig sérülten játszik. Fénysebességgel fogynak a tackle-k. 😕 Mögöttük nincs minőségi csere.
több mint 9 éve
Leary degeneratív térd sérülése miatt lassan minden nap ajándék amikor játszhat.Kérték, szaré hugyé nem adtuk. Broaddusék is tárgyalták ezt a kérdést, sérülés ide vagy oda szinte mindenhol kezdő szint, ha egy évre kap viszonylag nagy lóvét is jól járunk mivel a komp. pickeknél az év/moneyt nézik ha jól emlékszem. 6. kör minimum jön érte 😉
ha most nem kapott nagy ajánlatot (valószínűleg éppen emiatt) akkor minden hónappal/évvel csökken az esélye ennek
rva
több mint 9 éve
Leary degeneratív térd sérülése miatt lassan minden nap ajándék amikor játszhat.La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.Pont emiatt nem rázott meg a sérülése. Jelenlegi állás szerint Leary jobb a posztján szerintem, nyilván Collins a jövő ezért volt ő a kezdő. Na meg persze ha Leary ilyen jól tolja és megdobják tavasszal egy zsíros szerződéssel (ami valószínű) kapunk egy jó kis kompenzációs picket 😉
gyeek
speeedy1
ha most nem kapott nagy ajánlatot (valószínűleg éppen emiatt) akkor minden hónappal/évvel csökken az esélye ennek
több mint 9 éve
La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.Pont emiatt nem rázott meg a sérülése. Jelenlegi állás szerint Leary jobb a posztján szerintem, nyilván Collins a jövő ezért volt ő a kezdő. Na meg persze ha Leary ilyen jól tolja és megdobják tavasszal egy zsíros szerződéssel (ami valószínű) kapunk egy jó kis kompenzációs picket 😉
gyeek
több mint 9 éve
ja most nézem, hogy a mi meccsünk lesz vasárnap a tévés meccs. nájsz.
több mint 9 éve
Fredbeard és Martin korszakos tehetségek, 5 évente jön ki 2 ilyen interior lineman 😊 nem ez az általános és szerintem nem is fair minden első körös falembertől ezt várni. 😊igen, ahhoz képest, hogy első körösnek tartották messze nem olyan komplett játékos, mint Martin vagy Frederick volt a rookie évében.Fakit.twitter.com/MikeGarafolo/status/783290027233185792De jó, hogy megtartottuk (=nem ment el, = másnak nem kellett) búbánatostekintetű Roni!
empty taxi
Charlie Firpo
La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.
gyeek
rva
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
igen, ahhoz képest, hogy első körösnek tartották messze nem olyan komplett játékos, mint Martin vagy Frederick volt a rookie évében.Fakit.twitter.com/MikeGarafolo/status/783290027233185792De jó, hogy megtartottuk (=nem ment el, = másnak nem kellett) búbánatostekintetű Roni!
empty taxi
Charlie Firpo
La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.
gyeek