Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Két csapatban tudom elképzelni, hogy vigye valamireJa, de: MOST jöhet Foci János, maga Manziel. Majd Jerry bácsi elmondja, így volt anno eltervezve!! 😊 😊kell a fasznak, már bocs
Charlie Firpo
slowmotion
- Cowboys
- Raiders
Mindkettő a klasszikus "vs mindenki" csapat, amelyben ficánkolnak a máshova nem illő karakterek. Szerintem egy próbát megèrne az offseasonben, max kuka a TC végén.
több mint 10 éve
FS - Byron Jones, a többivel egyetértek 😊
több mint 10 éve
azt nem tudjuk, hogy a tight end mekkora hiányposzt, mert amíg Witten járni tud, addig mást nem engednek pályára mellette érdemben... a többivel egyet értek, és a sorrend kb ez is nálam: DT, RB, CB, FS, QBHa az elmúlt időszak tendenciáit nézzük, akkor jobb tackle a támadó falba. Free mellé (alá, után).Papíron valóban nincs, de gyakorlatilag annál több. Ebben a ligában azért nyertek csapatok tartalék irányítóval is, sőt e adj isten harmadik számúval is. Mi meg tudtunk Romo nélkül egy izmos 0-7-et. Azért itt több probléma is van azon túl hogy Jerry meghülyült "Jerry, without hesitating, says he thinks Tony Romo still has 4-5 years of good football left in him."
Vagy oda jött idén Chaz Green? Nem emlékszem pontosan, ha igen, akkor már ez is megoldódott.
Akkor nincs gyenge pontunk - papíron.
Charlie Firpo
Hiányposzotok : WR, TE, DT, RB, CB, FS, QB. Igaz nem feltétlen első számú de olyan aki sérülés esetén előlépne nincs.
100yard
több mint 10 éve
Ha az elmúlt időszak tendenciáit nézzük, akkor jobb tackle a támadó falba. Free mellé (alá, után).Chaz Green elsődleges célja a swing tackle poszt betöltése lett volna.
Vagy oda jött idén Chaz Green? Nem emlékszem pontosan, ha igen, akkor már ez is megoldódott.
Charlie Firpo
ezt a posztot most Charles Brown birtokolja (a New Orleans-nál, a Giants-nál és legutóbb a Jets-nél sem tudott megragadni, pedig 2010-ben a második körben hozta el a Saints - ráadásul oda is várták, első-második körbe, azaz akkor nem tűnt reach-nek)
több mint 10 éve
Tervnek szép és eddig így is draftoltak, csak a Super Bowl nem jött épp össze... Elég fiatal titánt szedtek össze az elmúlt pár évben, rohadtul ideje lenne már, hogy megvillantsák a tehetségüket. Szinte kizárólag alulteljesítőket tudnék felhozni, emiatt a következő draft sem az utolsó hiányzó láncszem lenne a Lombardihoz.Most látom, hogy Lynch nyomott a hétvégén egy egy félidő alatt 7 TD-s meccset.Geno Smithnek is volt 8 TD-s meccse, aztán nem sikerült megváltania a világot
100yard
De ha QB, akkor már inkább Goff, még a Cal támadórendszere ellenére is. Viszont ebben az esetben kb. elengedjük azt, hogy Romo köré olyan játékosokat húzunk, aki az adott évben közelebb visz minket a SB-hoz. Kérdés, mit szeretnénk jövőre...
balentin
Amekkora kapitális kutyaütő Carr, van egy jó tulajdonsága: megjelenik a meccseken. Ami azt illeti, 2008 óta minden meccsen kezdett. Meg kell próbálni ismét csökkenteni a fizetését, de érdemi pótlás nélkül még mindig marad a rosteren.Ha az elmúlt időszak tendenciáit nézzük, akkor jobb tackle a támadó falba. Free mellé (alá, után).Azért a Wilcox-Carr bohócduó
Charlie Firpoegyikmindkét tagját kicserélném.
balentin
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
a fele már megvan, csak most éppen corner hiányában a védelem szélén szórakozikHa az elmúlt időszak tendenciáit nézzük, akkor jobb tackle a támadó falba. Free mellé (alá, után).Azért a Wilcox-Carr bohócduó
Charlie Firpoegyikmindkét tagját kicserélném.
balentin
több mint 10 éve
Ha az elmúlt időszak tendenciáit nézzük, akkor jobb tackle a támadó falba. Free mellé (alá, után).Papíron valóban nincs, de gyakorlatilag annál több. Ebben a ligában azért nyertek csapatok tartalék irányítóval is, sőt e adj isten harmadik számúval is. Mi meg tudtunk Romo nélkül egy izmos 0-7-et. Azért itt több probléma is van azon túl hogy Jerry meghülyült "Jerry, without hesitating, says he thinks Tony Romo still has 4-5 years of good football left in him."
Charlie Firpo
Hiányposzotok : WR, TE, DT, RB, CB, FS, QB. Igaz nem feltétlen első számú de olyan aki sérülés esetén előlépne nincs.
több mint 10 éve
Ha az elmúlt időszak tendenciáit nézzük, akkor jobb tackle a támadó falba. Free mellé (alá, után).Azért a Wilcox-Carr bohócduó
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Ha az elmúlt időszak tendenciáit nézzük, akkor jobb tackle a támadó falba. Free mellé (alá, után). Vagy oda jött idén Chaz Green? Nem emlékszem pontosan, ha igen, akkor már ez is megoldódott.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Most látom, hogy Lynch nyomott a hétvégén egy egy félidő alatt 7 TD-s meccset.Geno Smithnek is volt 8 TD-s meccse, aztán nem sikerült megváltania a világot
100yard
De ha QB, akkor már inkább Goff, még a Cal támadórendszere ellenére is. Viszont ebben az esetben kb. elengedjük azt, hogy Romo köré olyan játékosokat húzunk, aki az adott évben közelebb visz minket a SB-hoz. Kérdés, mit szeretnénk jövőre...
több mint 10 éve
én Garoppolo-t is megnézném ám nálunk, biztos tudtak a mozgásán javítani / az nfl-es nyomásra felkészíteni a peccnél.Ahhoz bokáig le kéne tolni a gatyát. Még két éve van a szerződéséből. Mondjuk, idén nincs 1. köröse a Pats-nek. 😊
rva
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
én Garoppolo-t is megnézném ám nálunk, biztos tudtak a mozgásán javítani / az nfl-es nyomásra felkészíteni a peccnél.
több mint 10 éve
Szupersztárnak kiáltotta ki a liga? Nem tudtam. Nekem nagyon tetszett a játéka, Weedenhez és Casselhez képest, illetve kisebb a kockázat vele mint egy draftolt újonccal.Osweiler kellene nekünk nem az agyon hypeolt balfaszok! Jerry viríthatná a lóvét, hogy ide kerüljön.Csak lassan a testtel, pár éve még Nick Folest kiáltotta ki a liga a legújabb QB szupersztárnak. Tartsa csak meg a Broncos.
Wong
gyeek
több mint 10 éve
Most látom, hogy Lynch nyomott a hétvégén egy egy félidő alatt 7 TD-s meccset.
több mint 10 éve
RG III ?
több mint 10 éve
hát akkor itt egyetértés vagyon. következő kérdés?szerintem sem kell, nem azért írtam, már bocsJa, de: MOST jöhet Foci János, maga Manziel. Majd Jerry bácsi elmondja, így volt anno eltervezve!! 😊 😊kell a fasznak, már bocs
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Osweiler kellene nekünk nem az agyon hypeolt balfaszok! Jerry viríthatná a lóvét, hogy ide kerüljön.Csak lassan a testtel, pár éve még Nick Folest kiáltotta ki a liga a legújabb QB szupersztárnak. Tartsa csak meg a Broncos.
Wong
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
QB draft: én csak összefoglalókban láttam Lynch-et, de amilyen szezonja van + a hype, valszeg simán 1. körös lesz. Én rajta kívül jelenleg Goff-ot tudom még elképzelni 1. körben. Connor Cook, hagyjuk, nem vagyok Spartans fan, meg hajrá Hawkeyes szombaton, de a lényeg, Cook nálam nem első körös, szerintem nem lesz belőle semmi profi szinten, Cardale Jones-ból talán, ha 3-4 év alatt faragnak belőle vmit... Hackenberg-ről sincs jó véleményem, bár csak 2 PSU meccset láttam, de mind2-őn bűn rossz volt.😊 Persze project QB lesz bőven, de ki tudja, hogy Kiel, Hogan meg a többiek mit érnek majd a bowl meccsek és a combine után, de jelenleg messze nem 1-2. körös játékosok sztem...Szóval ez kb. Lynch vagy Goff annak, aki 1. körben QB-t húzna, a többiek lutri / project, de majd jönnek nálam nagyobb szagértők, és megmondják a tutit, ez csak az én véleményem per pillanat.😊
több mint 10 éve
szerintem sem kell, nem azért írtam, már bocsJa, de: MOST jöhet Foci János, maga Manziel. Majd Jerry bácsi elmondja, így volt anno eltervezve!! 😊 😊kell a fasznak, már bocs
Charlie Firpo
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Osweiler kellene nekünk nem az agyon hypeolt balfaszok! Jerry viríthatná a lóvét, hogy ide kerüljön.
több mint 10 éve
Ja, de: MOST jöhet Foci János, maga Manziel. Majd Jerry bácsi elmondja, így volt anno eltervezve!! 😊 😊kell a fasznak, már bocs
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Kösz fiúk, élmény volt olvasni. Főleg a lesokkolt Gyeek-et, jó hogy megosztottad.
Ja és a londoni meccs továbbra is esélyes, ha minden így alakul (én nagyon várom).
A draftról meg hát majd meglátjuk, még annyival egészíteném ki, hogy a sorrend szerintem:
1. - évértékelés / ez nagyjából látszik
2. - következmények / edzőcsere(cserék), néhány játékos ágyő
3. - Jerry marad-e? mármint a frontvonalban (Stephen for President!)
4. - Mi lesz Tony-val és Jason-nel? Nekem azért nem ennyire egyértelmű, sajnos Tony kezd porcelánulni, Jason pedig kiismerhető (lassú??) lett.
5. - Ha maradnak, és velük számolunk, vagy ha nem, na akkor draftprospectek.
Na, nem fárasztom a nagyérdeműt tovább.
Ja, de: MOST jöhet Foci János, maga Manziel. Majd Jerry bácsi elmondja, így volt anno eltervezve!! 😊 😊
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Draft ügyről én is:Spekulációim szerint: Browns és Frisco is előttünk végez. theát max 1/3. Mind a kettő csapat QB need nem kicsit. ha FAról nem hoznak olyan irányítót aki franchise qb,ez kb esélytelen.
Tehát szerintem nincs értelme a class 3 qbját kihúzni. Akkor menjünk hátra párat ,pár cetliért,és egy tanulni,padozni való jó qbt húzzunk ott, vagy akkor a 2. körben.
Így első körben jöhetne most szerintem a draft legjobb DT/ LB/CB ( CBtől félek MO,és pár mostani 1. körös CB miatt). ez elől v hátra cserélve is él.
több mint 10 éve
K. Moore-t azért nézzük meg még élesben, olyan csapat ellen akinek kell a W. kíváncsi vagyok mit tud.