NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 757
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Erős túlzásnak érzem magunkat favoritnak mondani.
több mint 10 éve
az megvan, hogy a Thanksgiving meccsre a 3-7-el az NFC utolsó helyén álló Cowboys 1 pontos favorit a 10-0 Carolina ellen?www.charlotteobserver.com/sports/nfl/carolina-panthers/article46072075.html
több mint 10 éve
Gregory játszott tegnap? vlahol meglehet nézni a snap számát?www.bloggingtheboys.com/2015/11/23/9781772/cowboys-defense-suffocates-dolphins-with-season-low-snap-count
beltazor
több mint 10 éve
Gregory játszott tegnap? vlahol meglehet nézni a snap számát?játszott. pl. a második Miami TD előtti playnél, a be nem fújt groundingnál már rávezető üzemmódban volt, de Tannehill megérezte a leheletében a fokhagymaszagot, és inkább eldobta a disznóbőrt.
beltazor
több mint 10 éve
Gregory játszott tegnap? vlahol meglehet nézni a snap számát?www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts de még nincs fenn a 11. hét.
beltazor
több mint 10 éve
Gregory játszott tegnap? vlahol meglehet nézni a snap számát?

több mint 10 éve
Witten megdöntötte Lilly rekorját azt gondolom egy nem kis nevet (Mr. Cowboy) hagyott maga mögött, és tovább alapozza a future HOF karrierjét. Remélem Panthers ellen meglesz neki az 1000 is. 😊www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/20151121-moore-the-journey-that-led-jason-witten-to-1000-catches-and-what-the-cowboys-te-calls-the-greatest-joy-in-his-career.ece
Turbin egész jól szállt be amikor kellett kellemes csalódás volt.
Szerkesztette: Blevi
több mint 10 éve
amikor legalább 9-0-val álló csapatokkal játszottunk az utóbbi 10 évben, akkor asszem nyertünk.deal 😊
mondjuk az is igaz, hogy év végén azok a csapatok nyerték a döntőt.
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
amikor legalább 9-0-val álló csapatokkal játszottunk az utóbbi 10 évben, akkor asszem nyertünk.mondjuk az is igaz, hogy év végén azok a csapatok nyerték a döntőt.
több mint 10 éve
Byron Jones said he's OK and said he will be ready for Thursday's Thanksgiving game against the Carolina Panthers.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rontjuk a draft helyünketEz a Dallas Cowboys, Amerika Csapata!!! Itt nincs jó draft helyre játszás! 😉
beltazor
Go Cowboys!!!!!!
több mint 10 éve
Arra kíváncsi vagyok hogy lesz e még itt olyan okos hozzászólás egy egy delikvenstől hogy Romo ilye Romo olyan, sose nyerünk vele stb. Mert ez a mai tőle egy erős közepes teljesítmény volt, de ezzel is kb 2 szintet lépett a csapat. Kicsit rozsdás volt, a második int nagyon szar volt, nem is emlékszem mikor láttam tőle utoljára ilyet, de amikor a legfontosabb volt vitte a csapatot a hátán és megcsinálta a playeket. Az ilyen NO meg a NY elleni meccseken pont ez hiányzott. A Panthers elleni nyilván baszott kemény lesz, meg ugye tavaly pl nagyon csúnyán beszoptuk a hálaadási rövid hetet. De nincs mit tenni meg kell próbálni nyerni. Hardy ne nyilatkozzon semmi okosságot, készüljön csendbe, aztán a meccsen a játéka beszéljen helyete 😊 Meg tényleg ahogy Blevi is mondta hátha faktor lesz az is hogy a CAR már gyakorlatilag PO csapat a Dallas meg az életért küzd.
De a legfontosabb, amit szerintem most már innen mindenki kétszer annyira tud értékelni, Romoval a center mögött bárki ellen jók vagyunk egy ki-ki meccsre 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Asszongya Jerry bácsi, Tony válla 6 helyen volt eltörve. Ezt tekintve elég gyorsan visszatért, azért cidriztünk, hogy nehogy rásérüljön.Nem tudom eldönteni, hogy Tony, Darren vagy RoMac volt-e a meccs embere. Talán az egész csapat, együtt.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
a Carolina védelme combosabb, mint ez a Dolphins védelem volt, 4 nap nem biztos, hogy elég lesz mindenre...viszont ez a meccs volt Romo-nak az, ami tavaly a Niners elleni - és nem sikerült elveszíteni. én a védelem miatt aggódok, lassan nem marad ember, Newton ellen meg nem könnyű játszani...
De legalább Suh-t sikerült úgy-ahogy kordában tartani, kicsit meg voltam ijedve
rva
mondjuk elég pikáns lesz a Hardy vs Carolina összecsapás. remélem, ezen a héten helyén lesz a feje.
több mint 10 éve
Nekünk jobban kell a W, kb ennyi szól mellettünk.Az lég lehet, elégnek kell lennie. Jöhetne mondjuk 4 Hardy sack ellenük...
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nekünk jobban kell a W, kb ennyi szól mellettünk.
több mint 10 éve
a Carolina védelme combosabb, mint ez a Dolphins védelem volt, 4 nap nem biztos, hogy elég lesz mindenre...De legalább Suh-t sikerült úgy-ahogy kordában tartani, kicsit meg voltam ijedve
több mint 10 éve
Lehetne a kurva sors ennél aljasabb? Utolsó előtti játéknál megsérül Byron?! A legkeményebb meccs következik csütörtökön és ez. Hihetetlen...Ankle injury, sose jó ómen, fuck....
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Lehetne a kurva sors ennél aljasabb? Utolsó előtti játéknál megsérül Byron?! A legkeményebb meccs következik csütörtökön és ez. Hihetetlen...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Még 6-ot kell nyerni hogy totálisan felkúrt aggyal mehessünk szünetre.Hálaadás Carolina ellen szép próbatétel lesz. Byron kelleni fog.
#No Romo, no Party#
több mint 10 éve
A mai győzelmet GYULÁNAK ajánlom,jobbulást, Viziló!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
a baj, hogy pass protection-ben rosszabbak vagyunk, mint futásbana futásban a fal 8. a ligában (a fottballoutsiders szerint) míg pass protection-ben a 23.
jött Collins, és ő is inkább abban jeleskedik, hogy futásnál felér a második szintre is mint ahogy a többiek is végtelenül mobilisak, de inkább csak előre...
több mint 10 éve
Viszont az OL most megmutathatja, mekkora jánosok is ők valójában, a Dolphinsnak van egy erős fron sevenje még így Wake nélkül is, a secondary viszont Grimest leszámítva bőven támadható. Run D-ben másodikok a ligában, az nekünk amúgy sem megy mostanában, úgyhogy itt szerintem pass protectionnél fog eldőlni minden az egyik oldalon. A másikon meg nyomást kell generálni, a támadófalukon lehet rést találni, viszont van 3 ügyes elkapójuk (Landry, Matthews és Stills), valamint Miller igazi palymaker RB, Ajayi is kezd magára találni sérülése után, aztán ugye ott van Cameron...Ismerve a mi secondarynket, főleg így, hogy Jones megint CB lesz, így S poszton a coverben NFL szinten legalja Church-Wilcox duóval, ott kell lenni Tannehill arcában, mert ő meg tudja dobni a hosszút. Szerintem abszolút 50-50 a meccs,de ha ez nincs meg, elkezdem mélyrehatóbban nézni a college focit.