Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Hardy 10 meccset kapott.Jó nagy geciség ez azok után, hogy egy teljes évet ki kellett hagynia már.
több mint 10 éve
Jó a menetrend, jó erős.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
És sanszos, hogy Hardy kihagyja az egészet.Elég kemény lesz azért az első 5 hét. Sok minden eldőlhet.BleviCowboys Regular Season Schedule (All times Eastern)kicsit talán korainak tűnik a bye week, de legalább a TGC előtt nem SNF leszslowmotion
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Elég kemény lesz azért az első 5 hét. Sok minden eldőlhet.Cowboys Regular Season Schedule (All times Eastern)kicsit talán korainak tűnik a bye week, de legalább a TGC előtt nem SNF leszslowmotion
Blevi
több mint 10 éve
Cowboys Regular Season Schedule (All times Eastern)kicsit talán korainak tűnik a bye week, de legalább a TGC előtt nem SNF lesz
Blevi
több mint 10 éve
Cowboys Regular Season Schedule (All times Eastern)Week 1: Sunday, Sept. 13, N.Y. Giants, 8:30 p.m.
Week 2: Sunday, Sept. 20, at Philadelphia, 4:25 p.m.
Week 3: Sunday, Sept. 27, Atlanta, 1:00 p.m.
Week 4: Sunday, Oct. 4, at New Orleans, 8:30 p.m.
Week 5: Sunday, Oct. 11, New England, 4:25 p.m.
Week 6: BYE
Week 7: Sunday, Oct. 25, at N.Y. Giants, 4:25 p.m.
Week 8: Sunday, Nov. 1, Seattle, 4:25 p.m.
Week 9: Sunday, Nov. 8, Philadelphia, 8:30 p.m.
Week 10: Sunday, Nov. 15, at Tampa Bay, 1:00 p.m.
Week 11: Sunday, Nov. 22, at Miami, 1:00 p.m.
Week 12: Thursday, Nov. 26, Carolina, 4:30 p.m.
Week 13: Monday, Dec. 7, at Washington, 8:30 p.m.
Week 14: Sunday, Dec. 13, at Green Bay, 4:25 p.m.
Week 15: Saturday, Dec. 19, N.Y. Jets, 8:25 p.m.
Week 16: Sunday, Dec. 27, at Buffalo, 1:00 p.m.
Week 17: Sunday, Jan. 3, Washington, 1:00 p.m.
több mint 10 éve
Hm Hm 😀Todd Archer @toddarcher 6 p6 perccel ezelőtt
Cowboys will host Carolina Panthers on Thanksgiving this year. Greg Hardy vs. his former team
44 retweet 25 kedvenc
több mint 10 éve
Aszondják, a Giants-cel kezdünk otthon, persze főműsoridőben.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Boldog születésnapot, Antony!!
ma 35 éves. csak 4 hónappal vagyok fiatalabb nála 😛rva
(Milyen fiatal hozzám képest...😥 )
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Dunbar aláírta az RFA tendert, marad még egy évet nálunk 1,5$-ért. Nem bánom, ha fogja tudni azt hozni, amit tavaly.
több mint 10 éve
www.bloggingtheboys.com/2015/4/7/8365913/cowboys-pre-draft-visit-tracker-defensive-ends-dupree-odighizuwa-to-visit-CowboysLegjobb az egészből a Ross Apo nevű figura. Most olvastam utána, Arlington-ból valósi, tuti velünk lesz a TC alatt 😀
ez megvolt?
egész jó összefoglalórva
több mint 10 éve
www.bloggingtheboys.com/2015/4/7/8365913/cowboys-pre-draft-visit-tracker-defensive-ends-dupree-odighizuwa-to-visit-Cowboysez megvolt?
egész jó összefoglaló
több mint 10 éve
hát mondjuk az első és a negyedik kör esetleg megérne nekem is egy másodikat és egy harmadikat, de mindig ott az a rész, amit nem tudom mennyire értékelnek, az ötödik év joga az első körös választottaknál. azzal meg lehet úszni egy év franchise tag-et 😊 főleg olyan játékosoknál igaz ez, akik az ötödik-hatodik évre kifulladnak (running back)Jogos, elírtam, mert ha jól emlékszem, akkor a mi első és negyedik körünk menne a Raiders második és harmadik köréért. Elvileg ez értékben nagyjából egyezik is.Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.balentinnem hallgattam meg, szóval megkérdezem - miért jönne fel az 1/27-be a Raiders? Kell nekik valaki az első kör végén?
a lefelé trade jól hangzik, de szerintem a Raiders második és harmadik köre durva lenne.... szerintem nagyjából a Chicago és St. Louis van olyan helyzetben, hogy ha az első kör végére visszajönne akkor a második és harmadik köre annyit érne, mint az 1/27 de egyelőre nem látom se a Bears se a Rams miért tenne ilyet.rva
Broaddusék pedig azzal jöttek, hogy az Oakland akar még egy jó OT-t is húzni még az első körben (egy WR mellett), és 1/27-en még bent lehet Fisher, Clemmings vagy Flowers.balentin
több mint 10 éve
Jogos, elírtam, mert ha jól emlékszem, akkor a mi első és negyedik körünk menne a Raiders második és harmadik köréért. Elvileg ez értékben nagyjából egyezik is.Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.balentinnem hallgattam meg, szóval megkérdezem - miért jönne fel az 1/27-be a Raiders? Kell nekik valaki az első kör végén?
a lefelé trade jól hangzik, de szerintem a Raiders második és harmadik köre durva lenne.... szerintem nagyjából a Chicago és St. Louis van olyan helyzetben, hogy ha az első kör végére visszajönne akkor a második és harmadik köre annyit érne, mint az 1/27 de egyelőre nem látom se a Bears se a Rams miért tenne ilyet.rva
Broaddusék pedig azzal jöttek, hogy az Oakland akar még egy jó OT-t is húzni még az első körben (egy WR mellett), és 1/27-en még bent lehet Fisher, Clemmings vagy Flowers.
több mint 10 éve
Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.balentinnem hallgattam meg, szóval megkérdezem - miért jönne fel az 1/27-be a Raiders? Kell nekik valaki az első kör végén?
a lefelé trade jól hangzik, de szerintem a Raiders második és harmadik köre durva lenne.... szerintem nagyjából a Chicago és St. Louis van olyan helyzetben, hogy ha az első kör végére visszajönne akkor a második és harmadik köre annyit érne, mint az 1/27 de egyelőre nem látom se a Bears se a Rams miért tenne ilyet.
több mint 10 éve
ha Ratliff lett volna a jelszavam, akkor már kibasztam volna a gépet az iroda ablakán 😊én is egy (L)Ratliff(L) gondoltam 😀beltazorOFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin
azt írja a munkahelyi gépem, hogy 12 nap múlva lejár a jelszavam érvényessége, meg kell változtatnom.
mondom magamban még jó, hogy meg kell változtatni, mert már nem is tehenész az, aki szerepel benne 😊slowmotion
több mint 10 éve
Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.Én - bár nem csináltam meg - de egy 2013-as letraid tippet dobnék be. Akkor, ha emlékeztek, Fredbeard-ért mentünk le 1/31-re. Most azt tippelem, hogy egy második és talán egy 4. körért feladjuk az 1/27-et. Ezen az alapon pedig egy jó futó és egy DT kinéz, talán egy jó S, a többi csak ráadás!😉Charlie Firpojah pont ez volt 😀tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
1/27 Owamagbe Odighizuwa, DE (UCLA)
Én nagyon jó kis játékosnak tartom, BPA húzás volt + RB/CB-t nem húzok első körben ( nem is volt elérhető, értékű)
2/60 Duke Johnson RB (Miami)
Itt ez kötelező választás volt, Abdullah és Ajayi csuszásában reménykedtem, ezt buktam, maradt ő.
3/91 Grady Jarrett, DT (Clemson)
Itt DT -t akartam húzni, ő maradt akire azt mondtam megéri, bár jogos, hogy ő nálunk hol tudna játszani.
4/127 Kevin White CB (TCU)
Na akkor CB! Láttam róla vidiket, nekem tetszett. (Kevin White-tot 28 yardon tartotta 😀)
5/163 Justin Cox CB (Mississippi St.)
Hagar (lb) és ő közte vacilláltam. 6'2" magassága miatt választottam. (esetleg S-ben tolhatná)
7/236 Jeff Luc LB (Cincinnati)
Lb-t akartam, hátha.
7/243 Hutson Mason QB (Georgia)
Tavaly Georgianak szurkoltam, úgy hogy elvittem, Weedent megtudja verni 😀beltazor
Összességében, szép munka.balentin
jegyzettömbe írtam a picket, hogy csak bemásolni kelljen amikor én jövök.
elsőnek Abdullah volt írva kiment, javítottam Colemannra, ő is kiment javítottan Bennettre, erre ő is kimegy előttem....
kötelezőnek éreztem az RB-t és a legtöbb helyen TOP5 RB prospectnek volt írva Duke, ezért behúztam. ( játszani talán nem is láttam, csak vidiket róla)beltazor
több mint 10 éve
Én - bár nem csináltam meg - de egy 2013-as letraid tippet dobnék be. Akkor, ha emlékeztek, Fredbeard-ért mentünk le 1/31-re. Most azt tippelem, hogy egy második és talán egy 4. körért feladjuk az 1/27-et. Ezen az alapon pedig egy jó futó és egy DT kinéz, talán egy jó S, a többi csak ráadás!😉jah pont ez volt 😀tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
Én nagyon jó kis játékosnak tartom, BPA húzás volt + RB/CB-t nem húzok első körben ( nem is volt elérhető, értékű)
Itt ez kötelező választás volt, Abdullah és Ajayi csuszásában reménykedtem, ezt buktam, maradt ő.
Itt DT -t akartam húzni, ő maradt akire azt mondtam megéri, bár jogos, hogy ő nálunk hol tudna játszani.
Na akkor CB! Láttam róla vidiket, nekem tetszett. (Kevin White-tot 28 yardon tartotta 😀)
Hagar (lb) és ő közte vacilláltam. 6'2" magassága miatt választottam. (esetleg S-ben tolhatná)
Lb-t akartam, hátha.
Tavaly Georgianak szurkoltam, úgy hogy elvittem, Weedent megtudja verni 😀beltazor
elsőnek Abdullah volt írva kiment, javítottam Colemannra, ő is kiment javítottan Bennettre, erre ő is kimegy előttem....
kötelezőnek éreztem az RB-t és a legtöbb helyen TOP5 RB prospectnek volt írva Duke, ezért behúztam. ( játszani talán nem is láttam, csak vidiket róla)beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az én tippem vagy Troy vagy Aikman vagy a kettő együtt! 😊én Murray-re 😊rvaOFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin
azt írja a munkahelyi gépem, hogy 12 nap múlva lejár a jelszavam érvényessége, meg kell változtatnom.
mondom magamban még jó, hogy meg kell változtatni, mert már nem is tehenész az, aki szerepel benne 😊slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
jah pont ez volt 😀tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
Lb-t akartam, hátha.
kötelezőnek éreztem az RB-t és a legtöbb helyen TOP5 RB prospectnek volt írva Duke, ezért behúztam. ( játszani talán nem is láttam, csak vidiket róla)

több mint 10 éve
tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
Lb-t akartam, hátha.
Összességében, szép munka.
több mint 10 éve
tegnapi mock játékba ez sikerült:Abdullah alacsony, abban hiába reménykedsz, már Broaddus is meg KD Drummond is megmondta, ide csak magas (6.0') futók jönnek. Ők konkrétan szerintem a front office-ban is abban reménykednek, hogy Ajayi meglesz második körben, ez szerintem most ilyen best case scenario lehet náluk.
Lb-t akartam, hátha.
több mint 10 éve
én Murray-re 😊OFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin