Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Eddig ez a draft egy jóindulatú C mindenkit bereachelünk...
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
következő Jason Witten Dallasban. Nem kellett volna TE ilyen korán, de nekem tetszik a pick.Wirtschaftsteil
Magával Escobarral nincs semmi bajom,csak az időzítéssel,mivel TE poszt egyáltalán nem need,és még volt bent olyan minőségi játékos,aki needre jött volna.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
következő Jason Witten Dallasban. Nem kellett volna TE ilyen korán, de nekem tetszik a pick.
több mint 12 éve
Nem hiszem el 😀😀😀D de komolyan
Witten cut vagy mi? 😀
vicc
több mint 12 éve
Na a War Room-ból kiderült, hogy Garrettnek megint nem tetszett a pick, a többiek viszont eléggé örültek. Cistowski konkrétan kiesett a székéből.
több mint 12 éve
TE hogy minek miért? Warford még bent volt...
több mint 12 éve
Fohászkodjunk Cyprienért. el tudjátok képzelni h beáldozzuk az egyik 3. körünket h felmenjünk?Kroos
Nem tartanám jó ötletnek. Nemrég kapcsolták kicsit Dallast és Randy Mosst, aki említett 4-5 safety-t, de egyik se volt Cyprien.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Fohászkodjunk Cyprienért. el tudjátok képzelni h beáldozzuk az egyik 3. körünket h felmenjünk?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Bár én első körben inkább safety-t húztam volna,mivel ott elég vékonynak érzem a depthet,és még bent volt Reid és Elam is.de tetszik ez a Frederick srác,igazi beast alkat . 😀
Sőt ha egy B+os falat összetudnánk hozni,akkor lenne futás,ha futás van,lenne eladható play action,ha van play action,sokkal hatékonyabb lehet az offense.
több mint 12 éve
Még jó, ez a helyzetünk, helyünkhöz képest gyakorlatilag a maximum amit ki lehetett hozni.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
NFl networköt nézve egyre többen dicsérik a pickünket.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
amugy ez egy egész régi történet nem?én már pár héttel ezelőtt olvastam valahol ezt a tweeter csatát a Stars-al,csak akkor még Ellis neve nem jött föl vagy én legalábbis nem emlékszem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Nem draft téma, de gondoltam megkérdezem, hallottátok-e, miért távozott olyan hirtelen dc.com-tól az a beképzelt bohóc Josh Ellis.

Íme. Méltó bukás egy állandóan okoskodó, incselkedő, inkompetens pojácának. :]

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A második körben egy Warford (OG), Armstead (OT), Cyprien (S) közül jó lenne begyűjteni valamelyiket! Az idei drafton az OL megerősítését kellene erőltetni - szerintem. Jó lenne, ha egy olyan támadófallal vághatnánk bele az új szezonba, ami meg tudja adni a lehetőséget Romo-nak arra, hogy játékba tudja hozni a támadóit. A folyamatos fogócska széppé teszi a játékot de nem túl hatékony. Védjük meg, ha már ennyi pénzt áldoztunk rá, aztán majd lehet fikázni, ha ennek ellenére sincs PO menetelés.
több mint 12 éve
Hát nem tudom. Szerintem azért is őt húztuk mert Guardként is bevethető, ha Costa egészséges akkor jó center, szal akkor az a jó h mindketten játszanak,és akkor Frederick guard. vagyis gondolom ez is számít. Jones 3. kör?? 😛 én szeretném.
szerintem Warford már nem lesz benn nálunk. akár Armstead is lehet, de talán egy S kell 2. körben, Cyprien,Swearinger stb.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
A vágyálmom még egy Free cut, és jöjjön helyette Clabo v. Winston. Ja meg Cyprien a 2. körben. 😀institucio
Winston nem véletlenül nem kelt még el. Nekem nem kéne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én biztos vagyok benne, hogy center lesz, nem véletlenül jelentették be így, a prospect ismertetők pedig nem szentírások (ott pl. második körös 😛)
több mint 12 éve
Valahogy így mondta neki JJ hogy "We really want to bolster up our line at center" .Persze a press conferencen már azt mondták hogy harcban lesz a belső pozikért és nem döntöttek arról hol veszik számításba.
több mint 12 éve
A Bowl.hu szerint Frederick a profiknál guardként fog szerepelni, úgyhogy a falban már eggyel beljebb vagyunk, úgy hogy benne van Costa is..institucio
Talán Blevi említette, hogy a telefon beszélgetésben centerként emlegette őt JJ.
FOX-on dicsérték meg nagyon a picket, és azt mondták, hogy azonnal kezdhetne középen.
több mint 12 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
A vágyálmom még egy Free cut, és jöjjön helyette Clabo v. Winston. Ja meg Cyprien a 2. körben. 😀
több mint 12 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
A Bowl.hu szerint Frederick a profiknál guardként fog szerepelni, úgyhogy a falban már eggyel beljebb vagyunk, úgy hogy benne van Costa is..
több mint 12 éve
The Wisconsin prospect is set to become the slowest center drafted in 20 years, according to McGinn. Said one scout: "I'm enthralled with him. He's a first-rounder to me. If people don't like him they're crazy. He's better than (Peter) Konz and (Kevin) Zeitler from last year. ... He's a bull. Smart. He's better than (David) DeCastro."Wirtschaftsteil
I'm enthralled with his beard. 😛gyeek
Szakállas ember = jóember 😊 De azon a képen ami meg a nfl.com-os profiljánál van ott már csak körszakálla van. 😕 Vagy az a régebbi?Cowboykarcsi
Szerintem a nagy szakáll azóta eltűnt, bár ki tudja 😀
Most olvastam, hogy Frederick a 22. játékos volt a listánkon, és 19 kapott első körös értékelést.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
The Wisconsin prospect is set to become the slowest center drafted in 20 years, according to McGinn. Said one scout: "I'm enthralled with him. He's a first-rounder to me. If people don't like him they're crazy. He's better than (Peter) Konz and (Kevin) Zeitler from last year. ... He's a bull. Smart. He's better than (David) DeCastro."Wirtschaftsteil
I'm enthralled with his beard. 😛gyeek
Szakállas ember = jóember 😊 De azon a képen ami meg a nfl.com-os profiljánál van ott már csak körszakálla van. 😕 Vagy az a régebbi?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Volt ez a kis homály Wilber körül, hogy mit is fog játszani. Most már hivatalosan is DE lesz jövőre.
több mint 12 éve
Ez hülyeség 😀 ilyen hülye arcok csak nincsenek.

m.dallascowboys.com/s/30667/newsDetails?itemPos=1&itemUri=-807327654%2F949841441143888081010119
Ezzel a cikkel nagyrészt egyet értek igaz h DC.com, de szerintem is reach de egy a mi falunkban Callahan keze alatt első naptól hasznos lehet.
Warfordot kérem még ma a PIMP-tol ha lehet 😊.