Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.BleviÚgy gondolom, sajnos, hogy a szokásos ügymenet van: amelyik problémáról nem beszélünk, az nincsen is. 😕
Akár az O-nál. Új csillagharcosunk megint van (ami jó), de azt, hogy ki fogja megvédeni Romot addig, amíg eljuttatja a labdát a WR alakulat bármely aktivistájához, azt nem tudom. Évek óta ez a gond... az ellenfelek pedig tudják, hogy egy komolyabb pashrush-al egy az egyben megtérdeltethetnek minket. Idén is. Abban azért bízom, hogy a redzone-ban mutatott hatékonyságunk számottevően fog javulni (a TE-k + a titkosmókus Beasley új elemekkel), mert az hozhat pár szoros meccset (a tavalyi szezonból kiindulva)...
több mint 13 éve
Escobar kezdő szintű TE lesz nálunk? Várható már idén a play bookban újítás két TE játékkal kapcsolatban vagy keverhetik egymást Wittenel, mert sebességben eléggé különböznek, vagy csak sérülés esetén lesz idén bevetve?!
több mint 13 éve
Ki az a Clabo?CowboykarcsiEx-Falcons OT, akinek némi fogalma van a szakmájáról, de FA-n elvitte a Dolphins.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Ki az a Clabo?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Clabo elment a Dream Team 2be. :/Valaki írta itt régebben hogy talán júni 1 után lenne értelme pénzügyileg kivágni. Mert addig cca ugyanannyi lenne a cap hit mint a fizuja.
Free pay cut és bezárhat a bazár. Winston többet kérne (természetesen paycut után értve), idősebb és legfeljebb egy paraszthajszállal jobb Freenél, plusz eddig más sémában játszott. Az offseason egyik legnagyobb kérdőjele miért nem adtak Freenek korábban ultimátumot: ha a drafton nem is sikerült volna szerezni valakit a helyére, akkor mostanra lehetett volna elég cap space Clabo behúzására.gyeek
Biztos vagyok benne hogy egy paycut után kap meg egy évet. Főleg mivel a piacon mar nincs alternatíva.
több mint 13 éve
Clabo elment a Dream Team 2be. :/ Free pay cut és bezárhat a bazár. Winston többet kérne (természetesen paycut után értve), idősebb és legfeljebb egy paraszthajszállal jobb Freenél, plusz eddig más sémában játszott. Az offseason egyik legnagyobb kérdőjele miért nem adtak Freenek korábban ultimátumot: ha a drafton nem is sikerült volna szerezni valakit a helyére, akkor mostanra lehetett volna elég cap space Clabo behúzására.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Talkin' Cowboys, máj. 1.Broaddus kissé kikel magából. 😀 Elég szókimondó adás (és Garrett/JJ seggnyalástól mentes), ajánlom figyelmetekbe!
Spagnola: "What happens if this Frederick guy's a guard, and Costa starts at center?"
Broaddus: "I would... shoot myself."
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Átnézve a sorsolásunkat, Fredericknek nem lesz egyszerű rajtja.week1- Dontari Poe
week2-Cullen Jenkins/Jonathan Hankins
week3-Michael Brockers
több mint 13 éve
Bakker, Manning már dobál az elkapóival, itt meg megy a manikűr-pedikűr..Apa, kezdődik!
Wirtschaftsteil
több mint 13 éve
Beasley sehol egyiknél se érdekes....??www.bloggingtheboys.com/2013/5/1/4290462/dallas-cowboys-roster-our-way-way-too-premature-53-man-rosterWR sor meg brutális. valamelyik mehet S-nek 😀beltazor
A safety különítményből Wilcoxnak nagyot kell robbantania, első látásra kétségbeejtő a helyzet.Dzsokijuing
FB nincs, Lb sor parádés szintén,Cb is,Wr is,Te, De ha nincs sérült,
Hát O fal és Safety poszt ami kérdéses. Úgy látom még várnak Faról egy OT, aki remélhetőleg jó lesz.
több mint 13 éve
szerk: most nézegettem youtube-on videókat, és van egy Frederick vs Ohio State, ahol nagyrészt Hankins ellen játszik, aki egy elég magasan rangsorolt DT/NT volt az idei drafton, és most már a Giants-t erősíti. Jól szerepelt.Érdekes lesz. Amilyen gyönyörűen megnyitja 2:58-nál a középső futáshoz a lyukat, olyan simán engedi át a védőt a QB irányába két playjel később.
Wirtschaftsteil
De összességében tetszik.
A red zone fumble-nál mekkorát mentett 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
www.bloggingtheboys.com/2013/5/1/4290462/dallas-cowboys-roster-our-way-way-too-premature-53-man-rosterWR sor meg brutális. valamelyik mehet S-nek 😀
A safety különítményből Wilcoxnak nagyot kell robbantania, első látásra kétségbeejtő a helyzet.Dzsokijuing

több mint 13 éve
www.bloggingtheboys.com/2013/5/1/4290462/dallas-cowboys-roster-our-way-way-too-premature-53-man-rosterA safety különítményből Wilcoxnak nagyot kell robbantania, első látásra kétségbeejtő a helyzet.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Cowboys get into the Bryant McKinnie mixWirtschaftsteilRavens 2 év.
több mint 13 éve
Bakker, Manning már dobál az elkapóival, itt meg megy a manikűr-pedikűr..
szerk: most nézegettem youtube-on videókat, és van egy Frederick vs Ohio State, ahol nagyrészt Hankins ellen játszik, aki egy elég magasan rangsorolt DT/NT volt az idei drafton, és most már a Giants-t erősíti. Jól szerepelt.
több mint 13 éve
Hát akkor az Sheldon Richardson lett volna 😊Olvastam hogy eredeti terv szerint DT-t (3-tech) akartak húzni 1/18ra de nem Floydot, akit akartak volna az nem volt elérhető.BleviNem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.Bleviha nagy baj lenne csak áldoztak volna rá a drafton... 😛Kroos
több mint 13 éve
én is olvastam de csak lett volna 1 használható ember hátrébb is.
több mint 13 éve
Olvastam hogy eredeti terv szerint DT-t (3-tech) akartak húzni 1/18ra de nem Floydot, akit akartak volna az nem volt elérhető.Nem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.Bleviha nagy baj lenne csak áldoztak volna rá a drafton... 😛Kroos
több mint 13 éve
Nem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.Bleviha nagy baj lenne csak áldoztak volna rá a drafton... 😛
több mint 13 éve
Cowboys get into the Bryant McKinnie mix
több mint 13 éve
Nem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.
több mint 13 éve
Persze dumaszínházzal nem nyerünk SB-t, de Kiffinnek óriási szövege van: "I walked into the linebacker room the other day and there were five linebackers in there. And I walked in the d-line room and I couldn’t get a seat. I had to sit on the floor. So I said, ‘Coach Garrett, we still need linebackers.’ And everybody knows that."
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Találtam B/R-en egy nagyon jó szemléltetést, hogy miért is jó nekünk a Frederick pick:ezt majd akkor, ha csillagos sisakban is ugyanezt csinálja.
Wirtschaftsteil
azért a CF-es védekező falemberek még nincsenek az NFL-es rokonaik szintjén, kevés kivétellel
több mint 13 éve
Találtam B/R-en egy nagyon jó szemléltetést, hogy miért is jó nekünk a Frederick pick:
több mint 13 éve
Hát ja, amikor kiválasztottuk, akkor mindenki arról beszélt, hogy ekkora reach, Mayock is 3. körös osztályzatot adott rá. Most meg már azt hallani, hogy hát egész jó, Mayock is egy körrel lejjebb ment, a CBS CFL(!!) szakértője külön megdicsérte a picket.Jobban utánanézve Terrance Williamsnek, csodálkozom, hogy a Frederick picken rúgózik még az újságírás, mikor Williams rohadt nagy steal. Méretéhez képest fürge, biztos kezei vannak, jól futja a route-okat, jól blokkol, nem voltak gondok a karakterével... mi kell még? Első évben lehet már sztem 6-700 yardja is, főleg ha valamelyik kezdő lesérülne. Felkészültnek tűnik.gyeekÁllítólag ez egyetlen baja, hogy nehezen tanulja meg a route-okat. Ettől annyira nem kell félni, Dez is így volt ezzel.