Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
még DT nagyon szívesen látnék. úgy is 7.körbe hozzuk a jo féléket ( Ratliff)
Maradék 3 körben. OL DL RB húznék.
De az RB kötelező!!!!

több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
kövezzetek meg, de én akár fel is mennék Jonesért. nagyon lehúzni itt már úgysem tudnak.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Barret Jones még mindig bent van, segíthetnék Romo falát, hacsak a szezon felénél is tud beállni játszani. Ő meg Frederick is centert játszott idén, de szabadon áthelyezhetők OG-ba.Wirtschaftsteil
Pontosan. Az Oakland falba is beleálmodtam már Barret Jones-t; de nem lennék szomorú, ha a Cowboys-ban kötne ki 😀. Ez a Jones-Frederick kettős komoly erősítés lenne. Jones eü-i állapotáról szóló hírek eléggé ellentmondásosak... - szerintem: szezonstartra rendbejön.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Kicsi alvás után összeszedtem pár gondolatot:

-Először is, igen marha kori volt ez a pick, de nekem tetszik. Witten méretű, képességű
és felépítésű TE. Ugye Jason idén lesz 31 éves, Escobar pedig egy 9essel fiatalabb,
tehát a jövő talán benne van.
-Tavaly marha sok problémánk volt a vörös zónában, és kettő ilyen TE számos lehetőséget ad megoldani ezt. Az Mayock-nál sem volt kérdés, hogy a legjobb labdaérzéke neki van a TE-ek között.
-Képzeljük el, ahogy a 6-6 magas Escobar 33 5/8-as kezekkel nekimegy egy egy
Matt Elam méretű (5-10) safetynek.
- Terrance Williams nagy steal volt a 3. kör közepén. Anno még első kör végi WRként indult, nem tudom hogy csúszhatott le eddig, de az biztos hogy nem bánja.
-Ezzel a két sráccal elég éles fegyvereket adtunk Romonak.
- JJ,WIlcoxról pedig tudhattuk, hogy kedvelik Dallasban. Kis suliról jön, talán ha a Bamára jár, akkor több figyelmet kap másoktól is, de szvsz remek pick.

Készülve a hátsó körökre, Barret Jones még mindig bent van, segíthetnék Romo falát, hacsak a szezon felénél is tud beállni játszani. Ő meg Frederick is centert játszott idén, de szabadon áthelyezhetők OG-ba.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
annyira jó volt a tavalyi második körös kiülésünk, hogy idén is el kellett dobni egy picket? 2-3. számú TE-t sokkal hátrábbról is lehetett volna kukázni, én nagyon nem örülök ennek a választásnak. A 3. kör viszont zsírkolibri, a WR corp ütős lesz 😊
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát a 2. kör eléggé meglepett....elmegy .
3. kör gyak. tökéletes nem gondoltam h Williamset betudjuk húzni és h 3. körben Wrt húzunk de nagyszerű.
Wilcox húzás is jó.
Maga az O fal nem tudom h lesz sokkal jobb, egy Free cut és valakit hozunk még a helyére. lehet megoldás.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Nem tudom nem vagyok elégedett. Warfordot be kellett volna húzni a TE helyett, ez a safety húzás is inkább elkapkodott prospect mintsem azonnali upgrade.Blevi
A TE pick engem is "meglepett" (a pozíció...), de Wilcox ígéretesnek tűnik. Meglátjuk! 4 pickből eddig Escobar mellé tettem csak kérdőjelet... a többiek - szerintem - magyarázhatók 😊 .
több mint 12 éve
Terrance Williams, WR, Baylor. Ez ügyes volt.gyeek
Továbbra sem gondolom azt, hogy valós need volt a pozíció, de JJ-t ismerve kellett ez a csillagharcos húzás az ügymenetbe 😊. Nekem is ígéretesnek tűnik, csak éppen lehetett volna pl. egy safety vagy egy guard is needre.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Randle egyre sanszosabb, a Rams köphet bele a levesbe.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
WIlcoxban nagy potenciál van. Én nagyon reméltem hogy behúzzuk, és végre egy olyan akire számítottam.Wirtschaftsteil
Megmondom őszintén egyáltalán nem hiszek az ilyen 1 éve váltottam WR-ből DB-re típusú játékosokban. Tkp 1 év tapasztalata van. Cáfoljoon rám mindenesetre.Blevi
Jogos a felvetésed. Claiborne is WRként ment az LSUra, most meg elit-szagú CB lett belőle 😊 AHogy mondod-time will tell.
több mint 12 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
WIlcoxban nagy potenciál van. Én nagyon reméltem hogy behúzzuk, és végre egy olyan akire számítottam.Wirtschaftsteil
Megmondom őszintén egyáltalán nem hiszek az ilyen 1 éve váltottam WR-ből DB-re típusú játékosokban. Tkp 1 év tapasztalata van. Cáfoljoon rám mindenesetre.
több mint 12 éve
Nem tudom nem vagyok elégedett. Warfordot be kellett volna húzni a TE helyett, ez a safety húzás is inkább elkapkodott prospect mintsem azonnali upgrade.Blevi
A TE húzás közfelkiáltásásos fos, de a 3. kör rendben van teljesen. Azonnali upgrade a 3. körben már nem várható, de értékes depth érkezett két olyan posztra amire ráfért.gyeek
CSak szerintem jelenleg a Safety pozíció nem depthet kíván hanem 2 kezdőt. Mindegy úgyis time will tell.
több mint 12 éve
WIlcoxban nagy potenciál van. Én nagyon reméltem hogy behúzzuk, és végre egy olyan akire számítottam.
több mint 12 éve
A TE húzás közfelkiáltásásos fos, de a 3. kör rendben van teljesen. Azonnali upgrade a 3. körben már nem várható, de értékes depth érkezett két olyan posztra amire ráfért.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Nem tudom nem vagyok elégedett. Warfordot be kellett volna húzni a TE helyett, ez a safety húzás is inkább elkapkodott prospect mintsem azonnali upgrade.
több mint 12 éve
Közben élő T.WIlliams interjú megy a dc.com-on
több mint 12 éve
JJ. WIlcox jön.Wirtschaftsteil
Kezdek megnyugodni. Szerintem nem tradelnek fel már ma, és ha Randle bent lesz még, logikus picknek tűnik.

több mint 12 éve
JJ. WIlcox jön.
több mint 12 éve
Nyilatkozta még több mint egy hónapja, hogy a Cowboys az álma, és az első kör. Asszem nem lehet szomorú. Azonnali #3 WR akinek dallasi vér csörgedezik az ereiben
több mint 12 éve
Terrance Williams, WR, Baylor. Ez ügyes volt.

több mint 12 éve
TE... Inkább húztak volna egy RB-t, mégegy Guardot, Safetyt. Most lesz 3 játékos egy olyan poszra ami az utóbbi 10 évben sziklaszilárd volt, mégis mindig fontosnak vélték egy 2. körös pick pazarlását backupnak (Fasano és a komédiás Marty B). Remélem Escobar megtanul blokkolni is, jelenleg nem nagy erőssége ahogy írják.

több mint 12 éve
Ha mondjuk megnézzük, hogy NE-ben hogyan működik a a két TE-es rendszer, akkor azért bizakodhatunk., JJ úgyis mondta tegnap, hogy ez egy O# draft lesz.Wirtschaftsteil
Safetyt meg majd és játszok nem ? 😀Blevi
Ők úgy érzik megvan a két kezdőnk Church és Johnson személyében, de backupnak beállhatsz 😊Wirtschaftsteil
Végülis a remek Will Allen is megérkezett.... 😀
több mint 12 éve
Ha mondjuk megnézzük, hogy NE-ben hogyan működik a a két TE-es rendszer, akkor azért bizakodhatunk., JJ úgyis mondta tegnap, hogy ez egy O# draft lesz.Wirtschaftsteil
Safetyt meg majd és játszok nem ? 😀Blevi
Ők úgy érzik megvan a két kezdőnk Church és Johnson személyében, de backupnak beállhatsz 😊
több mint 12 éve
Safetyt meg majd és játszok nem ? 😀
több mint 12 éve
Ha mondjuk megnézzük, hogy NE-ben hogyan működik a a két TE-es rendszer, akkor azért bizakodhatunk., JJ úgyis mondta tegnap, hogy ez egy O# draft lesz.