Denver Broncos
49 feliratkozó
1 napja
A Holló ellen szemernyi esélyünk sincs ma este, Ugyanakkor idegenben és főleg hét órakor félelmetesek vagyunk idén. Este leülök meccset nézni minden szorongás nélkül. Azt mondja a nyáj vezére, Nix ugri-bugri. Hát ma este lesz.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
3 napja
Litton nagyot megyThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Azt be kell látni, hogy finoman szólva sem a legerősebb csapatokat győztük le Nix-szel, de az is igaz, hogy nem is a legerôsebb csapapatoktól kaptunk ki. A Steelers nem téveszt meg. Szoval a sorsolásunk eddig nem volt a beígért nehézségű. Azonban azt is làtni kell, hogy Payton nem a levegőbe beszélt, s bárhogyan is alakul a tovàbbiak, Payton szépen fejleszti a srácot, s neki való Nix. Bármi lesz a következő három meccs, utána a Raiders, a Colts, a Browns és a Bengals ellen versenyképesek leszünk, ès simán van győzelmi esélyünk. És ez azt jelenti, valid az, hogy decemberben a po-ért versenyezzen a Broncos.
4 napja
Bo Nix a hónap újonca🔥ha novemberben hozza akkor boldogok leszünk
Reméljük a nehéz Novemberi Schdule alatt nem remeg meg🙏
Shanny Magic
The Stronger you become, the Weaker you really are.
4 napja
Shanny Magic
192
Bo Nix a hónap újonca🔥Reméljük a nehéz Novemberi Schdule alatt nem remeg meg🙏
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
6 napja
Richardson és Watson se lesz kezdő ellenünk 😕Előbb felfaljuk a két nagyvadat, és utána foglalkozunk ilyen távlati kérdésekkel… 😊
Negritis, a vajda
6 napja
Richardson és Watson se lesz kezdő ellenünk 😕
6 napja
Számomra Wilson a legantipatikusabb Bronco-k közé tartozik, akiket láttam játszani, ezért nehéz elfogulatlanul elemezni egy egyébként eredményesség szempontjából csalódást keltő 2 évet.Egyrészt az gondolom, hogy a játéka nem volt tragikus, de nem volt összhangban az álszerénység mögé rejtett arcmérettel. És ezt így gondoltam mielőtt elment 3 nagy aranyláncban siránkozni, hogy milyen rosszul bántak itt vele, egy olyan műsörban, ahol a host 100%-ban mellette állt, ezért a Broncos oldalát a story-nak senki nem mondhatta el, senki nem képviselte, mindenki sajnálja őt hogy 85 milliót kap arra, hogy ne játsszon itt.
Elsősorban a baj, nem is a játéka szintjével volt, hanem hogy Bronco mezben a legjobb meccse talán a legelső volt, semmit nem fejlődött, sem Hackettel sem Paytonnal. Volt egy 4 meccses győzelmi sorozat tavaly, lehet azt is érteni fénypont alatt, de nem Wilson hozta a hátán azokat a meccseket. Kétség kívül jobb denveri időszaka volt, de laikusként nem azt láttam bele lépésről-lépésre kalapálják ki a játékát, hogy beleiljen a sémába.
Anno egy Quinn-Schottenheimer vonallal, lehet jobban jár a Wilson projekt, ezáltal rövid távon a Broncos. Mármint rövid távon kivel nem jártunk volna jobban, mint Hackettel, de akár kifejezetten jónak is tűnhetett volna ez. Csak meg lett volna a plafonja. Persze Nixnek is van plafonja, nem is biztos, hogy magasabb, mintha hagyjuk Wilsont Wilsonnak lenni. Megint más kérdés, hogy ő főzni akart, mi meg beengedtük a konyhába a saját séfjeivel...
Most szerintem mindkét fél örül, hogy megszabadult egymástól, tegyünk mi is így örüljünk és nézzük azt amink van, ne azt amink nincs. Nekem biztos nem hiányzik Wilson és ezt nem befolyásolja, hogy hogyan játszik Pittsburhben. Ha nem kaptam volna egy nagy dózíst a számomra taszító perszónájából, még akár örülnék is neki, hogy helyre állítja a rezüméjét mégiscsak egy borderline HOF QB volt az északnyugati esőben, valahol szomorú lett volna ha úgy fejeződik be hogy nagy ováció közepette leültetik egy Stidham mögé... Aztán kiderül valóban él-e az új lehetőséggel, annyira nem vagyok kicsinyes hogy rosszat akarjak neki, de azért ebben a 2 évben ő is benne volt bőven, nem csak a Rodgerszel újra "bizonyító" Hackett...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
6 napja
Én egy szóval sem azt mondtam hogy nem kellett volna leépíteni,csak annyit írtam hogy lehet hogy nálunk nem megfelelően volt használva.Persze ez is csak egy üres megállapítás,hiszen amúgy mindegy mit tud,ha itt nálunk nem mutatkozott meg igazán.Statokban tavaly teljesen rendben volt, ettől még látszódott h hosszútávon SP-hez nem illett, ésszerű volt a váltás.Nem mi alkalmazzuk,mi csak fizetjük.Ha mi alkalmaznánk,akkor mi adnánk neki a munkát.Kezdem azt hinni,hogy Russell-t csak mi nem tudtuk megfelelően alkalmazni....Most is mi alkalmazzuk.. Khm
Foresz
Zalán
Foresz
Egyebekben meg én leszarom a más csapatban játszókat és a teljesítményüket.
Általános Doktor
Engem azért érdekel hogy másutt ki- és mennyire jól játszik,mert nagyjából abból mérhető valamilyen fokon az edzői stáb munkája.
6 napja
Statokban tavaly teljesen rendben volt, ettől még látszódott h hosszútávon SP-hez nem illett, ésszerű volt a váltás.Nem mi alkalmazzuk,mi csak fizetjük.Ha mi alkalmaznánk,akkor mi adnánk neki a munkát.Kezdem azt hinni,hogy Russell-t csak mi nem tudtuk megfelelően alkalmazni....Most is mi alkalmazzuk.. Khm
Foresz
Zalán
Foresz
Egyebekben meg én leszarom a más csapatban játszókat és a teljesítményüket.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
6 napja
Nem mi alkalmazzuk,mi csak fizetjük.Ha mi alkalmaznánk,akkor mi adnánk neki a munkát.Kezdem azt hinni,hogy Russell-t csak mi nem tudtuk megfelelően alkalmazni....Most is mi alkalmazzuk.. Khm
Foresz
Zalán
6 napja
Azért más helyzetben is érkezett és szerintem az elvárások is mások, mind a liga, mind a franchise, mind valszeg a saját oldaláról is. Amikor hozzánk jött, akkor az volt a körítés, hogy "csak 1 szar éve volt, de majd most megmutatja, hogy mekkora sztár még mindig", most meg a "ha visszatér, az fasza, ha nem, az se meglepő 3 szar szezon után és úgyis a Broncos fizeti" a sztori, ég és föld...Kezdem azt hinni,hogy Russell-t csak mi nem tudtuk megfelelően alkalmazni....Szerintem nagy volt kicsit az arca Russnak itt az elejen (sajat edzoi stab meg iroda Hackett idejen), aztan a hatalmas nyomas es elvarasok parosultak egy olyan rosterrel ami nem tette lehetove az erenyei kihasznalasat, majd pedig ket dudas egy csardaban amikor jott Payton. Itt nem mukodott volna szerintem (meg az sem biztos, hogy a Steelers-szel mukodik hosszu tavon) mindezek utan, de az teny, hogy annyira nem volt ures a tankja, mint itt tunt.
Foresz
A Steelrsnel egy "kis ember" az oriasok kozott. Abban a frencsajzban o csak egy minimum vet QB alapbol, plusz a denveri fiasko miatt talan vissza is vett az arcabol (annyira nem kovettem iden), plusz oda ugy ment, hogy Tomlin a teljhatalmu foedzo akarta, itt meg Payton nem igazan kivanta ot a rosteren, vagy azt, hogy egyutt dolgozzon vele. Plusz ott a roster is fekszik neki.
undisputedly
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a múlt az a múlt, jobban örültem volna, ha a sztoriba Patton belebukik, de most már csak legyünk túl az 1-2 szűk esztendőn, RW-nak meg legyen jó, nem kívánok én neki rosszat...
Szerkesztette: StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 napja
Kezdem azt hinni,hogy Russell-t csak mi nem tudtuk megfelelően alkalmazni....Szerintem nagy volt kicsit az arca Russnak itt az elejen (sajat edzoi stab meg iroda Hackett idejen), aztan a hatalmas nyomas es elvarasok parosultak egy olyan rosterrel ami nem tette lehetove az erenyei kihasznalasat, majd pedig ket dudas egy csardaban amikor jott Payton. Itt nem mukodott volna szerintem (meg az sem biztos, hogy a Steelers-szel mukodik hosszu tavon) mindezek utan, de az teny, hogy annyira nem volt ures a tankja, mint itt tunt.
Foresz
A Steelrsnel egy "kis ember" az oriasok kozott. Abban a frencsajzban o csak egy minimum vet QB alapbol, plusz a denveri fiasko miatt talan vissza is vett az arcabol (annyira nem kovettem iden), plusz oda ugy ment, hogy Tomlin a teljhatalmu foedzo akarta, itt meg Payton nem igazan kivanta ot a rosteren, vagy azt, hogy egyutt dolgozzon vele. Plusz ott a roster is fekszik neki.
6 napja
Kezdem azt hinni,hogy Russell-t csak mi nem tudtuk megfelelően alkalmazni....Most is mi alkalmazzuk.. Khm
Foresz
6 napja
Kezdem azt hinni,hogy Russell-t csak mi nem tudtuk megfelelően alkalmazni....
6 napja
Én két évet adok Nix-nek, szóval szuszá van sokáig.Leadtam a Hunyadi téren a vega kávézóban. Várnak szeretettel. És vendégük vagy egy latte avokádóra. Ölellek. 🤗🤗
Zalán hol a Bo-mezem?
- JC6
6 napja
Vonster
1 016
De majd én életben tartom… 😊Értem én az öröm okát, és a tegnapi valóban meggyőző volt (kár, hogy egy romokban lévő Panthers ellen), de azért a statok itt most nem adják vissza a mutatott játékot. Legyünk őszinték, a Bucs meccs után ez mindössze a második jó meccse volt Nixnek. A fejlődés látszik egyébként, tegnap nagyon pontos labdákat osztott ki, nem is emlékszem semmilyen homályra. Én egyébként mondtam is, hogy ha ezen a meccsen olyan lesz mint a többin, akkor nagyon elkezdek aggódni, szerencsére nem így lett. Most jön 3 kemény meccs, és ha ezeken a találkozókon jól tudna játszani, akkor viszont elkezdenék bizakodni vele kapcsolatban, remélem így lesz.
És van egy ilyen stat is..
Bo Nix rookie QB ranks in October
Pass TD 7 1st
Pass TD/INT 7/1 1st
Pass Yards 870 1st
Rush TD 2 1st
Wins 3 t-1st
Harmadik legfiatalabb csapat,
77 millió guruló dollár halott pénz…
🥹
Zalán
Szerkesztette: Vonster
7 napja
De majd én életben tartom… 😊És van egy ilyen stat is..
Bo Nix rookie QB ranks in October
Pass TD 7 1st
Pass TD/INT 7/1 1st
Pass Yards 870 1st
Rush TD 2 1st
Wins 3 t-1st
Harmadik legfiatalabb csapat,
77 millió guruló dollár halott pénz…
🥹
Szerkesztette: Zalán
7 napja
Nem ez volt az évtized legfontosabb győzelme, nyilván. Egyetlen homály, agyatlan, what the fuck passzt sem küldött Nix. Tehát csendes a fórum... 💁♂️
7 napja
www.youtube.com/watch?v=5pR3IdM-1iQThe REAL REASON Bo Nix Dominated | Week 8 Film Analysis vs Panthers
www.youtube.com/watch?v=lD4PSk5q0Ao
Bo Nix is Built DIFFERENT - QB Breakdown with Chase Daniel
ez még a múlt heti videó
7 napja
Hat király kis meccs volt. 😀 bevallom én azért tartottam tőle, annak ellenére is, h szegény Pantherst az ág is húzta, de szerencsére ramcafoltak a fiúk. A védelem hozta a szokasosat, semmi meglepő. 😛 de végre Nix és az offense is ütős volt. Pedig a dropok miatt legalább 2 TD benne is maradt. Viszont a futojatek megint elég ergya volt, Williams az elmúlt hetek jó teljesítménye után tegnap nagyon enervaltnak tűnt.
Amúgy jövő héten piaczaras, kiváncsi leszek lesz-e érkező (távozó). Egy hátsó koros pickert egy fiatal WR-t esetleg el tudnek képzelni, de ha nem jön senki is meg tudok barátkozni vele. Legalább több minden kiderül az ujoncokrol.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
7 napja
Lehoztuk a kötelezőt szépen, mondhatni rendes iparosmunka volt...Én későnérő Velét is biztoskezű wr-nek tartom. Sutonnak belefért most, de az ő kezéből is kiverték a lasztit. Érdekes kérdés, hogy vajon jövőre is látjuk e még, a 20 milliós fizujával. Akkor a nehéznek mondott sorsolás könnyebb része letudva. Könnyen lehetne ez 6-2 vagy 7-1 is. Brutál nehèz 4 meccs következik, 3 túrával. Az 1-3 már tisztes helytállás, de jó lenne tudni, hogy felléptümk azon csapatok társaságába, akik mindenkivel szemben ellenállók és a napi forma dönt a győztesről, de nagy arányban felénk is. Vereséget természetesen nem tervezünk, de nekem a cél az, hogy meccsben legyünk minden héten, és láthatóak maradjunk decemberben a playoff picture-ön. Az mindenképpen biztató, hogy nem 3-6-tal fogunk állni a következő hét után..
Végre Sutton-t is sikerült normálisan bevonni a játékba, nekem ez a meccs legnagyobb pozitívuma. A legnagyobb negatívum meg az, hogy nála véget is ér a biztos kezű WR-ek felsorolás, bent maradt 10-14 pont a meccsben a drop-ok miatt...
Viszont a TE poszton meg jobb jobb lett a helyzet, remélem később is tudjuk majd őket használni...
A D meg hozta, ami az elvárható volt, 1 short-field drive és a garbage time kivételével a Panthers a pályán se volt igazán...
StormST
7 napja
Lehoztuk a kötelezőt szépen, mondhatni rendes iparosmunka volt...Végre Sutton-t is sikerült normálisan bevonni a játékba, nekem ez a meccs legnagyobb pozitívuma. A legnagyobb negatívum meg az, hogy nála véget is ér a biztos kezű WR-ek felsorolás, bent maradt 10-14 pont a meccsben a drop-ok miatt...
Viszont a TE poszton meg jobb jobb lett a helyzet, remélem később is tudjuk majd őket használni...
A D meg hozta, ami az elvárható volt, 1 short-field drive és a garbage time kivételével a Panthers a pályán se volt igazán...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 napja
A két papíron sima meccs megvan, most kellenek a meglepetések, de eddig az 5-3 nem rossz 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz