Denver Broncos
48 feliratkozó
8 napja
Bozontron
391
Sokkal nehezebb volt, mint amilyennek kinézett, de mit várjunk egy olyan meccstől ahol az ellenfél a 8 éves hazai veretlenségi szériát védi ellenünk… Küzdelmet és nehéz helyzeteket. Ezt megkaptuk. Emellett pedig kaptunk egy brutál védelmet, elképesztő számokkal, valamint egy elit Suttont és egy nagyon stabil, 300 yard körüli biztonságos játékot nyújtó Nixet. Az újonc irányítók közül lassan 10zel több TDben volt része mint a másodiknak a sorban. Szerintem ezzel a playbookkal és edzői stábbal jelenleg gyémánt van a kezünkben, és senki ne jöjjön Trevorral meg a többiekkel, ez a srác sokra képes. Innen még feljebb is van neki, és ezt remek érzés átélni!
8 napja
- JC6
7 012
Úgy érzem kicsit lazára vette a mai meccset a csapat, az első félidő nagyon meleg volt, a végén meg egy kis LV szerencse kellett, hogy Negri lerágja a körmét..A lényeg a W, illetve az, hogy 2015 után újra nyertünk a nagy rivális otthonában. Jól néz ki ez a 7-5, csak így tovább.
Nix újabb jó teljesítményt tett le az asztalra, halkan ki merem jelenteni, megvan a QB-nk az elkövetkezendő évekre.
Negri, jössz egy pizzával!
Jo8
BRONCOS TILL I DIE.
8 napja
Amit mondani akartam, Bonitto-t a von Millerért kapott egyik pickből hoztuk el. Sutton pedig egy nem normális vadállatló. Abszolút elsőszámú WR.
Szerkesztette: Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
8 napja
Beszarás ha nincs az a KC blokk, most 8-4 a csapat. Nem volt ez tökéletes, de amikor kellett megoldottuk 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 napja
@AdamSchefterBroncos DL Zach Allen is inactive today vs. the Raiders.
Allen was limited in practice on Wednesday and a full participant on Thursday with a non-injury-related designation. On Friday he was a limited participant in practice due to a heel injury.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 napja
- JC6
7 012
Látom magam előtt ahogy Zalán ír egy könyvet
9 napja
Ez egy kötelező győzelem. Vagyis annak kell lennie. Itt nem lehet hibázni. Kérdés, ezt elbírja-e ez a csapat már? Belenő ennek a felelősségébe, vagy itt még nem tart? Fiatal csapat vagyunk, nagyon. A tehetséghiány féle lesajnálást már eloszlattuk. De az edzői team rendelkezik megfelelő rutinnal. Odaát nem játszanak a cornerek, ezt Bo-nak szét kell szednie. A po verseny miatt kötelező, de annyiszor vert el bennünket az elmúlt években a Raiders, hogy muszáj visszaadni belőle és csökkenteni az örökmérleg különbség statisztikáján. És hát azért is hozni kell az estit, mert ugyan mi itt a hetedik helyet számolgatjik halkan. De azonban. A csoportmeccsek java most jön két Chiefs-Chargers, Broncos-Chargers és aztán Chiefs-Broncos. Akarom mondani, fogható a második hely, ha a Főnökök elintézik a Töltőket. És az is benne van, hogy fordítva történik, és a Chargers befogja a Chiefst és letaszítja őket az AFC West eléről. Lehet halászni a zavarosban, és ebbe bele lehet szólni innen is. Picit előrevetíti azt, milyen lesz a következő években a csoport dinamikája. Ha Nix felnő Herbert szintjére… Itt van három agytröszt HC. Bízom benne, ma már senki nem kételkedik Payton alkalmasságában/alkalmatlanságában/modernizmusábam e vidéken. Klassz sportértékű versengés előtt állunk. De ehhez ez a mai meccs mindenképpen kell.
Szerkesztette: Zalán
9 napja
esanders10
547
Trap gamenek erzem a mait, pedig nagyon jo lenne hozni. Bízom a stabban. Raiders ellen amúgy is mindig duplan fáj.
Szerkesztette: esanders10
10 napja
Allen játéka kérdéses holnapra. Remelem tudja vállalni, ő nagy kiesés lenne.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
11 napja
Stockholm-szindróma… Po-ért megyünk és az ilyenkor megszokott témat tárgyaljuk, a draftot. 😋Én azt vízionálom, hogy vagy elengedik Bollest, vagy egy erős home discount-tal maradhat. Mara már világosan látszik, nem zavarja Paytont a B-terv - közönség előtt látható verziója - nélküli döntés. Simán szélnek eresztették Wilsont és Simmonst is. Payton továbbra is a jövő csapatat építi, és ehhez kell egy saját maga által hozott hosszútávú LT. Szerintem draftrol fogja hozni. Ha nem most, akkor 2026-ban. Bonitto előbb kap nagy pénzt mint Bolles új szerződést. Ès a Bolles-Sutton együttes hosszabbítása számomra kérdéses. Mondjuk olvastam olyat is, hogy most fogják eladni Bonittot, mert egy ilyen szezon után első körben mérik az árát. Szerintem ez faszság. Világosan látszik, kik lesznek az alapkövek a következő 3-5 évben a csapatban. Nix, Surtain, Meinerz, Bonitto, McMillian, Moss köztük lesz. Bo-nak nagyon sokat jelentene egy TE. Idén értelmes nem jön ki FA-ra. De WR sem Higginsen kívül. Draftról fogunk építkezni tovább, lesz pár saját érték hosszabbítás, s lesz 2 jó FA, meg pár kisebb név. Payton és Paton most nagyon észnél van, s jól működnek együtt, nagyon úgy fest a helyzet.
11 napja
The Broncos-Chargers game being flexed to Thursday Night Football in Week 16 is the first time a Thursday Night Football game has ever been flexed.
Broncos making some history.Zac Stevens
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
11 napja
Cruyffista
3 361
TE attól függ, Bowers például irányító nélkül néz ki új Gronkowskinak. Igaz ez azt is jelentheti hogy 10 évig most megint nem jön normális TE a draftra
11 napja
van egy jól bevált játékosunk, mögötte senki. hiba lenne csak úgy elengedni és feltenni mindent a draftra. Az is kockázat, hogy FA-n eggyel olcsóbb kategóriából jön valaki a helyére.Viszont 32 éves úgyhogy el kell kezdeni dolgozni a poszt fiatalításán. Akár az is lehet, hogy Bollest tageljük és draftolunk 1. körben LT-t, olyan hatalmas 1. kört érő needből csak a WR-t mondanám. Attól hogy kéne egy jobb RB meg TE még eret vágnék ha az jönne első körben...
Amúgy a fal sokat profitál Nixből. Sok labdától nagyon gyorsan szabadul, amikor meg nem, akkor jó abban, hogy elkerülje a sacket, és amúgy amennyire nem tetszett a play design az első forudlókban, azóta bőven vannak levédekezendő területek az ellenfelek számára nem csak a LoS környékén.
Szóval a line-friendly QB és offense miatt egy gyengébb fal is tud jobban teljesíteni, mint mondjuk Wilson előtt... Ilyen megfontolásból lehet nem fizetünk annyit egy 32 éves LT-nek, mint amit máshol megkap. De arra meg az az ellenérv, hogy itt hatalmas összeomlásnak kell történnie ahhoz, hogy jövőre ne a PO legyen a reális cél, ha pedig a PO reális cél, akkor nem biztos, hogy minden jó veteránról le kell mondani egy fiatal javára...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
11 napja
ez oké, de a minőségi OT ki fog menni az első körbenA tavalyi OT class egyébként rendkívül jó volt, ezért is mehetett ki ennyi az 1. körben.elviekben a jövö évi OT class gyenge lesz. Több is inkább G-nak számít majd inkább az NFL-ben. De persze minden coaching kérdése is.
empty taxi
Toto21
nekünk meg olyan kellene Bolles helyére
11 napja
Toto21
5 969
elviekben a jövö évi OT class gyenge lesz. Több is inkább G-nak számít majd inkább az NFL-ben. De persze minden coaching kérdése is.A tavalyi OT class egyébként rendkívül jó volt, ezért is mehetett ki ennyi az 1. körben.Én elengedném Bolles-t,már csak azért is,mert a drafton a csapatok jórészt irányítókban meg elkapókban gondolkodnak első körben,kevésbé gyakori hogy falembereket nagyon elöl húzzanak.Talán egyet-egyet...a draft érvelés hibás sztem
Így hát ha volna egy tehetség a drafton,azt talán könnyebb lenne behúzni,mint például megint mondjuk csak a posztján 5.-6. elkapót vagy irányítót... Arról nem is beszélve,hogy pénzügyileg is így járnánk a legjobban.
Egyébként nem tudom hogy mennyi jó FA jön ki majd a piacra falemberek közül,talán érdemes lenne onnan is szemezgetni egy árnyalattal olcsóbbat.
Foresz
nézzünk csak tavaly hány OT ment ki első körben: 5., 7., 11., 14., 18., 20., 25., 29.
szóval a Tackle poszt az nem kisebb demand mint a QB-WR
az én problémám Mr Holding esetében az a kora főleg, meg a sérüléseiben sem bízok
ha a matek úgy jön ki én nem bánom ha megtartjuk
Negritis, a vajda
empty taxi
11 napja
A tavalyi OT class egyébként rendkívül jó volt, ezért is mehetett ki ennyi az 1. körben.Én elengedném Bolles-t,már csak azért is,mert a drafton a csapatok jórészt irányítókban meg elkapókban gondolkodnak első körben,kevésbé gyakori hogy falembereket nagyon elöl húzzanak.Talán egyet-egyet...a draft érvelés hibás sztem
Így hát ha volna egy tehetség a drafton,azt talán könnyebb lenne behúzni,mint például megint mondjuk csak a posztján 5.-6. elkapót vagy irányítót... Arról nem is beszélve,hogy pénzügyileg is így járnánk a legjobban.
Egyébként nem tudom hogy mennyi jó FA jön ki majd a piacra falemberek közül,talán érdemes lenne onnan is szemezgetni egy árnyalattal olcsóbbat.
Foresz
nézzünk csak tavaly hány OT ment ki első körben: 5., 7., 11., 14., 18., 20., 25., 29.
az én problémám Mr Holding esetében az a kora főleg, meg a sérüléseiben sem bízok
Negritis, a vajda
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
11 napja
Én elengedném Bolles-t,már csak azért is,mert a drafton a csapatok jórészt irányítókban meg elkapókban gondolkodnak első körben,kevésbé gyakori hogy falembereket nagyon elöl húzzanak.Talán egyet-egyet...a draft érvelés hibás sztem
Foresz
11 napja
Én elengedném Bolles-t,már csak azért is,mert a drafton a csapatok jórészt irányítókban meg elkapókban gondolkodnak első körben,kevésbé gyakori hogy falembereket nagyon elöl húzzanak.Talán egyet-egyet...Így hát ha volna egy tehetség a drafton,azt talán könnyebb lenne behúzni,mint például megint mondjuk csak a posztján 5.-6. elkapót vagy irányítót... Arról nem is beszélve,hogy pénzügyileg is így járnánk a legjobban.
Szerkesztette: Foresz
11 napja
| NFL Rookie of the Week |
12 napja
Hülyeség számolgatni, de ha a bolts nem húzza be a végén, akkor a 6th seednek is lenne realitása. Főleg ha nem bénázzuk el a KC meccs végét.Én másképpen élem meg a hetedik po-csapat kérdését. Egyrészt nem higítja fel a po mezőnyét. A hatos megoldásban is bejutottak limitált képességű csapatok. Lasd Denver minden idők legpontatlanabb irányítóval. Meg egyszer emlékszem valami negatív rekordos po résztvevőre is. Viszont az alapszakasz szétszakadását csökkenti. Több a számolgatós csapat, s emiatt az érdekesebb, tétel bíró meccs, főleg a liga ezen időszakában. Kevesebb a novemberre leeresztő brigád, és ez szerintem jót tesz a versenynek. S az is, hogy csak egy csapat élvez pihenőhetet az alapszakasz legvégén konferenciaként. Emiatt most persze előfordulhat, hogy egy tét nélküli Chiefs B csapat után egy rápihent Kansas-szel meccselünk egy hétre rá, ha elérjük azt a hetedik helyet év végére..
Viszont november 20 van és ilyen hülyeségeket számolgathatunk, nem azt, hogy milyen lesz a QB felhozatal a drafton.
Persze ugyanakkora realitása van annak is, hogy nem jutunk be. A Colts, Phins Bengals trioban benne van képességileg egy nagy hajrá. Ez nem jelenti azt hogy mindenképp hoznak egy veretlen decembert, de ha a 3-ból csak egy áll össze úgy ahogy képesek lennének játszani az is sok lehet. Ugyanakkor most már velünk is kell számolni, mint akik hozhatnak egy erős decembert. nálunk sem jelenti azt, hogy hozni is fogunk, de a riválisok sem feltétlen vehetik biztos, hogy a Broncos úgyis kipukkad. És lépéselőnyben vagyunk.
Mondjuk én még nem békéltem meg azzal, hogy a 7. helyért PO jár, sokat elvon a PO-ba jutás értékéből, úgyhogy inkább előre nézzünk, mint hátra...
Black_Adder
12 napja
- JC6
7 012
Bo Nix Team of The WeekÉn
Jó látni a pozitív tendenciát
Nem hiszem, hogy lett volna bárki aki fogadott volna erre Augusztusba
Shanny Magic
12 napja
Hat lehet én Bolles-t tartanám meg, WR-be meg hoznék draftrol. Paton ezt a Hackett/Wilson dolgot borzasztóan elkefelte, meg az FA-kat is, akik Payton előtt jöttek, de azt meg kell hagyni, h draftolni tud.
Ettől függetlenül felőlem jöhet Higgins is, nem dőlnek a kardomba miatta, sőt. De nem is feltétlen örülnek, ha egy potenciálisan jobb szezon után elkezdenenk költekezni, mintha nem lenne holnap. Azért Wilson brutal DM-je jövőre is ott lesz, szóval én az Fa piacon a kovi években is inkább óvatos lennék.
12 napja
Cruyffista
3 361
Viszont Bolles a legjobb emberunk aki pont az egyetlen akinek nincs szerzodese es pont a legnehezebb/legfontosabb pontjan is jatszik a falnak, aligha lehet meguszni evi 20m alatt a megtartasat mert komoly keroi lesznek. Alapvetoen bele kene fernie, de ha a skill player allomanyt piacrol akarjak feltolteni akkor donthetnek ugy hogy LT draft elso korben.Ha megtartjuk Suttont akkor Higgins a bengalsbol peldaul chemistry szempontbol igencsak jo parositas lenne wr2-nek, csak hat evi 25m alatt nincs mirol beszelni.
12 napja
“No Fly Zone Forewer”youtu.be/PxoUUwaTW0s?si=jX3Nxn2BOGCwY90P
Nagy farok ez a Talib, de imádom. Nem lehetne, hogy minden meccsen kijönnek? 🥹
12 napja
A Sheriffnek sosem volt ilyen fala Denverben. Most meg itt tartunk…