Denver Broncos
48 feliratkozó
7 napja
Sziasztok!Hatalmas off, de nagy az elkeseredettsegem, max torlitek...
Sajnos ugy alakult az elmult idoszak, hogy egyszerre osszejott minden, csaladi egeszsegugyi tragedia, autonk lerobbanasa, lakasfelujitas totalis megcsuszasa es ad-hoc baromsagok is bejottek.
Regebben sokat jartam ide, aztan Manning utan kifogytam a lenduletbol hogy napi szinten kovessem aktivan a forumot.
Sajnos mar egy forintom sem maradt a penteki fizetesig, csalad nem hogy segiteni nem tud de oket is nekem kell tamogatni, haveri kor leginkabb kollegakbol all akik nem igazan tudnak aktivan segiteni.
Ha csak barmilyen minimalis osszeggel esetleg tudtok segiteni, azert nagyon halas lennek, nem luxira keregetek, csak pentekig kis kaja meg egy minimal tankolas, akar 5-600 forint is hatalmas segitseg lehet, a szamlam:
1210001119658656
Tomifinn
11 napja
Látom hazajöttél és az írásra van időd.. kávé meg majd megissza magátHetvegen lattam valakit egy sokak altal latogatott budapesti edzoteremben, 3-as szamu narancs RW mezben. Innet volt valaki? 😊"Ha gyúrsz, győzöl, ha nem gyúrsz, csirke maradsz" – hogy idézzem az illusztris megjelenésű Motor becenevű egyént a kőbányai lerohadt pinceszinten működő teremből. De mi itt nem gyúrunk, csirkék maradtunk vadlónyerítéssel. A mameluk, akit láttál, azt sem tudja mit hordott a hátán. 😊 Ez itt szentségtörés.
undisputedly
Zalán
13 napja
Vagy hogy Bödőcsöt idézzem: jó lesz permetelni... 😀Vagy átírtuk rajta a nevet Lutz-ra. A kifinomultabb ízlésűek Karlisra.Hetvegen lattam valakit egy sokak altal latogatott budapesti edzoteremben, 3-as szamu narancs RW mezben. Innet volt valaki? 😊Szerintem nem.Mi már azt elégettük... 😉
undisputedly
Foresz
Black_Adder
(mondjuk nekem a Lynch mez valahol egy szekrény aljában várja, hogy mikor kerül a kukába 😛 )

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
14 napja
Vagy átírtuk rajta a nevet Lutz-ra. A kifinomultabb ízlésűek Karlisra.Hetvegen lattam valakit egy sokak altal latogatott budapesti edzoteremben, 3-as szamu narancs RW mezben. Innet volt valaki? 😊Szerintem nem.Mi már azt elégettük... 😉
undisputedly
Foresz
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
14 napja
Hetvegen lattam valakit egy sokak altal latogatott budapesti edzoteremben, 3-as szamu narancs RW mezben. Innet volt valaki? 😊Szerintem nem.Mi már azt elégettük... 😉
undisputedly
14 napja
Hetvegen lattam valakit egy sokak altal latogatott budapesti edzoteremben, 3-as szamu narancs RW mezben. Innet volt valaki? 😊"Ha gyúrsz, győzöl, ha nem gyúrsz, csirke maradsz" – hogy idézzem az illusztris megjelenésű Motor becenevű egyént a kőbányai lerohadt pinceszinten működő teremből. De mi itt nem gyúrunk, csirkék maradtunk vadlónyerítéssel. A mameluk, akit láttál, azt sem tudja mit hordott a hátán. 😊 Ez itt szentségtörés.
undisputedly
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
14 napja
Hetvegen lattam valakit egy sokak altal latogatott budapesti edzoteremben, 3-as szamu narancs RW mezben. Innet volt valaki? 😊
15 napja
nah közbe szabik és út lefixálva, repülőjegy megvévemég a szállás kell majd 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Ha Dobbins egészséges, képességre liga élvonala, nála az a kérdés, hogy mennyit bír éppen a teste.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
27 napja
funfact, Dobbins success rateje 42,6%. Ennél magasabb volt tavaly vállalhatatlan sorból McLaughliné (51,3%), Estimeé (51,3%) de még a hikomat Javonteé is (46,8%). Csak hogy mire számítsunk...Greg Roman
Black_Adder
amúgy én ezt a big play RB tandemet adom. Párszor végigszaladnak utána jóval könnyebb lesz Bo-nak futójátékot eladni, mert fosni fognak a védelmek = többször lóghat meg Mims
27 napja
vagy Paton is madden alapján építi a csapatot mint a Jets tulaj. Csak ő nem a ratinget nézi, hanem a madden által generált tranzakciókat és azokat követi le.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
27 napja
Különben érdekes ez a Dobbins szerződtetés,mert tegnap reggel frissítettem a Madden-t X-Box one-ra,és nézem hogy már akkor rajta volt a rosteren Dobbins....mondom biztos hülye aki megcsinálta a frissítést,de ezek szerint túl jó infóval rendelkezik.
27 napja
funfact, Dobbins success rateje 42,6%. Ennél magasabb volt tavaly vállalhatatlan sorból McLaughliné (51,3%), Estimeé (51,3%) de még a hikomat Javonteé is (46,8%). Csak hogy mire számítsunk...Y/A mondjuk jobb, több TD több 1D, de több attempből, ha minden meccsen harmadoljuk a futásokat 3 futó közt egy egyébként passhappy felfogásban, akkor nem fognak úgy jönni a 20+os sikerek, amik ezeket a statisztikákat feljavítanák. Mondjuk nehéz úgy bárkinek, hogy ha elkapod a fonalat, akkor lecserélnek és más megy be helyetted. Van meccsenként 6-8 played, azokból nehéz kitűnni...
Idén mondjuk lehet 4 lesz az a 3, mert javonte ment, de így már kettő jött a helyére. 2 millió garantáltat nem dobunk csak úgy ki az ablakon, 2. körös rookie biztos kap lehetőséget, Estiméről talán korai lemondani (mondjuk akár meg is történhet, nem akkora befektetés és egyelőre nem akkora ígéret), McLaughlint akár el lehetne felejteni, csak pont ő "futott" legjobban tavaly (és hát nem arról volt szó, hogy Estime és Javonte a liga 2 legjobb pass protectora). Jah, fél meccsre alapozott remények, de ha Badie úgy játszik mint azon a fél meccsen tavaly... Lesz itt hatjáts TC-n és valahogy mégis egy Harveyban bízok egyedül és benne is csak azért mert NFLben még nem játszott...
Mindegy, egy Harvey-Dobbins duó az újdonság erejével hatna nálunk, 2-3 meccsig lehetne bízni bennük, és ha csak ketten osztoznak a futásokon még akár értékelhető teljesítmény is összejöhetne a poszoton...
27 napja
SokallomDobbins deal one-year, $2.065M gtd, $680k in active roster bonuses, $2.5M incentives on yards.
Zalán
Így nem tűnik annak.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
27 napja
Sokallom
28 napja
J.K. Dobbins, the Comeback Player of the Year finalist, is signing with the #Broncos on a one-year, $5.25 million deal, sources tell me and @RapSheet.Still only 26, Dobbins had over 1,000 yards from scrimmage and 9 TDs in 13 games last season with the #Chargers.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
A testament to the indelible mark D.T. left on our organization and community. 🧡
— Denver Broncos (@Broncos) May 27, 2025
Broncos Owners Greg Penner & Carrie Walton Penner on Demaryius Thomas’ selection to the #BroncosROF: pic.twitter.com/ltuPWB4LVL
#DenverBroncos #1.FCUnionBerlin #PaksiFC #BorussiaDortmund #ColoradoAvalanche #DenverNuggets
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #AiOgura #DavidAlonso #DT88 #BigBenz #PS2 #JesseLove #MickSchumacher #SR93
1 hónapja
Idén még csak 17-0. Aztán jövőre még javulunk.khm, 17-0közben "hivatalos"előzetesen 5 vagy 6 meccsen leszünk underdogok, a többin mind favoritok, szóval az O/U 10 vagy 11 győzelem lesz, tavaly 4 volt ilyenkor asszem.
Cruyffista
A Chiefs szorzó kijött, csupán 4 pontos fav ellenünk otthon karácsonykor, otthon akár mi lehetünk az esélyesek ha úgy alakul. Jets ellen 7 pontos favok vagyunk.
Cruyffista
Black_Adder
1 hónapja
Ahogy Rudi bácsi mondta, miközben letörölte a krétával a táblára írt idény előtti pontterveket mérkőzések szerint: vereséget nem tervezünk!khm, 17-0közben "hivatalos"előzetesen 5 vagy 6 meccsen leszünk underdogok, a többin mind favoritok, szóval az O/U 10 vagy 11 győzelem lesz, tavaly 4 volt ilyenkor asszem.
Cruyffista
A Chiefs szorzó kijött, csupán 4 pontos fav ellenünk otthon karácsonykor, otthon akár mi lehetünk az esélyesek ha úgy alakul. Jets ellen 7 pontos favok vagyunk.
Cruyffista
Black_Adder
1 hónapja
khm, 17-0közben "hivatalos"előzetesen 5 vagy 6 meccsen leszünk underdogok, a többin mind favoritok, szóval az O/U 10 vagy 11 győzelem lesz, tavaly 4 volt ilyenkor asszem.
Cruyffista
Cruyffista
1 hónapja
Tavaly a Pats sem kérte, így lehet valami okosságot kitaláltak ezek a csapatok, ami miatt jónak gondolják ezt és máshova kérik a bye-t.nincs bye a londoni meccs után?????és tényleg nincs
Black_Adder
nekem ez brutál wtf
Negritis, a vajda
1 hónapja
nincs bye a londoni meccs után?????és tényleg nincs
Black_Adder
nekem ez brutál wtf
1 hónapja
Fresh schedule, fresh wallpapers 😮💨@Ticketmaster x #BroncosCountry pic.twitter.com/Ycjxti7pWC
— Denver Broncos (@Broncos) May 15, 2025
Szerkesztette: Negritis, a vajda
1 hónapja
közben "hivatalos"előzetesen 5 vagy 6 meccsen leszünk underdogok, a többin mind favoritok, szóval az O/U 10 vagy 11 győzelem lesz, tavaly 4 volt ilyenkor asszem.
Cruyffista