NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
147
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
39
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Xanders nyilatkozott egy rádiónak és amikor megkérdezték, hogy Champ szerződése után ugye valszeg nem PP jön, akkor azt mondta, hogy "yes, I believe". Nagyon érik a front 7 erősítése az 1/2-vel...StormSTHelyes! a front7be nagyobb szükség van. Amúgy is az lenne, így meg h átállunk főleg.
Ha bent marad Fairley akkor ő, ha nem akkor Dareus. Ő szvsz 4-3-ban is király lesz. szerk: és jelen állás szerint lesz is egy teljes éve az átállásra
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Xanders nyilatkozott egy rádiónak és amikor megkérdezték, hogy Champ szerződése után ugye valszeg nem PP jön, akkor azt mondta, hogy "yes, I believe". Nagyon érik a front 7 erősítése az 1/2-vel...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Na, jelen pillanatban jobban nem nagyon indulhatott volna a napom! 😊"Here's how it breaks down: Bailey will receive a fully guaranteed $11 million salary in 2011, $11 million in 2012, and $10.5 million in both 2013 and 2014."
Nem rossz pénz, de ahhoz képest, hogy idén 13-at keresett, annyira nem is vészes, FA-ben többet kaphatott volna, max nem 4 évre, de évenként igen. Hometown discount... 😀
Az még hozzá tartozik, hogy a 2012-es fizujából 4 a 2011-es szezon alatt lesz garantált, a többi meg a 2012-es szezon 5. napján és sérülés ellen is garantált...
PP lehet, hogy a legbiztosabb prospect, csak a kérdés, hogy nem megyünk-e inkább tovább Cox-al meg Thompson-al egy darabig, hátha még jobbak lesznek és nem próbálunk-e meg inkább a front 7-ben erősíteni? Szerintem most az Elway-Xanders-Fox trió is épp ezen agyal... 😊
több mint 13 éve
Király :cool:
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
@johnelway: We are thrilled to announce that the Broncos have agreed to terms on a new four-year contract with cornerback Champ Bailey.Dannaolvastam én is. Ettől függetlenül én Patrick Petersont húznám. Messze a legbiztosabb a top prospectek közül. Leszámítva persze Dareust, de ő nem feltétleb passzol ide, így nem is nevezném biztos jónak a Broncos esetében
több mint 13 éve
@johnelway: We are thrilled to announce that the Broncos have agreed to terms on a new four-year contract with cornerback Champ Bailey.
több mint 13 éve
Friss Tebow interjú a Jacksonville-i Florida Times Unionban, gondoltam hátha érdekel itt valakit:http://jacksonville.com/sports/college/florida-gators/2011-02-21/story/qa-tim-tebow-his-autobiography-competing-be-starter
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ennek a védelemnek már kurvára nem számít semmit hogyan áll fel.ha élére állítod a szart akkor sem lesz belőle gyémánt
több mint 13 éve
Jó mondjuk 4-3 coachtól ezt lehetett várni...Denver visszaáll 4-3ra...érdekes lesz, mert a mostani keretükkel igen necces az átállás sztem...Az nagyobb baj, h Fox szerint nem necces...Black_Adder
Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
na ez nekem fájtazért én szívesen elnézném ahogy ellenünk mays az átlagon felüli gyorsaságával bejátsza sideline to sideline a pályát MLB-ként
Coach John Fox is committed to making the transition from a 3-4 to a 4-3 defensive alignment this offseason.
"The transition from the 3-4 to 4-3 is much easier than going from the 4-3 to 3-4," said Fox. D.J. Williams will take over as weakside linebacker with Mario Haggan or Joe Mays in the middle and Haggan or Wesley Woodyard at strongside. Justin Bannan will start at one tackle. Jamal Williams will start next to him if he restructures his $5 million salary. Elvis Dumervil and Robert Ayers are the defensive ends.haromt
megcsillogtatva közben az intelligenciáját
😊
több mint 13 éve
Nekem ne mondd. 😊Tebow-ról mondjatok valamit, nem kell ez a sok mellébeszélés az epizódszereplőkről, kiegészítőemberekről. 😊Sobri JóskaŐ 4-3ban is király. 😛ulpianus
több mint 13 éve
Tebow-ról mondjatok valamit, nem kell ez a sok mellébeszélés az epizódszereplőkről, kiegészítőemberekről. 😊Sobri JóskaŐ 4-3ban is király. 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Tebow-ról mondjatok valamit, nem kell ez a sok mellébeszélés az epizódszereplőkről, kiegészítőemberekről. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ayers jól jár. Ő abszolút prototipus 4-3 DE volt. lassú is OLB-nek.Nem volt soha egy sackmester de jó kis all-around játékos volt 4es frontban collegeban.
Doom kevésbé jár jól. Kell is majd mellé egy rendes rotációs ember.
DJ-nek mindegy hogy Mike vagy Will lesz. Igazán nagyot az utóbbiban alkotott,
A Woodyard SAM dolog fasság. Neki inkább a WILL lenne jobb. Akit el tudok képzelni mint SAM, az esetleg Hunter vagy Haggan. Maysnek semmi értelme 4-3ban
több mint 13 éve
http://www.denverpost.com/broncos/ci_17418393haromtKlis...
Ennyi baromságot egy cikkben már régen láttam...
1. DJ weakside. Az egyetlen normális MLB a keretben...
2. Ayers jól jár a 4-3-ba visszalépéssel? Azért ezt nem tudom mire alapozza...
3. Jamal mint 4-3 DT...
4. Woody mint OLB? Coverage-ben 0, belül még csak-csak elmozog, de buta és lassú is OLB-nek, rendszertől függetlenül...
Eddig is sejtettem, hogy ez a faszi nem normális, de most már biztos vagyok benne...
több mint 13 éve
na ez nekem fájtEz valami vicc?
Coach John Fox is committed to making the transition from a 3-4 to a 4-3 defensive alignment this offseason.
"The transition from the 3-4 to 4-3 is much easier than going from the 4-3 to 3-4," said Fox. D.J. Williams will take over as weakside linebacker with Mario Haggan or Joe Mays in the middle and Haggan or Wesley Woodyard at strongside. Justin Bannan will start at one tackle. Jamal Williams will start next to him if he restructures his $5 million salary. Elvis Dumervil and Robert Ayers are the defensive ends.haromt
DJ MLB-ben a leghasznosabb, Haggan belül impotens, Woody meg kívül, Jamal meg életében nem játszott 4-3-ban, bár nagy disznó, de 4-3 DT-nek lehet, hogy kicsit lassú lenne. Bannan, Doom és Ayers még ok, de a többi az vicc...
Ezt hol találtad egyébként?
több mint 13 éve
na ez nekem fájtNa ez érdekes lesz...mondjuk, ha 4-3 ember akkor minél előbb kezdni annál előbb tud jó D-t összerakni, de azért ehhez a kerethez igencsak hozzá kell nyúlni ha jó 4-3 D-t akarnak sztem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na ez nekem fájtCoach John Fox is committed to making the transition from a 3-4 to a 4-3 defensive alignment this offseason.
"The transition from the 3-4 to 4-3 is much easier than going from the 4-3 to 3-4," said Fox. D.J. Williams will take over as weakside linebacker with Mario Haggan or Joe Mays in the middle and Haggan or Wesley Woodyard at strongside. Justin Bannan will start at one tackle. Jamal Williams will start next to him if he restructures his $5 million salary. Elvis Dumervil and Robert Ayers are the defensive ends.
több mint 13 éve
Ja OK. Csak átfutottam a teljes cikket nem volt időm végigolvasni.Megpróbáltuk trade-elni Harris-t:ez még JMD volt a trade deadline előtt a 6. hétenharomt
http://www.kdvr.com/news/kdvr-sources-denver-broncos-tried-to-trade-ol-ryan-harris-in-2010-20110217,0,202689.story?track=rss&utm
Végül is se kell sok ember a védelembe a sémaváltás miatt, nyugodtan baszogathatjuk az O-t is :rolleyes:Black_Adder
De hülye is voltam, mert most úgy se trade-elhetnénk senkit...
Sorry
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megpróbáltuk trade-elni Harris-t:ez még JMD volt a trade deadline előtt a 6. héten
http://www.kdvr.com/news/kdvr-sources-denver-broncos-tried-to-trade-ol-ryan-harris-in-2010-20110217,0,202689.story?track=rss&utm
Végül is se kell sok ember a védelembe a sémaváltás miatt, nyugodtan baszogathatjuk az O-t is :rolleyes:Black_Adder
több mint 13 éve
Megpróbáltuk trade-elni Harris-t:http://www.kdvr.com/news/kdvr-sources-denver-broncos-tried-to-trade-ol-ryan-harris-in-2010-20110217,0,202689.story?track=rss&utm
Végül is se kell sok ember a védelembe a sémaváltás miatt, nyugodtan baszogathatjuk az O-t is :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nincs kedve a hideg Denverben tölteni a lockoutot, amikor Georgiai gyerek 😊 Meg biztos tartalékolBreaking News: #Broncos CB Champ Bailey just told me quote, "I am putting my Littleton, (CO) house up for sale. "tenorxcsak nagyobba költözik biztos 😛
kellemetlen lenne,ha távozna
ez esetben lehetne üdvözölni PP-tNewman
több mint 13 éve
Breaking News: #Broncos CB Champ Bailey just told me quote, "I am putting my Littleton, (CO) house up for sale. "tenorxcsak nagyobba költözik biztos 😛
kellemetlen lenne,ha távozna
ez esetben lehetne üdvözölni PP-t
több mint 13 éve
Breaking News: #Broncos CB Champ Bailey just told me quote, "I am putting my Littleton, (CO) house up for sale. "