NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
20
7
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
10
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
9
5
RedZone week 12
9
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
6
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 545
Végre Shannon. Let him off the hook, JB 😀
több mint 13 éve
Sharpe: Welcome to the HOF 😊 Szentségtörés lett volna ha idén se kerül be.Rajna: Senki nem kérdőjelezte meg a már bent lévő játékosok helyét. Amit írtál az igaz, de abból is az látszik, h Sharpe az elkapó TE-ek úttörői között volt, ami +1 érv a HOF tagsága mellett
CPoY: Giga LOL. Az ok, h az exsittesre szavaznak, de hogy gyakorlatilag csak rá. És Cassel mire fel kapott 2-t, ha Lloyd egyet se... Szánalom
szerk: Az is érdekelne, h az a 8 szavazat miben látta Mike Williamset jobbnak Lloydnál... Csak mert ha Lloyd nem visszatérő, akkor ő még úgy se. És az idei szezonjukat tekintve meg Lloyd volt a jobb. Szerintem ez egyértelmű, erre...
Úgy tűnik Denver túl magasan van nem látnak ide fel a szakértők...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Matt Cassel 2 szavazat a CPOY-on. És Blount 1. 😂 Vagyis ez is no comment kategória.
több mint 13 éve
Közben azt a díjat is kiosztották, amiben azt hihettük, hogy egy kicsi esélyünk lesz, de ezek szerint Lloyd szezonja nem volt méltó a szavazóknál a Comeback PoY címre, egyetlen voksot se kapott... 😛Nem azt mondom, hogy én nem Vick-nek adtam volna, én csak 1-2 szavazatot vártam volna...
Végül is csak egy olyan WR-ről beszélünk, aki az után lett a legtöbb yard-ot elkapó WR a ligában, hogy 2 csapat (meg kb. az egész NFL) totál leírta, pedig pár évvel előtte volt egy majdnem 750 yard-os szezonja, ami után egy 3. és egy 4. körös pick-et adtak érte. De ez úgy látszik 1 szavazatra se volt elég. Valahol biztos van ebben is logika, csak én nem látom... :mad:
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Véééégre bent van!!!! 😀Tovább már nem merték húzni... 😊
Rajna: természetesen azok a TE-k, akik már bent vannak mind megérdemelten vannak bent, ez nem is vitatható... 😊
több mint 13 éve
sokat mondó táblázat:Egyrészt megérdemelte, másrsézt ez a táblázat egy gigantikus szemfényvesztés, Winslow-n kívül a többi elsősorban blokkolt, azokban az időkben a TE nem egy plusz WRt jelentett, mint most néhány csapatnál. Winslow pedig kevesebb időt töltött el a ligában, átlagban felül is múlja (ettől még elismerem, hogy öt évvel tovább sztárnak lenni sokkal szebb dolog, mint kevesebb, de valamivel jobb átlagú idényt hozni). A blokkolást pedig nem nagyon lehet számokban mérni, de nem érdemtelenül vannak benn ezek az emberek a HoFban (ahogyan Sharpe sem, csak nem feltétlenül jobb, mint akár Ditka vagy Mackey).
Shannon Sharpe és a HOF TE-ek
De úgy is idén is ő marad ki, már 3. éveBlack_Adder
több mint 13 éve
Grat. neki!sokat mondó táblázat:Nem jött be 😛
Shannon Sharpe in Canton 😊
Grat. Megérdemelte.haromt
Sharpe: "If you want to have alphabets behind your name, I wasn't going to have M.D. or PhD -- HOF is pretty good." 😀
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sokat mondó táblázat:Nem jött be 😛
Shannon Sharpe in Canton 😊
Grat. Megérdemelte.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tibi nagy örömére a Broncos is narancs akar lenni 😀már a szezon alatt is téma volt, azért hoztam fel én is. szinte minden szurkoló ezt akarta, most meg hivatalosan és szóltunk a ligának, hogy a narancsot akarjuk hazai meznek.
http://www.macsfootballblog.com/2011/02/broncos-want-to-go-orange.htmltenorx
több mint 13 éve
Tibi nagy örömére a Broncos is narancs akar lenni 😀http://www.macsfootballblog.com/2011/02/broncos-want-to-go-orange.html
több mint 13 éve
sokat mondó táblázat:Shannon Sharpe és a HOF TE-ek
De úgy is idén is ő marad ki, már 3. éve
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
ezt meg ne lássa sobri és a többi tebow fanatikus 😛 Pedig egy abszolút korrekt nyilatkozat a kérdésről.Basszameg, megláttam! 😊
http://blogs.denverpost.com/broncos/2011/02/02/elway-its-not-a-foregone-conclusion-were-going-to-trade-kyle/6825/
Ha most kijelenti hogy elcseréljük Ortont az leviszi az árátharomt
Úgy érzem ez csak ravasz cselezés, hogy elaltassa az ellen éberségét, és jöhessen aztán derült égből Tebow. 😊
több mint 13 éve
Február 10-től lehet osztani a franchise és transition tageket, akár lesz lockout, akár nem. Bailey-n ez kb $14m lenne.Azért az vicces, hogy úgy kell a csapatoknak a franchise tag-ekről dönteni, hogy a) az se 100%, hogy lesz olyan, hogy franchise tag, b) fingjuk nincs, hogy mennyi lesz a sapka. Vicces helyzet... 😛
Szvsz egyre közelebb vagyunk a csapat 1. franchise tagjéhez, csak aztán férjünk be a sapka alá, ha lesz szezon...Black_Adder
több mint 13 éve
Február 10-től lehet osztani a franchise és transition tageket, akár lesz lockout, akár nem. Bailey-n ez kb $14m lenne.Szvsz egyre közelebb vagyunk a csapat 1. franchise tagjéhez, csak aztán férjünk be a sapka alá, ha lesz szezon...
több mint 13 éve
ezt meg ne lássa sobri és a többi tebow fanatikus 😛 Pedig egy abszolút korrekt nyilatkozat a kérdésről.Ez pont erről szól, egyrészt az se jó nekünk, ha Orton azt érzi, hogy tuti nincs rá szükségünk, mert hátha lesz, másrészt az árán is nagyot nyomhat lefelé. Ha más nem, backup-nak jó lesz... 😀
http://blogs.denverpost.com/broncos/2011/02/02/elway-its-not-a-foregone-conclusion-were-going-to-trade-kyle/6825/
több mint 13 éve
ezt meg ne lássa sobri és a többi tebow fanatikus 😛 Pedig egy abszolút korrekt nyilatkozat a kérdésről.Már akkor is gondoltam erre, amikor valami olyasmit mondott, h Tebow még nem jó nfl QB.
Amúgy ha senki se ad Ortonért minimum egy 3. kör elejét akkor legfeljebb megtartjuk. Aztán vakarhatják a fejüket a többiek, h kiből készüljenek...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezt meg ne lássa sobri és a többi tebow fanatikus 😛 Pedig egy abszolút korrekt nyilatkozat a kérdésről.http://blogs.denverpost.com/broncos/2011/02/02/elway-its-not-a-foregone-conclusion-were-going-to-trade-kyle/6825/
Ha most kijelenti hogy elcseréljük Ortont az leviszi az árát
több mint 13 éve
Köszi és köszi! 😊Akkor valszeg nálunk is a PBS miatt lett ő választva, mert nálunk egy kicsit hibrid megoldás volt idén, de azt írták hogy már megyünk a PBS felé!
Igazából én sem gondolom egy nagy névnek, de biztosan van valami kapcsolata Hue-val vagy valakivel, hogy őt választották!
Még egyszer köszi a válaszokat!
több mint 13 éve
Segítenétek egy kicsit Bob Wylie-vel kapcsolatosan! Milyen faledző? Melyik sémában van inkább otthon? ZBS vagy PBS?Ha jól tudom nálunk csak asszisztens volt.
Előre is köszi!Bruce
Amúgy PBSsel próbálkoztunk, az elején összevissza cserélgettük az embereket úgyh szar is volt de rendesen, a végére kezdett kicsit összeállni a dolog. Nem tudom mihez mennyi köze volt...
Hozzánk CFlből jött, de volt a jets bucks bengals bears és cardinals edzői stábjában is. Nem sírom vissza
több mint 13 éve
Segítenétek egy kicsit Bob Wylie-vel kapcsolatosan! Milyen faledző? Melyik sémában van inkább otthon? ZBS vagy PBS?Tavaly nálunk PBS volt, meg őt már JMD hozta, így szerintem inkább ahhoz érthet...
Előre is köszi!Bruce
"Wylie, who coached at Colorado State early in his career, has coached seven Pro Bowl offensive linemen in his previous NFL stops in Arizona, Tampa Bay and Chicago. He also coached tight ends for Cincinnati and spent two years as a Jets assistant."
ZBS csapatnál sose volt, így azt hiszem egyszerűsödik a helyzet... 😊
több mint 13 éve
Segítenétek egy kicsit Bob Wylie-vel kapcsolatosan! Milyen faledző? Melyik sémában van inkább otthon? ZBS vagy PBS?Előre is köszi!
több mint 13 éve
Champ mehet a Pro Bowl-ra, bár azt nem tudom ki helyett, a lényeg, hogy mehet! 😊StormST10. probowlja 12 év alatt, ezzel ilyen tekintetben (is) ő a liga legsikeresebb CB-je 😊 Grat neki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Champ mehet a Pro Bowl-ra, bár azt nem tudom ki helyett, a lényeg, hogy mehet! 😊StormSTAso helyett
több mint 13 éve
Champ mehet a Pro Bowl-ra, bár azt nem tudom ki helyett, a lényeg, hogy mehet! 😊
több mint 13 éve
szerk: Teljes a brigád: Head Coach John Fox has named Ron Milus as Secondary Coach and Richard Smith as Linebackers Coach.akikeMég 2 asszisztens hiányzott, de most már ők is meg vannak:
Keith Burns Assistant ST
Sam Garnes Assistant Secondary
Nem mondom, h feltétlen elégedett vagyok minden döntéssel, ami az edzők személyét érinti, de az offseason előtt nem panaszkodom rájuk. Aztán majd eldől milyen munkát végeztek...