NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudom még korai, de a Bolts ellen milyen esélyeink lehetnek?aztecitt keresd meg rá a választ
http://biblia.hit.hu/
több mint 13 éve
aztec
1 360
Tudom még korai, de a Bolts ellen milyen esélyeink lehetnek?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Nem mintha sokat számítana, Lee Robinson LB IRre került, helyére érkezett Louis Leonard DL.
több mint 13 éve
Szerintem ezt tényleg kilehet magyarázni (még ha egyértelmű bibliai utalás is)... De ha tényleg eltiltják, akkor Goodell egy képmutató barom :/ Magyarázott itt a bandajelek kiszűréséről TD-ünnepléseknél, aztán abból is lófasz van... :/pc_x5 rugó büntetés azt annyi, ha egyáltalán, biztos nem lesz eltiltás ebből.
több mint 13 éve
Lloyd a Pro Bowl-on by Black_Adder:http://denversports.blog.hu/2010/12/29/brandon_lloyd_az_nfl_pro_bowl_kereteben
😊
több mint 13 éve
Szerintem ezt tényleg kilehet magyarázni (még ha egyértelmű bibliai utalás is)... De ha tényleg eltiltják, akkor Goodell egy képmutató barom :/ Magyarázott itt a bandajelek kiszűréséről TD-ünnepléseknél, aztán abból is lófasz van... :/
több mint 13 éve
aztec
1 360
Viszont érik a(z alsó hangon) 4-meccses eltiltás:Lehet a kiírásból gondja TTnek?Előfordulhat egy tényleges eltiltás, vagy csak ejnye-ejnye lesz?Ki merné eltiltani isten fiát? 😀 Tudom, Goodell 😂 😂
Döme
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
10 And the angel said unto them, Fear not: for, behold, I bring you good tidings of great joy, which shall be to all people.Lassan az egész biblia fel fog kerülni a fórumra Tebow pályafutása alatt... 😀
11 For unto you is born this day in the city of David a Saviour, which is Christ the Lord.
Luke 2:10-11
10. És monda az angyal nékik: Ne féljetek, mert ímé hirdetek néktek nagy örömet, mely az egész népnek öröme lészen:
11. Mert született néktek ma a Megtartó, ki az Úr Krisztus, a Dávid városában.
Lukács 2:10-11Sobri Jóska
Egy püspöknek mit kell csinálnia?
Én azt vettem tervbe, hogy majd Colorado kormányzójaként Florida-t is elfoglaljuk, elnevezzük Tebowland-nek, s fenyveseket telepítünk a pálmafák helyére. :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
haromt, kérdezted, hogy ez Tebowizmus-e. Figyelj, egy bíborostól minimum ilyen írásokat várunk, úgy hogy: köszönjük, a nép nevében 😀
több mint 13 éve
Tim Tebow Rookie of the Week szavazás 😊http://www.nfl.com/partner?partnerType=rookies&module=HP_cp3_package
Igazából tök fölösleges volt kiírni 😛 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/09000d5d81d47a2f/AFC-Pro-Bowl-roster-Offense?module=HP_cp2Broncos' Brandon Lloyd named to NFL Pro BowlÉn meg azon csodálkozom, hogy Champ kimaradt. Tavaly sokkal szarabb szezonnal bent volt, idén Bowe-t és Wayne-t (két AFC Pro Bowl WR) leszedett a pályáról, most nincs bent. Érdekes...StormST
Bűncselekmény lett volna, ha nem kerül be. 😛
Mondjuk azon még mindig csodálkozom, hogy Tebow-nak ennyi nem volt elég hozzá. 😀TheMileHighCity
Lloyd-ot külön kiemelik a végén 😊 Nem is kis teljesítmény egy ilyen szar csapatban kiemelkedni a ligából.
Champ is ott lehet az értelmetlen, érthetetlen, elfogadhatatlan, szar ProBowl időpont miatt. Könnyen lehet, h Revis vagy McCourty visszamondja...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
21-0 után már mindegy volt... 😛bowet csak egyszer 😛NewmanBroncos' Brandon Lloyd named to NFL Pro BowlÉn meg azon csodálkozom, hogy Champ kimaradt. Tavaly sokkal szarabb szezonnal bent volt, idén Bowe-t és Wayne-t (két AFC Pro Bowl WR) leszedett a pályáról, most nincs bent. Érdekes...StormST
Mondjuk azon még mindig csodálkozom, hogy Tebow-nak ennyi nem volt elég hozzá. 😀TheMileHighCity
1 rossz meccse volt egész szezonban, de amikor Bowe már a legjobb formában lévő WR-nek számított a ligában, akkor megmutatta neki, hogy milyen egy shutdown CB... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
😂akkor beállok soldi mellé a goodell égető szektába 😊szerintem Luke McCownnak üzente, hogy jövőre a jax 2-10-zel vagy 2-11-gyel fog állni, amiért az ő ledraftolása helyett ilyen balfasz Garrard backupja, mint McCown.Höri
de a wrist coachra bármit írhatsz, ráfogod hogy egy play volt 😛haromt
Hiába; nem lehet mindenkinek olyan jó 2. QB-ja mint Painter...
Amúgy mondanám; hogy jövőre már Stanzi lesz majd Garrard tartaléka; de a hajnali teljesítménye miatt nem biztos hogy ez jó lenne nekünk
több mint 13 éve
te beteg vagy, ez biztos 😂 😂akkor beállok soldi mellé a goodell égető szektába 😊szerintem Luke McCownnak üzente, hogy jövőre a jax 2-10-zel vagy 2-11-gyel fog állni, amiért az ő ledraftolása helyett ilyen balfasz Garrard backupja, mint McCown.Höri
több mint 13 éve
bowet csak egyszer 😛Broncos' Brandon Lloyd named to NFL Pro BowlÉn meg azon csodálkozom, hogy Champ kimaradt. Tavaly sokkal szarabb szezonnal bent volt, idén Bowe-t és Wayne-t (két AFC Pro Bowl WR) leszedett a pályáról, most nincs bent. Érdekes...StormST
több mint 13 éve
Broncos' Brandon Lloyd named to NFL Pro BowlÉn meg azon csodálkozom, hogy Champ kimaradt. Tavaly sokkal szarabb szezonnal bent volt, idén Bowe-t és Wayne-t (két AFC Pro Bowl WR) leszedett a pályáról, most nincs bent. Érdekes...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Broncos' Brandon Lloyd named to NFL Pro BowlBűncselekmény lett volna, ha nem kerül be. 😛
Mondjuk azon még mindig csodálkozom, hogy Tebow-nak ennyi nem volt elég hozzá. 😀
több mint 13 éve
Megnéztem.Inkább többször, mint kevesebbszer 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
10 And the angel said unto them, Fear not: for, behold, I bring you good tidings of great joy, which shall be to all people.nézd meg a Hou-Den meccs eredmény követőjét, hogyan kezdődik 😛
11 For unto you is born this day in the city of David a Saviour, which is Christ the Lord.
10. És monda az angyal nékik: Ne féljetek, mert ímé hirdetek néktek nagy örömet, mely az egész népnek öröme lészen:
Lukács 2:10-11Sobri Jóska
több mint 13 éve
10 And the angel said unto them, Fear not: for, behold, I bring you good tidings of great joy, which shall be to all people. 11 For unto you is born this day in the city of David a Saviour, which is Christ the Lord.
Lukács 2:10-11
több mint 13 éve
akkor beállok soldi mellé a goodell égető szektába 😊szerintem Luke McCownnak üzente, hogy jövőre a jax 2-10-zel vagy 2-11-gyel fog állni, amiért az ő ledraftolása helyett ilyen balfasz Garrard backupja, mint McCown.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Viszont érik a(z alsó hangon) 4-meccses eltiltás:looool 😀
http://2.bp.blogspot.com/_ivRtwtEUBBU/TRoon31W1qI/AAAAAAAACZ8/GZX71nx5sO0/s400/tim-tebow-verse.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ivRtwtEUBBU/TRoonmyr-wI/AAAAAAAACZ0/Y5ZuiJLFsbw/s1600/luke.jpgDöme
akkor beállok soldi mellé a goodell égető szektába is 😊
de a wrist coachra bármit írhatsz, ráfogod hogy egy play volt 😛
több mint 13 éve
Hát ez bizony az.2007 január. Nagyon ritkán néztem még college focit. Nem igazán tudott lekötni. Az eredményeket követgettem mert néha írtuk róla de max ennyi.tessék én már 44nél tartok 😛 (a nem kezdő broncos pályára lépéseit most nem számoltam)haromtEgy tebowteista bíborostól ez elvárás is 😊Sobri Jóska
Aztán lejátszották az azévi Fiesta Bowlt. Az ottani végjáték lenyűgözött
http://www.youtube.com/watch?v=FWFbGw-jZvc
Ezért gondoltam megnézem a döntőt. Ohio State-Florida
Nem volt semmi emlékem a floridáról, az Ohio Statet láttam már előtte de nem voltak szimpik. A Gators teljesen ismeretlen volt nekem. Max a draft esélyeseit ismertem. Sőt mondhatjuk azt is hogy főleg amiatt néztem, mert érdekelt Reggie Nelson(lol) mint top safety
Elkezdtem nézni. Semmi extra. Aztán egyszercsak eltünt a pályájáról az akkor Gators QB, Chris Leak. Bejött egy nála 2x nagyobb gyerek. Megkapta a labdát és shotgunból belefejelt a tömegbe jópár yardért. Mondom jó biztos valami RB direkt snap
majd megint bejött és megint hátrafejelte Laurinaitist meg AJ Hawk-ot. Ekkor irták ki, hogy Tim Tebow, QB, Freshman.
Ekkor döntöttem el hogy a college>NFL. És hogy ez az ember nem normális és ez nekem a kedvencem lesz.
A 2007-es szezonban már az összes Florida meccset megnéztem. Nem voltak jók mert retek volt a védelem, de Tebow úgy nyert Heismant, hogy egy pillanatig nem volt kérdéses nekem, hogy más nyerheti, 52 TD-t ért el abban a szezonban ha jól emlékszem...
Ez Tebowizmus?haromt
Olyan szépen van leírva, hogy elmentem, és kanonizálom is alkalomadtán a Szent Tebow Iratok közé. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
AJ Hawk már egy évvel korábban profinak állt 😀Höritényleg. akkor ki volt a harmadik LB? Valamiért Hawkra emlékeztem.
Marcus Freeman és Lauri volt még azt tudom
Közben megnéztem és valami noname arc. Viszont a DL-ben olyanok voltak mint a legendás Quinn Pitcock vagy Vernon Gholston 😊