Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Nyissátok ki az énekeskönyvet a múlt vasárnapi mise dalánál, melyet StormST bíboros segítségével ád elénk az Úr:

http://denversports.blog.hu/2010/12/30/broncos_vs_texans_elso_a_sok_kozul_remelhetoleg

😀TheMileHighCity
Gondolkodtam rajta, hogy minden meccs összefoglalójába beleteszem az aktuális bibliai idézetet, de szerintem majd csak a következő szezontól kezdem... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Nyissátok ki az énekeskönyvet a múlt vasárnapi mise dalánál, melyet StormST bíboros segítségével ád elénk az Úr:

http://denversports.blog.hu/2010/12/30/broncos_vs_texans_elso_a_sok_kozul_remelhetoleg

😀TheMileHighCity
Faja bejegyzés 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor

😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Igazából Rivers rámegy majd a franchise rekordra passzolt yardokban, amihez 405 fog kelleni, szóval reménykedjetek, hogy lesz Champ, mert nélkül simán meglehet. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Le a kalappal Tebow előtt. A draft előtti beharangozóknál kezdem olvasni utána, nézni összefoglalókat.
Beírhattok engem is a gyülekezetbe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Engem már meggyőzött!Kájzerszóze
Majd ha beadtad a tizedet tárgyalhatunk 😀
Bár ez Sobri Joe asztala... 😀

Storm, nagyon nagy az aláírásod, köszi 😊
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Champ csak game-time döntés lesz...

Remélem, hogy meg fogunk vele egyezni és nem a Texans elleni volt az utolsó meccs, amikor Broncos meccsben láthattuk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Az a lényeg, hogy nyerjünk, a többi nem számít 😛aztec
Az is lényeg, hogy Tebow hozza az eddigi formáját, és ne csináljon különösebb hibát, mert ugyebár Bolts védelem erre fog lesni/játszani egész meccsen. Viszont, ha ezt is úgy hozza, ahogy az előző kettőt, akkor az eddig benne kételkedők, kezdhetik rágni a kefét, hogy mégiscsak a profik közé való ember.

Reménykedjünk benne, hogy a sok Tebowteista hit és a sok ima megteszi a hatását, és lemossa a pályáról EZEKET.

Jól látom, hogy ez hasonlít Dávid és Góliát küzdelmére?akike
Góliát=Köcsög? 😀aztec
Valami ilyesmire gondoltam. 😀

update: a csapat benti edzést fog tartani ma, és valószínű, hogy Moreno is csatlakozik. még 1: Haggan nyerte a Darrent Williams Good Guy Award-ot.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Az is lényeg, hogy Tebow hozza az eddigi formáját, és ne csináljon különösebb hibát, mert ugyebár Bolts védelem erre fog lesni/játszani egész meccsen. Viszont, ha ezt is úgy hozza, ahogy az előző kettőt, akkor az eddig benne kételkedők, kezdhetik rágni a kefét, hogy mégiscsak a profik közé való ember.

Reménykedjünk benne, hogy a sok Tebowteista hit és a sok ima megteszi a hatását, és lemossa a pályáról EZEKET.

Jól látom, hogy ez hasonlít Dávid és Góliát küzdelmére?akike
Góliát=Köcsög? 😀

több mint 13 éve

Jól látom, hogy ez hasonlít Dávid és Góliát küzdelmére?

több mint 13 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 438 — playoffs???
Le a kalappal Tebow előtt. A draft előtti beharangozóknál kezdem olvasni utána, nézni összefoglalókat.
Beírhattok engem is a gyülekezetbe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Engem már meggyőzött!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ünnepnap a mai nekem 😊

"Today is the 2-year anniversary of when the Broncos fired Mike Shanahan."
több mint 13 éve
Az a lényeg, hogy nyerjünk, a többi nem számít 😛

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Én adnék a köcsögöknek 30 pont előnyt, de csak azért, hogy még megalázóbb legyen a didalmas győzelmünk 😀 😀pc_x
Az a baj, h az uccsó fordulóban megszoktuk adni a 30 pontos előnyt csak ledolgozni nem szoktuk (főleg ellenük). Szóval én még nem szállnék fel a magas vadlóra...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Én adnék a köcsögöknek 30 pont előnyt, de csak azért, hogy még megalázóbb legyen a didalmas győzelmünk 😀 😀

több mint 13 éve
2 kérdés:

1. Dawkins-ba mennyi van még? Szerintetek?

2. A vasárnapi misére jöttök? 😀JC6
1.Remélem TT imádkozik majd érte is és akkor az angyalok segítik Dawkinst is
2. a mise alap 😀 bár szerintem félidőre elfogy nálam a misebor 😂 😂 kíváncsi vagyok, hogy mennyi előnyt adunk a Boltsnak, hisz mindannyian tudjuk simán ledolgozunk bármekkora hátrányt. 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hú most beégtem.. de gáz 😕

majd a misére viszek Tebow által dedikált boros üveget és ostyát 😊)

kösz fekete testvérem 😀
több mint 13 éve
2 kérdés:

Az 1. kérdésre a válaszom: Szerintem nem sok, főleg, ha lockout lesz jövőre. Idén elég gatyául játszott néha, és nézett be olyanokat is, amit még a rookie-k sem szoktak. Az sem jó ómen, hogy sokat volt sérült a térdével idén - mondjuk ez is benne van a rosszabb játékában. Viszont nekem az nem volt tudatos, egészen a múlt hétig, hogy 5 évre firkantott alá tavaly(abban a hitben voltam hogy csak 2-re). Ki tudja, lehet, hogy még fel tudja szívni magát 1-2 szezonra.

2. : Of course... Ki nem hagynám.akike
Miért lenne lockout? Kizárva?JC6
Lockout azt jelenti, h nem lesz szezon, azért lenne mert még nincs cba /*tudom tarjánban van több is (meg máshol is), de nekik nem olyan kell 😊*/
Dawk sorsa szvsz nagyban függ attól, h ki lesz a DC. Csereként vagy 5-6 DB-s felállásokban mindenképp eltudom még képzelni jövőre, hogy a teljes meccset végig bírja-e abban már nem vagyok annyira biztos...

szerk:
akike: 5 évre írt ő alá. Amikor először szóba hozták velünk, akkor tényleg valami 2 évről volt szó, de pont azért jött el az Eaglesből mert ő még sokáig szeretett volna játszani, ott meg nem adtak neki hosszú szerződést. Szóval kénytelenek is voltunk 5évest adni neki.
Ha kevesebbet lenne sérült jó lenne ő, meg a puszta jelenléte is sokat számít a védelemnek 😊

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2 kérdés:

Az 1. kérdésre a válaszom: Szerintem nem sok, főleg, ha lockout lesz jövőre. Idén elég gatyául játszott néha, és nézett be olyanokat is, amit még a rookie-k sem szoktak. Az sem jó ómen, hogy sokat volt sérült a térdével idén - mondjuk ez is benne van a rosszabb játékában. Viszont nekem az nem volt tudatos, egészen a múlt hétig, hogy 5 évre firkantott alá tavaly(abban a hitben voltam hogy csak 2-re). Ki tudja, lehet, hogy még fel tudja szívni magát 1-2 szezonra.

2. : Of course... Ki nem hagynám.akike
Miért lenne lockout? Kizárva?
több mint 13 éve
2 kérdés:

2. : Of course... Ki nem hagynám.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2 kérdés:

2. A vasárnapi misére jöttök? 😀
több mint 13 éve
Ez az ember tényleg győzni akar:
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d81d4ddd8/Sound-FX-Take-a-Te-bowakike
elég meggyőző link 😀aztec
Remélem meggyőző lesz a Chargers ellen is... A Houston ellen is csak ő akarta igazán a győzelmet. A Bolts "#1 ranked D" ellen kevés lehet, és igazából ez lesz neki az első komoly megpróbáltatása. El kell hitetnie a csapattal is, hogy tudunk győzni, akkor nem lehet baj.

több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d81d4ddd8/Sound-FX-Take-a-Te-bowakike
elég meggyőző link 😀

több mint 13 éve
Injury report:
DNP: Bailey, Moreno
Limited: Bruton, Dawkins, McBath, Orton
Full: Decker, Royal, Tebow, Bay-bay

Tebownak bokasérülést írnak, de haa teljes edzést végzett nincs komoly baj...

több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d81d4ddd8/Sound-FX-Take-a-Te-bow

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Tudom még korai, de a Bolts ellen milyen esélyeink lehetnek?aztec
Egy tebowista szerzetes nem kérdezhet ilyet!
Segítünk magunkon, és Isten is megsegít.
Legalábbis, az ő földi helytartója.