Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
injury report:DNP: Goodman, Bay-bay, McBath //ők ki is hagyják majd a meccset
Limited: DJ
Full: Ayers
update:
Csütörtökön ugyan ez. Ha minden igaz, még Jamal Williams se kapta meg a szokásos pihenőjét...
---
És:
OUT: Goodman, Bay-bay, McBath
Q: DJ
P: Ayers
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Folytatódik Andre Brown kálváriája, miután Shanny leigazolta a PS-unkból. 😀Már a hatodszor váltott csapatot idén.
több mint 14 éve
Mike Heimerdinger-nek rákja van, kemoterápiát kap. Jobbulást neki! 😕(az újabbak kedvéért, '95-'99 WR coach volt (Rod Smith, McCaffrey, 2 SB győzelem), '06-'07 pedig assistant HC volt nálunk)
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Hát,akkor nincs igazság a Földön... 😂Kösz. 😂 😂Nem értem, lemaradtam valamiről? :rolleyes:xrace77Raiders sign former Bronco Jarvis MossTheMileHighCity
Csak nehogy később ez legyen: :mad:xrace77
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Kösz. 😂 😂Raiders sign former Bronco Jarvis MossTheMileHighCityNa, ez akkora LOL, hogy vetekszik a Litton-rajzzal... 😂TheMileHighCityNem értem, lemaradtam valamiről? :rolleyes:xrace77
Csak nehogy később ez legyen: :mad:
több mint 14 éve
Raiders sign former Bronco Jarvis MossNem értem, lemaradtam valamiről? :rolleyes:xrace77ÁÁÁ most nézem a Raiders meg felkapta Moss-t? 😀akikeNa, ez akkora LOL, hogy vetekszik a Litton-rajzzal... 😂TheMileHighCity
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Nem értem, lemaradtam valamiről? :rolleyes:ÁÁÁ most nézem a Raiders meg felkapta Moss-t? 😀akikeNa, ez akkora LOL, hogy vetekszik a Litton-rajzzal... 😂TheMileHighCity
több mint 14 éve
ÁÁÁ most nézem a Raiders meg felkapta Moss-t? 😀akikeNa, ez akkora LOL, hogy vetekszik a Litton-rajzzal... 😂
több mint 14 éve
ÁÁÁ most nézem a Raiders meg felkapta Moss-t? 😀Ennél nagyobbat rég láttam még tőle is... 😀TheMileHighCityHatalmas ez a kep 😀RaiderNation
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
EZ egy allat😊
több mint 14 éve
Ennél nagyobbat rég láttam még tőle is... 😀
több mint 14 éve
DJ azt tette ki a Twitter-en, hogy csak beletérdeltek hátulról a sisakjába, nincs semmi baja, köszöni az aggódást, de fog játszani... 😊Viszont ami már most biztos: Goodman mellett Bay-Bay és McBath is kihagyja a Rams elleni meccset... 😕
több mint 14 éve
Colquitt tényleg húzzon a faszba, tavaly őt szerettem volna, és egy darabig nem is volt rossz, de az elmúlt bő egy hónapban kegyetlen szar. Ezekhez a 20-30 yardos punt-okhoz már nem is kell profinak lenni, csak egy kis gyakorlás kérdése is kb bárki képes lenne rá. 😀 Szóval húzzunk be valami sportos coloradói hazafit.
több mint 14 éve
Én nem tudom láttam-e ennél szarabb punter produkciót életemben. 29 ,27 ,32 yard ez nevetséges...egy valamit kihagytam,Én ezzel már hetek óta így vagyok. Nevetséges, hogy meccsenként egyszer tud 40 yard fölött rúgni, akkor is csak úgy, hogy annyira lapos a rúgás, hogy mocskosul túlrúgja a coverage-et...StormST
Colquittot azonnal basszuk ki. Ilyen szinten szar puntert bármikor találunk.haromt
több mint 14 éve
egy valamit kihagytam,Én ezzel már hetek óta így vagyok. Nevetséges, hogy meccsenként egyszer tud 40 yard fölött rúgni, akkor is csak úgy, hogy annyira lapos a rúgás, hogy mocskosul túlrúgja a coverage-et...
Colquittot azonnal basszuk ki. Ilyen szinten szar puntert bármikor találunk.haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy valamit kihagytam,Colquittot azonnal basszuk ki. Ilyen szinten szar puntert bármikor találunk.
több mint 14 éve
Ezt nem varrnám az edzők nyakába. Egyszerűen ez a keret ennyit tud. Főleg a védelem oldalán. Totálisan elveszi a lehetőséget, hogy nincs pass rusherünk egy sem. Akkor tudunk nyomást gyakorolni ha all-out blitz van, de azt egy olyan QB mint a köcsög kihasználja simán. Arról nem is beszélve amit a safetyk ma nyújtottak. Lehet hogy szentségtörésnek hat, de úgyérzem ennyi volt ez Dawkinsnak. Halál lenne jövőre is vele próbálkozni.A Rams ellen az a baj, hogy eddig az alacsonyabb, erősebb/nehezebb futókkal volt több gondunk és ugyebár ez nem sok jót jósol SJ ellen... 😛
A védelem kuka játéka tönkretette az offense-t is. Csak passzolhattunk, amire egy idő után esély sem volt. Pedig most megpróbált mindent JMD. Nem jött össze. Sokkal jobbak voltak a köcsögék. Ennyi.
Persze sokminden megváltozhat ha lesz Doom és Ayers, de ez a szezon már nem. Jó lenne még legalább 4 meccset nyerni, hogy ne legyen annyira ciki
Vasárnap Rams. Ott lehet sanszunk, de azt is inkább 50-50-re adnám.
Mindegy. Legalább ezen is túl vagyunk.haromt
Dawkins eddig nem volt ennyire szar, most épp neki volt szar napja, ahogy múltkor Champ-nek, de az tény, hogy már nem fiatalodik. Sajnos McBath úgy néz ki, hogy üvegből van, Bruton-nak kell majd előre lépni, ha Dawk kiesik...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem varrnám az edzők nyakába. Egyszerűen ez a keret ennyit tud. Főleg a védelem oldalán. Totálisan elveszi a lehetőséget, hogy nincs pass rusherünk egy sem. Akkor tudunk nyomást gyakorolni ha all-out blitz van, de azt egy olyan QB mint a köcsög kihasználja simán. Arról nem is beszélve amit a safetyk ma nyújtottak. Lehet hogy szentségtörésnek hat, de úgyérzem ennyi volt ez Dawkinsnak. Halál lenne jövőre is vele próbálkozni.A védelem kuka játéka tönkretette az offense-t is. Csak passzolhattunk, amire egy idő után esély sem volt. Pedig most megpróbált mindent JMD. Nem jött össze. Sokkal jobbak voltak a köcsögék. Ennyi.
Persze sokminden megváltozhat ha lesz Doom és Ayers, de ez a szezon már nem. Jó lenne még legalább 4 meccset nyerni, hogy ne legyen annyira ciki
Vasárnap Rams. Ott lehet sanszunk, de azt is inkább 50-50-re adnám.
Mindegy. Legalább ezen is túl vagyunk.
több mint 14 éve
Hát ezt beszoptuk rendesen...Csak hallgattam a meccset, nem akartam felébreszteni az asszonyt, még szerencse is, hogy nem tettem... 😛
Az egyre tisztábbnak tűnik, hogy Martindale alkalmatlan a posztjára. Miért is?
- 3&goal-nál 3 emberes rush? Bármilyen NFL irányító talál 5-ből 1 WR-t, ha elég sok időt adsz neki, 3 emberes rush-nál meg általában lesz neki bőven elég...
- 10-ből 8 3rd down-nál 4 emberes blitz + man-to-man? A harmadik után úgyis készülnek rá és találnak egy sebezhető CB-t, ez ma Cox volt sajnos...
Ezek a hibák bőven eldöntenek egy meccset. A miss tackle-k nem rajta múlnak, de ezek igen. Ostoba védekezés, meg is lett az eredménye... 😕
Arattak a hentesek is rendesen, lesérült McBath (vádli), Bay-Bay (a műtött lábfeje, remélem nem lesz nagyobb baj), DJ (agyrázkódás), meg lent maradt egyszer-egyszer Hunter és Haggan is. DJ sérülése főleg azért volt fájdalmas, mert Woody jött be, ki is használták gyorsan... 😕
Orton sajnos most először játszott igazán rosszul, a WR-ek meg iszonyat indiszponáltak voltak, rengeteg büntivel, elrontott elkapással, stb...
Season over, most már csak a becsület maradt, azt nem kéne nagyon elbaszni... 😕
több mint 14 éve
Szerintem 4ből egyszer vernétek őket.Srácok 4.7-es oddsra megéri rátok tenni? Hogy álltok morálban, anyagban?undisputedlyNálam nyugodtan fogadhatsz! 😀StormST
több mint 14 éve
Srácok 4.7-es oddsra megéri rátok tenni? Hogy álltok morálban, anyagban?undisputedlyNálam nyugodtan fogadhatsz! 😀
több mint 14 éve
Srácok 4.7-es oddsra megéri rátok tenni? Hogy álltok morálban, anyagban?
több mint 14 éve
Meghalt Rob Lytle. Ő szerezte csapatunk 1. TD-jét Super Bowlon (egy 1yardos futással), rögtön a rookie évében. '77-től 83-ig, erősítette a Broncost, máshol nem játszott... 56 éves volt.R.I.P.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.drewlitton.com/categories/everything-else/2010/11/21/broncos-and-tebow-espns-monday-matchup-madness/deny79legzsírabb az összes közül. Mégis csak denveri Litton 😊