Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
December 13-án lesz DJ tárgyalása, azt hogy most játszik-e még JMD se tudja, de azt mondta azt teszi ami a legjobb a csapatnak, blablabla, a név nem fog számítani a döntésben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Pénteken nem edzett DJ, egyébként ugyan az volt a helyzet mint csütörtökönDNP: Ayers, Goodman, DJ -> OUT //illetve DJről még nincs hír, de nem hinném, h játszik
Limited: McBath, Vickerson, Woodyard -> Questionable
KC:
Limited: Kendrick Lewis S, Dexter McCluster WR, Brian Waters G, Jon McGraw S -> Questionable
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JMD közben nyilatkozott, hogy nagyon csalódott és hogy az ilyen viselkedést nem tartják megengedhetőnek. Remélem azért akkora fasz nem lesz, hogy kirakja vagy elcseréli...Hát, akkor én is kurva mérges lennék rá...
StormST
Egyébként itt van a kis rosszfiús image, ami pont ma került szóba, DJ így gyűjt szavazatokat. 😛
több mint 14 éve
Ezzel az ittas vezetéssel DJ is tovább csökkentette az esélyeit. Egyébként pont egy ilyen kellett a KC meccs előtt... Ez nem a mi szezonunk 😕Black_AdderNem az a fő baj, hogy most ivott, hanem az, hogy egyszer már 2005-ben is elkapták, így pár meccs eltiltás már most borítékolható...
JMD közben nyilatkozott, hogy nagyon csalódott és hogy az ilyen viselkedést nem tartják megengedhetőnek. Remélem azért akkora fasz nem lesz, hogy kirakja vagy elcseréli...
Egyébként DJ megérkezett az edzésre, de csak a kezdés után és 15 perc múlva el is hagyta az épületet, ez nem jelent túl jót... 😕
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Ezzel az ittas vezetéssel DJ is tovább csökkentette az esélyeit. Egyébként pont egy ilyen kellett a KC meccs előtt... Ez nem a mi szezonunk 😕
több mint 14 éve
Black_Adder felhívása a Pro Bowl szavazásra:http://denversports.blog.hu/2010/11/12/nfl_pro_bowl_szavazas
😊
Igazából Orton, Lloyd és Prater hiába a posztja legjobbja, a no-name-ségük miatt sansztalanok, de párszor biztos, hogy meg fogok ejteni pár egész éjszakás, és/vagy leborulásig tartó monoton szavazást.
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Már csak ez hiányzott, DJ-t lekapcsolták ittas vezetés miatt:http://www.thedenverchannel.com/sports/25771741/detail.html
több mint 14 éve
Injury report thursday:DNP: Ayers, Goodman
Limited: McBath, Vickerson, Woodyard
KC:
Limited: Kendrick Lewis S, Dexter McCluster WR, Brian Waters G, Jon McGraw S
több mint 14 éve
A népszerűséghez tudni kell a médiával bánni, néha dobni nekik egy csontot. Ha ez nincs, akkor folyamatosan geci jól kell játszanod, nem csak nagyon jól, hanem extra jól.Példa a csapatból:
- DJ: nagyon jó LB, minden poszton nagyon jó, de a médiával nem foglalkozik, csak teszi a dolgát -> elismerés nuku
- Champ: extraklasszis, a médiával meg csak annyit foglalkozik, amennyit kell, de az neki elég...
- Dawkins: teszi a dolgát meccs előtt, közben, utána, így ha kicsit kevesebbet is teljesít, mint pár éve, ugyanúgy központi személyiség és a média se felejti el...
több mint 14 éve
Tobbet kene tenni a nepszerusegert, megnoveszteni a hajat, megtolni minima Paris Hiltont, csinalni egy hajon szexbulit, vagy elkuldeni a farkat par megbizhato csajnak.
több mint 14 éve
Az a baj, hogy Ortont és Lloydot is az alpján értékelik, amit korábban csináltak nem amit idén letettek az asztalra. Szerintem példa értékű, amit 2-en így művelnek. Csak egy példa: hányszor láttuk őket, a Top 5 Fantasy rankingben az NFL.com nyitóoldalán? Gyalázat...szerk:
Apropó, a Kansas is simán verhető lenne, ha úgy tudnánk hozni a meccset, ahogyan CJ2K-t megfogtuk anno a Titans ellen...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lloyd mögött a második legjobb játékosunk. És ezt sosem gondoltam volna a Cutler tradenél, hogy egyszer így lesz, vagy hogy akiket érte kaptunk azok közül ő lesz a legértékesebb...Black_Adder+1.
Ugyan így vagyok ezzel én is.
több mint 14 éve
Orton elcseréléséről most korai még beszélni, még nem tudjuk, hogy a másik 2 QB mit tud. Szerintem sokkal sanszosabb, hogy a 2011-es szezont (ha lesz) Orton kezdi QB-ben...
több mint 14 éve
Nagy Tebow fan vagyok, GM ben is nalam jatszik de igazatok van.Orton PB ha nem All Pro szezont nyom. Nem kerdes ki iranyit.
Azt viszont siman el birom kepzelni, hogy joraon eladjatok ot a hamarosan lejaro szerzodese ellenere.
Jopar QB gondokkal kuzdo csapat orommel varna szerintem
több mint 14 éve
Ortonnal mi a helyzet? játszik majd? vagy még nincs info?nDRoOrton liga szinten:
2. passing yards / game
3. Total passing yards //Brees mindössze 77 yarddal veri úgy h eggyel többet játszott...
4. Avg yards / pass
4. legtöbb komplítelt passz
Mindössze 5 INT, annak ellenére, h övé az 5. legtöbb próbálkozás. Nem számoltam ki, de szvsz top5 INT%ban. (a min14 pass / game -el rendelkezőket figyelembe véve)
2. legtöbb 20+ yardos passz
1. legtöbb (holtversenyben) 40+ yardos passz
8. legjobb passerrating
Mindezt úgy, h 5. legtöbbször őt sackelték, és ezek a fal hibái voltak nem az övé. Tehát nyomás alatt teljesített ilyen jól. Továbbá egészséges, semmi sérülése nincs.
MÉGIS MIÉRT NE JÁTSZANA? Nincs az a Tim Tebow aki nála jobban teljesítene. Ha lecserélik, akkor JMD hivatalosan is egy PÖCS. Nem mintha eddig nem lett volna az.
Gyalázat h felmerülhet a lecserélése és ez nem neked szólt, hanem annak h tényleg felmerült, valahol.
Ha rákenjük a 2-6-ot és lecseréljük nem tudom mit fogok tenni...
Lloyd mögött a második legjobb játékosunk. És ezt sosem gondoltam volna a Cutler tradenél, hogy egyszer így lesz, vagy hogy akiket érte kaptunk azok közül ő lesz a legértékesebb...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én örülnék a tavalyi 8-8-nak is. És elég nekem, ha agyonverjük a KC-t és SD 2x, no meg visszavágunk az OAK-nek. Akkor meg leszek elégedve 😀Ortonnal mi a helyzet? játszik majd? vagy még nincs info?nDRoSérültnek nincs jelezve, miért ne játszana? Mondjuk Tebow-t nagyon követeli a nép+a média, de pont irányító gondunk nincs szerintem. Amíg matematikailag nem úszott a szezon ( mert ugye lehet 8-at nyerni zsinórban 😀 ), addig TT nem fog kezdeni.akike
több mint 14 éve
Ortonnal mi a helyzet? játszik majd? vagy még nincs info?nDRoSérültnek nincs jelezve, miért ne játszana? Mondjuk Tebow-t nagyon követeli a nép+a média, de pont irányító gondunk nincs szerintem. Amíg matematikailag nem úszott a szezon ( mert ugye lehet 8-at nyerni zsinórban 😀 ), addig TT nem fog kezdeni.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
xrace77
4 515
NFLShop-os mezeladások ápr. 1. okt 31 között:http://www.cnbc.com/id/40130927
Tebow #1
Broncos #5 (ez a helyezés kellemes meglepetés) 😊
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Ortonnal mi a helyzet? játszik majd? vagy még nincs info?
több mint 14 éve
Nem értettétek miért jött Coats, hát ment is. Helyette Lance Ball érkezett vissza az 53as keretbe.deny79Annyi történt, hogy a Colts érdeklődött Ball után és mivel simán vihették volna PS-ről, ezért inkább gyorsan felhoztuk az 53-as keretbe, mert JMD-ék nem akarták elveszíteni a srácot, Coats meg még ki se pakolt, nem nagy kár érte. Nem ez volt a terv, de gyors megoldás kellett és ezt találták... 😊
több mint 14 éve
Nem értettétek miért jött Coats, hát ment is. Helyette Lance Ball érkezett vissza az 53as keretbe.
több mint 14 éve
Bocs, hogy ennyire későn raktam fel, de most volt időm. A londoni meccs előtt csináltam. Le a kalappal a Broncos szurkolók előtt. Sokan voltak és nagyon jó fejek. Kreativitásban messze verték 49-ers fanokat (A meccsen meg fordítva 😀 , bocs)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Nem varnám az egészet Martindale nyakába. Mert a rendszer működött amíg volt legalább 1 értelmes pass rusher(Ayers). JMD hibája, hogy amikor ő is kiesett baszott lépni bármit.haromtTulajdonképpen nekem sincs komolyabb bajom a defense sémájával (OAK meccset kivéve), csak arra gondoltam, ha már JMD-t nem rúgják ki, akkor lehet, hogy őt találják meg bűnbaknak...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem varnám az egészet Martindale nyakába. Mert a rendszer működött amíg volt legalább 1 értelmes pass rusher(Ayers). JMD hibája, hogy amikor ő is kiesett baszott lépni bármit.