Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát ezt beszoptuk. Ahogy TTT írta, a hibákon ment el, de én az általa felsoroltakhoz hozzátenném még az első drive-os Beadles holding-ot is, azon is simán pontok mentek el sajnos...Hát ez tényleg szopás volt...viszont több biztató jel is van. Pl: Ayers, aki szetintem rendesen odattete magát. Orton megbízható - a pick az uccsó 1 percben - hátrányban - az benne van mindig. A WR-k is hozzták magukat (Eddie játéka különösen tettszet)
Vannak biztató jelek, jó lesz ez, Moreno most volt először kezdő, a fal se játszott még sokat így együtt, JMD összeszedi őket jövő hétig, még nem kell parázni... 😊StormST
Ami tényleg gáz, a kibaszott sok büntetés, amit kaptunk. (hozzáteszem nem a zebrák baszták el, hanem tényleg mi). Ja amugy Lloyd-nak kb 10 centit lógott ki a lába és nem lett TD - ergó nem volt szerencsénk sem, pedig benne volt az egyenlítés.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Hát ezt beszoptuk. Ahogy TTT írta, a hibákon ment el, de én az általa felsoroltakhoz hozzátenném még az első drive-os Beadles holding-ot is, azon is simán pontok mentek el sajnos...Vannak biztató jelek, jó lesz ez, Moreno most volt először kezdő, a fal se játszott még sokat így együtt, JMD összeszedi őket jövő hétig, még nem kell parázni... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is bizakodok 😊 Hátha ebben az évben lesz PO...
több mint 14 éve
Köszi az őszinte szavakat! Gratulálok! Igazából egyenlő erők küzdöttek, valakinek veszítenie kellett... mi lettünk azok... 😕Fasza meccs volt... 😕JC6Jövő héten majd jobban megy nektek.
Most igy alakult. Nekünk nagyon kellett ez a meccs és W. Öszintén kivánok sok sikert a 2010-es szezonra. A Westből még mindig a Broncos a legszimpibb csapat. Jövő vasárnap igyekszünk a Chargers ellen megismételni a mai eredményt; hogy segítsünk. Nem voltunk jobbak; de valahogy összejött a W.iktriad
Nem gondolnám, hogy rosszul játszottunk, voltak ugyan hibáink, meg elég szomorú is vagyok egy ilyen meccs után, mert meg lehetett volna, de szerintem nem lesz ez rossz. Hazai környezetben legközelebb még jobban oda fogjuk tenni magunkat, főleg hogy javítani akarjuk ezt a pofont, szóval holnaptól bizakodó leszek. 😊
több mint 14 éve
Nem tudom, lehet h alá becsültem a Jaguarst, de én úgy gondoltam, h ha akarunk kezdeni valamit a szezonnal, akkor ezt mindenképp hozni kell.Fasza meccs volt... 😕JC6Jövő héten majd jobban megy nektek.
Most igy alakult. Nekünk nagyon kellett ez a meccs és W. Öszintén kivánok sok sikert a 2010-es szezonra. A Westből még mindig a Broncos a legszimpibb csapat. Jövő vasárnap igyekszünk a Chargers ellen megismételni a mai eredményt; hogy segítsünk. Nem voltunk jobbak; de valahogy összejött a W.iktriad
Nem volt szerencsénk, de ez nem von le a ti érdemetekből, Gratulálok.
Nekünk meg a Seahawks ellen muszáj javítani!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2 kibaszott hibán ment el.1.Buckhalter fumblija. Ez mindenkivel előfordulhat.
2.McBean back to back facemaskje. Mind a kettő tökfölösleges volt mert már megállított emberen nyomta. Ez viszont nem tolerálható.
Nem tudom baszogatni a csapatot máshol mert nem voltak rosszak. Beadles gyenge volt, de ez a 4. poszt kb ahol játszik rookieként. És kb itt volt a legkevesebbet.
Orton kifejezetten jó. Morenonak is vannak pillanatai végre. Még a playhívás lehetne kreatívabb, akkor talán jobb lesz.
A Seahawksot verni kell nincs mese.
több mint 14 éve
Fasza meccs volt... 😕JC6Jövő héten majd jobban megy nektek.
Most igy alakult. Nekünk nagyon kellett ez a meccs és W. Öszintén kivánok sok sikert a 2010-es szezonra. A Westből még mindig a Broncos a legszimpibb csapat. Jövő vasárnap igyekszünk a Chargers ellen megismételni a mai eredményt; hogy segítsünk. Nem voltunk jobbak; de valahogy összejött a W.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fasza meccs volt... 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amilyen elvetemült, őt nem fogja zavarni az ilyen, sőt, direkt élvezi.Csak nehogy visszaköszönjön emiatt a Bengals preseason meccs. 😛Knighton; Kampam és Tyson "Krisztusi szerettel" várják. És Anthony Smith is.iktriadÉs ha még pályára is lépne.... 😛manuszka86pályára fog lépni, ezért ő a no2
vannak direkt rá kitalált playekbriareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de nem tudja valaki hol nézhetném a meccset a neten? Hálás köszönet!
több mint 14 éve
Knighton; Kampam és Tyson "Krisztusi szerettel" várják. És Anthony Smith is.pályára fog lépni, ezért ő a no2No, Tebow a backup QB, szerintem ez inkább Jacksonville-nek tudható be egyelőre, mint a tudásának 😀VianÉs ha még pályára is lépne.... 😛manuszka86
vannak direkt rá kitalált playekbriareos
több mint 14 éve
pályára fog lépni, ezért ő a no2No, Tebow a backup QB, szerintem ez inkább Jacksonville-nek tudható be egyelőre, mint a tudásának 😀VianÉs ha még pályára is lépne.... 😛manuszka86
vannak direkt rá kitalált playek
több mint 14 éve
No, Tebow a backup QB, szerintem ez inkább Jacksonville-nek tudható be egyelőre, mint a tudásának 😀VianÉs ha még pályára is lépne.... 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
7-kor kezd a meccsünk?JC6Bezony 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
No, Tebow a backup QB, szerintem ez inkább Jacksonville-nek tudható be egyelőre, mint a tudásának 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
7-kor kezd a meccsünk?
több mint 14 éve
Thx.Az utolsó rajt előtti beharangozó by Black_Adder:A QB poszton el lett írva, Quinn ott is Richard lett. Érdekes lenne. 😊ulpianus
http://denversports.blog.hu/2010/09/11/broncos_a_szezonkezdet_elott
És már csak alig több, mint 8 óra... 😀TheMileHighCity
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Köszi! 😉Az utolsó rajt előtti beharangozó by Black_Adder:A QB poszton el lett írva, Quinn ott is Richard lett. Érdekes lenne. 😊ulpianus
...már csak 4 és fél óra... :rolleyes:
több mint 14 éve
Az utolsó rajt előtti beharangozó by Black_Adder:A QB poszton el lett írva, Quinn ott is Richard lett. Érdekes lenne. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Az utolsó rajt előtti beharangozó by Black_Adder:http://denversports.blog.hu/2010/09/11/broncos_a_szezonkezdet_elott
És már csak alig több, mint 8 óra... 😀
több mint 14 éve
Kik? Az ESPN-esek? 😀Hát, ha a Jax-et nem verik meg akkor senkit.DM13Hát talán Dumervillel a kezdőben több esélyt adnának.Viande msot őszintén ki a faszt érdekel hogy milyen esélyt ad pár csicska az ESPN-n?
Ők játszák a meccset? Nem. Ennyi.haromt
több mint 14 éve
Hát, ha a Jax-et nem verik meg akkor senkit.Hát talán Dumervillel a kezdőben több esélyt adnának.Viande msot őszintén ki a faszt érdekel hogy milyen esélyt ad pár csicska az ESPN-n?
Ők játszák a meccset? Nem. Ennyi.haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát talán Dumervillel a kezdőben több esélyt adnának.Viande msot őszintén ki a faszt érdekel hogy milyen esélyt ad pár csicska az ESPN-n?
Ők játszák a meccset? Nem. Ennyi.