Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
The Denver Broncos have claimed running back Andre Brown off of waivers from the New York Giants2009ben 4. körös pick volt, de aztán elszakadt az achillesze...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Tegnap "csak" 6 millát basztunk ki az ablakon a semmiért...akikeNincs cap, Bowlennek meg van pénze, úgyh nem gond.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
xrace77
4 513
Demaryius Thomassal mi lett?ThundersNFLBay-Bay művésznévvel az 53-as keret tagja. 😉
több mint 14 éve
Demaryius Thomassal mi lett?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Tegnap "csak" 6 millát basztunk ki az ablakon a semmiért...akikeSzerintem ez csak jó, több helyünk lesz Champ-re.
több mint 14 éve
Tegnap "csak" 6 millát basztunk ki az ablakon a semmiért...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Azért ne becsüljétek le Gronkowskit.BazzaniÉn nem ismerem, tőlem megkapja a bizalmat - igaz, ma bárki megkapja, mert arra ébredtem, hogy rokon hozott nekem házi páleszt 😀 - Smith-t cserélni akartuk, Branson sérülésével kellett egy elkapó TE. Schefflert nem sírom vissza, furkálódjon csak máshol a csapata ellen.
több mint 14 éve
Azért ne becsüljétek le Gronkowskit.Nálunk speciel Bly is szar volt...
Én sajnálom,hogy nem fért be a csapatba.
Sztem meglepetést fog okozni és jó értelemben.
Azért érdekes,hogy állítólag nálatok szar volt Alphonso,mi meg símán kiratktuk miatta Bly-t.Bazzani
több mint 14 éve
Azért ne becsüljétek le Gronkowskit.Én sajnálom,hogy nem fért be a csapatba.
Sztem meglepetést fog okozni és jó értelemben.
Azért érdekes,hogy állítólag nálatok szar volt Alphonso,mi meg símán kiratktuk miatta Bly-t.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na még egy kukakör volt + Stokley cut helyett IRSeth Olsen (ez meglepi), Branson, Geer, Garland, Britt Davis, Worrell Williams, McCarthy, Stehle, Alexander hát akkor megvan a roster akkor
QB: Orton, Quinn, Tebow 3
RB: Moreno, Buckhalter, Ball, Hall 4
FB: Larsen 1
WR: Gaffney, Lloyd, Royal, Decker, Bay-Bay, Willis 6
TE: Graham, Quinn, Gronkowski 3
OT: Clady, Harris, Batiste 3
OG: Beadles, Kuper, Daniels, Hochstein 4
C: Walton, E.Olsen 2
26
DE: McBean, Bannan, Thomas, L.Smith 4
NT: Jam.Williams, Fields 2
OLB: Ayers, Moss, Hunter, Atkins 4
ILB: DJ Williams, Haggan, Woodyard, Mays 4
CB: Champ, Goodman, Cox, Thompson, Jones, Vaughn 6
S: Dawkins, Hill, McBath, Bruton 4
24
ST: Prater, Colquitt, Paxton 3
Érdekes hogy megtartottuk mind a két szar RB-t
A Gronkowskis trade szánalom. Seth Olsen kivágásán meglepődtem. Akárcsak Greenen. Baraka Atkins rostercsinálása is furcsa, Vaughn viszont a titkos favoritom volt.
Daniels és Vaughn személyében 2 idei UDFA csinált rostert.
több mint 14 éve
LOLAlighanem azért kellett McDaniels-nek Gronkowski, mert Belichicknek is van egy 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szánalom.
több mint 14 éve
Mayhew jó az ilyenekben.hehe, egy TE jön onnan ahová Scheffler miatt nem fér be 😛Hörimár tavaly is csak a PSbe került, így idén valszeg már cut lett volna inkábbOrk
a Denverből waivelt Polumbust is eladta (!) a Seahawksnak pickért 😀
több mint 14 éve
Alfi - D. Gronkowski csere a lions-al.szabaGondolom Branson helyére. Csak azt nem értem, h minek, és h miért pont ő.
több mint 14 éve
hehe, egy TE jön onnan ahová Scheffler miatt nem fér be 😛Hörimár tavaly is csak a PSbe került, így idén valszeg már cut lett volna inkább
több mint 14 éve
jó akkor egy max 5. körös + Gronkowski <-> 1. körös pick (Seahawks Earl Thomas-t húzta vele)tavaly laza 220 pick volt köztük 😀OrkDe ad picket a Lions.tenorx
több mint 14 éve
tavaly laza 220 pick volt köztük 😀OrkDe ad picket a Lions.
több mint 14 éve
tavaly laza 220 pick volt köztük 😀ráadásul aszhem 1. körös picket adtak a Smithes pickért a drafton 😊
több mint 14 éve
szaba
10 502
Alfi - D. Gronkowski csere a lions-al.
több mint 14 éve
Stokley cutKár érte, de Willis fiatalabb, STben is játszik és az egész offseasonben az egyik legtöbbet ő dolgozta a csapatban.
Remélem Stokley talál magának egy szimpatikus jó csapatot, még 3 év simán lehet benne... Fontos pillanatokban mindig lehetett rá számítani.
több mint 14 éve
Green cutEz már kicsit meglepőbb. Én a patsben nyújtott teljesítményétől mondjuk nem voltam elájulva...
Jarvis Green collected a $2.5 Million signing bonus, $755,000 guar salary from Broncos for this year. So walks w/$3.255M for 6 months work.Höri
Lehet Phonsonak csináltunk helyet, h egy 2. körös picket mégse cutoljunk 1 év után.
több mint 14 éve
Green cutJarvis Green collected a $2.5 Million signing bonus, $755,000 guar salary from Broncos for this year. So walks w/$3.255M for 6 months work.
több mint 14 éve
Darrell Reid cut.Még úgy se meglepő, h Doom ir-re került.
Bransont nagyon sajnálom, jól nyomta az offseasonban, de elég jók a WR-ek ahhoz h túl éljük a hiányát. Gondolom Geer kerül rosterre helyette...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elvis mellett vsz Branson is megy IR-re... És elvileg hozunk valami rutinosabb RB-t a kivágottak közül