Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ezt a játékot győzelemre játsszák nem szép passzra.
Ebben Tebow nagyon jó. Passzolni meg csak megtanítják.
A védelem fontos volt, de ha valakiben nincsmeg ez a győzniakarás a meccs sima L lett volna.

Nem one man show ez, de be kell látni nem először hozza vissza a mérkőzést.
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Csak a második félidőre sikerült felébrednem, de ahogy nézem, nem maradtam le lényeges dolgokról... 😊

Jó-e most a támadójáték? Szerintem jó is, megy rossz is. Jó, mert a győzelmet meg tudjuk szerezni és végig a meccsben vagyunk, de rossz is, mert nem elég magabiztos a csapat és a védelem nélkül ez a meccs tuti nem lett volna meg...

A védelem ellenben stabilan nagyon jó. Goodman-nek volt egy bizonytalanabb időszaka a második félidő elején, de aztán javított és később már, ahogy hallgattam, nem nagyon volt gond vele. Doom és Von így együtt, szerintem most már ez simán kijelenthető, liga elit pass rush páros, ennyi... 😊

Tebow: az öreg Al Davis nagyon bírná, a ő mottója is ez lenetne: Just win, Baby! 100-szor, 1000-szer el lehet mondani, ha kell: amíg nyer, addig az igazi szurkoló számára mindegy, hogyan nyer. Lehet mondani, hogy ezt a meccset a védelem nyerte meg és van is alapja, mert pontot is szereztek, meccsben is tartották a csapatot, de azért a végén ők is csak imádkozni tudtak, kellett Tebow és a támadósor a győzelemhez, márpedig az első szép Royal önálló play után az a drive Tebow-ról szólt nagyrészt.

Én most is azt írtam meccs előtt, hogy ha nincs visszalépés, esetleg fejlődés látható, akkor már elégedett leszek. Nos, visszalépést nem éreztem, sok előrelépést se, de elégedetlen nem vagyok, semmiképpen... 😊

Jah: Britton Colquitt -> Pro Bowl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
LOL jet fans are all gone! and all the Tebow h@ters are in. Point is: THIS IS A TEAM WIN! All of you haters want tim to do all the work, but fail to see that defense and offense and every player has a part on it. He had the chance to win it for us, and got it! THATS WHAT HE DOES!

Delonso_: mennyit kaszáltál? 😀 az utolsó drive előtt kellett volna fogadnod 😀 😛JC6
😊 5 juroból lett Timvarázs által 17.
Nincsenek erre szavak...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Postgame beszélgetés a Broncossal:
http://www.nfl.com/videos/nfl-thursday-night-football/09000d5d8243b704/Tebow-joins-the-set?module=HP11_content_stream
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Fox nincs Tebow ellen. Akkor dobáltná, nem pedig megengedné neki ezt az offenset. Neki jó ha nyernek, akárki nyer. Ha Tebow nyer meccsenként 1 passzal akkor az őt is dicséri. Nem véletlen örült mint állat a (Tebow) TD után. Neki ez nem a kedvenc csapat mint a szurkolónak. Neki ez egy munka. Ha nyer jó fizet évtizedekig, ha nem akkor kevésbé. Nem érdekli sem Tebow sem Luck, ha dől a lé.ulpianus
Melyik a kedvenc csapata? 😀JC6
Semelyik. Ez üzlet. Ha kirúgják és holnap felveszik a konkurenciához, akkor kidobja a Broncos Rolexet, és veszi fel a zöld/piros/lila ruhát.ulpianus
De jó hogy nem kéket írtál :rolleyes:
több mint 14 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Egyszerűen hihetetlen. Akkor volt ennyire jó Broncos drukkernek lenni utoljára mikor 6-0-al kezdtünk. De abból nagy pofára esés lett. Most remélem nem lesz. Innen már csak megcsinálják a 8-8-at. Nálam ez a cél. Efelett már már bibliai csodatétel.

Tebow az Tebow. Hihetetlen hogy az utsó driveban mit csinált. De egyszerűen nem lehet nem dícsérni a defense-t akik megteremtették neki a ziccert. Mert ez a drive sz*rt se ért volna ha nem 10-13 van a táblán hanem mondjuk 10-27... Ugyebár.

Komolyan attól féltem hogy Dawkins után nem lesz még 1 hasonló kaliber a védelemben de Von Miller... Te jó ég! Mit művel az a gyerek???? Abszolult nem úgy játszik mint 1 újonc. Kicsit csalódott voltam mikor őt húztuk Fairley és Dareus helyett, de durván igazuk lett az illetékeseknek. A 2-ért együtt nem adnám oda. Ha nem lenne újonc még Pro Bowl esélyes is lehetne. Vagy azért az tulzás? Csak én érzem úgy hogy ennyire jó?

Ti vettetek már mezt USA-ból? Honnan érdemes? Hogyan ment? Még megy a dilemma hogy TT vagy Miller de kell 1 az tuti. Lehet veszek egy Millert magamnak meg egy TT-t a fiamnak. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudok elaludni, de regényt sem akarok írni, lusta vagyok, majd ha felkelek. Jó éjt! 😀
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
igazából az offense olyan amilyen 😀 én jobban örülnék ha jövőre még hagynánk hagy fejlődjön TT keze, meg az hogy jobban olvassa ha összeomlik rajta a fal

amúgy Foxot az utolsó driveig bele bírtam volna ölni egy kanál vízbe, mert egyszerűen impotensen konzervatív futójátékokat hívott
remélem szándékosan, ha igen zseni, ha nem egy f@52 😀( sajnos utóbbitól félek)Negritis
mccoy hívja. az elején am nem volt konzervatív, wr passz, 4th down, akkor még ment is, noha ezek pont nem jöttek be

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Fox nincs Tebow ellen. Akkor dobáltná, nem pedig megengedné neki ezt az offenset. Neki jó ha nyernek, akárki nyer. Ha Tebow nyer meccsenként 1 passzal akkor az őt is dicséri. Nem véletlen örült mint állat a (Tebow) TD után. Neki ez nem a kedvenc csapat mint a szurkolónak. Neki ez egy munka. Ha nyer jó fizet évtizedekig, ha nem akkor kevésbé. Nem érdekli sem Tebow sem Luck, ha dől a lé.ulpianus
Melyik a kedvenc csapata? 😀JC6
Semelyik. Ez üzlet. Ha kirúgják és holnap felveszik a konkurenciához, akkor kidobja a Broncos Rolexet, és veszi fel a zöld/piros/lila ruhát.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
amúgy erre a Luck felhajtásra mindig az FNL sorozat jut eszembe, pontosan az első rész, vagy akár a film is /ne legyen úgy/
nem biztos hogy jó ötlet beáldozni valamit a bizonytalanra

remélem Von 58 Miller megkapja a DROY-t!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 14 éve
khm, már 9.5 sacknél jár Von 😉
amúgy Tebow nehezen tudott volna többet hozzátenni, hisz tudjuk a passzolás nem erőssége
viszont az utolsó DRIVE az nem volt gyenge 😛

-
jah és első postom üdv srácok 😀Negritis
ezen a meccsen 9 tackle 1,5 sack 1FF és volt PDje is.
nálam ő a man of the match

amúgy üdv 😊

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Melyik a kedvenc csapata? 😀
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Mondjuk Elway arca is egy esettanulmány volt. 😊

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
jah és inkább a secondaryt erősíteném draftról, ha van rá lehetőség
esetleg OL-t, de se elkapót nem várok se QB-t
RB feles úgyis kórház 😀

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Fox nincs Tebow ellen. Akkor dobáltná, nem pedig megengedné neki ezt az offenset. Neki jó ha nyernek, akárki nyer. Ha Tebow nyer meccsenként 1 passzal akkor az őt is dicséri. Nem véletlen örült mint állat a (Tebow) TD után. Neki ez nem a kedvenc csapat mint a szurkolónak. Neki ez egy munka. Ha nyer jó fizet évtizedekig, ha nem akkor kevésbé. Nem érdekli sem Tebow sem Luck, ha dől a lé.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
igazából az offense olyan amilyen 😀 én jobban örülnék ha jövőre még hagynánk hagy fejlődjön TT keze, meg az hogy jobban olvassa ha összeomlik rajta a fal

amúgy Foxot az utolsó driveig bele bírtam volna ölni egy kanál vízbe, mert egyszerűen impotensen konzervatív futójátékokat hívott
remélem szándékosan, ha igen zseni, ha nem egy f@52 😀( sajnos utóbbitól félek)

több mint 14 éve
amúgy Tebow nehezen tudott volna többet hozzátenni, hisz tudjuk a passzolás nem erőssége

-
jah és első postom üdv srácok 😀Negritis
üdvök 😉

több mint 14 éve
Azért Fox elég szerencsétlen helyzetben van.Nem azzal nyer a csapat (Tebow), akivel szeretné.De sajnálom 😂 😂 Gondolom első éves edzőként azért nem akar nagyon lebőgni, de a csapat pedig TT-vel képes győzni. Dobni még mindig nem tud, megkockáztatom tavaly még jobban is játszott, de jön a W, más nem számít.Luck és Barkley felejtős 😛, de Landry Jones még a zsákban van, ha mégis QB-t húzunk. :/

több mint 14 éve

-
jah és első postom üdv srácok 😀

több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
A csapat megint nyert. Hihetetlen. Tebow 50% alatt passzolt, de amig nyer a csapat, addig elviselheto. Vedelem a statok alapjan nagyot jatszott (nem tudtam megneznio a meccset, de majd megrendelem) Von Miller pedig egy szorny. Mar most 8 sacknel jar!!!!

ja, es a mar emlegetett 2005-os vedelem:

http://www.youtube.com/watch?v=vBXfwAuzF7g

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Hihetetlen győzelem, ilyen se sok volt besztcsensszel, de most újra:
The 4th quarter belongs to the Broncos! :cool:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért a Jets nem egy krumplinudli csapat és csak megnyertük.Persze ez elsősorban a D-nek köszönhető 😛
Asszem beszerzek egy Von Milleres siget 😀aztec
Én meg egy TT, Dawk és Miller mezt 😀
több mint 14 éve
Azért a Jets nem egy krumplinudli csapat és csak megnyertük.Persze ez elsősorban a D-nek köszönhető 😛
Asszem beszerzek egy Von Milleres siget 😀

több mint 14 éve
Újabb 4th quarter comeback 😊
de ne feledjük a védelmet se, hihetetlen nagyot játszottak. Utoljára 2005-ben voltak ilyen jók

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOL jet fans are all gone! and all the Tebow h@ters are in. Point is: THIS IS A TEAM WIN! All of you haters want tim to do all the work, but fail to see that defense and offense and every player has a part on it. He had the chance to win it for us, and got it! THATS WHAT HE DOES!

Delonso_: mennyit kaszáltál? 😀 az utolsó drive előtt kellett volna fogadnod 😀 😛