Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Engem nem az érdekel, hogy elismeri-e, hogy szar volt a döntés, azt látta mindenki és nem is látom mivel tudná védeni, ha akarná. Engem a döntés oka érdekelne nagyon. Wilson-ban nem bízott? Az OL-ben? Az elkapókban? Vagy túlzottan is bízott McManusban? Nyilván ezt soha nem fogjuk megtudni, pedig ez többet árulna el Hackett-ről és a csapat állapotáról, mint egy ilyen semmitmondó hiba-elismerés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Mi van , akkor, ha odaadja Wilsonnak, és Wilson elrontja?ha 48 másodperc, 4&5 és odaadja Wilsonnak aki elrontja akkor nem Hackett a hibás imo
Helmut _Professional drinker
főleg ha a play jónak is tűnik
ha futást hív és sikertelen ő a hülye
ha a fal bassza el akkor Paton és Hackett a hülye
de itt a rugás akkor is rossz döntés lett volna ha bemegy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mi van , akkor, ha odaadja Wilsonnak, és Wilson elrontja?pedig mondhatná hogy Lock a hibás elvégre nem működött jól mint beépített ember, ha kiharcolja a kezdő pozíciót akkor nyertünk volna 😊Az a baj, hogy bár ez egy rossz döntés volt, nem egyedül ezen múlt. Több rossz döntés, több felkészülésbeli hiányból fakadó egyéni hiba vezetett oda, hogy elvesztettünk egy kötelezőnek hitt meccset. Ilyen szempontból kár, hogy ekkora figyelmet kap a 4&5, mert így nem vesszük észre a többi hibát, pedig volt bőven mind game menedzsment, mind felkészülés terén...Nathaniel Hackett on his decision to kick the field goal instead of go for it on 4th-and-5: "Looking back at it, we DEFINITELY should have gone for it"
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) September 13, 2022
Tetszik, hogy bevallalja, hogy elszarta. Ebben már messze tremendousjob előtt van.
roberto23
Persze nem lenyilatkozni kell, hogy mit rontott el, hanem javítani rajta, és ha a 4&5 miatt szivatják, akkor arra ismerje be hogy tévedett. tremendousjobot már azzal veri, hogy nem dobta be McManust esetleg valami úton-módon Lockot a busz alá
Black_Adder
a 4&5 és az utolsó 1 perc kabaré volt, de nem azon múlt
mikor neki ment a 4.nek és nem lett meg én azt mondtam hogy neki kell menni és tartom is hoz az nem volt rossz döntés. A hívott play rosszul volt kivitelezve.
Az O# alapvetően tudott haladni, sztem ott nüanszok voltak elbaszva
viszont azt első félidős D# és a returning team munkája az egész meccsen elég gyenge volt
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
pedig mondhatná hogy Lock a hibás elvégre nem működött jól mint beépített ember, ha kiharcolja a kezdő pozíciót akkor nyertünk volna 😊Az a baj, hogy bár ez egy rossz döntés volt, nem egyedül ezen múlt. Több rossz döntés, több felkészülésbeli hiányból fakadó egyéni hiba vezetett oda, hogy elvesztettünk egy kötelezőnek hitt meccset. Ilyen szempontból kár, hogy ekkora figyelmet kap a 4&5, mert így nem vesszük észre a többi hibát, pedig volt bőven mind game menedzsment, mind felkészülés terén...Nathaniel Hackett on his decision to kick the field goal instead of go for it on 4th-and-5: "Looking back at it, we DEFINITELY should have gone for it"
Tetszik, hogy bevallalja, hogy elszarta. Ebben már messze tremendousjob előtt van.
roberto23
Persze nem lenyilatkozni kell, hogy mit rontott el, hanem javítani rajta, és ha a 4&5 miatt szivatják, akkor arra ismerje be hogy tévedett. tremendousjobot már azzal veri, hogy nem dobta be McManust esetleg valami úton-módon Lockot a busz alá
Black_Adder
a 4&5 és az utolsó 1 perc kabaré volt, de nem azon múlt
mikor neki ment a 4.nek és nem lett meg én azt mondtam hogy neki kell menni és tartom is hoz az nem volt rossz döntés. A hívott play rosszul volt kivitelezve.
Az O# alapvetően tudott haladni, sztem ott nüanszok voltak elbaszva
viszont azt első félidős D# és a returning team munkája az egész meccsen elég gyenge volt
több mint 3 éve
Az a baj, hogy bár ez egy rossz döntés volt, nem egyedül ezen múlt. Több rossz döntés, több felkészülésbeli hiányból fakadó egyéni hiba vezetett oda, hogy elvesztettünk egy kötelezőnek hitt meccset. Ilyen szempontból kár, hogy ekkora figyelmet kap a 4&5, mert így nem vesszük észre a többi hibát, pedig volt bőven mind game menedzsment, mind felkészülés terén...Nathaniel Hackett on his decision to kick the field goal instead of go for it on 4th-and-5: "Looking back at it, we DEFINITELY should have gone for it"
roberto23
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Nathaniel Hackett on his decision to kick the field goal instead of go for it on 4th-and-5: "Looking back at it, we DEFINITELY should have gone for it"
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Adams tükör sima 4-3 OLB lett. Ha felszedne még 5-10 fontot, akkor kb prototípus.Tyűha, komoly bajok vannak.A safety akkor ér hátul valamit ha atletikus vagy magas a játékintelligenciája. Jackson már öreg, hiába rutinos simán körbefutják. Simmons elit közeli, de nem extra fizikálisan sem játékintelligenciában, hogy Ed Reed, Polamalu, Adams vagy Mathiue szerepkorben tolja és azt "csináljon amit jónak lát"Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...Mahomes és Herbert diviziójában pont optimális felzavarni a safetyket a LoS-re, egyik se használná rögtön az üres pálya közepét mély bombákkal...
FLZOLI
empty taxi
FLZOLI
Ed Reed világ életében mélységi safety volt, Polamalu tényleg all-rounder, Mathieu legalább annyira nickel CB mint safety, Adams meg gyakorlatilag LB Seattle-ben, őket egy kalap alá venni az kb. olyan mintha egy kalap alá vennéd Kimmichet, De Bruynét, Casemirot meg Nkunkut mondván h mind középpályás!
empty taxi
több mint 3 éve
Lányos zavarában Wilson majdnem úgy zárta a meccs utáni interjúzást, hogy Go Hawks! 😅
több mint 3 éve
Vipera hol vagy?Csak kapkodod a fejed, hogy pörög a fórum.. Tekerj csak lejjebb, nagyon frankó bejegyzést talalsz tőle.. 😊
jobbágy#JC6
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Pont akartam írni, nézzük a jó oldalát. Nálunk senki sem sérült meg.. Erre Meinerz, 4 hét, hamstring.. 😢
több mint 3 éve
Vipera hol vagy?
több mint 3 éve
Ps te movetwitter.com/AricDiLalla/status/1569790628489314304?t=JpPyPJpHh2NHMuphNF9bVw&s=19
több mint 3 éve
Én kialudtam magam, tanítottam egy egészségeset, megittam egy ice teát és teljesen biztos vagyok benne, hogy a deal része volt, hogy ilyen szituációban az első seattle-i meccsen nem mehetünk rá a győzelemre. Épeszű ember nem hozna ilyen döntést, hogy rúgjuk el 64ről (3 yarddal McManus milehigh rekordja felettről), ahelyett, hogy az Isten pénzén plusz egy kicsin megvásárolt Wilson kezébe adnánk a labdát, Hackett pedig nem hülye, úgyhogy ez még a trade értéke volt. Pont.| (Csak magamat próbálom vigasztalni) |
több mint 3 éve
Ha kikapunk megváltoztatom. 😀Ha a Houston ellen sem sikerül nyerni, akkor kardomba dőlök, aztán a síron túlról is követelem a lemondását. 😀Ez esetben nicken legyen Zombichill! 😀
Gerichill
empty taxi
több mint 3 éve
Na. Így pár órával később, kicsit lehiggadva.Kettéválasztanám a két félidőt mert teljesen más arcot mutattunk mindkettőben.
Az elsőben a D nulla volt. Semmi nyomás a QB-re, rendre lecsúszott szerelési kísérletek. Egyedül PS2-t tudnám dicsérni. De az egész gépezet, nyikorgott, rozsdás volt. Evero javára írom, hogy a szünetben tudtunk ezen változtatni. A másodikban majdhogynem tökéletes munka volt.
Az O viszont szerethető volt még úgy is, hogy látszott mennyire hiányzik Tim Patrick.
Egész más lenne a leányzó fekvése Sutton mellett még egy nagy célponttal. Jeudy is a dropjától eltekintve jól mozgott, előre lépett. A TE állományunk......legalább blokkolni már úgy-ahogy tudnak, az elkapást még csiszolgatni kell erősen. A két futó sem volt rossz. A két fumbli bazinagy pech, ilyen az idén biztos nem lesz. Márminthogy kettő rögtön egymás után. De lehet, hogy a következő 10 idényben sem.
(Olvastam a meccs alatt az élő topicban, hogy volt aki Javonte fumbliját is Gordon nyakába varrta 😀 Azért ennyire ne essünk már át a musztáng túloldalára.)
Wilson nem volt tökéletes de jó volt. Jó volt látni végre egy kompetens irányítót akiben lehet bízni. Voltak hibái de ezt rá lehet fogni, hogy nincs még meg a kémia. Ennél rosszabb sose legyen. Erre vártunk évek óta. Ne sírjon a szánk 😊
Hackett elbaltázta a végét, ezen nincs mit szépíteni, remélem nem lesz sok ilyen hibája. 64-ről bármilyen jó is McMoney, lehet, hogy otthon se rúgta volna be.
Az O tudott haladni, oda kellett volna adni a lasztit Wilson-nak. De a meccs nem ezen ment el, hanem már bőven előtte be kellett volna darálni a Hawkst.
Nem nagyon szeretem a statisztikákat mert a miértjét sose mutatják meg a számoknak, de láttam egy meccsösszegzőt. MINDEN egyes játékelemben jobbak voltunk. Csak a pontokban nem, ez a gebasz. De ezen lehet és kell is javítani. Egy bolhafingnyi kis szerencsével - vagy kevesebb pechhel - ezt a meccset 2 TD különbséggel kellett volna behúznunk.
Az érzelmi oldalát még megemlíteném. Ami feltűnt, rögtön a kezdéskor, hogy a Hawks sokkal jobban rápörgött a "csakazértis" szitura. Úgy jöttek ki, hogy most kettéharapnak bennünket. Mi meg mintha akkor kászálódtunk volna ki a nyugágyból, hogy jéé, ezek nyerni akarnak ellenünk.
Összességében inkább volt biztató a játék, mint nem. Fejlődni kell sok mindenben persze. De bizakodó vagyok.
És rohadtjó volt megint Broncos meccset nézni. 😊
Positive Vibration
több mint 3 éve
Nem az a gond, hogy nem rugja be. Ha van vissza mondjuk 5mp a rövidítő játékra, vagy 4. és hosszut kellene teljesíteni, érthető lenne miért rúg, ahogy az is, hogy range-en kívül kihagyja. A probléma itt az, hogy Hackett hozott egy nagyon buta döntéssorozatot egy olyan csapat ellen, ahol sejthette, hogy több sanszunk lesz nyerni. Nem _csak_ az utolsó play, hanem sok negyediknél kivette Wilson kezéből. Nyilván elnézi az ember az első meccsen, pláne egy ilyen kellemetlen mázzal megkenten, de azért sajnálja is, mert az egyiket tuti megcsinálta volna, de valszeg többet is. Wilsont meg nyilván a lets ride-os remegés miatt veszik elő többségében, hogy haha, mégse.Hozzateszem, ez nem egy vagy sikerül, vagy kuka projekt. Ha Wilsonnal 2027-ben nyerünk SB-t Alex Smith irányítása alatt, akkor is sikeres a trade, ahogy akkor is, ha elhasal az SB projekt, de stabilan elit ő és a csapat is. Szóval ez most az elozo evekhez kepest mindenkepp uj helyzet.
több mint 3 éve
Mondjuk azt sem mondták a hírekben (aka Rams topic), hogy nem lesz pár rázós kanyar az úton, vagy az indulásnál. Értem, hogy kurva fájó a kezdet, nekem is az, de nem vagyok hajlandó az elmúlt hat év hitványságát egy újonnan induló, és minden elemében kicserélt stáb nyakába varni. Ha a hatodik meccs után is ennyire csikorog a gépezet, akkor előveszem a kritikus énemet. Teljesen irreális az FK tudósítás, látszik, hogy tele van indulattal a szerző. Apám útravalóját ajánlom a szerzőnek: kisfiam mindig a gondolataidat közöld, sosem az indulataidat. Felesleges Wilsonon elverni a port. Egy ennyire érzelemdús meccsen. Érezhető volt, hogy nem éppen szeretettel fogadták, és a Seahawks stadion azmoszférája amúgy sem épp idilli a vendégcsapatoknak. Mindegy mennyit adtunk érte és mennyiről szól a szerződès. Itt még mindig emberek játszanak, s nem pedig mesterséges intelligenciák. Ő is megremeghet ettől. Végigvitte a driveokat, 3 td maradt benn, te-ek és rb-k hibájából. És kulcspaszt vétett Jeudy is. A csapat hozta ezt össze. Edzőstül. Miközben, ha volt csapat, aki fel tudott készülni Wilsonból az első fordulóban, az az, akinél az elmúlt évtizedet töltötte. Presztizsmeccs volt ez Wilson ès az ősz apó között.. Nem véletlen, hogy nem voltak meg a legerősebb skilljei. Novemberben és decemberben kell a topon lenni. Persze jók a szeptemberi győzelmek is. Amúgy tavaly volt egy hasonló szitu. Meki csapkodta a sisakját az oldalvonal mellett, mert Vic nem engedte fel rekordot rúgni az utolsó pillanatokban. Lehet félidő volt. Fangiot nem dumálta meg Meki, el is basztuk. Volt itt kritika, mert Meki berúgta volna. Most meg nem rúgta be. A csapat és a stáb most tanulja egymást. Hackett okulni fog ebből. Képes rá. Klassz, hogy pörög a fórum. Kansas ellen megbosszuljuk ! 😊
több mint 3 éve
Ha a Houston ellen sem sikerül nyerni, akkor kardomba dőlök, aztán a síron túlról is követelem a lemondását. 😀Ez esetben nicken legyen Zombichill! 😀
Gerichill

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Részemről még annyit szerettem volna írni, hogy számomra az újonc vezetőedző státusz sem ad feltétlen felmentést, mert pl Dabollal a Giants tudott nyerni, Eberflus a Bears-zel tudott nyerni. Hackettet ugyanakkor még képesnek tartom a tanulásra, úgyhogy nem látom teljesen reménytelennek, de bőven van mit bizonyítania a következő fordulókban.
Ha a Houston ellen sem sikerül nyerni, akkor kardomba dőlök, aztán a síron túlról is követelem a lemondását. 😀
UFF, beszéltem
több mint 3 éve
Meglett volna az hosszra 70-ről is, ettől még nem küldöm oda a K-t 4&5-nél, hacsak nem bízol épp kevéssé a támadósorban...Valszeg Meki megmutatta a mesternek a meccs elotti 70-eset ureskapura, aki aztan elkepedt hogy wow de nagy kiraly vagy. Majd amikor megkerdezte mennyirol vagy jo ma este es bemondta a 64-et kerdes nelkul bekajalta. Meki is megeri a penzet, mert sajat bevallasa szerint o diktalta be bemelegites utan a 64-et. Idiota.tessék:Peyton, Sharp és Eli reakciójaAzok az arcok nincsenek meg, mikor bejött McManus? 😀
www.facebook.com/watch/?v=1414086119074770
braxa88
Lecsó
twitter.com/highlghtheaven/status/1569534830538543104
braxa88
Cruyffista

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Valszeg Meki megmutatta a mesternek a meccs elotti 70-eset ureskapura, aki aztan elkepedt hogy wow de nagy kiraly vagy. Majd amikor megkerdezte mennyirol vagy jo ma este es bemondta a 64-et kerdes nelkul bekajalta. Meki is megeri a penzet, mert sajat bevallasa szerint o diktalta be bemelegites utan a 64-et. Idiota.tessék:Peyton, Sharp és Eli reakciójaAzok az arcok nincsenek meg, mikor bejött McManus? 😀
braxa88
Lecsó
braxa88
több mint 3 éve
Nem azt mondtam, hogy ők ugyan azt csinálták csak jóval szabadabban mozoghattak és rájuk volt bízva sokszor, hogy merre mozog (persze az alap defense hívásnak megfelelően)Tyűha, komoly bajok vannak.A safety akkor ér hátul valamit ha atletikus vagy magas a játékintelligenciája. Jackson már öreg, hiába rutinos simán körbefutják. Simmons elit közeli, de nem extra fizikálisan sem játékintelligenciában, hogy Ed Reed, Polamalu, Adams vagy Mathiue szerepkorben tolja és azt "csináljon amit jónak lát"Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...Mahomes és Herbert diviziójában pont optimális felzavarni a safetyket a LoS-re, egyik se használná rögtön az üres pálya közepét mély bombákkal...
FLZOLI
empty taxi
FLZOLI
Ed Reed világ életében mélységi safety volt, Polamalu tényleg all-rounder, Mathieu legalább annyira nickel CB mint safety, Adams meg gyakorlatilag LB Seattle-ben, őket egy kalap alá venni az kb. olyan mintha egy kalap alá vennéd Kimmichet, De Bruynét, Casemirot meg Nkunkut mondván h mind középpályás!
empty taxi
több mint 3 éve
Tyűha, komoly bajok vannak.A safety akkor ér hátul valamit ha atletikus vagy magas a játékintelligenciája. Jackson már öreg, hiába rutinos simán körbefutják. Simmons elit közeli, de nem extra fizikálisan sem játékintelligenciában, hogy Ed Reed, Polamalu, Adams vagy Mathiue szerepkorben tolja és azt "csináljon amit jónak lát"Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...Mahomes és Herbert diviziójában pont optimális felzavarni a safetyket a LoS-re, egyik se használná rögtön az üres pálya közepét mély bombákkal...
FLZOLI
empty taxi
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
tessék:Peyton, Sharp és Eli reakciójaAzok az arcok nincsenek meg, mikor bejött McManus? 😀
braxa88
Lecsó
több mint 3 éve
tuti benne maradt kb 50 yard, ha jobban használják 😛 😀 meg 2 TD 😀 TD 6 pont, fumbli -3, ha elveszti 😀, de ha ö ütközi le a játékost, akkor csak -1 pont 😀a fumble nem mínusz pont?Gordon kevés labdát kapott ezért nem húztátok be ( igen nálam van fantasy-ban) 😀a szerencsét azért nem hozom fel mert az hosszútávon kiegyenlítődikaludva egyet:Azt még tedd hozzá, hogy valóban eléggé balszerencsénk is volt. Ezzel nem akarok felmenteni senkit, de a teljes képhez hozzátartozik.
- gordon takarodj
- a D# a második félidőben egész jól működött
- az O# felemás volt, az RZben egyéni hibák elég gázosak de tudtunk haladni
- ST a kicking teamen kívül nagyon gyenge
- volt half time adjustmnet !!!
- jah igen gordon takarodj
- 4 féleszű helyett 1 értelmes TE kellene
- futás és te védelem pont anynira sebezhető mint vártuk, sajnos
- még mielőtt elfelejtem, gordon takarodj
Negritis, a vajda
Assurbanapli
Negritis, a vajda