Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
👀 our inactives for #HOUvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) September 18, 2022
📰 » https://t.co/xuzfidZg8v pic.twitter.com/jjh3KvsBvA
több mint 3 éve
Viszont kivisszük a Stanley kupát meglengetni.. gyakoroljuk ezt is 😋
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Hamler és Meinerz out, Hinton és Muti jönnek fel a helyükre, valamint Simmons kiesésével Anthony Harris jött a practice squadba (ha volt már akkor sorry).
több mint 3 éve
Az elso fumble a meccsen a GL-on.A personnel es a felallas miatt nem valoszinu a passz.
Ebbol ketfele passzjatek johet, az egyik egy kb nulla ido alatt nagyon szuk terben dolgozo 2 WR-nek egy zsebkendonyi teruletre dobott labda. A kerdes fel lett teve mennyi volt ilyenbol a meccsen, de hozzateszem hogy nulla kemiaval egy uj kornyezetben nem is feltetlenul kell eroltetni meg. A masik passzjatek a meglepo / trukkos ha a ket blokkolo TE route-ra megy es nekik jon hasonloan a tight passz. ( bar csak az egyiket ismerem es lehet itt oriasi tevedesben vagyok, akkor my bad, de itt a TE-k nem azok akikre egy ilyen szituban dobok).
A felallas is orditja a futast, a ket elkapo kozel a labdahoz all fel es ertelemszeruen a CB-k a kulso vallukra allnak fel ami befele tereli oket, az ido mire atmennenek a masik oldalukra a vedonek . Cserebe es ez a kulcs a S fel tud allni az elkapok es a labda koze. Egy allasbol tartozik a falhoz futas ellen es passzhoz. Ha hihetobb passzjatekot akarok elerni akkor szelesebben, ( es/vagy ) mindketto oldalon szethuzom a D-t es akar abbol futhatok is.
A D reszerol nezve ez nem egy eldontendo kerdes, a ket CB kivetelevel akik foglalkoznak az emberukkel, a S olvas de remek helyen varja a megoldast a tobbiek meg futas es ket alacsony szazaleku es veszelyu TE-re figyel amit a legkonnyebb kezelni ha rogton megutik oket ha routera mennenk. Tiszta, egyszeru nyilt jatek a D-tol. A kimeneteltol fuggetlenul ami lehet legkozelebb osszejon de akkor sem azert mert tuljartak a D eszen. Raadasul rosszul kivitelezve a matek szerint es erre utalt Helmut is egyszeruen a S miatt D letszamfolenybe erkezik a futo, ezert kellett volna huznia a POA-re 85-nek ha jo labon ha nem( nem tudom ) de akkor is az lett volna a jatek ha mar arra megy a futas vagy es szerintem ebbol a felallasbol ez a legjobb jatek itt hogy a masik iranyba kellett volna futni es arra a blokkolo TE-k alkalmasak lettek volna ( sokkal jobban mint a passzjatekra ) es meg fekszik RW-nak is. RW fut az RB blokkjaval is ( biztos kikap, de eleg ha csak lelassitja a vedot ) hisz a bal oldalon 4 vedo ellen 5 tamado ha jatszik RW.
A fumble nelkul is gyenge itt a hivas-kivitelezes, de a Denver itt konnyeden fejlodni fog minden teren es lesz RW kezebe adva a labda is, bar akkor is jobb lenne majd ha nagyobb esellyel megoldhatot kap majd.
több mint 3 éve
Atyaég!omaha
Wilson nem cserélte le a kézjeleket. Tyler Lockett végig olvasta.
Nem mondok semmit.
Helmut _Professional drinker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Atyaég!Wilson nem cserélte le a kézjeleket. Tyler Lockett végig olvasta.
Nem mondok semmit.
több mint 3 éve
www.fanatics-intl.com/en/nfl/denver-broncos/denver-broncos-po-fly-fleece-hoodie-mens/o-1338+t-03375796+p-010164864110+z-9-3003785773?_s=Trans_GlobalTrigger&loc=en-GB&cur=EUR&utm_medium=email&utm_source=order_confirmation-OC1&utm_content=11883817&utm_position=0&SFMC=2217532_3022888_290_754b1028527155ae5d7263db7d260653Sajnos nem jó a méret, eladnám.
2XL.
Ugyannyiert, amennyiért vettem.
Valaki?
több mint 3 éve
Nem kéne itt Tebow-val baszakodni.. Ha így folytatjuk, rövidesen benéz Sóbri, és akkor lesz bajunk elég.. 😅
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Nah mégis milyen...Milyen Wilson?Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
Bozontron

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Naugye!Milyen Wilson?Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
Bozontron
több mint 3 éve
Milyen Wilson?Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Szerintem meg ez a nagy flém nemmellesleg irdatlan mennyiségű szakmázgatást termelt ki magából, ami sosem baj.Vagy csak én kezdtem el videózni a Helm által kielemzett playeket, hogy megértsem mi a tökömről is beszélt? 😀
több mint 3 éve
Engem sem zavar, jöjjön csak mindenki Denver témában megnyilvánulni, pezsegjen a topik! 😊
több mint 3 éve
Túlszakmáztuk 😀Ez mar a Wilson korszak. Aki megelte a Tebow korszakot, ne lepodjon meg.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
ulpianus
több mint 3 éve
Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ez mar a Wilson korszak. Aki megelte a Tebow korszakot, ne lepodjon meg.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Bedobom vitaindítónak, bár lehet, hogy későn, de nekem kellett 3 nap, hogy eljussak filozofálgatásig a hétfő éjjel után.Én érteni vélem a Te olvasatodat, nyilván szétvágott volna az ideg, hogyha a negyedik kísérlet nem sikerül, de elfogadtam volna, mert a másik lehetőség egy 64 yardos fieldgoal, ami a második leghosszabb az NFL történetében (és amit McMoney kettőből kétszer kihagyott, emlékezzünk, a fagyasztás előtt sem ment be).
Mikor éreznénk magunkat szarabbul?
- Ha Wilson megkapja a lehetőséget, és nem sikerül a 4th&5, egy rossz (NAGYON ROSSZ) passz miatt?
- Ha Wilson megkapja a lehetőséget, jó passzt ad, de Jeudy/Sutton/Hamler droppol?
- Ha Wilson nem kapja meg a lehetőséget, és kimarad az alapból esélytelen field goal?
Ha így nézzük, hálásak lehetünk, hogy Hackett így döntött, kurvára utáltam volna, ha Wilson kezében is beletörik a drive a kísérletbe. Először is, nagyon nehezen szokom meg, hogy az SB történelem után Wilsonnak szurkolok. Én Manninggel jöttem a csapathoz, igaz, a távollétében már ide-ide kacsintgattam a Tebow sztori miatt, az OT Thomas passzt pedig sosem felejtem. De a szemem nem állt még rá, hogy most Wilson az, aki ott kevereg a fal mögött, meg nyilatkozik, meg satöbbi. DE! Hat éve nem örültem semminek a csapat táján úgy, mint az ő érkezésének, szóval az a minimum, hogy nem akarom látni az első meccsen, hogy esetleg rajta megy el...
Továbbmegyek, Wilson, a csapat és a szurkolók szintjén is az volt a legjobb, hogy nem került a kezébe a labda. Klasszikus mild-hero or bust szituáció volt szerintem. Ha sikerül, akkor dejó, végülis ezt várjuk tőle. De ha nem...! Az egész franchise-t, Patonnal az élen szétszedte volna mindenki, a csapat a hatalmas (és büntetésekben megmutatkozó) önbizalmának gatya lett volna, mert elveszítik, de legalábbis meginog a hitük az egyszemélyes playoff-sb-gyűrű reményükben (ne legyen kérdés, a játékosokban ez a minimum, hogy gyűrűt akarnak nyerni), ráadásul Wilson a sérülése után visszatérve nem a legjobb löketet kapta volna az első meccsen. Ellenben így, mert van mit és van miért megmutatni mindenkinek a következő meccsen, ráadásul otthon. 48-7, és el is felejti mindenk, hogy mi történt. (48, igen, egy PAT kimarad...😀)
Így csak simán kaptunk egy olyan impulzust, hogy Hackett nagyobb barom, mint az összes eddigi együtt, de ezt meg úgysem hisszük el, szóval mintha mi sem történt volna. Nem ezen a vereségen fog múlni semmi. (Értsd, ha egy győzelemre leszünk a playofftól, akkor ott más bajok is lesznek a következő meccseken)
Bozontron
Ahhoz tudok csatlakozni, aki azt mondja, hogy azért hoztuk Wilsont, hogy ilyen szitukat megoldjon. Ha féltjük, nincs meg iránta a bizalom, akkor el van az egész rontva, hagyjuk is a fenébe, mert semmi értelme. 4&5 azért nem egy megoldhatatlan feladat.
A kérdésedre nehéz válaszolni részemről, azt tudom mondani, hogy a legkevésbé szarul akkor éreztem volna magam hosszú távon, ha megpróbáljuk, de drop lesz a vége. A legrosszabbul talán ha Wilson bassza el nagyon, de ez inkább pillanatnyi ideg lett volna, hosszabb távon én akkor is jó döntésnek azt tekintettem volna, ha nekimegyünk a 4&5-nek.
több mint 3 éve
Bedobom vitaindítónak, bár lehet, hogy későn, de nekem kellett 3 nap, hogy eljussak filozofálgatásig a hétfő éjjel után.Mikor éreznénk magunkat szarabbul?
- Ha Wilson megkapja a lehetőséget, és nem sikerül a 4th&5, egy rossz (NAGYON ROSSZ) passz miatt?
- Ha Wilson megkapja a lehetőséget, jó passzt ad, de Jeudy/Sutton/Hamler droppol?
- Ha Wilson nem kapja meg a lehetőséget, és kimarad az alapból esélytelen field goal?
Ha így nézzük, hálásak lehetünk, hogy Hackett így döntött, kurvára utáltam volna, ha Wilson kezében is beletörik a drive a kísérletbe. Először is, nagyon nehezen szokom meg, hogy az SB történelem után Wilsonnak szurkolok. Én Manninggel jöttem a csapathoz, igaz, a távollétében már ide-ide kacsintgattam a Tebow sztori miatt, az OT Thomas passzt pedig sosem felejtem. De a szemem nem állt még rá, hogy most Wilson az, aki ott kevereg a fal mögött, meg nyilatkozik, meg satöbbi. DE! Hat éve nem örültem semminek a csapat táján úgy, mint az ő érkezésének, szóval az a minimum, hogy nem akarom látni az első meccsen, hogy esetleg rajta megy el...
Továbbmegyek, Wilson, a csapat és a szurkolók szintjén is az volt a legjobb, hogy nem került a kezébe a labda. Klasszikus mild-hero or bust szituáció volt szerintem. Ha sikerül, akkor dejó, végülis ezt várjuk tőle. De ha nem...! Az egész franchise-t, Patonnal az élen szétszedte volna mindenki, a csapat a hatalmas (és büntetésekben megmutatkozó) önbizalmának gatya lett volna, mert elveszítik, de legalábbis meginog a hitük az egyszemélyes playoff-sb-gyűrű reményükben (ne legyen kérdés, a játékosokban ez a minimum, hogy gyűrűt akarnak nyerni), ráadásul Wilson a sérülése után visszatérve nem a legjobb löketet kapta volna az első meccsen. Ellenben így, mert van mit és van miért megmutatni mindenkinek a következő meccsen, ráadásul otthon. 48-7, és el is felejti mindenk, hogy mi történt. (48, igen, egy PAT kimarad...😀)
Így csak simán kaptunk egy olyan impulzust, hogy Hackett nagyobb barom, mint az összes eddigi együtt, de ezt meg úgysem hisszük el, szóval mintha mi sem történt volna. Nem ezen a vereségen fog múlni semmi. (Értsd, ha egy győzelemre leszünk a playofftól, akkor ott más bajok is lesznek a következő meccseken)
több mint 3 éve
A TE védekezésünknek biztos jót tesz majd, hogy középről az egyetlen top szintű ember kiesett 😊 Kareem Jackson in we trust.
több mint 3 éve
Akkor most menjünk szobára! 😀Ok, akkor mea culpa, de nekem az elebiggyesztett mondattal az volt az erzesem, hogy Russ limitaciojat (hogy nem dobott contestedet) probalod felhasznalni arra, hogy amellett ervelj, konnyebb volt a vedelemnek a fumble playeket olvasnia, ami egyertelmuen nem igaz, de akkor orulok, hogy nem ezt ertetted 😊Valóban nem megy az olvasásértés, jól mondod. 😊 A kiemelt részben hol van, hogy Wilson a hibás?! Megint olyat írsz, amire nem is utaltam, kezd néphagyomány lenni 😀 Pont, hogy nem akarom ráhúzni. Lásd a programozott játék fejezet.Te irtad:Ne magyarázz bele semmit. lécci. Érthető amit kérdeztem, nincs pszichoszomatikus része. Egyszerű matek.Csak a konkrétumra reagálnék- fájások nem érdekelnek. 😊Masik topicban olvastam, hogy 33 eve volt utoljara olyan, hogy egy csapat goal linerol back to back fumblizott. Emesszuk szerintem. Ugy erzem, hogy arra akarod kihozni, RW szemelye miatt nem hittek el, hogy passz lesz, ami latatlanban is unrealistic.
3. negyed 7. 30(?). Goal line felállás a hívás 😊 😊 😊
A D olvasásnál az O felállás és az OL blokkolási séma az elsődleges kulcs. Srácok befele blokkoltak, kifele megy a futás. Ha ez opciós, akkor csak abban az esetben működik, ha a D elhiszi, hogy ez lehet passz is, mert másképp veszik fel a védők a kontaktot, esetleg lyukra futnak Ez valószínűleg egy opciós játék volt, ez látszik a két elkapó mozgásából. De az OLB-k nem hiszik el, csak Brooks rossz likat olvas.
Diggs egy pillanatra sem hisz el, és a végén ő a főszereplő. MJ (the real one) nem úgy veszi fel a kontaktot, hogy itt nagy megfejtés nem lesz, de ő bizonytalan, mondjuk.
De a matek akkor sem jön ki. És akkor annyit kérdeznék, hogy sikerült e számolni és kiosztani a blokkokat, és hogy a 85 ös TE ugyan mi a fenét csinált, és miért nem lett áthívva?! Tök mindegy bárki által, legyen ez Hackett, pl. Hmmm?! Ha ez haterkedés, akkor hater vagyok. Szerintem nem az. Szerintem ez egy probléma, amit meg kellene oldani mondjuk a texans meccsig.
De szívesen visszaadom a topicot 😊
undisputedly
Mit csinál a 85-ös TE, miért repül szabadon Diggs?!
Mellesleg, ha nem haragból, hanem az okos Undi fejével végigolvastad volna, amit hosszan fejtegettem, Wilson programozottan játszott, tehát nem Wilsont hibáztatom. Hatalmas lóbaszom betükkel írtam le, hogy eszerint kell értékelni a játékát!
És nem eresztem el, mert fontos a Broncosnak, és ez a Broncos topic. Ha Te nem majd más.
Wilson egy TD-dobott területre missmatchre.Ezek szerint nem megy nekem a szovegertes, mert nagyon ugy erzem, hogy RW-re probaltad rahuzni a lepedot. Vagy probalod elmagyarazni.
Tudod miért lett a két futás 2 fumble? Mert a Seattle nem hitte el, hogy passz lesz a goal lineon. Bárhogy próbálta a Broncos fal elbábozni. Biztosak voltak benne, hogy Wilson nem passzol.
Ha ebben a szituban nem adod oda, akkor 4&5-re miért adnád?! Mert nem sűrű a zóna, vagy miért?Helmut _Professional drinker
Blokkol. 3 elkapora 3 vedo. Nyilvan a safety bemozog a futasra.
A masik fumblinal nem volt fent 85-ös TE 😊 De ugyanugy a DB-k emberen, a safety nyilvan a fal mellett felallo TE-et es a futot nezi. Ne probaljuk mar meg kihozni, hogy a 2 fumbli megtortenteben Rw-nek vagy barmilyen limitaciojanak akarmekkora szerepe lett volna.
undisputedly
Majd odaérünk a másik Fumblehöz. Most még ez a téma.
Ha valakinek van más megoldása, kérem osza meg!
undisputedly
több mint 3 éve
Ok, akkor mea culpa, de nekem az elebiggyesztett mondattal az volt az erzesem, hogy Russ limitaciojat (hogy nem dobott contestedet) probalod felhasznalni arra, hogy amellett ervelj, konnyebb volt a vedelemnek a fumble playeket olvasnia, ami egyertelmuen nem igaz, de akkor orulok, hogy nem ezt ertetted 😊Valóban nem megy az olvasásértés, jól mondod. 😊 A kiemelt részben hol van, hogy Wilson a hibás?! Megint olyat írsz, amire nem is utaltam, kezd néphagyomány lenni 😀 Pont, hogy nem akarom ráhúzni. Lásd a programozott játék fejezet.Te irtad:Ne magyarázz bele semmit. lécci. Érthető amit kérdeztem, nincs pszichoszomatikus része. Egyszerű matek.Csak a konkrétumra reagálnék- fájások nem érdekelnek. 😊Masik topicban olvastam, hogy 33 eve volt utoljara olyan, hogy egy csapat goal linerol back to back fumblizott. Emesszuk szerintem. Ugy erzem, hogy arra akarod kihozni, RW szemelye miatt nem hittek el, hogy passz lesz, ami latatlanban is unrealistic.
A D olvasásnál az O felállás és az OL blokkolási séma az elsődleges kulcs. Srácok befele blokkoltak, kifele megy a futás. Ha ez opciós, akkor csak abban az esetben működik, ha a D elhiszi, hogy ez lehet passz is, mert másképp veszik fel a védők a kontaktot, esetleg lyukra futnak Ez valószínűleg egy opciós játék volt, ez látszik a két elkapó mozgásából. De az OLB-k nem hiszik el, csak Brooks rossz likat olvas.
Diggs egy pillanatra sem hisz el, és a végén ő a főszereplő. MJ (the real one) nem úgy veszi fel a kontaktot, hogy itt nagy megfejtés nem lesz, de ő bizonytalan, mondjuk.
De a matek akkor sem jön ki. És akkor annyit kérdeznék, hogy sikerült e számolni és kiosztani a blokkokat, és hogy a 85 ös TE ugyan mi a fenét csinált, és miért nem lett áthívva?! Tök mindegy bárki által, legyen ez Hackett, pl. Hmmm?! Ha ez haterkedés, akkor hater vagyok. Szerintem nem az. Szerintem ez egy probléma, amit meg kellene oldani mondjuk a texans meccsig.
undisputedly
Mellesleg, ha nem haragból, hanem az okos Undi fejével végigolvastad volna, amit hosszan fejtegettem, Wilson programozottan játszott, tehát nem Wilsont hibáztatom. Hatalmas lóbaszom betükkel írtam le, hogy eszerint kell értékelni a játékát!
És nem eresztem el, mert fontos a Broncosnak, és ez a Broncos topic. Ha Te nem majd más.
Wilson egy TD-dobott területre missmatchre.Ezek szerint nem megy nekem a szovegertes, mert nagyon ugy erzem, hogy RW-re probaltad rahuzni a lepedot. Vagy probalod elmagyarazni.
Tudod miért lett a két futás 2 fumble? Mert a Seattle nem hitte el, hogy passz lesz a goal lineon. Bárhogy próbálta a Broncos fal elbábozni. Biztosak voltak benne, hogy Wilson nem passzol.
Ha ebben a szituban nem adod oda, akkor 4&5-re miért adnád?! Mert nem sűrű a zóna, vagy miért?Helmut _Professional drinker
A masik fumblinal nem volt fent 85-ös TE 😊 De ugyanugy a DB-k emberen, a safety nyilvan a fal mellett felallo TE-et es a futot nezi. Ne probaljuk mar meg kihozni, hogy a 2 fumbli megtortenteben Rw-nek vagy barmilyen limitaciojanak akarmekkora szerepe lett volna.
undisputedly
több mint 3 éve
Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Valóban nem megy az olvasásértés, jól mondod. 😊 A kiemelt részben hol van, hogy Wilson a hibás?! Megint olyat írsz, amire nem is utaltam, kezd néphagyomány lenni 😀 Pont, hogy nem akarom ráhúzni. Lásd a programozott játék fejezet.Te irtad:Ne magyarázz bele semmit. lécci. Érthető amit kérdeztem, nincs pszichoszomatikus része. Egyszerű matek.Csak a konkrétumra reagálnék- fájások nem érdekelnek. 😊Masik topicban olvastam, hogy 33 eve volt utoljara olyan, hogy egy csapat goal linerol back to back fumblizott. Emesszuk szerintem. Ugy erzem, hogy arra akarod kihozni, RW szemelye miatt nem hittek el, hogy passz lesz, ami latatlanban is unrealistic.
undisputedly
undisputedly