Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 485 — The Mathematician
szóval akkor az én összegzőm:
- kurva anyád gordon
- mi a fasznak ennyi trükkös játék mikor a simák is recsegnek?
- kibaszott sok zászló
- clock management wtf?!
- sérülések már most mutatják hogy vékonyak vagyunk, mondjuk a 4 kezdőből 3 elkapó esett ki
- továbbra sincs go to TE
- kurva anyád gordon
- RW még mindig meg van illetődve
- Hackett kurva sokat hezitál, remélhetőleg ezt le tudja vetkőzni mert ha nem akkor Bye Weekkor neki is bye bye
- return team szánalmas
- jah igen kurva anyád gordon
- Bogyó borzalmas
- return team szánalmas, én elhittem volna hogy taktika az hogy nem áll oda senki mer még így is jobban járunk mintha megpróbálunk visszahordani (volt egy jobb visszahordás azért jár a pacsi)

+- a pass rush nekem fura, általában odaérünk de egy ütemmel később

+ nyertünk
+ singleton és mathis sztem jó volt
+ Jones kifejezetten jó volt
+ Hintonnak volt elkapása, ha fixen kezdő lenne mint Gordon akkor szidnám de így hogy tényleg épphogy a ligában van nekem egy üdítő történet
+ Ja Will és Sutton is jó volt
---------------
jövő heti meccs kemény lesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Aludva a meccsre:
Sztem a byeweekig eldől h Hackett meg a csapat sorsa is.

Túl nagy a potenciál ebben a keretben, hogy temessem a szezont, így a PO-t, viszont akkorák a red flagek a csapat körül, amekkorák már a rózsaszín szemüvegen keresztül is átütnek...

A kövi pár meccsen kiderül h ezekből mit és mennyit tudunk levetkőzni, mennyit tudunk korrigálni így, vagy úgy.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Én belealudtam a meccsbe (vagy ez, vagy szétidegeskedtem volna magam), de talán így jártam jobban.
Hackett kétségbeejtő számomra (korán temetem, de nem érdekel). Ahogy az előző meccs után is írtam, az újonc edző státusz nálam nem ér teljes felmentést, mert McDaniel és Daboll is két győzelemmel áll, és náluk inkább a kompetencia érződik, mintsem a sorozatos hibák jelenléte.
Viszont ezek után revideálom a várakozásaimat a szezonnal kapcsolatban, mostantól az esélytelenek táborába rakom a csapatot, úgy legalább csak kellemes meglepetés érhet.
több mint 3 éve
Sérült fronton:
Jerry Jeudy bordái nem törtek el, a röntgen negatívan jött vissza, innentől day-to-day a státusza, a mai vizsgálatok után majd többet tudunk arról h esetleg Herberthez hasonlóan van-e porc/más sérülése, vagy sem.

PS2 vállsérülés miatt esett ki, róla még nincs infó, ami annyira nem hangzik jól.

több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 841 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ezek mind olyan hibak, amiket egyszer kovet el a kezdo HC. Nekem van valami mas ami nem tetszett. Az ellenunk elszenvedett vereseg utan ugye a game es time management kerdeskoron porgott a denveri media. Megkerdeztek Hackettet, hogy ujra rugatna-e. Eloszor csak egy headlinert olvastam, igy a kontextus nem votl meg, pusztan annyi, hogy "igen, most mar passzolnek". Kozben viszont elolvastam az interjut tegnap, es nagyon nem bocsanatkeres vagy onreflexio volt, hanem annyit modnott, hogy igy, hogy tudom, hogy nem megy be, persze, hogy passzolnek stbstb. Kicsit az egot ereztem belole, szerinte jo volt az ugy stb. PErsze lehet, csak belelatom, de nekem nagyon ugy jott le.

A Denver Broncos meg soha nem kezdte tortenete soran a szezon elso 2 meccset ennyi sargaval. Voltak kronikus felkeszuletlensegbol eredok, jatekos fegyelmezetlenseg, kb minden mi szemnek es szajnak ingere. Jeudy bordai elvileg rendben lesznek, de en a PS-be lehet hoznek WR-t, mert ott nagyon karcsuak vagytok.

+1: Amugy nem tudom Hackett hogyan szabta RW-re az O-t, mert offseasonben sokat hajtogatta ezt, de ennek semmi jelet nem latom. MEg csak no-huddle/uptempo uzemmodba se vatottak tegnap, ha jol lattam (stream makacskodott), pedig 4. negyedben RW-vel az gyilkos tud lenni, egyik nagy erossege, jol hivja a playeket maganak.

Twitteren amugy nem kimelik a HC-t:
 www.milehighreport.com/2022/9/18/23360072/nathaniel-hackett-give-up-playcalling-focus-on-game-management

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 485 — The Mathematician
a PR hiánya sztem az ST coord felelőssége nem Hacketté

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
Tudom, szezon eleje, hazai meccs, lámpaláz, új csapat, új HC, de a Broncos közönség nem volt elkényeztetve az utóbbi években…
Azért volt itt egy TBW, Lock, Fleto, Kínom, Löncs, Sziamia, Broki, Orton, JC…
Ennek ellenére nem emlékszem olyan meccsre, ahol visszaszámoltak volna, segítve a QB-nak, O#-nek, a támadóidőt vagy hogy már az első negyed végén/második elején felhangozzon a #boooooo.

Biztos nem könnyű Hackett-nek, de elvállalta, volt pár hónapja, persze élesben picit más a leányzó fekvése. De ilyen szintű hibákat college meccseken nem látni, nem hogy az NFL-ben.
Teljesen más az, amikor rossz játékot hívsz vagy rossz embert választasz vagy nem elemzed ki az ellenfelet vagy 4&goal-nál 1 yardon FG-t választasz vagy futást…
De hogy nincs PR vagy nem mondod be időben a játékot, és FG helyett punt, hát, sok mindent láttam már az NFL-ben, de éjszaka még sosem volt ekkora szekunder szégyenérzetem a csapatom miatt.
Ezek a dolgok védhetetlenek. Ha ennyire szarban vagy, izgulsz vagy túl vállaltad magad, lásd be, mondj le, nagy a kabát és ez nem neked való.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 898
Amúgy aludva rá egyet én csak 1 dolgot nem értek. A Seattle elleni meccs se volt egy fáklyás menet, de azt Hackettnel simán rá lehetett fogni, hogy első meccs, tipik rookie HC hibák, benne van.

De ami tegnap történt…. arra nincsenek szavak. Nincs bent időben a jatekhivas, nincs fent PR (!!!!!), nem tudja eldönteni nekimenjen e 4-re, plusz erre meg radobta a szar jatekhivasokat. Erre a HC teljesítményre VJ is csak csettintett vna. Mi az isten történt? A Seattle meccs után kapott kritikáktol ennyire összezavarodott, vagy mi? Vagy nagy volt a mellény, hogy a Houston igyis ugyis meglesz?

Így aludva ra egyet nem hogy pozitívabb nem lettem, de inkább negativabban látom a dolgokat. Amiket fel lehetett írni pozitívumként az első meccs után, azoknak én tegnap nyomát sem láttam.

Ahh, faszom, megint jó szezon elé nézünk.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
dreadman Denver Broncos 171
Ezután a gyalázatosan pocsék teljesítmény után, megpróbálom csak a pozitívumokat keresni. A negatívumokat úgyis látta mindenki.
1. Megvan a W.
2. Ettől vacakabbul nemigen játszhatunk.
3. A futás rendben van.
4. Talán lement rólunk a teher.
5. A félidei elemzésünk megint jó volt.
Nagyjából ennyi....

Positive Vibration
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát nyertünk....

Ez egy trágya, GYP harc győzelem.
WR nélkül mondjuk nehéz, menjen akkor a run heavy aztán pár bomba Sutton felé ha épp nem kettőzik.

több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Akkor hát:

+ Van QB
+ Van látványos in game elemzés, és ezzel in game fejlődés
+ Javonte és Gordon fos blokkolással hoztak klasszist
+ Mathis srác jól szállt be, próbáltak felé nézegetni, nem ment

- Nem létezik O első félidős gameplan
- Valószínűleg második félidős sem, csak a fent említett in game elemzéssel kicsomagoljuk az ellenfél védelmében eldugott easter eggeket
- Nem létezik O összeszokottság, nulla, zero (lasd: szabálytalanságok MINŐSÉGE)
- Rengeteg sérülés
- O oldalon a system az annyira fos, hogy egy Texans ellen sem tudja pótolni Patrick és Jeudy minőségét

Kb ennyi
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 703 — SB 50 Champion @ Grund
Győzelem után nem sokszor volt eddig ennyire negatív a szám íze...

Megköszönhetjük a Texans-nek, hogy alánk tudtak ígérni, csak nekik van rá mentségük legalább, egy pót-pót QB-vel, meg Lovie-vel, aki nem gondoltam volna, hogy még NFL munkát kap valaha, nem hogy HC-t...

Persze lehet mondani, hogy kiesett Jeudy meccs közben, meg hogy alapból is sok a sérült, de szerintem a gond mélyebb jelenleg, egyszerűen fogalmatlanok, fegyelmezetlenek és úgy mindent egybevéve szarok vagyunk. Offense oldalon rossz a playcalling, RW passzai nem a legpontosabbak, amikor embert talál, akkor sok a drop, a futókban meg nem bízunk, igaz Gordonban nem is lenne szabad. A D-nek vannak jó pillanatai, de messze vannak attól, amit jónak mondanék, mindkét meccs szenvedős volt tőlük és komoly offense egyiken se jött szembe. A ST meg szintén megér egy misét, de ha csak az lenne a fos, azzal még simán ellennék...

Nagyon remélem, hogy nem kezd most el a csapatnál senki örömködni ez után a valami után, ami ma a pályán történt, mert jön az a 49ers, akik egy meccs közbeni QB cserével együtt is elég simán elrakták a minket elverő Seahawks-t, Kittle nélkül...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Én mindent értek, de az megvan hogy 2-0 a mérleg?
akdestroyer
1-1.
Stez
Jaigen, basszus, melyik adást néztem? 😀

több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 703 — SB 50 Champion @ Grund
Szégyen. Az egész.

- 4&2-nek neki mész félpályán, de a 4&1-nek a 42-ről nem. Jön a büntetés és out of FG-range…
- Delay of game.
- Második negyed végén 3:6-nál 4&1-nek nem mész neki 15 mp-el a vége előtt úgy hogy te kezded a 2. félidőt…
- 8 perccel a vége előtt elhasználod az összes időkérést…
- Amikor a közönség 5 perccel a vége előtt az összes támadásnál visszaszámol hangosan hogy segítsen az O#-nek? Legalja…
- Hab a tortán: TEX punt és NINCS VISSZAHORDÓNK, elégetünk egy időkérést…
- Rz előtt 4 perccel a vége előtt 3&10, Wilson elesik Bolles lábában, lost 7 yrds
- 13 darab büntetés….

Ha nincs Williams és Sutton, akkor sima L.
Adjunk hálát az égnek, hogy a TEX-nek nincs normális QB-ja. Csávó nem dobott 10 értelmes paraszt 60 perc alatt.

2005 óta vagyok Bronco, de ilyen botrányosan szar teljesítményt még nem láttam. Pedig sok mindent megéltem…

Hackett lassan csomagolhat… ebből nemhogy PO, pozitív mérleg sem lesz a végén.

Óriási csalódás.
jobbágy#JC6
akdestroyer
Nincs, neked megvan, hogy 1-1?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hat Hackettre baromi nagy ez a kabát eddig. Látványosan nem képes kézben tartani a meccset. Szerencsénk volt, hogy a Houston volt az ellenfél, mert egy KC ellen ez irdatlan nagy veres lett volna.
roberto23
Lehet ő lesz az idei Urban Meyer(1 & done és lehet a 17. héten interim HC lesz már) mínusz a botrányok.

Szerintem ő max OC. és ott is jó, ha a HC támadóbeállítottságú. Páran, akik értenek a footballhoz camp councellernek tartják. Próbál motiválni, és kb ennyit tesz hozzá. Az NFL Horváth Ferije. (JC6 értékelni fogja ezt. És itt van ló is, azt nem kell szülnie. 😀)
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 598 — Whoops, looks like something went wrong.
Szégyen. Az egész.

- 4&2-nek neki mész félpályán, de a 4&1-nek a 42-ről nem. Jön a büntetés és out of FG-range…
- Delay of game.
- Második negyed végén 3:6-nál 4&1-nek nem mész neki 15 mp-el a vége előtt úgy hogy te kezded a 2. félidőt…
- Amikor a közönség 5 perccel a vége előtt az összes támadásnál visszaszámol hangosan hogy segítsen az O#-nek? Legalja…
- Rz előtt 4 perccel a vége előtt 3&10, Wilson elesik Bolles lábában, lost 7 yrds
- 13 darab büntetés….

Adjunk hálát az égnek, hogy a TEX-nek nincs normális QB-ja. Csávó nem dobott 10 értelmes paraszt 60 perc alatt.

2005 óta vagyok Bronco, de ilyen botrányosan szar teljesítményt még nem láttam. Pedig sok mindent megéltem…

Óriási csalódás.
jobbágy#JC6
akdestroyer
1-1.

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 841 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szégyen. Az egész.

- Delay of game.
- 13 darab büntetés….

Óriási csalódás.
jobbágy#JC6
Botrany, de Jeudy kiesesevel ertelmes WR is csak Sutton maradt. Ot kb. 12x celozta RW, masodik legtobb talan a futo Williams lehetett 4 targettel. Ez elkepesztoen vekony igy.

Az egesz O docog. Amikor lenduletbe jonnenek, jonnek a sargak. 12 elozo heten, 13 most. 4 eve nem volt olyan a Broncosnal, hogy back to back 10+ sarga.

Hackett teljesen fogalmatlannak tunik. A delay of game, jatekhivasok nincsenek bent idore stb. A kozonseg fujolt mar a felido kornyeken, negyedik negyedben vicces volt, soha nem lattam meg ilyet, szamoltak vissza a playclockot, hogy ne legyen kesleltetes 😀

RZ O# megint semmi. Az utolso TD-nel beszeltuk a chatben, hogy jobb, ha 22-rol inkabb csak a celteruletet celozzak, meg is lett elsore.

Innen nagyon sok munka lesz meg ebben az O#-ban, mert kb. a troger es a botrany kozott van.
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Amúgy szerintem a D sem volt jó. Egész egyszerűen a Houston nem bántva őket, az egyik leggyengébb csapat. Olyan mint ha a többi csapatból kimaradók itt gyűltek volna össze. Mondjuk mi sem mutattunk szebben. Valljuk be, mindkét csapatot le kellett volna leptetni ezen az estén. Nincs Tim Patrick, nincs Jeudy, Hamler, Simmons, Surtain.. Hihetetlen, hogy máris itt tartunk.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 898
Hat Hackettre baromi nagy ez a kabát eddig. Látványosan nem képes kézben tartani a meccset. Szerencsénk volt, hogy a Houston volt az ellenfél, mert egy KC ellen ez irdatlan nagy veres lett volna.

Persze, 2. meccs, biztosan fog fejlődni. De kérdés az mire lesz elég, mert itt nem 1-2 dologban kellene javulni, hanem kb mindenben. Lehet ezzel a győzelemmel lement vmennyi teher, ami a multkori meccs miatt volt, ami simán lehet pozitív hatással a következő meccsekre, de én nagyon nagyon meredek fejlődési ívet szeretnek látni Hackett-tol ez után a meccs után. Mert ha az nem jön, nagyon gyorsan véget érhet a szezon.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szégyen. Az egész.

- Delay of game.
- 13 darab büntetés….

Óriási csalódás.
jobbágy#JC6
akdestroyer
😳😳

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Szégyen. Az egész.

- Delay of game.
- 13 darab büntetés….

Óriási csalódás.
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
Ez tényleg meredek volt, de legalább megvan a W.

A D# hozta amit kell, az O# oldalán Sutton és Williams ismét nagy napot ment.

A napos oldal az h nevetségesen sok hibával játszottunk, ugyanakkor nagy potenciál van ebben a csapatban, őszintén remélem h ezek gyerekbetegségek, amiket levetkőzünk mire komoly csapattal kell szembenéznünk...

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
Szégyen. Az egész.

- Delay of game.
- 13 darab büntetés….

Óriási csalódás.
több mint 3 éve
A Bonitto az sérült, vagy ez hogy ? Ekkora mágus ?
Meg olvastunk itt a speadsterekről, hogy milyen fasza forma-1 sebesség lesz, erre kiesik Hamler, ez is milyen, tartok tőle, belőle sem lesz semmi, de Virgil tesó így sem kerül keretbe. Most Jeudy, Sutton meg Cleveland, aki WR ma. Jahh, meg a pincéből felhozott Hinton. Hát jó..