Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Kendall Hinton is megy.. 😔 Persze őt lehet visszahozzuk ps-be. Josh Johnson sem a Broncos kispadról nézi majd a Wilson parádét.. eddig szinte minden úgy van, ahogy az mhr megírta.Kár, jó lett volna rutin a padon. Jól mozgott a meccseken és minden csapat zuhanyzójában volt már...
Zalán
több mint 3 éve
Nagyon karcsú lesz a DE depth, főleg a két ropival a kezdőben...Az tény, hogy ma sokkal jobb állapotban van Gordon és sokkal nagyobb benne a várható haszon. Most már fátylat rá.. 💁
FLZOLI
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Nagyon karcsú lesz a DE depth, főleg a két ropival a kezdőben...
több mint 3 éve
Kendall Hinton is megy.. 😔 Persze őt lehet visszahozzuk ps-be. Josh Johnson sem a Broncos kispadról nézi majd a Wilson parádét.. eddig szinte minden úgy van, ahogy az mhr megírta.
több mint 3 éve
Lehet miután random kiraktuk eltőrt nála valami. A Javonte pick egyenlőre igazolja magát, dehogy Gordon mért maradt azt nem értem...Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ő csak Denverben tud ezer yard fölött futni… 😋 Itt újra paripa lenne.. NyugiLindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
Általános Doktor
több mint 3 éve
MTA megy.. Reedért kapunk is valamit a Steelerstől. Jó helyre kerül, szerintem nem fog elveszni.. Fogyunk. 😊
több mint 3 éve
Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋
több mint 3 éve
előző preseason meccsen is azt mondták a kommentátorok hogy ez egy potenciális pénzcsökkentő move a csapatnak, amit valszeg kihasználnakKözben kivágtuk Sam Martint, mert nem ment bele egy fizetéscsökkentébe, szóval szerintem idén nem fogunk puntolni. 😃Hat én nagy különbséget nem láttam közte és Waitman között az előszezonban. Sőt, én igazából az elmúlt években sem estem hanyatt Martin teljesítményétől, ugyh nekem nincs bajom ezzel a move-al.
Gerichill
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ismerkedjünk az új rendszerrel, kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni a dolgok ha a kezdők játszanak végre 😀www.youtube.com/watch?v=4lrIYCl0Zus
több mint 3 éve
Közben kivágtuk Sam Martint, mert nem ment bele egy fizetéscsökkentébe, szóval szerintem idén nem fogunk puntolni. 😃Hat én nagy különbséget nem láttam közte és Waitman között az előszezonban. Sőt, én igazából az elmúlt években sem estem hanyatt Martin teljesítményétől, ugyh nekem nincs bajom ezzel a move-al.
Gerichill
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Közben kivágtuk Sam Martint, mert nem ment bele egy fizetéscsökkentébe, szóval szerintem idén nem fogunk puntolni. 😃
több mint 3 éve
Ha játszott volna és nem sérül meg, az jobb lett volna. Ha játszott volna és megsérül, az sokkal rosszabb.Konkrétan Wilsonnak szerintem nem fog hiányozni az a 2-3 drive amit játszott volna. Más végigpihentetett kezdőnek talán igen vagy legalábbis jobban.
Ami számomra fontos, hogy most más kontextusban beszéljek AJ-ről, hogy ha van egy AJ-nk rosteren, ne az 5. meccsen találjuk őt meg, hogy jaaa, van aki jól is tud játszani a poszton.
Én úgy érzem egy-két posztot leszámítva nagyon tiszta képpel kezdtük a TC-t, hogy kik a kezdők, azon az egy-két poszton, meg ahol valódi verseny volt, ott pályára is léptek PS-ben is. Hogy jól gondoltuk-e, hogy kik kezdők, kik nem, az majd kiderül.
A Bills elleni kiábrándító volt PS meccsnek is. Szerintem jelenleg nem egy szinten nem vagyunk velük, hanem a közelükben sem, és akkor ez a KC-val is hasonló különbség nem a mi javunkra.
E közül a 3 csapat közül mi lehetünk azok, akik egyelőre legmesszebb vannak attól amit tudunk, tekintettel az új edzőre új QB-ra új sémára új öltözőre új mindenre. Decemberre felzárkózhatunk. Igazából a kérdés leginkább az, hogy decemberre felzárkózunk-e vagy rá megy ez az év a transitionre. Ilyen szempontból kedvező a soroslás, mert azok a meccsek amik a kiemelést döntik el, a szezon végén vannak, hátrányba kerülhetünk az elején is, az elsőre ránézésre könnyebbnek igérkező meccseken, de szeptemberben botlani egyet-kettőt, hosszú távon kevésbé aggasztó, mint hozni a kötelezőket, de decemberben a ki-ki meccseken esélytelennek maradni.
Szerintem 12ben jóval erősebb csapat volt Peyton körül, mint most Wilson körül és ez nem is az a csapat, ami Osweilerrel verné Brady-t és hozna egy 5-2-t.
ahhoz lehet elég jó, hogy Wilsonnak megteremtse az esélyt, hogy megnyerje a meccseket, de annyira QB (+HC) függő a teljesítmény, amennyire lehet. Ha Wilson jó lesz, a többieken sem fog múlni nem lesz olyan hogy Wilson hiába jó egyedül kevés, ellenben ha neki nem megy, egy Alex Smith-i game management nem lesz elég a PO csapatok ellen. Ilyen érzésekkel mérsékelten hoz lázba a keretszűkítés.
Nincsenek olyan kedvencek, vagy olyan csiszolatlan gyémántok mint 11-16 között, akik miatt izgulok a depth chart miatt. Van persze egy bunch of noname pl a WR-ek között, akárki is fog rostert örülök majd neki, de szezon során nem sok szerep vár rájuk, mindnek úgy sincs hely. Persze szezon során érdemes lehet az ST-t is figyelni, hátha valaki ott tűnik fel és jövőre lesz meghatározó akár kezdőben, de ez nem a PS meccseken derül ki.
Wilson elejtett egy-két nyilatkozatot, ami alapján lehet hogy lesz egy kis grudge match felhangja a meccsnek, ami boríthatja a papírformát, ha van papírforma. Hogy hogyan fordul le a prematch szájkarate, ha lesz, azt nem tudom, azt hiszem Wilson nagyon meg akarja mutatni Carollnak, azt nem tudom, hogy a hox öltöző mennyire van Caroll mellett, vagy mennyire Wilson és Caroll között mennyire a Seattle és Wilson között van ellentét. Az egész dolog lehet felénk billen amúgy, de ha egy csapat papíron erősebb, akkor minél kevesebb ismeretlen az egyenletben annál biztosabb a dolog. Mi mondjuk évek óta csak papíron vagyunk erősek, és ez valójában továbbra is így van, most lehet/kell pályán bizonyítani. Az a baj a propagandával, hogy ha amikor bottom5 csapat vagyunk is azt mondja, hogy mi vagyunk a legeslegjobbak - megtörtént eset alapján - akkor most hiába mondja hogy mi vagyunk a legjobbak, minden hitelét elvesztette, mert az alapján bottom5 is lehetünk. Jelenleg nincs nagyon hiteles denver közeli beatwriter, szóval semmit nem hiszek el abból, hogy mennyire van együtt a csapat, milyen az összhang, mennyire vagyunk készek, mire lehet számítani.
Trade értéke szerintem egyedül Glasgow-nak van. Akit amúgy cutolnánk, azért nem lesz nagy licit, nincs kihagyhatatlan név köztük. Glasgow marad rosteren, de a deadline előtt valahova, ahonnan kidőlt a kezdő lehet el tudjuk adni egy 5-6 körös pickért, feltéve, hogy nálunk valójában is létszámfölöttinek mutatkozik. Egyelőre az se kizárt, hogy ha jön érte offer, azt visszautasítjuk, mert nem pickeket akarunk gyűjteni, hanem győzelmeket.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Egy 53-as tipp:www.milehighreport.com/2022/8/28/23325914/denver-broncos-53-man-roster-prediction-nfl-roster-cuts-bubble-locks

több mint 3 éve
Csak altatunk, hogy aztán az első meccsen elég hamar felébredjünk 🙃
több mint 3 éve
Én is valahogy abban reménykedem, hogy a Hawks ellen össze tud jönni egy jó nyitány.Ahhoz mit szóltok, hogy Wilson nem játszott az előszezonban?Stafford se játszott, mégis összejött a gyűrű. Ez az új iskola, miszerint kezdő ne sérüljön meg a preseasonben.
Gerichill
Én alapvetően egyet tudok érteni vele. Mégis mivel lenne összeszokottabb a csapat, ha 2-6 támadásnyit bohóckodik Wilson? Sztem semmit, cserébe benne van a sérülés.
Remélhetően a Geno vezette Seahawks nem lesz megugorhatatlan akadály az összeszokáshoz...
Általános Doktor
Több iskola van persze, Mahomes és Allen is játszottak, pedig ők azok, akiknek egyáltalán nem lett volna szükséges. A sérülés résszel én is egyetértek, de mint egyszeri szurkoló, azért kiváncsi lettem volna 1, vagy 2 drivera Wilsonnal.
53-mas keretet hogy látjátok, lesz valahol komolyabb meglepetés?
több mint 3 éve
“Jó’ van ez igy…”
több mint 3 éve
Ahhoz mit szóltok, hogy Wilson nem játszott az előszezonban?Stafford se játszott, mégis összejött a gyűrű. Ez az új iskola, miszerint kezdő ne sérüljön meg a preseasonben.
Gerichill
Én alapvetően egyet tudok érteni vele. Mégis mivel lenne összeszokottabb a csapat, ha 2-6 támadásnyit bohóckodik Wilson? Sztem semmit, cserébe benne van a sérülés.
Remélhetően a Geno vezette Seahawks nem lesz megugorhatatlan akadály az összeszokáshoz...

több mint 3 éve
Ahhoz mit szóltok, hogy Wilson nem játszott az előszezonban?
több mint 3 éve
Malik Reed is esélyes trade-re. Bár sokat adni érte nem fognak, mert sanszosan ő sem fér oda az 53-ra. BB-bébik kiszorítják, ès még ott van az olcsóbb Cooper-ügynök is. Von be sem férne már.. 😋 (Nem a faszt.)Már várom az 53-at.
Nyakunkon a bajnokság.
több mint 3 éve
A vikings meccs 10 perces hosszú összefoglalója:www.youtube.com/watch?v=j_NvpThS-ew
A keretzáráshoz én annyit tennék hozzá h legalább egy, de inkább két (kimenő) tradet várok (iOL (Glasgow?) + WR (Hinton?), esetleg P).
A WR, a TE bubble a legérdekesebb, ezeken a posztokon több jó TC-t futó játékos is kivágásra kerülhet (én Brandon Jonhsonnak és Jalen Virgilnek szurkolok, Washington már fixen keretben van). A CB még ilyen szoros, de itt azért nem villogtak a srácok. Nyitott az RT poszt is, ami sokáig Calvin Andersonnak állt, de most én nem rá tennék.
Érdekes lehet az iDL is, itt is érzésre több játékosunk van, mint helyünk (Matt Henningsen és McTelvin Agim komoly hajrát nyomott, így akár itt is látok esélyt tradere).
A QB2 is nyitott még, de ide Klis érdekesen megjegyezte a meccs után h szerint a QB2 nincs a rosteren jelenleg...

több mint 3 éve
Valaki megnézte a meccset? Összefoglaló alapján sok minden nem derült ki, de ahogy látom végre volt futójátékunk és a pass rush is nagyot ment, különösen Bonitto a vége felé, de ha valaki nézte annak érdekelne a véleménye.
több mint 3 éve
Csóri Lock.. Előbb Teddy, most meg Geno (az Oláh családból 🙈) győzi le a Tc-n. Elmarad a Wilson-Lock idénynyitó pamflet.. Hamarosan 53-ba vagyunk. Pang a fórum, nem tudni, kinek ki a kedvence épp, mely udfa-ért szurkol.. Én Jalen Virgilt a rengeteg wr ellenére az aktívba’ szeretném látni..