Denver Broncos
Nem tudom Rypien és Johnson között mennyire éles a verseny a backup poziert, de ezzel a meccsel Johnson sokat lépett a győzelem fele szerintem. Már csak azért is, mert mi vagyunk kb a 253. csapata, szóval van tapasztalata mindenfele offense-ben.
Akik nekem nagyon tetszettek az Hinton, Brandon Johnson és Washington. Örülök, hogy Patrick sérülése miatt nem jött senki, mert van kraft ezekben a fiatal srácokban, kapják csak meg a lehetőséget élesebb szitukban is, ha úgy alakul.
„History is a set of lies agreed upon.”
Jó olvasni ezeket az ősszefoglalókat Doki.. Respekt érte. Szerintem Muti achillesproblémák mitt csúszott a drafton hozzánk, nem a térdével volt probléma.'18ban achilles
Zalán
'19ben Lisfranc foot injury, ami vmi lábközépcsont szerű ahogy nézem
'20ban pedig inkább kiülte a szezont és jelentkezett a draftra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
"I love this sport. I hate this sport."
ha már legendák: Elway eddig minden edzést személyesen tekintett meg (ő ügye Patton mellett van, mint tanácsadó)Általános DoktorUtólag nézve ez a GM utódlás kérdés egész jól megoldódott. Pár évvel ezelőtt - tekintettel arra, hogy Elway mekkora legenda és a kompetitiv természetéből adódóan nyilván nem könnyen adja be a derekát - azt hittem, hogy jópár évi nyűglődés lesz mire megtörténik az a váltás, hogy az új vezető megfelelő hatáskörrel bírjon ahhoz, hogy hatékonyan tudja irányítani a klubot. Patton beválni látszik, Elwaynek meg jár az elismerés, hogy felismerte, hogy hátra kell lépnie.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Tegnap a Cowboysal volt közös edzésünk, ami igencsak jól sikerült
Az O# haladt, kifejezetten az RZ-ben volt hatékony, sok TD szereztünk, míg a D# nullázta az ellent
Broncos offense DOMINATED the red zone period scoring many TDs.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) August 11, 2022
Broncos defense DOMINATED the red zone period, holding the offense to No TDs.
- RW éles volt az alap szituknál, de voltak nagy playek is (Sutton, Jeudy, Hinton, AlbertO neve mind említésre került)
- AlbertO egyébként egész héten tündökölt, az insederek szerint megvan ki lesz a TE1
LOOK MA, ONE HAND! #BroncosCamp x @AOkwuegbunam pic.twitter.com/qTo3fDgbAE
— Denver Broncos (@Broncos) August 11, 2022
- Montrell Washington nem mutatja a lassulás jeleit, Albright szerint fix kerettag jelenleg és nem csak ST szerepkörben
Montrell will contribute on offense https://t.co/IO6ySsSlSv
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) August 11, 2022
- a védelemből sokakat ki lehet emelni (Chubb TFL, Simmons INT, Jackson PBU, Jones + Henningsen TFL), de kétség kívül Nick Bonnito emelkedett ki, aki 4 "sacket" szerzett volna meccskörülmények közt, ebből 2-t az első csapat ellen (legyen QB hit, a pesszimistábbak kedvéért, az is jó jel 😊
Sheeeeeeeeesh, @astronaut 😳🚀
— Denver Broncos (@Broncos) August 11, 2022
(via @dallascowboys YouTube) pic.twitter.com/Jcink7PA3D
- hogy a gyengébb pillanatokról is essen szó: alapvetően konstans a mi egységeink dominálták az edzést, de Parsons és CeeDee Lamb egyénileg villogott
- az edzőtábort nálunk egy esettől eltekintve elkerülték a verekedések, a mai nap viszont a D#-ünk négyszer is összebalhézott a boys támadósorával
- a TC meccseken várhatóan nem fog szerepet kapni RW, ahogy több kezdőjátékos sem
Egyéb:
- Damani Leech lett a csapat elnöke, nem ismerem az urat, remélem nem akar majd Patton dolgába beledumálni, am természetesen sok sikert neki
The Broncos have named Damani Leech as their new team President.
— Michael Spencer (@MichaelCBS4) August 11, 2022
From the team’s release:#BroncosCountry @CBSNewsColorado https://t.co/y14GCtzz0x pic.twitter.com/2bS63mqC0G
What we learned w/Broncos today:
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) August 12, 2022
-Damani Leech named team President
-Gordon foot contusion
-Wilson: Offense is further than expected
-Wilson: Albert O going to have “exceptional year”
-Hackett: Dulcich had little setback
-Chubb: Bonitto is one of the best rookies in class
- PFM a héten több edzésen személyesen is jelen volt, köztük a boysoson is, ahol az új tulajdonosokkal csevegett hosszasan - várhatóan kínálunk neki vmilyen hivatalos szerepet is
- ha már legendák: Elway eddig minden edzést személyesen tekintett meg (ő ügye Patton mellett van, mint tanácsadó)
- 9 (!) Long snappert próbáltunk ki a héten, de egy se kapott szerződést, így Bobenmoyeré a poszt jelenleg.
Sérültek:
WR K.J. Hamler - pihentetve van, elvileg csak a terveztet "visszaszoktatás" részeként
WR Tyrie Cleveland - több edzést is kihagyott "torok" sérülés miatt
CB Ronald Darby - bordasérülés miatt hagyott ki edzést, elvileg nem komoly
RB Melvin Gordon - lábával van vmi bibi, ez sem komoly a hírek szerint
OG Netane Mutinak - a térdével van baja, több edzést is kihagyott... ha komoly lenne, akkor gondolom már lenne róla hír, de ügye ő a drafton is a szar térdei miatt csúszott, így aggodalomra azért van ok
OG Ben Braden - hátsérülés miatt hagyott ki edzéseket
TE Greg Dulcich - combhajlító izom sérülés miatt nem tudott immár huzamosabb ideje edzeni
EDGE Christopher Allen -> IR-re került (őt ügye lábfej sérüléssel igazoltuk, mint legjobban fizetett UDFA, a csapat úgy döntött h a széleken megvagyunk, de nem akarják megkockáztatni h elveszítsük a waiveren, így redshirt évet kap)
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
👀👀👀Idén már megpróbálták felgyújtani… Én is szomorú lennék..Szomorú lennék, ha az Empower Field at Mile High-t befednék...Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Több Super Bowl részvétel,
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Lassan nem maradna klasszik stadion, csak ezek a csilivili csarnokok...
Reggio1914
Le a stadionprojektekkel !!! 🤞
Zalán

Idén már megpróbálták felgyújtani… Én is szomorú lennék..Szomorú lennék, ha az Empower Field at Mile High-t befednék...Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Reggio1914
Le a stadionprojektekkel !!! 🤞
Szomorú lennék, ha az Empower Field at Mile High-t befednék...Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
www.denverbroncos.com/news/broncos-release-initial-unofficial-2022-depth-chart
Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?
FLZOLI
New Broncos owner clearly a big football guy. 😂 #Goodle pic.twitter.com/vgni5SJvjW
— Ross Tucker (@RossTuckerNFL) August 9, 2022
Hat komoly kis nyarunk volt minden szempontból. És vasárnap végre meccs.
„History is a set of lies agreed upon.”
Gondolom nem véletlen ignoráltuk ennyire a posztot offseasonben, hanem Evero-nak ide nem kellet erősítés. Lehet megégünk miatta, de szezon előtt nem számítok nagy változásra. AJ lehet jön majd vmikor olcsón ha nem kell máshova vagy más szabadügynök, de Roquan Smith szerintem nagyon valószínűtlen...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Roquan Smith cserét kért a Bearstől, ha valami, akkor egy ilyen kaliberű LB nagyon hiányzik a védelemből, én biztosan megkörnyékezném a macikat, hogy mennyi az annyi...A leglényegtelenebb poszttá vált az ILB a mai védelmekben.
Vonster
Ha égne a ház előbb nyúlunk majd AJ Johnsonshoz, aki FA, mint egy cseréhez, főleg h jövőre nincs se első se második körünk.
De persze ez csak az én véleményem.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Roquan Smith cserét kért a Bearstől, ha valami, akkor egy ilyen kaliberű LB nagyon hiányzik a védelemből, én biztosan megkörnyékezném a macikat, hogy mennyi az annyi...Simán mehet érte a 3. kör, vagy ami megmaradt.
Vonster
·
1m
G Netane Muti did not practice on Saturday and is being evaluated for a knee injury.
Nem jo hir. Nyugtassatok meg, hogy azert RW-nek lesznek celpontjai. Jeudy letartoztatasaval kapcsolatban fejlemeny?A bíróságon szerintem már lefutott az ügy, nem lesz belőle semmi. Hogy az NFL akarja-e szankcionálni azt nem tudom. Mondanám hogy nem valószínű vagy Watson eltiltásához mérten eltilthatják őt mondjuk 1 playből, de rég feladtam hogy konzisztenciát keressek vagy feltételezzek az NFL döntései kapcsán...
undisputedly
Ellenben - személyes vélemény - elég szar TC-je van idén (is), a legutóbbi napja kifejezetten rosszul sikerült, sima TD-ket ejt el, nem futja végig az útját az RZ drillben, etc...
Nem akarok nagyon írni róla, mert nem akarom minden hszemben szekálni, jót meg nem tudok megosztani róla.
Eddig nagyjából semmit nem mutatott NFL-ben és vannak kisebb nevek a TC-n akik alázatosabban dolgoznak és jobb teljesítményt nyújtanak, csak nincs akkor pofájuk mint Jeudynak és nem minden bajukért rögtön valaki mást hibáztatnak, hogy ők maguk hibátlannak tűnjenek. Amit eddig Jeudyból láttam a TC-n az kevés lenne. Vannak játékosok, akik élesben jók nem edzésen, Jeudy is lehet ilyen, lehet csak éles meccs kell neki és jó QB, csak ez eddig 2-el több feltétel, mint amennyit draftolásakor igértek és még nem láttuk, hogy ez a 2 feltétel elég lenne neki, hogy valami produktuma is legyen a jelenlétének.
Sutton mellett viszont eddig Washington is nagyon jó (5. körös rookie WR), volt már pár hátsó körös rookie / udfa aki lenyűgöző volt a TC első egy-két hetében, hogy aztán semmi ne legyen belőle, de időről időre jut egy-egy Phillips Lindsay is ezekre, idén Washingtonban látom a legnagyobb esély erre, aminek a pozitív kimenetele relatíve sok highlight passz lehet a Wilson->Washington összejátékból.
Viszont a felépített drive-oknak elsősorban Sutton,Patrick,Jeudy passzokkal kéne haladnia levegőben, ebből egy kiesett egy meg (még) nem igazán működik. Akárhogy is tapsolsz a 20-40 yardos playeknek a konzisztencia a legfontosabb, egy-egy nagy play Jeudyban is benne van, de a konzisztens és ezáltal leghatékonyabb fegyverek Sutton, Patrick és talán Williams (RB).
Most Okwuegbunamot próbáljuk jobban belevonni a passz játékba, na az ő neve nem sokakat hoz lázba és Wilsonról se az a kép van a fejemben, hogy ilyen 4-6 yardos TE paszokkal menetel végig a pályán és nem Okwuegbunam az akivel ezt meglehetne csinálni, ő egy max 25-30 elkapásos TE, ha kényszerből 40 lesz ebből az sok elszalasztott lehetőség, nem azt akarom mondani, hogy kár a felé menő labdákért, de azért vannak rosteren olyanok akik nagyobb varázslók nála labdával vagy anélkül, btw Jeudy is, ha véletlenül elkapja azt, de még akár Gordon is ha valahogy beültetnének neki pár agysejtet a fejébe... Albert O lehet konzisztensebb náluk csak ő meg a ló túloldalán van. Kellenek azok a belső 2-4 yardos futások és a 3-5 yardos TE passzok is a repertoárba, de ha kásássá kell válnia valamikor a streamnek remélem ilyenkor lesz...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Engem spec. egy pillanatig nem zavar. Nem is értem, miért probléma ez bárhol..Hamilton-Hamler-Washington... lesz itt eszeveszett sebesség…😊Térdelni fogtok...
Zalán
Buffalo Bill
Amúgy Vin Miller előtt bármikor..
heavy.com/sports/denver-broncos/broncos-signed-darrius-shepherd/?fbclid=IwAR0IQZxlrrpDZiCBOvrK82y5UjD6kZkOe-G2hVrNokqQUYqbkrgrVk4BUSs
Positive Vibration
Hamilton-Hamler-Washington... lesz itt eszeveszett sebesség…😊Térdelni fogtok...
Zalán