Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Denver Broncos@Broncos
WR KJ Hamler has passed his physical and has been cleared to practice.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem tudom engem nem zavar hogy (számomra) csendben készülnek a srácok, nem össze-vissza hosszabbítások meg trade kérelmek voltak itt. Viszonylag nyugisan jó ez., aztán majd szeptembertől lehet varázsolni 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mizu srácok? Tart meg a nyári szünet mindenkinel? Remelem azért lassan beindul a buli itt is. 😀Hello.. Te ki vagy?
Egyébként mit lehet eddig tudni a taborrol? Mindenki HoF már? Én eddig munka miatt keveset tudtam foglalkozni vele, de igyekszem felvenni a ritmust lassan.
roberto23
Minimum egy főlovászmestert biggyessz a nicknév mögé.. 🙏😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Mizu srácok? Tart meg a nyári szünet mindenkinel? Remelem azért lassan beindul a buli itt is. 😀 Egyébként mit lehet eddig tudni a taborrol? Mindenki HoF már? Én eddig munka miatt keveset tudtam foglalkozni vele, de igyekszem felvenni a ritmust lassan.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
“After 🔟 seasons in the NFL, I’ve decided it’s time to step away from the game. Time for a new beginning.” #ThankYouDWolfe x @Derek_Wolfe95 pic.twitter.com/qeCyOrKLw7
— Denver Broncos (@Broncos) July 29, 2022
Szerkesztette: xrace77
több mint 3 éve
Offwww.portfolio.hu/global/20220621/visszaallitja-a-magyar-kormany-a-foispansagot-es-a-varmegyeket-551913
Mik ezek a névtoldalékok ??
Miről maradtam le? Ez valami fogadás?? Vagy szopattok ??
Köszi a választ.
Zalán, a mechanikus sámán 😁
On
Zalán
több mint 3 éve
Off| Kérdezd meg a (vár)megyéd főispánját. 😊 |
Mik ezek a névtoldalékok ??
Köszi a választ.
On
Zalán
Megvolt a szavazás, minden hivatalos mostantól.
Statement from Rob Walton on behalf of the Walton-Penner Family Ownership Group: pic.twitter.com/Nxb3Kd4oo6
— Denver Broncos (@Broncos) July 27, 2022

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
OffMik ezek a névtoldalékok ??
Köszi a választ.
On
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Training Camp Day 1. Year 11. We love you @DangeRussWilson @Broncos Country. Let’s Ride 🤘🏽#Family pic.twitter.com/lCkrL9WvU4
— Ciara (@ciara) July 27, 2022

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
akkor a hivatalos oldalon lévő link, köszinah én most jutok el odáig hogy ténylegesen is vegyek jegyet és kezdjem intézni a dolgokatwww.eticketing.co.uk/jaguars/EDP/Event/Index/3
hivatalos oldalon vagy hol vettétek?
Negritis, a vajda
Black_Adder
több mint 3 éve
nah én most jutok el odáig hogy ténylegesen is vegyek jegyet és kezdjem intézni a dolgokatwww.eticketing.co.uk/jaguars/EDP/Event/Index/3
hivatalos oldalon vagy hol vettétek?
Negritis, a vajda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
nah én most jutok el odáig hogy ténylegesen is vegyek jegyet és kezdjem intézni a dolgokathivatalos oldalon vagy hol vettétek?
több mint 3 éve
Ha már Russ:Ez a video nagyon megy az amerikai twitterezők közt. Sok mindenre rá lehet húzni. Itt egy Broncosszal kapcsolatos. 😊inkább Russell Wilson running for his life and evading defenders this season
Jerry Jeudy running routes and evading defenders this season pic.twitter.com/fGcDe0q6ll
— Cody Roark (@CodyRoarkNFL) July 13, 2022
xrace77
Black_Adder
Az edzésvonaton nincsen fék:
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Ez a video nagyon megy az amerikai twitterezők közt. Sok mindenre rá lehet húzni. Itt egy Broncosszal kapcsolatos. 😊inkább Russell Wilson running for his life and evading defenders this season
Jerry Jeudy running routes and evading defenders this season pic.twitter.com/fGcDe0q6ll
xrace77
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
az a baj hogy a labdától is így menekül 😀
több mint 3 éve
Ez a video nagyon megy az amerikai twitterezők közt. Sok mindenre rá lehet húzni. Itt egy Broncosszal kapcsolatos. 😊 Jerry Jeudy running routes and evading defenders this season pic.twitter.com/fGcDe0q6ll
több mint 3 éve
nah, majd iszunk valamit 😀Papapapa paaaammmmÉn is akkor, 6:20-as wizz Lutonra, 21:55-es wizz Gatwickről haza. 😊
123-as szektor, közepe. Megvan a repjegy is.
Hajnalban megyek (6 h), éjszaka jövök (22h). Imádkozom, hogy egyik se késsen, mert akkor cumi 😀
jobbágy#JC6
Tomifinn
több mint 3 éve
Papapapa paaaammmmÉn is akkor, 6:20-as wizz Lutonra, 21:55-es wizz Gatwickről haza. 😊
123-as szektor, közepe. Megvan a repjegy is.
Hajnalban megyek (6 h), éjszaka jövök (22h). Imádkozom, hogy egyik se késsen, mert akkor cumi 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Papapapa paaaammmm123-as szektor, közepe. Megvan a repjegy is.
több mint 3 éve
Hali!Jegy már nekem is megvan, repjegyet majd veszek augusztusban.
Én egyedül megyek, szóval szívesen csapódnék valahova.
Cheers!
több mint 3 éve
Mikor lesz a jegyekre a nyitás?tegnap 😊
ozibozi
ticketmasteren nezelodj, vagy visztonelado oldalak (seatgeek, stubhub)
több mint 3 éve
Mikor lesz a jegyekre a nyitás?
több mint 3 éve
Sziasztok. Nekünk a szállás és a repjegy is megvan. A meccsjegyet minél hamarabb szeretném majd megvenni, terveink szerint hárman megyünk majd. 😊
Szerkesztette: avabroncos
több mint 3 éve
na én már le is csaptam rá nyitás után egyből, 537-es szektor. nem a legjobb hely, de jó lesz azért így is 😊Megyek én is, 134-es szektor, úgy örülök mint valami kisgyerek 😀
Tomifinn