Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Nem értem miért nem lehet áldozni a posztra és inkább lelkes amatőrökkel próbálkozik az FO. Ha Smith jönni akar akkor le kell húzni a Medvéket és minőség lenne a pálya közepén végre.
FLZOLI
Smith marad Chicagoban
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem értem miért nem lehet áldozni a posztra és inkább lelkes amatőrökkel próbálkozik az FO. Ha Smith jönni akar akkor le kell húzni a Medvéket és minőség lenne a pálya közepén végre.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Schobert(et) Norbit elengedtük

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Hát, nem mi fogjuk az update csávó mezét visszavonultatni. Megvan, kinn ment el a Bills meccs… Agyő Schobert !! Vajon mi a faszért nem hozzuk AJ-t ? Nem mintha ő üstökös, de legalább ..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
 www.denverbroncos.com/news/broncos-notebook-hc-nathaniel-hackett-wants-more-physicality-better-execution-as
"We come out here and we've had some great practices," Hackett said. "I would have never guessed that that would've happened for either side of the ball or anything.
Megnyugodtam, "We've had a great week of practice"...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 856
Azért azt is nézzétek meg hogy nálunk kik tolták, és a Billsnél. Még a szokásosnál is kevésbé releváns ez a meccs, a regular seasonre nézve.
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Huh... jó nagy verést kaptunk
jobbágy#JC6
Konkrétan nincs futás D. És úgy nagyon D sem.. Ha nem lesz Wilsonnál a labda, akkor oly mindegy, mennyi cédulát adtunk, s milyen klassz fegyverei vannak.. Előszezon meccs, tudjuk jól.. Nadeee… Akkor is.. A Bills meg simán top2 csapat, és nem tudom ki lenne a másik.. Nem úgy van az, hogy szexy sok pénzed van, és akkor holnaptól sexy csapat vagy. Lesz még pár éles kanyar..

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
Huh... jó nagy verést kaptunk
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
Megvan a repjegy is, és ha minden jól megy, addigra megjön az új póló és a melegítő felső is 😜
több mint 3 éve
Ezekre a kisgyerekekre vagyok ma kíváncsi…

youtu.be/0WoOGeEFoFs

youtu.be/PBZjWlgsD6g

több mint 3 éve
 youtu.be/_xxKcndfFoI
Kicsit felpimpelte Walton bácsi az öltözőszobát… Már kezd látszani, hogy luxury csapat lettünk.. Remélem Losziba nem költözünk, de megnyugtató, hogy itt Várkonyi Andrea is benne lenne akár egy vip gang bang partyban.. 🙈🙈
Zalán
És ezt lehet? 🙃
FLZOLI
Minden Broncosnak is joga van jól lenni. 😉

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 youtu.be/_xxKcndfFoI
Kicsit felpimpelte Walton bácsi az öltözőszobát… Már kezd látszani, hogy luxury csapat lettünk.. Remélem Losziba nem költözünk, de megnyugtató, hogy itt Várkonyi Andrea is benne lenne akár egy vip gang bang partyban.. 🙈🙈
Zalán
És ezt lehet? 🙃
FLZOLI
A témában a kedvenc kompozícióm anno a Tescóban mászkálva, ha ennyi off elfér:

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 youtu.be/_xxKcndfFoI
Zalán
És ezt lehet? 🙃

több mint 3 éve
 youtu.be/_xxKcndfFoI

több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Guard, Ben Braden
Safety, Jamar Johnson
Running Back, Max Borghi
WR/KR, Kaden Davis
Tight End, Rodney Williams
Wide Receiver, Travis Fulgham
lapát, szerelést lead.
Szimpi, hogy Hack-nek nincsenek saját emberei… Borghin elverték a Dallas ellen nem létező futójátékot. Most már jó lesz a futás is. JJ-n meglepődtem.. Egy 2021-es Paton pick kuka… Remek
Zalán
Borghit azután igazoltuk le h Gordon és Crockett is megsérült, kellett a campbody, de mivel Gordon újra edzésbe állt, így már nem kell.

Jamar Johnson 5. körös volt, ott azért már lutri h ki válik be (az ugyanabban az évben, ugyanabban a körben választott másik saftey, Caden Sterns pl.: bevállni látszik).

Más:
Gregory és Billy Turner (OT/OG) is edzésbe állt, mindkettő készen állna az első meccsre.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Guard, Ben Braden
Safety, Jamar Johnson
Running Back, Max Borghi
WR/KR, Kaden Davis
Tight End, Rodney Williams
Wide Receiver, Travis Fulgham
lapát, szerelést lead.
Szimpi, hogy Hack-nek nincsenek saját emberei… Borghin elverték a Dallas ellen nem létező futójátékot. Most már jó lesz a futás is. JJ-n meglepődtem.. Egy 2021-es Paton pick kuka… Remek

több mint 3 éve
Mutinak csak összejött az a térdműtét.. 3-4 hét. Beírom, hogy lejjebb pörögjön ennek az update lófaszjóskának a fotója. 🥺

több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Egy pár éve igazi stabil ponthozó volt fantasy fociban. 😃
több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
Joe Schobert érkezik, szerintem fullos igazolás (A.J-nél jobb lehet)
noflyzone
Azt mondod, hogy update lesz?
több mint 3 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Joe Schobert érkezik, szerintem fullos igazolás (A.J-nél jobb lehet)

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
Ha ez így folytatódik a wr klubban, Jeudyt oda is adhatjuk idény előtt egy első körért valami gazdag, de wr-szegèny csapatnak.. Azt se tudom kiért drukkoljak, olyan szimpik ezek az új arcok..

több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Jó, hát nem hogy a meccset, még az összefoglalót se kell nézni ahhoz hogy látszódjon az a 1.8-as y/c és azt gondolja az ember itt nincs minden rendben. Btw a másik oldalon ez 5.0, szóval a futás elleni védelemmel is vannak komoly gondok.

És ezutóbbi engem sokkal jobbna zavar. Védelemben mindig nagyobb a rotáció, ott többen szerepet fognak kapni szezon során is, akik most asszisztáltak ehhez a teljesítményhez.
Támadó oldalon Boone-nak lesz kb 4-5db cipelése szezon során, a többieknek 0. A támadófalban láttam Glasgowt, Andersont, Bailey-t, Wattenberget, Zack Johnsont. Közülül szerintem Anderson lehet kezdő esetleg Glasgow. Egyelőre nem aggódom azok legyenek jók akik játszanak, és nem is tudom mit akar Hackett csinálni, megerősíteni azokat a posztokat, amiket majd sosem látunk pályán regular seasonben?
Ellenben ha a csere fal által blokkolt csere futók 5.0-val futnak, akkor nehéz lesz rotálni bárkit is a védelemben, pedig kéne...
Nem azt mondom, hogy a csere O jobb mint a csere D, hanem hogy az utóbbi sokkal fontosabb és Hackett inkább azt vegye észre.
Nem tudjuk persze ki mennyit lapozott a playbookban

Griffith 4-6 hét, ő pont úgy kapott lehetőséget, hogy a kezdőért küzdjön az egyébként leggyengébb poszton. na most akkor az még gyengébb. Ellenben nem értettem miért visszük ki Browningot 5. EDGE-nek a szélre, de az ő neve szerepel leggyakrabban pozitív kontextusban a védelemből. Hogy mennyi pályát lát majd, azt nem tudom. Chubb + Gregory viszi majd a snappek nagyrészét láthatatlanul, mögöttük Bonitto szituációs pass rusherként 3rd downoknál kaphat szerepet, Reednek és Browningnak nem sok jut majd szerintem, amíg Chubb menetrendszerűen ki nem dől egész évre...
Az LB sor közepe még mindig zavar. Everonak nem fontos, de nekem meg fotnos, hogy ne legyen átlag 2 futásból 1st down, ideje lenne visszahozni AJ-t. Nála nagyobb név szerintem kizárt, ahogy a trade is, de ha másért nem a sérülé miatt csak kéne még egy épkézláb LB Jewell mellé...

Washingtontól többet vártam, azt hittem ő lesz az, aki Hamler nem lett. Továbbra is látok rá esélyt, hogy az offenseben is szerepet kap, egyelőre biztosnak tűnik a roster returnerként. A többiek közt ellenben hatalmas TC harc van. Sutton, Jeudy, Hamler és ST miatt Washington visznek 4 pozíciót, kíváncsi vagyok hány WR-t tartunk meg. Persze aki PS eligible az maradhat anélkül is, hogy rostert fogna.
Semmit nem jelent, de a roster bubble WR-ek tekintetében nagyon erősek vagyunk. Az ég világon semmi előnyt nem jelent majd, de akinek nagyon hiányzik a foci, ez jó kifogás arra, hogy PS meccset nézzen az ember.

Johnson és Rypien között kimondva harc van, de ezt csak azért mondják, mert Rypien itt van már egy ideje. Ő ha nem is csak a neve miatt van ligában, kezdő sosem lesz, ilyen szempontból mint projekt nincs értéke, Johnson meg stílusban sokkal közelebb van Wilsonhoz, sokkal tapasztaltabb is, nagyjából minden mellette szólt eddig is, most se tett semmi rosszat, amivel elvesztené ezeket az előnyöket. Rypien szerintem PSért küzd, nem rosterért...

Cowboys rengeteg hibával játszott. Mi sem mutattuk egy kész csapat képét, de érzésre előrébb tartunk mint tremendous job alatt bármikor a TC-ben. Van még 2 PS meccs, meg egy relatíve könnyebbnek igérkező szeptember. Van munka

Amúgy sokkal inkább csapat képét mutattuk, mint a Cowboys. Az nem fog kiderülni PS alatt, hogy a sémák implementálása hogyan áll, és a mérce ezen a meccsen szerintem nagyon gyenge volt, de érzésre felkészültebbek vagyunk mint a tremendousjob érában bármikor az év ezen szakaszában. Ja voltak koncentrációs hibák, droppok, érzésnek nem biztos, hogy van köze a valósághoz, de tremendous job első két évében azt éreztem, hogy nagyon nem állt még össze a csapat és állva is hagytak minket a rajtnál. A mostani alapján arra számítok, hogy amikor látom majd a kezdőket jobbra fogok számítani az első néhány éles meccsre, mint az elmúlt sok évben. És tavaly ugye a QB harc miatt élesebb volt a pre season tremendousjob igényeihez képest, és élesebb lett a rajt is, igaz nagyon gyenge sorsolás is volt, de azért kapaszkodom abba, hogy idén nem a regular season első 3-4 mérkőzése lesz a pre season...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 900
Az első félidőt sikerült megnézném, aztán sajnos kidőltem. Nyilván sokat nem lehet levonni a meccsből, lévén h kb a 3. csapat játszott, de nekem tetszett a meccs.

Nem tudom Rypien és Johnson között mennyire éles a verseny a backup poziert, de ezzel a meccsel Johnson sokat lépett a győzelem fele szerintem. Már csak azért is, mert mi vagyunk kb a 253. csapata, szóval van tapasztalata mindenfele offense-ben.

Akik nekem nagyon tetszettek az Hinton, Brandon Johnson és Washington. Örülök, hogy Patrick sérülése miatt nem jött senki, mert van kraft ezekben a fiatal srácokban, kapják csak meg a lehetőséget élesebb szitukban is, ha úgy alakul.
roberto23
Johnson lesz a backup ez szinte biztos, ez a meccs után pláne, teljesen korrekt teljesítményt mutatott. Összességében az elkapókat emelném ki én is (főleg Virgilt, több nagy elkapása is volt, nyilván jobb cornerek ellen nehezebb lenne, de azon kell megcsinálni az elkapást aki veled szemben áll), még Patrick kidőlése után is úgy érzem, hogy rendben van a poszt mélysége. A futás viszont nagyon nem ment, több TFL is volt, szóval azon dolgozni kell még, mert Javonte sem fog csodát tenni, ha -2 yardon kapja az első kontaktot.

A védelemből pedig Browning nevét érdemes megemlíteni szerintem, úgy tűnik jó lesz neki ez az EDGE poszt, volt sackje, leütött labdája, és általában oda tudott érni az irányítóra, szóval mélység lesz itt is.

Elsőnek jó volt, várom a következőt!
Vonster
Igen, Hackett is kiemelte a meccs után, hogy a futójáték egyelőre enyhén szólva döcögős. Örülök amúgy, hogy ő is látja a hibákat, nem olyan, mint Mr tökéletes vagyok Fangio.

A többi részével is teljesen egyetértek. Jó lesz ez szerintem! És végre beindult a buli.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Az első félidőt sikerült megnézném, aztán sajnos kidőltem. Nyilván sokat nem lehet levonni a meccsből, lévén h kb a 3. csapat játszott, de nekem tetszett a meccs.

Nem tudom Rypien és Johnson között mennyire éles a verseny a backup poziert, de ezzel a meccsel Johnson sokat lépett a győzelem fele szerintem. Már csak azért is, mert mi vagyunk kb a 253. csapata, szóval van tapasztalata mindenfele offense-ben.

Akik nekem nagyon tetszettek az Hinton, Brandon Johnson és Washington. Örülök, hogy Patrick sérülése miatt nem jött senki, mert van kraft ezekben a fiatal srácokban, kapják csak meg a lehetőséget élesebb szitukban is, ha úgy alakul.
roberto23
Johnson lesz a backup ez szinte biztos, ez a meccs után pláne, teljesen korrekt teljesítményt mutatott. Összességében az elkapókat emelném ki én is (főleg Virgilt, több nagy elkapása is volt, nyilván jobb cornerek ellen nehezebb lenne, de azon kell megcsinálni az elkapást aki veled szemben áll), még Patrick kidőlése után is úgy érzem, hogy rendben van a poszt mélysége. A futás viszont nagyon nem ment, több TFL is volt, szóval azon dolgozni kell még, mert Javonte sem fog csodát tenni, ha -2 yardon kapja az első kontaktot.

A védelemből pedig Browning nevét érdemes megemlíteni szerintem, úgy tűnik jó lesz neki ez az EDGE poszt, volt sackje, leütött labdája, és általában oda tudott érni az irányítóra, szóval mélység lesz itt is.

Elsőnek jó volt, várom a következőt!

Szerkesztette: Vonster
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 493 — The Mathematician
Wolfe nagyott ment twitteren 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!