Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Köszönöm Istenem!Ráadásul Russell keresztény tesó, áh, nagyon örülök. Lesz QB-nk! Egy nagyon jó QB-nk! Biztos vagyok benne hogy kettőzött erővel fog küzdeni, meg fogja mutatni nálunk hogy mitől döglik a légy! Shelby kicsit fáj, de megérte. Szerintem Von is jön vissza, brutál évünk lesz gyerekek!!!!
több mint 3 éve
Olvasásértés 1-es, ülj le, fordulj a fal felé és olvasgasd a tenyered, azt talán megérted...Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Megszereztetek egy minimum top 10 qb-ét, de az a baj hogy nincs RB2. Zseniális 😀
StormST
Seda26

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Lafleur előtt Rodgersnek is voltak rosszabb évei, Mccartarthyval. Én úgy látom most ugyanez volt a helyzet Russellel és Carrollal. A két játékos plafonja között meg tényleg nem látom azt a hatalmas szakadékot. De biztosan ott van, azért volt annyival többször Rodgers a super bowlban. Ja nem.Wilsonnál baj hogy 33 éves de Rodgersnél nem hogy 38? Nyilván más volt a tavalyi szezonjuk, ahol az egyik egy remek stratéga alatt játszott, a másik meg kb a legrosszabb alatt. De nagy átlagot tekintve nincs nagy különbség kettejük között (csak a kor).Wohhh
Seda26
Amadeus
több mint 3 éve
2023 végéig van szerződése jelen pillanatban, addig köti hozzánk papír, ez a tény, a többi csak wishful thinking...Miért gondolod h csak két évig lesz itt? 33 éves, reálisan 5 évet kéne még átlag felett hoznia.Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
Mindegy, majd 2023 jó lesz biztos, előre a 20 QB /8 évért…
StormST
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
StormST
QB-t kéne keresnunk akkor mennyivel jobb helyzetben lennénk 😀
Leonidasz007
StormST
Tavaly magához képest szar volt, de eddig azért nagyjából minden évben inkább a szűk elithez tartozott, szal a minta jót sejtet.
Nyilván előfordulhat h öregségére végleg szétesett, de azért a statisztika inkább azt mondatja h a sérülése és a motiváltsága miatt volt magához képeset gyengébb.
Ez már jövőre ki fog derülni.
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...39 milla volt a sapka alatt, nem 48 és ha nincs trükk a szerződésekben, akkor abból maradt 27,5M, ami még mindig korrekt mozgástér.
StormST
Sztem TE max ilyen középső körös tradícionális gyémánt kell (abban am viccen kívül jó a class), RB2-nek jó lesz Lindsay vetminért/vagy vmi hátsó körös gyémánt, de megvan az RB1, tavaly azért sírt a fél fórum h minek osztjuk meg a snapjeit. Az OL jókérdés, tavaly sztem a közepe volt gyengébb, mint a széle, ott darabra megvagyunk, köztük fiatalokkal is, egy normális edzővel ezt liga közepe szintre illene kihozni.
Shelbyért valóban kár, de idén is van még azért második körünk, meg két harmadik is, a DL-be simán lehet kezdőket is találni ott, valamint nem premier poszt, FA-n is lehet alternatívákat leakasztani.
A két első-két második persze sok, és én is nagyon sokáig ez ellen voltam, de mire is mentünk velük PM óta?
Én sokkal, de sokkal jobban örülök ennek a tradnek, mint ha Kirk kapitányt hoztuk volna egy elsőért-harmadikért-meg Lockért, vagy Gerappát hasonlóért. Itt az upside is qurvanagy, | konkrétan az SB kontenderség az egyáltalán nem földtől elrugaszkodott plafon | , amellett h a sok átadott érték miatt a bukás esélye is nyilván nagy.
Eddig évekig ezért sírtunk, most h itt van, tessék bizakodni!
Általános Doktor
Én 24-et láttam, de 27,5-ből se fogunk tudni FA-ből minden lyukat betömni. A DL-be pont nehéz hátsó körben igazán jókat találni, FA-ban meg drágák. RB2 FA-ról megint nem nagyon lesz 4-5 millió alatt...
A TE meg pont az a poszt, ahol eddig vagy FA lett jó, vagy top pick, Shannon Sharpe óta komoly karriert késői körös TE nem nagyon futott be nálunk emlékeim szerint...
Én személy szerin nem sírtam ezért, Rodgers-nek örültem volna, de csak ha kilép a szerződéséből és FA-ként jön, ilyen Aaron neki se örülnék.

több mint 3 éve
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Megszereztetek egy minimum top 10 qb-ét, de az a baj hogy nincs RB2. Zseniális 😀
StormST
több mint 3 éve
Volt mit felül írni.The Washington Commanders' offer to the Seahawks for QB Russell Wilson included high draft picks in '22, '23, '24, source confirms. (@AlbertBreer 1st)
— Ben Standig (@BenStandig) March 8, 2022
However, multiple teams exploring a Wilson trade told @TheAthleticNFL that Seattle wanted Wilson out of the NFC.
több mint 3 éve
Wilson azért volt gyenge, mert nem edzett rendesen. Nem gyakorolta be, gondolta séróból is megy.Illetve hagyták fõzni. Ami kiderült, nem mūxik. Van akinél igen, nála nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Miért gondolod h csak két évig lesz itt? 33 éves, reálisan 5 évet kéne még átlag felett hoznia.Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
StormST
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
StormST
Leonidasz007
StormST
Tavaly magához képest szar volt, de eddig azért nagyjából minden évben inkább a szűk elithez tartozott, szal a minta jót sejtet.
Nyilván előfordulhat h öregségére végleg szétesett, de azért a statisztika inkább azt mondatja h a sérülése és a motiváltsága miatt volt magához képeset gyengébb.
Ez már jövőre ki fog derülni.
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...39 milla volt a sapka alatt, nem 48 és ha nincs trükk a szerződésekben, akkor abból maradt 27,5M, ami még mindig korrekt mozgástér.
StormST
Sztem TE max ilyen középső körös tradícionális gyémánt kell (abban am viccen kívül jó a class), RB2-nek jó lesz Lindsay vetminért/vagy vmi hátsó körös gyémánt, de megvan az RB1, tavaly azért sírt a fél fórum h minek osztjuk meg a snapjeit. Az OL jókérdés, tavaly sztem a közepe volt gyengébb, mint a széle, ott darabra megvagyunk, köztük fiatalokkal is, egy normális edzővel ezt liga közepe szintre illene kihozni.
Shelbyért valóban kár, de idén is van még azért második körünk, meg két harmadik is, a DL-be simán lehet kezdőket is találni ott, valamint nem premier poszt, FA-n is lehet alternatívákat leakasztani.
A két első-két második persze sok, és én is nagyon sokáig ez ellen voltam, de mire is mentünk velük PM óta?
Én sokkal, de sokkal jobban örülök ennek a tradnek, mint ha Kirk kapitányt hoztuk volna egy elsőért-harmadikért-meg Lockért, vagy Gerappát hasonlóért. Itt az upside is qurvanagy, | konkrétan az SB kontenderség az egyáltalán nem földtől elrugaszkodott plafon | , amellett h a sok átadott érték miatt a bukás esélye is nyilván nagy.
Eddig évekig ezért sírtunk, most h itt van, tessék bizakodni!
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Nyugi, Ciara holnap kiad egy insta sztorit, hogy Aspenbe kéne ám PÉNZ is.
StormST
több mint 3 éve
Ha oda-vissza verjük a Raiderst simán megérte 😉Ez kb. már az átbaszás szint.NFL Network was first to report the news.Fúeznagyonsok így elsőre.
The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
Bazzani
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Wilsonnál baj hogy 33 éves de Rodgersnél nem hogy 38? Nyilván más volt a tavalyi szezonjuk, ahol az egyik egy remek stratéga alatt játszott, a másik meg kb a legrosszabb alatt. De nagy átlagot tekintve nincs nagy különbség kettejük között (csak a kor).Wohhh
Seda26
több mint 3 éve
Wilsonnál baj hogy 33 éves de Rodgersnél nem hogy 38? Nyilván más volt a tavalyi szezonjuk, ahol az egyik egy remek stratéga alatt játszott, a másik meg kb a legrosszabb alatt. De nagy átlagot tekintve nincs nagy különbség kettejük között (csak a kor).
több mint 3 éve
Nagyon le lett húzva a Seahawks, még egy harmadik első kört meg komoly offense játékost se kellett adni.Nagyon meglepne, ha kezdőnek vitték volna Lock-ot, max 1 áthidaló évre, de most lesz miből építkezniük és cap space-ük is van, szerintem Lock csak azért került be a trade-be, mert más nem vitte volna el, ha marad, akkor meg csak a feszkó lett volna...
A Seahawks meg vitézkedhet az NFC Westbe Andrew Lockkal.
Cubehor

több mint 3 éve
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...

több mint 3 éve
Mondjuk azt a részét szívesen meghallgattam volna a tárgyalásnak, ahol a 4-5.koros pick csere belekerült, ha az nincs, lehet, hogy nincs is deal 😊
több mint 3 éve
Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Igen, én is ezt írtam, csak Wilson ne.. Most már ne…
StormST
Mondhatni kijavítottuk az Osweiler hibát, meg a Ronnie Hillman hibát.. Kicsit sokba került, meg kicsit későn.. Mindegy, én beleàllok ebbe, mert valami történt végre… Adok egy évet Wilsonnak. Az biztos, tőle is keményfaszú lépés, hogy az AFC Westbe jön.. Ez becsülendő, s motivációra vall… Jobban megnyugszom, ha holnap visszahozzuk Vont cserébe…
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Èn egyàltalàn nemFigy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
StormST
Seda26
StormST
Leonidasz007
StormST
Gondolom h hulye lennél 😊 csak ezt borusabban látod. Én vok az aki mindenen fanyalog 6 éve. De ehhez a játékhoz QB kell. Szereztünk egyet a legmagasabb szintről. Meg kell fizetni. Nem lettunk volna beljebb nélküle. Nézted volna szivesen Lockot? Bridgewatert? Garoppolot?
Énis Arodot akartam vagy az uj Mahomest de ez volt lehetséges. Ne szomorkudjunk h potolni kell egy DLt es egy TEt. V akarkit. Ezeket ha akarja egy csapat tenyleg tudja potolni elobb v utobb. QBt nem, ahogy jol meg is mutatja az elmult 6 évunk
több mint 3 éve
Jól hangzik ez a 6 kezdő, de azokat ki is kell húzni. Plusz Fant is elég véleményes.Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
StormST
Seda26
StormST
Leonidasz007
StormST
Ha odaadtuk volna a fel #O-t én is morcos lennék. De így, hogy a WR szakasz is pl egyben maradt teljesen vállalható deal lett ez.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
StormST
Seda26
StormST
Leonidasz007

több mint 3 éve
Sztem ez a deal azon múlik, hogy Wilsonnak van-e kedve ehhez a játékhoz.
több mint 3 éve
Valószínűleg volt piaca, ment érte a denver, redskins, panthers és még ki tudja....ezért lett viszonylag drága.Aztán majd két év múlva realizalódik, hogy mennyi az annyi..
több mint 3 éve
Bejuttat titeket 2 Super Bowlba, az egyiket megnyeri, aztán ellovagol a naplementébe. Tízévekénti Broncos recept.....😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
StormST
Seda26
StormST
több mint 3 éve
Úr isten milyen csoport lesz ha Wilson hozza amit 2 3 éve, és nem csak alibizbi megy DenverbeJaja. Carr mint a kiraly. Es meg a tobbiek is jok!
Sifur

Állat vagyok, ami enni kér...