Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 266
Tavaly cseréltem egyik GM játékban Wilsonért:
Seahawks adja:

Russell Wilson QB

DM: 10 000 000

Panthers adja:

1/15.
2022/1.
2022/3.
2023/1.

Következtetés: jobb GM vagyok, mint George Paton!
empty taxi
Vagy a Seahawks GM kevésbé jó ott 😉
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 703 — SB 50 Champion @ Grund
Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…

Mindegy, majd 2023 jó lesz biztos, előre a 20 QB /8 évért…
StormST
Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
Nekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Tavaly cseréltem egyik GM játékban Wilsonért:
Seahawks adja:

Russell Wilson QB

DM: 10 000 000

Panthers adja:

1/15.
2022/1.
2022/3.
2023/1.

Következtetés: jobb GM vagyok, mint George Paton!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Ne röhögtessetek már hogy sok. 6 éve szopjuk A faszt mindenéle középszer megoldással. És ez a kozeljovoben se lett volna máskèpp ha csak nincs olyan ordas nagy màkunk h a 2013 ota nem latott szar classbol aki epp lehullik 1/9re az majd pont elit szint nem lesz (spoiler nem lett volna ilyen màkunk). És a kövi draftolon sem lett volna sokkal jobb esélyunk ugyanis lathatoan keptelenek voltunk elég szarok is lenni h top5ben huzzunk.

Russ már nem fiatal annyira és volt most 1-2 rosszabb (nem rossz csak rosszabb) éve, de annak a szűk top7-8 QBnak a tagja aki nagyon elit közeli játékra kèpes.
Na mostvegy ilyen játékosért adtunknegy 31 eves DL-t (szeretem
harrist, de na), egy selejtes Lockot és Fantot aki nem rossz de nem vok benne biztos h AlbertO nem jatszotta volna ki. És a pickek persze fajdalmasak, de az ideiek szinten egy jo szar classból vannak, meg hát hogy máshogy is lehetne megszerezninegy elit QB-t mint hogy fizetsz.

Akármi lesz a story vége ez egy belevaló tökös huzás ami sokat fizethet.

Let Russ Cook!

Szerkesztette: Patrik007
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most már véglegesnek tűnik

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Az Egyház a tengerszint fölé emelkedik v kettészakad. És jön ide, mint Manningnél a Colcosok.

Pozitívumok:

Ciara mehet síelni Aspenbe.

Pete Carroll ledobja láncait és 3 futó áll fel a backfielden. Sose látsz majd annyi handoffot.

Russell megint underdog lesz, amit szeret, mert vmi benzin már kellett a tankba.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 903
Yeees!!

Nyugtaval dicsérd a napot, de végre történik valami.

Én örülök Wilsonnak, jó lesz itt! És az ellenérték is vállalható, egyedül Harris-t sajnálom én is, de ennyit megért.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 754 — Kinek mit intézett a kormánya
És RW már a 22-es alapszakaszban visszatérhet, mert lesz Broncos-Seahawks

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…

StormST
Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Izgatott lettem, mint valami kis tinédzser.
Pedig de nem szerettem a Seahawkst és Wilsont pár éve. 😅
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
QB-ért semmi sem sok. Harrist sajnálom, Lock semmi, Fant jó de nem elit. Ha az idei első kör akkor necces, a két jövőbeli talán jobb ha tényleg bevalik

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Peyton, te fasz!
StormST
sic transit gloria mundi 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Peyton, te fasz!

több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
NFL Network was first to report the news.

The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
Fúeznagyonsok így elsőre.
Bazzani
Ez kb. már az átbaszás szint.
Amadeus
Ha Wilsonnal jók lesznek ennyit is megért.
Ha nem akkor a fele is sok lett volna.
A Seahawks meg baszhatja a sok picket ha nem lesz QB-ja...
gabokocka
Szebben én sem mondhattam volna.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding

The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
Bazzani
Amadeus
Ha Wilsonnal jók lesznek ennyit is megért.
Ha nem akkor a fele is sok lett volna.
A Seahawks meg baszhatja a sok picket ha nem lesz QB-ja...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Nem vót ócsó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499

dande
Bazzani
több mint 3 éve
Shelbyért kár, de egy nem túl értékes poszt, AlbertO sztem fogja hozni azt, amit Fant, a két első-két második nem para szvsz.

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

dande

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Shelby távozása azért szomorú...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

De ez még nem végleges....

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Hearing Drew Lock, multiple other veterans, and a combo of four picks… crystalizing the rest.

twitter.com/PSchrags/status/1501271468335792133

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Kivi vagyok a részletekre, remélem csak 2 első kör az, valamint Lockon kívül nemigazán adtunk mást, bár igazándiból kivoltunk a vízből az elmúlt években Lockkal meg az első körökkel...

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 3 éve
elindult ma a dilivonat látom 😀
Amadeus
nőnap van, csodálkozol 😉 😀