Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
#FangioOUT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Fangio mondjon le... ez tényleg szánalmas, teljesen vicc kategória. Ilyenkor aki a pozíciójáról dönt mire gondol? Ebből lesz valami? Több ezer kilométer távolságból meg lehet mondani hogy ez nem működik...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A color rush mezben játszanak. 😀 Squad goes hard. 🔥 pic.twitter.com/dcGaL6CqbX
— Denver Broncos (@Broncos) November 14, 2021
több mint 4 éve
Őszinte leszek. Egész héten nem tudtam hova tenni a dallasi győzelmünket. Nem az eredmèny miatt, nem a győzelem miatt, hanem mert olyan felszabadultságot éreztem a csapaton, mint az elmúlt öt évben soha. Játszottak, és mindegy mennyire cseszte el a Cowboys. Vártam, hogyan gondolok a csapatra. És ki tudja, hogy ez egy egyszeri fellángolás vagy egy új korszak. Ma sem fog kiderülni, de ma azt érzem, végre mindenkinek őszintèn tudok ma drukkolni ítéljezés nélkül. Negyedszerre nem jött össze a 3-6, akkor mostantól teljes gőzzel vágtában előre a csoportmeccseken át decemberig. Aztán èv végén értékelünk. Addig go Broncos, és hajrá ifjak 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
👀 our inactives for #PHIvsDEN » https://t.co/BEsion360O pic.twitter.com/68Q7Pz7SI1
több mint 4 éve
Ma nyerni kell, akarok még +2 hetet reménykedni. Persze tudom, minden szar, de akkor is 😀3 hét reménykedés marad utána
Heisman
sztem ha 9-8 környékén leszünk akkor még lesz "esély"
több mint 4 éve
Ma nyerni kell, akarok még +2 hetet reménykedni. Persze tudom, minden szar, de akkor is 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ezeket a hype videokat nagyon adomFind a way. pic.twitter.com/RNUUCnHqhy
több mint 4 éve
OffOffÉn álmodozva és mosolygva olvastam a legjobb jövőbeni forgatókönyvet. 😊 Bárcsak így lenne...Ez tök jó eszmefuttatás, de a lényeg kimaradt: Mi történt aztán Nyári Marival? 😊
Amikor kisiskolás voltam, én is mindig a füzeteimre írtam a kedvenc csapatom best of összeállítását. Meg a dolgozatíráskor is, hogy úgy tűnjek, mint aki ír, mígnem lesben odacsúsztatta a Nyári Mari másolásra az ő kész dogáját. Mindig az volt a baj, hogy végül a csapatom sosem állt fel abban az idealisztikus felállásban, és végül sosem ért fel a csúcsra. Ott azonban felébredtem, amikor Fant-ot elcseréled. Végre van egy megbízható TE a kereten, oké, nem ő a régi Gronk, és én sérülékenynek sem tartom. Pénzünk is van megtartani. Éledezik egy párja, Albert O személyében. Nyilván blokkolhatnának jobban, de a kezeik jók. Ettől még lehet a régi trend lesz, és a legkevesebb lejáró alkalmas játékossal hosszabbít Paton. De ha Fant megy, akkor megint ott tartunk, hogy jöhetnek a második napos TE-ek, vagy a piacosok. Szerintem ebben a fórumban itt most senki nem akarná ezt a fiókot újra kihúzni.
Zalán
FLZOLI
A ballagás óta nem találkoztunk többé. Soha nem mentem el osztálytalikra. Nem érdekelt, ki hogy baszta el az életét, amit most díszdobozba csomagol, mindenkit megőríztem csillogó szemű, hittel teli kamaszként. A facebookon ismerősök vagyunk. Annyit tudok, hogy több hànnyatatott kapcsolat után végül összejöttek a Szalay Viktorral, a tinédzserkori nagy szerelemmel..
😂😂😂
On
Zalán
Ezt nagyon osztom...
Én az első osztálytalálkozó után jutottam el erre a következtetésre. Pedig nem mostanában volt. 😊
On
több mint 4 éve
Közben el is dőlt, Shula lesz a playcaller holnap.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Hat ha vki, mi be tudjuk bizonyítani, hogy mindig van lejjebb. 😀Susmus COVID protokoll alatt van, ugyh nem lesz vasárnap.tud romlani? 😀
Nem tudom ki lesz a playcaller, de érdekes lesz, hogy javulni vagy romlani fog-e a helyzet így.
roberto23
Negritis
több mint 4 éve
Susmus COVID protokoll alatt van, ugyh nem lesz vasárnap.tud romlani? 😀
Nem tudom ki lesz a playcaller, de érdekes lesz, hogy javulni vagy romlani fog-e a helyzet így.
roberto23
több mint 4 éve
Ez mondjuk igaz.Blokkolás, ami a modern támadó futballban egyre inkább elvárható képesség egy RB-től.Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.Mi az, amit Gordon megcsinál és Phillip Lindsay nem tudott volna megcsinálni .... harmadannyi pénzért?
Lelkes, harcos, hozza a yardokat és a TD-ket, remekül kiegészítik egymást a máris nagy kedvenc Williams-sel. Ja és leszokott a dropról is.
Maximum a fizetése amit lehet kritizálni. De azt mondom bár minden FA így teljesítene.
dreadman
peterk2005
xrace77

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Blokkolás, ami a modern támadó futballban egyre inkább elvárható képesség egy RB-től.Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.Mi az, amit Gordon megcsinál és Phillip Lindsay nem tudott volna megcsinálni .... harmadannyi pénzért?
Lelkes, harcos, hozza a yardokat és a TD-ket, remekül kiegészítik egymást a máris nagy kedvenc Williams-sel. Ja és leszokott a dropról is.
Maximum a fizetése amit lehet kritizálni. De azt mondom bár minden FA így teljesítene.
dreadman
peterk2005
több mint 4 éve
Gordon a legjobb éveiben (kérdés h ezen túl van-e mar) a szegény ember Le'Veon Bellje / a jelen Knowshon Morenoja volt: olyan futó, aki mindenben jó, de semmiben sem kiemelkedő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
eladni a labdátMondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.Mi az, amit Gordon megcsinál és Phillip Lindsay nem tudott volna megcsinálni .... harmadannyi pénzért?
dreadman
peterk2005
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.Mi az, amit Gordon megcsinál és Phillip Lindsay nem tudott volna megcsinálni .... harmadannyi pénzért?
dreadman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Majd ha terhes lesz az asszony, leszokik.
több mint 4 éve
Igazad van, tényleg volt neki a Washington ellen. 😀fumbleje volt az biztos 😀 madjnem el is ment rajta egy megnyert meccs 😊Szerintem a fumble-okra gondolt.Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.ööö, nem
dreadman
Negritis
Ami igaz is, ha jól rémlik idén meg nem volt neki. Ami nagy szó mondjuk. 😀
roberto23
Negritis
Hát akkor visszaszívom, mégsem szokott le róla a fumble király.
több mint 4 éve
fumbleje volt az biztos 😀 madjnem el is ment rajta egy megnyert meccs 😊Szerintem a fumble-okra gondolt.Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.ööö, nem
dreadman
Negritis
roberto23
több mint 4 éve
Szerintem a fumble-okra gondolt.Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.ööö, nem
dreadman
Negritis
több mint 4 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.ööö, nem
dreadman
több mint 4 éve
We've activated Noah Fant from the Reserve/COVID-19 list.
— Denver Broncos (@Broncos) November 10, 2021
📰 » https://t.co/HbNbcKOCvW pic.twitter.com/95ghhAtVYr
több mint 4 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy az idén miért kell ekézni Gordont.Lelkes, harcos, hozza a yardokat és a TD-ket, remekül kiegészítik egymást a máris nagy kedvenc Williams-sel. Ja és leszokott a dropról is.
Positive Vibration