Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 714
PS2 😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A W az csodás, felemelő, amikor végre van miért öklöt rázni a meccseken, és itt volt bőven. De a fizio csapatot dobjuk már ki a kukába, Ez nem normális, hogy nincs egy szezonunk, ahol nem sérül meg a kulcsemberek 75%-a a szezon során...
Bozontron
Nézzük a jó oldalát. Ha folyamatosan a kezdők terpeszkednek egy csapatban, oda sem engedve az éhes ifjú harcosokat, akkor sosem lesz belőlük akárki vagy valaki. Kifejezetten bírom nézni ezeket az emberkèket itt LB-ben, S-ben, DL-ben, OL-ben. A megoldás amúgy, az első negyedben küldjük fel O-ban a fizio csapat tagjait próbaképpen, s lesz mindjàrt más hozzáállás s program.. 😊
Most egy hetet álmodozok, hogy a denveri szedett-vedett valami folytán megállítja 6 év után a Kansast.. Nyilván ez nem fog megtörténni, de már az, hogy ebben a fázisban kvázi ideiglenesen tartó csoportelsőségért is hajt csapat, felettébb meglepő ezzel a HC-val és a minden mindegy Teddyvel.. 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
A W az csodás, felemelő, amikor végre van miért öklöt rázni a meccseken, és itt volt bőven. De a fizio csapatot dobjuk már ki a kukába, Ez nem normális, hogy nincs egy szezonunk, ahol nem sérül meg a kulcsemberek 75%-a a szezon során...
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
Kiraly a győzelem.
Sajnos ilyenkor szokott jönni egy durva KC manhandle.
Hány éve nem vertük meg őket ? 6?
PM_the_sheriff
Jaja, 2015-ös az uccsó győzelem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Kiraly a győzelem.
Sajnos ilyenkor szokott jönni egy durva KC manhandle.
Hány éve nem vertük meg őket ? 6?

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
Nos.
Nincs annál szebb érzés, mint amikor a barátom (szaba) csapatát győzzük le.
Ha jól tudom, 15/20-ra módosult tegnap/ma a mérlegünk a Bolts ellen. Impresszív.

#JC6
16-8 nektek az utóbbi 11 évben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Nos.
Nincs annál szebb érzés, mint amikor a barátom (szaba) csapatát győzzük le.
Ha jól tudom, 15/20-ra módosult tegnap/ma a mérlegünk a Bolts ellen. Impresszív.

- a D# nagyon tetszett, bár csúnya volt a 2. bekapott TD és az előtte lévő másfél perc, amíg átmasírozott - mint kés a vajon - a pályán a Chargers.
- Lock-ot nagyon sajnálom, nem lett volna illő padoztatni tavaly, a TC után, tisztán látszik, hogy szarrá van törve a gyerek, lelkileg és fejben is egyaránt. Nálunk nincs jövője..
- a futásunk ott volt, amikor kellett, nem termeltek sokat, de borzalmasan fontos játékokat és yardokat hoztak. Willy egy állat!
- a 3. negyed gyalázatos volt, ha jól láttam, 2 yardot sikerült elérnünk...
- Teddy is megrázta magát, sérülten, szép volt a futott TD
- nem tudom van-e még egy ilyen csapat a ligában, ahol már nem a C, hanem a D csapat játszik? De ez megy évek óta, nem tudom miért vagyunk ropiból, de jó lenne tudni..
- csoda lenne a KC elleni győzelem, de nincs teher a csapaton és így a legkönnyebb játszani
- eszméletlen látni, hogy Fangio mennyire nem tud meccselni. Az időt is rosszkor kérjük ki és a zászlót is rosszkor dobjuk be.. 😀

Szép győzelem volt. Sok minden nem változik, de jobban indul a hetem az tuti (főleg, hogy a másik cumizgató csapatom, a Spurs nem játszott hétvégén 😀)

GO BRONCOS.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Gratula a gyozelemhez! Vasarnap varunk szeretettel, es remelhetoleg egy jo nagy mikulas puttonnyal. 😉
ligur
annyi labdát szántok Surtainnek?
hátha meglesz neki a DROY
Negritis
Ugy gondoltam, jol kitomve viszitek haza a zsakot 😉
ligur
Értettük tesó, nagyon jót nevettünk, meg nagyon megijedtünk, nem kell túlmagyarázni 😉

Sztem inkább csak macska 2.0
Teljesen szétesett
Paxton 1 drivet nem tudott összerakni anno
Negritis
Lock karrierje ott ketté lett törve h ezután a TC után leültették a padra. Azért nem akkora kaliber ő h ezt mentálisan kihordja. A sose tudjuk meg h mi lett volna ha klasszik esete, de azért ő nem Paxton Lynch féle teljes homály.
Általános Doktor
Egyetértek. Neki egy esélye lenne, ha egy olyan csapatba kerülne, ahol meg lenne a support, h újra felépítse magát a nulláról. Nálunk lefőtt neki kávé nekünk.

A meccset viszont én nem tudom egyelőre hova tenni. Kicsit megint hasonló volt számomra, mint a Dallas elleni, egyszerűen minden a helyén volt. A offense, Hídvíz kieséséig legalábbis, azt tette, amit kell. Égetve az órát haladtunk, tettük fel a pontokat, a defense pedig megint odatette magát, hozta a fontos stoppokat. Nekem úgy tűnik, hogy ha az előre eltervezett gameplan működik, akkor nincs gond, komolyabb csapatokat is képesek vagyunk elkapni. Viszont ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy Fangio-ék elképzelték akkor jön a csúnya pofon, mert meccs közben képtelenek vagyunk váltani.

Viszont az idei draftclass szerintem kezd tetszetős lenni. PS2 és Williams állat, de a többiek sem festenek egyelőre rosszul. Meinerz, Sterns, Cooper és Browning se gyenge eddig.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Gratula a gyozelemhez! Vasarnap varunk szeretettel, es remelhetoleg egy jo nagy mikulas puttonnyal. 😉
ligur
Negritis
ligur
Értettük tesó, nagyon jót nevettünk, meg nagyon megijedtünk, nem kell túlmagyarázni 😉

Teljesen szétesett
Negritis
Lock karrierje ott ketté lett törve h ezután a TC után leültették a padra. Azért nem akkora kaliber ő h ezt mentálisan kihordja. A sose tudjuk meg h mi lett volna ha klasszik esete, de azért ő nem Paxton Lynch féle teljes homály.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
ligur
Negritis
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 992 — The Mathematician
ligur

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
több mint 4 éve
😀
több mint 4 éve
Teljesen szétesett

több mint 4 éve
Mai meccs legnagyobb tanulsága. Lock-ot nem szabad pályára engedni soha többé. Paxton Lynch 2.0. a csávó.

több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Jó meccs volt.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
a győzelem megvan, de Fangio, Bogyó, és most már Lock out

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Győzelem :

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nincs az a vereség és Fangio amit jobban utálnék mint az ilyen sérüléshullámokat. Ez már megint egy undorító helyzet.

Legalább Surtain DROY statement meccs.
több mint 4 éve

Negritis
Surtain pick egyre jobban néz ki, főleg hogy Fuller és Callahan sokat nem tesz hozzá a szezon során

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Meg mostanában akkor is katasztrófa a vége, ha épp nincs időnk felkészülni. Legutóbb Doki átfáradt a fórum önmarcangoló gyülekezetébe, s lett nagy csinnadratta győzelem potens ellenfél ellen. Erre én elkezdtem elhinni, átmentem a jók vagyunk csak nüansz hiányzik optimista kollektívába, erre akkora nyaklevest kaptunk, hogy még most is zúg a fülem.. Nem tudom mit várjunk, amúgy is egy hektikus bajnokság ez. csak kapkodom a fejem. chubb visszatér, de én benne nem sok jövőt látok.. Este vagyunk, ez a legjobb hír, ami most lehet..
Zalán
Chubb-ban szerintem lenne potenciál, ha egy kompetens védőkoordinátor alá kerülne és nem lenne állandóan valami nyavalyája.

Kicsit sok a ha, de én meg normális HC/DC alatt meg megnézném, mielőtt lemondok róla.
roberto23
a sérülések sztem kicsinálták és nem nagyon lesz belőle már semmi
de még így is jobb mint shane ray

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Petila Los Angeles Chargers 935
Herbert ma megfingat minket... ez van
Heisman
Def-ünk simán hagyja hogy meccsbe legyetek, minden meccsünk a végén dől el, ez ma se lesz másképp...
több mint 4 éve
Herbert ma megfingat minket... ez van

több mint 4 éve