Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
lolRT to help us wish Teddy Bridgewater a happy birthday! 🥳 pic.twitter.com/8trrIWRaxx
— Denver Broncos (@Broncos) November 10, 2021
RT to help us wish @DrewLock23 a happy birthday! 🥳 pic.twitter.com/xQWgQcs9xt
— Denver Broncos (@Broncos) November 10, 2021
több mint 4 éve
Azért az elég szürreális, hogy belemegyünk a piacba a legtöbb pénzzel, de az egyik legjobb, jó korban lévő, folyamatosan fejlődő, mindig elérhető játékosunkat nem hosszabbítjuk meg vagy tageljük.
több mint 4 éve
Én semmi realitását/értelmét nem látom Fant elcserélésének, a büntetésekről kéne leszoknia, fejben kicsit mintha nem lenne mindig a pályán.A Sutton-Patrick duót meg ebben az évben látjuk utoljára, kettő közül reálisan csak egyet tarthatunk meg és Tim bármennyire is felülteljesít évről-évre (idén fullos(!) QB ratinggel dobálnak rá ha man coverageben védekeznek rajta - tavaly nem volt dropja stb.) Sutton egyszerűen jobb és komplettebb játékos + itt van mögötte Jeudy, szvsz hülyeség is lenne 50 M rákölteni egy WR posztra.
Szal TM az én véleményem szerint megy szépen a piacra, bár azon nem lepődnék meg ha csak egy 1 éves szerződést kapna (lásd Barrett).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Konkrétan 220-as pulzussal elájultam, amikor Bey Bey befutott az öltözőig a td-vel. 😋 Nahh de azért csak lépett egy-két szintet PM-mel a jófiú is.. 😉khm steelers po meccs khm 😀A pénz a kérdés nyilván, ha elit közeli pénzt kér mehet is, ha olcsón meg lehet úszni akkor kap hosszabbítást.Qb is kéne hozzá. Demaryius Antwon Thomas sem ugyanúgy nézett ki Tebow-val mint a Sherriffel.. Pedig korábban is tudtuk, hogy talent..
Az mondjuk jó kérdés, hogy jelenlegi mondjuk TOP12-es szintből lesz-e valaha TOP5 esetleg TOP3... Adottságokra simán lehetne egy Waller szint, de mégse jött ki belőle sosem az állat.
FLZOLI
Zalán
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
khm steelers po meccs khm 😀A pénz a kérdés nyilván, ha elit közeli pénzt kér mehet is, ha olcsón meg lehet úszni akkor kap hosszabbítást.Qb is kéne hozzá. Demaryius Antwon Thomas sem ugyanúgy nézett ki Tebow-val mint a Sherriffel.. Pedig korábban is tudtuk, hogy talent..
Az mondjuk jó kérdés, hogy jelenlegi mondjuk TOP12-es szintből lesz-e valaha TOP5 esetleg TOP3... Adottságokra simán lehetne egy Waller szint, de mégse jött ki belőle sosem az állat.
FLZOLI
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A pénz a kérdés nyilván, ha elit közeli pénzt kér mehet is, ha olcsón meg lehet úszni akkor kap hosszabbítást.Qb is kéne hozzá. Demaryius Antwon Thomas sem ugyanúgy nézett ki Tebow-val mint a Sherriffel.. Pedig korábban is tudtuk, hogy talent..
FLZOLI
több mint 4 éve
A pénz a kérdés nyilván, ha elit közeli pénzt kér mehet is, ha olcsón meg lehet úszni akkor kap hosszabbítást. Az mondjuk jó kérdés, hogy jelenlegi mondjuk TOP12-es szintből lesz-e valaha TOP5 esetleg TOP3... Adottságokra simán lehetne egy Waller szint, de mégse jött ki belőle sosem az állat.
több mint 4 éve
Fanthez indoklás: Ha jól tudom a legjobban startoló TE a franchise történetében. Legalábbis valami ilyesmit mondanak a kommentátorok, hogy első n*10 meccsen nincsenek másnak jobb statjai. Én azétt cserélném el, mert 1. neki kell elit QB hogy 1000 yardos játékos legyen 2. Van pótlás 3. Jeudy-Sutton-Patrick az egyik legjobb WR trió a ligában (+Hamler) 4. J.Williamsre lehet olyan futójátékot alapozni, amivel kevesebb labda jutna. Persze nem 4. meg nem is 3. körért. De úgy erzem ha nem húzunk, hozunk QB-t, 6 minőségi pick a falakba, linebacker sorba hatalmas boostot eredményezhet. De lehet amellett is érvelni, hogy nem szabad elcserélni Okwuegbunam sérülékenysége miatt, ezt is megadom.
több mint 4 éve
OffÉn álmodozva és mosolygva olvastam a legjobb jövőbeni forgatókönyvet. 😊 Bárcsak így lenne...Ez tök jó eszmefuttatás, de a lényeg kimaradt: Mi történt aztán Nyári Marival? 😊
Amikor kisiskolás voltam, én is mindig a füzeteimre írtam a kedvenc csapatom best of összeállítását. Meg a dolgozatíráskor is, hogy úgy tűnjek, mint aki ír, mígnem lesben odacsúsztatta a Nyári Mari másolásra az ő kész dogáját. Mindig az volt a baj, hogy végül a csapatom sosem állt fel abban az idealisztikus felállásban, és végül sosem ért fel a csúcsra. Ott azonban felébredtem, amikor Fant-ot elcseréled. Végre van egy megbízható TE a kereten, oké, nem ő a régi Gronk, és én sérülékenynek sem tartom. Pénzünk is van megtartani. Éledezik egy párja, Albert O személyében. Nyilván blokkolhatnának jobban, de a kezeik jók. Ettől még lehet a régi trend lesz, és a legkevesebb lejáró alkalmas játékossal hosszabbít Paton. De ha Fant megy, akkor megint ott tartunk, hogy jöhetnek a második napos TE-ek, vagy a piacosok. Szerintem ebben a fórumban itt most senki nem akarná ezt a fiókot újra kihúzni.
Zalán
FLZOLI
A ballagás óta nem találkoztunk többé. Soha nem mentem el osztálytalikra. Nem érdekelt, ki hogy baszta el az életét, amit most díszdobozba csomagol, mindenkit megőríztem csillogó szemű, hittel teli kamaszként. A facebookon ismerősök vagyunk. Annyit tudok, hogy több hànnyatatott kapcsolat után végül összejöttek a Szalay Viktorral, a tinédzserkori nagy szerelemmel..
😂😂😂
On
Szerkesztette: Zalán
több mint 4 éve
Én álmodozva és mosolygva olvastam a legjobb jövőbeni forgatókönyvet. 😊 Bárcsak így lenne...Ez tök jó eszmefuttatás, de a lényeg kimaradt: Mi történt aztán Nyári Marival? 😊
Amikor kisiskolás voltam, én is mindig a füzeteimre írtam a kedvenc csapatom best of összeállítását. Meg a dolgozatíráskor is, hogy úgy tűnjek, mint aki ír, mígnem lesben odacsúsztatta a Nyári Mari másolásra az ő kész dogáját. Mindig az volt a baj, hogy végül a csapatom sosem állt fel abban az idealisztikus felállásban, és végül sosem ért fel a csúcsra. Ott azonban felébredtem, amikor Fant-ot elcseréled. Végre van egy megbízható TE a kereten, oké, nem ő a régi Gronk, és én sérülékenynek sem tartom. Pénzünk is van megtartani. Éledezik egy párja, Albert O személyében. Nyilván blokkolhatnának jobban, de a kezeik jók. Ettől még lehet a régi trend lesz, és a legkevesebb lejáró alkalmas játékossal hosszabbít Paton. De ha Fant megy, akkor megint ott tartunk, hogy jöhetnek a második napos TE-ek, vagy a piacosok. Szerintem ebben a fórumban itt most senki nem akarná ezt a fiókot újra kihúzni.
Zalán
több mint 4 éve
Én álmodozva és mosolygva olvastam a legjobb jövőbeni forgatókönyvet. 😊 Bárcsak így lenne... Amikor kisiskolás voltam, én is mindig a füzeteimre írtam a kedvenc csapatom best of összeállítását. Meg a dolgozatíráskor is, hogy úgy tűnjek, mint aki ír, mígnem lesben odacsúsztatta a Nyári Mari másolásra az ő kész dogáját. Mindig az volt a baj, hogy végül a csapatom sosem állt fel abban az idealisztikus felállásban, és végül sosem ért fel a csúcsra. Ott azonban felébredtem, amikor Fant-ot elcseréled. Végre van egy megbízható TE a kereten, oké, nem ő a régi Gronk, és én sérülékenynek sem tartom. Pénzünk is van megtartani. Éledezik egy párja, Albert O személyében. Nyilván blokkolhatnának jobban, de a kezeik jók. Ettől még lehet a régi trend lesz, és a legkevesebb lejáró alkalmas játékossal hosszabbít Paton. De ha Fant megy, akkor megint ott tartunk, hogy jöhetnek a második napos TE-ek, vagy a piacosok. Szerintem ebben a fórumban itt most senki nem akarná ezt a fiókot újra kihúzni.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha csak nem találtok olyan trade partnert, mint a Jets Chris Herndonért (2022/4 ment Jetshez és 2022/6 Vikingshez), senki nem fog adni Fantért 2. kört. 4. kör is már ajándék kategória.Fantért ha valaki egy 4. körnél többet ad már csodálkoznék. 1 éves szerződéssel.Én nem. Kevés jobb TE érkezett a ligába az utóbbi években (ezzel inkább a mostani TE lehetőségeket minősítem a ligában, mint Fantet hype-olom). Ha a passzjátékra fókuszálhatna nagyobb arányban, nagy ugrás lenne a termelésében egy elit QB-val. Tipikus olyan célpont, akiért komolyabb értéket szoktak adni előszezonban olyan csapatok ahol kifele menő QB vagy all in van. Nyáron össze lehet rakni a kémiát, ha nagyon jó akkor meg franchise tag vagy új contract. Cardinals, Packers, ha Wilson marad Seahawks, Tampába vagy Ramsnél ha bukik idén az O.. Valami ilyesmit simán el tudok képzelni. Persze a 2. kör sokkal reálisabb mint az 1., de egy 4.-nél értékesebb simán.
alatriste
Cruyffista
több mint 4 éve
Az új edző, aki többet hoz ki a mostaniakból olyan "shortcut" mint az elit QB. Sajnos hasonlóan nehéz feladat is. Megint más kérdés, hogy egy ezdőváltás az én alliterációmban az hogy kihajtunk a zsákutcából, legfeljebb egy másikba hajtunk be.Az meg oké, hogy kiszámolod, hogy hogyan lehet erősíteni, csak már a hozzászólás hossza árulkodó. Nincs 4 jó falember, akit 1 valaki húz le, hanem új ezdővel és 1-2 pickkel számolsz. Hát úgy persze, csak 1-2 pick 5 kezdő helyre az elég sok imo, egy edzőnek meg 1-2 picknek be kell jönnie hozzá. Bele tudod tenni, meg még 1 posztba, de nem húzol hibátlanul, eddig se az a baj, hogy el van hanyagolva a fal, bőven jött bele pick, FA, minden, csak nem lett tőle jobb.
De hasonló eredményre juthat az elemzés bármely poszton. + ha jön új ezdő, aki jobb pass rusht csinál Chubbal - ez azért nem egy nagy kihívás - az meg más helyeken nem hozza a mostani szintet. Valamit valamiért. Nem lehet úgy számolni hogy minden változás jobb lesz. Kell sok változás, mert ez most nagyon nem jó, lesz ami jobb lesz és lesz ami rosszabb, az ember nyilván bízik, hogy előbbiből lesz több, de igazából a semmit kockáztatjuk.
De én egyáltalán nem bízom abban, hogy rögtön jövőre POért harcolnánk, akár egy potens új HC-val. Nem kizárt, de én nem a best-case scenariokból indulok ki...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Fantért ha valaki egy 4. körnél többet ad már csodálkoznék. 1 éves szerződéssel.Én nem. Kevés jobb TE érkezett a ligába az utóbbi években (ezzel inkább a mostani TE lehetőségeket minősítem a ligában, mint Fantet hype-olom). Ha a passzjátékra fókuszálhatna nagyobb arányban, nagy ugrás lenne a termelésében egy elit QB-val. Tipikus olyan célpont, akiért komolyabb értéket szoktak adni előszezonban olyan csapatok ahol kifele menő QB vagy all in van. Nyáron össze lehet rakni a kémiát, ha nagyon jó akkor meg franchise tag vagy új contract. Cardinals, Packers, ha Wilson marad Seahawks, Tampába vagy Ramsnél ha bukik idén az O.. Valami ilyesmit simán el tudok képzelni. Persze a 2. kör sokkal reálisabb mint az 1., de egy 4.-nél értékesebb simán.
alatriste
több mint 4 éve
Fantért ha valaki egy 4. körnél többet ad már csodálkoznék. 1 éves szerződéssel.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ha QB nélkül nézem a csapatot nem látom hogy és hol lehet 1 év alatt közepesről jóra vagy legalább átlagfölöttire javítani, minden el fog menni arra, hogy az 1-2 év után lejáró játékosok helyére újabb 1-2 éves szerződésűket kössünk, akik majd újra elitek lesznek tavasszal és nyáron, de ugyanannyit érnek majd mint Gordon vagy Fuller ősszel és télen...Ha nem jön QB, és az 5 top100 pickből 4-5 játékost hozunk, egy új edzői stáb szerintem simán össze tudna rakni egy ténylegesen bivaly erős csapatot már jövőre. Támadóoldalon pass protectionben, futásblokkolásban hatalmas fejlődési lehetőség van, ami ha szimpla edzőcserével nem (szerintem az is elég egyébként), 1-2 pickkel megoldható. Plusz az utóbbi meccseken nagyon hiányzó mélységi célpont (bár Sutton és Patrick annyira jók, hogy ebben átlag felett tartanak minket) Hamler személyében megoldódhat, aki az idei szezont teljesen más játékosként kezdte, mint ami tavaly volt. Meggyőződésem, hogy J. Williams azért RB2, mert nem akarják a mostani fal mögött koptatni. Gordon meg viszi a "muszáj" playeket. (ő nem játszik idén rosszul)
Black_Adder
ST fontos játékosokra rendben van most, de ott is van szimpla edzőcserével fejlődési lehetőség.
D-be bele kell tenni az 5 cetliből legalább egy prémium prospect pass rushert és DT-t, plusz ha AJ és Jewell közül valakit nem tartunk meg, akkor egy ILB-t is. A pass rushunk nem működik, de szerintem ez az állomány megfelelő rookie-kkal jobb lehet jövőre.
FA-ról én sem hiszem hogy sok játékos jön, de Chubbot még nem kell hosszabbítani, és Millert sem már, szóval 2 minőségi playerre és az értékek megtartására biztos, hogy lesz pénz. Pláne ha mondjuk Patrickra franchise taget teszünk.
Plusz lehetőségek pick és cap szerzésre ha nem lenne elég:
- Fantet elcserélni egy kontenderhez egy első kör végéért vagy második körért (Albert O tudja pótolni)
- Glasgow évi 14 milliós szerződés cut (6 milliót kell benyelni, Meinerz és Muti megküzdhet a posztért, mind ketten jók voltak csereként)
Szóval szerintem ha BW marad esetleg valami 1 év 10 millió deallel (most nézem, hogy lejár, mi a szösz..), akkor is mind coachingban, mind játékosállományban komoly lehetőségek vannak egy hirtelen nagy ugrásra. De egyetértek abban is, hogy az SB építkezés QB-val kezdődik, és nem szerencsés maxos keretet felhúzni QB nélkül, mert rendszeres 1. vagy 2. körös PO búcsúkat eredményez. Viszont az elmúlt évek után a liga talán legerősebb csoportjában bármilyen módon PO csapatok közt megragadni már komoly fejlődés lenne. Igaz, az én képletem alapja, hogy jó edzői stáb érkezik, ami szintén nem evidens. De szerintem a legtöbb hellyel, és ennyi pickkel nem létezik, hogy ne vigyünk el idén bárkit aki elérhető. Attól meg nem kell tartani, hogy Fangio marad. Max 3 meccset nyerünk még idén.
több mint 4 éve
Teddy Bridgewater is:
— Andrew Mason (@MaseDenver) November 10, 2021
… 11th in passer rating (> 75 att.) …
… 4th in comp.% …
… 10th-best in turnover rate …
… 19th in ESPN QBR …
… 30th in sack rate ...
… 5th in EPA/play …
… 3rd in CPOE …
… 8th in avg. depth of target.
Not all great, but, on balance, good. pic.twitter.com/qnL29RmX88
több mint 4 éve
A QBk és még inkább a QBkra épülő passing offenseek rangsorára, én mindig az ANY/A mutatót használom.Újaknak:
Az alapgondolat, hogy egy támadógépezet akkor működik, ha tud haladni a pályán. Indulsz saját 20-ról 80 yardot meg kell tenni a TD-hez. Villámgyorsan dobjuk ki a kukába a hagyományos passer ratinget, ahol a benylet sack -10 yardért jobb, mint az oldalra kidobott incomplete passz.
A haladás mértékét nettó yardokban kell nézni, azaz a sackyardokat levonni az össz passzolt yardból. És passz kísérletekre kell vetíteni, 10 passzból 30 yard nyilvánvalóan rosszabb, mint 5 passzból 25 yard.
Ezzel meg is van a Net Yards / Attemp, azaz NY/A
Amit ezen lehet még improve-olni, hogy beleszámítjuk, ahogy az imént kidobott hagyományos passer ratingben is - a TD-ket és INTeket. Ezekkel Adjustáljuk, és így lesz Adjusted Net Yards / Attemp, azaz ANY/A
Completition% lófaszt nem érdekel, az bőven benne van azzal, hogy egy 0 yardos playyel rontja a Net Yards / Attempet.
Itt Stafford a 2., 8.59-cel a sérült Wilson mögött, Brady, Prescott előtt.
Bridgewater a 19. 6.59-cel.
Tavaly Lock felé 7+os elvárást szültem. 5.31-el lett 30. bH2O az ideihez hasonló 6.37-tel a 20.
Amit, mint számszerű adatokból jövő statisztika nem tud, azok hogy az incomplete passz az drop-e vagy rossz passz, hogy egy statisztikailag jó 20 yardos passz a legjobb play volt-e vagy benne maradt a 80 yardos TD, mert rosszul döntött a QB, etc, etc. Ezeket csak szubjektív megítélésen alapuló mutatókkal lehet értékelni, mint a pff, aminek elég negatív a megítélésre, és sajnos azt kell mondanom, hogy valóban hiba csak arra alapozva képet kialakítani játékésosokról. Csapatról eggyel jobban lehet ott ki tudnak egyenlítődni ha valakit felül- mást alulértékelnek. De ez van nincs jobb.
Az EPA, a grafikonról, azt a megközelítést választotta, hogy 1 playben egy játékos mennyivel javította vagy rontotta csapata helyzetét. 1&10 saját 35 helyett lett 2&5 saját 40-en. Az összes meccs összes adata alapján megnézi hogy statisztikailag mennyi a várható pont abban a drive-ban, az emelkedett vagy csökkent pár tizeddel vagy akár max 6-tal egy 99 yardos TD passznál.
Hogy hogyan tért vissza az EPA statisztika nem tudom, de fundamentálisan gondolom maradt a fent leírt mód. Nem néztem most utána
Szóval az ember arra gondol, hogy itt a játékosok EPA értékének valahogy tükröznie kell a csapat szerezett pontjainak számát. Persze egy RB kaphat fumblet a gólvonalon és akkor a közel 6 várható pont kámforrá válik, ami a QB statisztikáját nem rontja. Kéne a teljes képhez a többiek értéke ugye. Ez hogy ránézésre a 3. helyen van egyellőre megmagyarázhatatlan számomra.
A completition% továbbra sem érdekel. Egyrészt nem tudom mennyire objektív az "over expected" rész, másrészt nekem tökmindegy milyen comp%-kal szerez meccsenként 7 TD-t a QB.
A nagyon alacsony comp% általában valami rendszer vagy játékoshibát jelez, de 66% és 70% között nem biztos hogy van érdemi különbség
De itt most megint a tape-re tudok még utalni. TBW bőven hoz jó és rossz döntéseket egy meccsen. Néhány jó döntés rossz kivitelezés miatt nem sikerül, néha a WR hibázik, néhány rossz döntése pedig statisztikailag pozitív playjel zárul. Ugyanezzel a metodikával kéne összehasonlítani a többi QB-val, először megérteni a play designt, beleértve hogy milyen sorrendben kell olvasni, mjad megállapítani hogy a play design alapján jól vagy rosszul döntött, ezt elvégezni nem csak egy kivonatra, hanem minden playre, minden QB-nál... és akkor azt csinálnánk mint a scout team. Ha úgy végeznénk a dolgunkat, mint a profik, valami hasonló képet kapnánk, mint amit a QBk fizetése mutat, ha meg mást kapunk vagy rosszabbak vagy jobbak vagyunk.
Shurmur rendszere koncepcionálisan működő séma, Bridgewater nem tragédia, point / gameben 22. vagyunk, ami nagyon kevés, főleg figyelembe véve a draft és FA potenciált, amit ebbe öltünk. Lehet keresni a statokat, amikben elől vagyunk, de a rájátszást a győzelmek száma dönti el, a győzelmet meg a szerzett pontok száma.
A védelem naggyon távol van az elittől, még úgy is hogy idén nem nyílt alkalmunk elchokerkedni meccseket. De az 5db meccsen amit megnyertünk, kaptunk 13, 13, 0, 10 és 16 pontot, az az utolsó 16 ugye nagyon erős garbage timeban | ugyanakkor figyelmeztető, hogy 15-0-ról simán kikapunk |
Most vagy a védelem becsukja a kapukat, és akkor az offense nyomás nélkül kényelmesen előnyből játszva hozza a meccset, vagy az offense egy ponton felülkerekedik, csökkentve az ellenfél mozgásterét és a kiszámíthatóbb playhívás ellen be tudja csukni a kapukat a védelem. Én azt hiszem inkább az előbbiről van szó. Jets, Dallast konkrétan nulláztuk az érdemi részben, WFT ellen sosem volt akkora különbség, hogy valami gameplant fel kelljen adnia az ellenfélnek, Giants+Jags a 2. félidőben döntöttük el, addig is 7-7 pontot engedett a defense.
Nade Ravens, Steeleres, Raiders ellen már nagyon nem ment. Ott már az offensetől valami extra kellett volna hogy esélyünk legyen.
Szóval nagyon-nagyon messze az elittől, de a gyenge és a rossz napot kifogó csapatok ellen hozza azt ami a győzelemhez kell. Az offensetől a legtöbb, hogy nem szalaszt el minden lehetőséget amit a Defense ad. Azzal hogy nem nagyon tud TO-t szerezni, vagy gyors 3&outot, hogy nem tud pár sackkel kitolni ellenfelet FG távról, sosem fog meccsnyerő D# lenni, azzal hogy a szoros meccseket elchokerkedik még csak jó defense sem lesz az én szememben, de a nagyobb probléma jelenleg mégis inkább az offense.
Most akkor ki miatt nem jó az offense, az EPA szerint Bridgewater úszik az árral szemben, és akkor valaki meg lehúzza, Gordon, Williams az elit elkapósor? Ha sok statisztikát nézünk eljuthatunk oda, hogy rendeljük a jegyeket a Super Bowlra, de 5-4-gyel állunk és egyetlen komolyan vehető csapatot győztünk eddig le...
Ha pozitív vagyok azt mondom van egy közepes csapat, ami a gynegébbeket legyőzi az erősebbektől kikap. Egy gyenge sorsolással nem teljesen elképzelhetetlen a PO, | így hogy lassan majd néhány NCAA csapat is csatlakozik a mezőnyhöz, mert 32 csapatos PO se elég, | de ott mindenki erősebb lesz senkit nem verünk meg, aztán 4 év múlva játsszunk legközelebb az NFC East ellen...
Ha QB nélkül nézem a csapatot nem látom hogy és hol lehet 1 év alatt közepesről jóra vagy legalább átlagfölöttire javítani, minden el fog menni arra, hogy az 1-2 év után lejáró játékosok helyére újabb 1-2 éves szerződésűket kössünk, akik majd újra elitek lesznek tavasszal és nyáron, de ugyanannyit érnek majd mint Gordon vagy Fuller ősszel és télen...
Nem tudok rámutatni arra az egyégre a pályán, arra a néhány dologra, amit tavasszal orvosolhatnánk, és amikkel akár egyet megnyertünk volna a 4 vereségből. Annyi hogy most már olyanra se lehet mutatni, ami amíg együtt van egyben van, addig önmagában képes lehet meccset megfordítani, megnyerni, ami ha valami mellé is megy egy másik poszton képes kihúzni azt a bajból.
Ez egy zsákutca. Vissza kell fordulni minél hamarabb, mert még egy évig mehetünk ebbe az irányba akkor se lesz semmi. Hacsak át nem vágunk egy parkon keresztül egy elit QB idehozatalával, de akkor meg mindegy is merre tartottunk, szóval forduljunk vissza mielőtt még 1 évet teljesen elpazarlunk.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Akkor remélem vasárnap mèg egy kis bizonytalanságban tartunk titeket Von hiányának kèrdèsèt illetően 😉 bár ha az Onk esetleg haladni is tud, tartok tőle a vèdelmünk ezt megnehezíti majd 😛
több mint 4 éve
Szerintem eddig sem a csapatdinamika vagy a kohézió volt a gond hanem a soft játék és a looser culture. Amikor az ellenfél előre lerakja a szappant a csempére és kacéran előredől eddig is értelmes csapat benyomását keltettuk. Von hatása vagy nem hatása nyilván nem egy Dallas szerű meccsel fog kijönni hanem mondjuk a Chargers, Cincy, KC meccseken. A Philly elleni meccs szintén tök mindegy, hosszú távú következtetest egy győzelemből vagy veresegbol se lehet majd levonni.
több mint 4 éve
Abszolút osztom a gondolataidat. Egy felszabadultság látszott a csapaton. A belső mechanizmusok soha nem jönnek ki a sajtóba. De láttam profi nemzetközi szinten jegyzet magyar csapatot, nem foci, beleláttam a mindennapjaikba, és simán lehet, hogy nem rosszindulatú, vagy terroristaként működő akadállyá válik egy legenda, de akadállyá válik. Imadom Vont, és mindig is fogom. De nagyon kíváncsi vagyok most a csapat további eredményeire, és arra, mit lehet majd leolvasni innen a monitor mögött a csapatdinamikáról.Ha a Philly ellen is ez lesz a tendencia, mint tegnapelőtt, akkor amúgy tényleg érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy Miller nem volt-e fék. És ezt most teljesen komolyan mondom, mert igazából vasárnap óta ezen gondolkodom. Akkor még röhögcséltünk rajta a fórumon, de tekintve, hogy 12 évig aktívan sportoltam (nyilván nem élvonalban, de az most irreleváns), felmerült bennem egy-két gondolat, és nem tudom kizárni, hogy Von negatív hatással volt a csapatra. Egyszerűen azért, mert ő volt az Isten az öltözőben. Lehet valaki akármennyire pozitív személyiség, ha ennyire kilóg felfelé egy egységből, akkor az az önbizalomra nagyon súlyos hatással lehet. Hát még ha nem is a top éveiben jár ez a valaki. Ergo "ha a pályán Vonnak sem sikerül, akkor mit akarok én szaros másodévesként, vagy rookieként". Lásd Cooper. Ha ez a vezér már nincs a keretben, akkor viszont megnyílik mindenki előtt a "na, most bizonyíthatok" kiskapu, és simán lehet ennek az eredménye, amit láttunk a Cowboys ellen. Nyilván nem a klasszikus értelemben lenne egy ilyen felállásban fék Miller, de azért szerintem ezt a lehetőséget ne dobjuk ki azonnal az ablakon.Szerintem is kicsit végletesek a srácok. Vagy szinte mindent kivédekezünk, mint a Dallas ellen, vagy csak abból nem csinálnak nagy játékot, amiből nem akarnak, mint pl a Raiders ellen. De hogy ez inkább az ellenfélen múlik, vagy inkább Fangioékon, azt meg nem mondom.nekem szemre az jön le hogy vagy teljesen szétszednek minket, vagy a védelem igenis tud fontos stoppokat szerezni, főleg 3rd Downoknál. persze van hogy mire az útibbi összejön már FG távolságban vannak az ellenfelek. én látom a küzdést azért a játékosoktólszal "papíron" ez még úgy összeállhat többször is, mint a hétvégén.papíron jó a védelem
Általános Doktor
de mint szurkoló nézve nagyon nem tűnik annak
Negritis
Heisman
Reménykedem, hogy inkább az utóbbi.
roberto23
Ugyanez igaz lehet Fangiora is, hiszen szinte biztos vagyok benne, hogy Miller szava sokkal nagyobb volt a csapattársak körében, mint a tétova mesteré. Teljesen másképp nézett ki az oldalvonal mellett, mint korábban.
Fura ez nekem.
Bozontron
több mint 4 éve
Ha a Philly ellen is ez lesz a tendencia, mint tegnapelőtt, akkor amúgy tényleg érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy Miller nem volt-e fék. És ezt most teljesen komolyan mondom, mert igazából vasárnap óta ezen gondolkodom. Akkor még röhögcséltünk rajta a fórumon, de tekintve, hogy 12 évig aktívan sportoltam (nyilván nem élvonalban, de az most irreleváns), felmerült bennem egy-két gondolat, és nem tudom kizárni, hogy Von negatív hatással volt a csapatra. Egyszerűen azért, mert ő volt az Isten az öltözőben. Lehet valaki akármennyire pozitív személyiség, ha ennyire kilóg felfelé egy egységből, akkor az az önbizalomra nagyon súlyos hatással lehet. Hát még ha nem is a top éveiben jár ez a valaki. Ergo "ha a pályán Vonnak sem sikerül, akkor mit akarok én szaros másodévesként, vagy rookieként". Lásd Cooper. Ha ez a vezér már nincs a keretben, akkor viszont megnyílik mindenki előtt a "na, most bizonyíthatok" kiskapu, és simán lehet ennek az eredménye, amit láttunk a Cowboys ellen. Nyilván nem a klasszikus értelemben lenne egy ilyen felállásban fék Miller, de azért szerintem ezt a lehetőséget ne dobjuk ki azonnal az ablakon.Szerintem is kicsit végletesek a srácok. Vagy szinte mindent kivédekezünk, mint a Dallas ellen, vagy csak abból nem csinálnak nagy játékot, amiből nem akarnak, mint pl a Raiders ellen. De hogy ez inkább az ellenfélen múlik, vagy inkább Fangioékon, azt meg nem mondom.nekem szemre az jön le hogy vagy teljesen szétszednek minket, vagy a védelem igenis tud fontos stoppokat szerezni, főleg 3rd Downoknál. persze van hogy mire az útibbi összejön már FG távolságban vannak az ellenfelek. én látom a küzdést azért a játékosoktólszal "papíron" ez még úgy összeállhat többször is, mint a hétvégén.papíron jó a védelem
Általános Doktor
Negritis
Heisman
roberto23
Ugyanez igaz lehet Fangiora is, hiszen szinte biztos vagyok benne, hogy Miller szava sokkal nagyobb volt a csapattársak körében, mint a tétova mesteré. Teljesen másképp nézett ki az oldalvonal mellett, mint korábban.
Fura ez nekem.
több mint 4 éve
Szerintem is kicsit végletesek a srácok. Vagy szinte mindent kivédekezünk, mint a Dallas ellen, vagy csak abból nem csinálnak nagy játékot, amiből nem akarnak, mint pl a Raiders ellen. De hogy ez inkább az ellenfélen múlik, vagy inkább Fangioékon, azt meg nem mondom.nekem szemre az jön le hogy vagy teljesen szétszednek minket, vagy a védelem igenis tud fontos stoppokat szerezni, főleg 3rd Downoknál. persze van hogy mire az útibbi összejön már FG távolságban vannak az ellenfelek. én látom a küzdést azért a játékosoktólszal "papíron" ez még úgy összeállhat többször is, mint a hétvégén.papíron jó a védelem
Általános Doktor
Negritis
Heisman
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
nekem szemre az jön le hogy vagy teljesen szétszednek minket, vagy a védelem igenis tud fontos stoppokat szerezni, főleg 3rd Downoknál. persze van hogy mire az útibbi összejön már FG távolságban vannak az ellenfelek. én látom a küzdést azért a játékosoktólszal "papíron" ez még úgy összeállhat többször is, mint a hétvégén.papíron jó a védelem
Általános Doktor
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz